Beauty

Love it! | Lush Roasting chestnuts on an open fire

24 november 2020

Lush Roasting chestnuts on an open fire showergel
Afgelopen week was er een heel erg leuk online event voor het inluiden van de livegang van de Lush Kerstcollectie. We gingen samen een pakketje producten unboxen, er zat wat lekkers bij, er werden liedjes gezongen door Gerson Main.. Waar we eerder regelmatig live events hadden, kan dat nu vanwege de coronamaatregelen natuurlijk niet. Maar dit voelde echt even als een ‘ouderwets’ gezellig samenzijn. Vanaf mijn eerste snuif aan de flacon van de Lush Roasting chestnuts on an open fire showergel ben ik verknocht. Wát een heerlijkheid!

Zet onderstaande YouTube video aan om alvast in de Kerststemming te komen en lees verder..

‘Lees ook: Review | Lush Flying Fox & Yoga Bomb body spray.’

Lush Chestnuts roasting on an open fire showergel

Lush Roasting chestnuts on an open fire showergel

“Deze warme douchegel zorgt met kalmerende havermelk en kastanjepuree voor een bijzonder zacht wintervelletje.”

Dit is misschien wel één van de meest zachte douchegels voor je huid die je je kan bedenken. Er zit onder andere havermelk, glycerine, kastanjepuree en een aantal heerlijk ruikende etherische oliën in. Dus geen uitdrogende SL(E)S en het is een ‘douchegel zonder zeep’. Maak je geen zorgen dat je er geen ‘schoon’ gevoel van zal krijgen, want hij schuimt alsnog en sopt lekker weg, maar laat dan je huid niet droog en trekkerig – maar juist zacht en soepel – achter. De textuur is een beetje jelly, maar met een spons of puff werkt hij zoals iedere andere douchegel :)

En alhoewel alleen al die zachte ingrediënten me enthousiast genoeg zouden moeten hebben, ben ik nog veel enthousiaster over de geur ervan. Het is wat mij betreft de ideale wintergeur, een perfecte opwarmer na een frisse wandeling. Heel in de verte ruik ik er iets van marsepein in (komt vast door de amandelolie die er ook in zit), maar de geur is verder niet te zoet. Nee, juist eerder zacht kruidig en verwarmend met een klein ‘rokerig’ randje die zijn naam eer aan doet.

Ja, de geur doet me zeker denken aan die van Snowcake maar is dan echt wel een stukje intenser en is nog echt een tikkeltje warmer. De perfecte verwarmende wintergeur voor onder de douche als je het mij vraagt. Love it!

Lush Roasting chestnuts on an open fire showergel is onderdeel van de Lush Kerstcollectie 2020 die je nu via de Lush webwinkel en in de Lush winkels kan vinden. Hij is verkrijgbaar in drie formaten vanaf €9,00/100ml.

–> Heb jij al een kijkje genomen naar de nieuwe Lush Kerstcollectie?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 24 november 2020 at 22:28

    Klinkt erg goed….
    Leuk om te kopen voor de feestdagen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.