Beauty

Natural skincare | Naïf Face Kit

3 november 2020

Naïf face kit review
Zo door de jaren heen heb ik al menig keer mijn liefde voor dit Nederlandse merk uitgesproken en we gebruiken nog steeds heel wat producten ervan, zowel voor de meiden als onszelf. Naïf werd namelijk bekend om hun zachte verzorging voor baby’s en kinderen, maar heeft inmiddels ook producten voor volwassenen die meer dan de moeite waard zijn. Ik vertel je vandaag wat meer over de drie verzorgingsproducten uit de Face Kit én mag deze mooie set ook een aantal keer weggeven!

‘Lees ook: Skincare | Dit zijn de voordelen van een huidolie.’

Naïf face kit review

Inhoudsopgave

Naïf

Een no-nonsense en duurzaam verzorgingsmerk van eigen bodem dat in 2013 door twee jonge vaders, Jochem en Sjoerd, werd opgericht. Ze kwamen erachter dat in veel babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten en vonden dat dat anders moest. Naïf staat voor ‘eerlijk, onbevangen en onschuldig’ – precies zoals we geboren worden – en gebruikt alleen milde ingrediënten die goed zijn voor je huid.

De producten van Naïf zijn vegan, dierproefvrij, hypoallergeen en PH-huidneutraal zónder minerale oliën, chemische conserveringsmiddelen of harde chemicaliën. Ook mooi: de verpakkingen zijn 100% gerecycled en gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet. Daarmee bespaar je met één tube van 200ml al zo’n 64 gram aan plastic. Love it!

Naïf face kit review

Naïf face kit

Voordat de skincarelijn werd gelanceerd smeerde ik al gerust een aantal producten uit de baby/kinderlijn ook op mijn eigen huid. Niet alleen vanwege de fijne verzorgende ingrediënten die erin zitten, maar ook vanwege de fijne geur van de producten. Het is een anders-dan-anders ‘babygeur’: heerlijk zacht, rustgevend en verzorgend. Ze zouden er wat mij betreft ook een (hypoallergeen) parfum van mogen ontwikkelen en ook geurstokjes en een linnenspray zou ik door het hele huis gebruiken ♥

Naïf face kit review Naïf face kit review Naïf face kit review

Voor volwassenen heeft Naïf 4 huidverzorgingsproducten; een face wash, face scrub, dagcrème en een nachtcrème. In de Face Kit zitten de laatste drie hiervan mooi verpakt als cadeau.

De face scrub bevat geen microplastics maar scrubdeeltjes van calciet uit Amsterdams drinkwater en voelt niet te grof aan voor de huid van je gezicht waardoor hij voor ieder huidtype geschikt is. De scrub reinigt je huid, verwijdert dode huidcellen en laat geen droog of trekkerig gevoel achter.

De beschermende dagcrème is een rijke hydraterende en verzorgende crème, maar gelukkig niet te vet waardoor je hem ook nog goed onder je make-up kan gebruiken. De dagcrème heeft alleen geen toegevoegde SPF, dus wel nog even een los product daarvoor smeren (ja, ook in de herfst en winter!). De herstellende nachtcrème is net even wat voller en heeft een meer beschermende en huidherstellende werking en is echt een heerlijke rijke crème die perfect is voor deze tijd van het jaar.

Sowieso word ik heel erg blij van de hygiënische tubetjes waarin de producten verpakt zitten, maar ook de ingrediëntenlijstjes zijn top! Zo zit er onder andere (afwisselend per product) macadamia olie, amandelolie, avocado olie, glycerine, lijnzaadolie, vitamine E, zonnebloemolie, abrikozenpitolie, tomatenextract en shea boter in. Een mooi rijtje aan beschermende, voedende, verzachtende, kalmerende ingrediënten aangevuld met antioxidanten.

De Naïf Face Kit is perfect om een goede basis verzorgingsset in huis te halen en/of om een ander cadeau te doen met bijvoorbeeld de feestdagen. Deze set is verkrijgbaar voor €49,95 via de Naïf webwinkel en heeft een productwaarde van €60,85 en bevat zowel 50ml face scrub, dagcrème en nachtcrème.

Naïf face kit reviewNaïf face kit review

Winactie

In samenwerking met Naïf mag ik 2x de mooie Face Kit weggeven met een waarde van €49,95 per set. Kan jouw huid wel een beetje extra zachte liefde gebruiken? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met jouw ultieme feel good tip voor de herfst. That’s all! :)

Bonuspunten als je daarnaast mij via social media gaat volgen op Facebook en/of Instagram en de bijbehorende post wil liken, delen en er een reactie onder achterlaat.

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 8 november 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemiek Bosdijk
  Reply Annemiek Bosdijk 14 november 2020 at 22:39

  Vandaag had ik zeker een feel good moment. We begonnen met regen. Maar tijdens de intocht van Sinterklaas op tv kwam het zonnetje door. Snel gegeten en toen met mijn zoon lekker een stuk gaan fietsen. De restaurantjes zijn dicht. Dus ik had chocomelk mee en wat pepernoten die we in het zonnetje konden nuttigen. Top!

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 9 november 2020 at 21:54

  Heerlijk uitwaaien aan het strand en dan lekker in het herfstzonnetje achter het glas een warme chocomelk drinken in een gezellig strandtenje.

 • Avatar van Josee
  Reply Josee 9 november 2020 at 09:27

  Heel graag, dierproefvrij en ook nogeens hypoallergeen daar gaan we voor.
  Zeker nu de koude wintermaanden opkomst zijn.
  Ben al fan van de shampoo en haarbalsem die je ook ooit gepost heb via Facebook.
  Lieve groetjes Josee

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 november 2020 at 16:24

  Klinkt super!!
  Ik vind het zalig om na een herfstwandeling lekker onder een dekentje te kruipen met een latte en een kat of kleuter op schoot. Gezellig samen een boekje lezen of tekenfilm kijken!

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 8 november 2020 at 13:31

  Leuke prijs😁 tijdens de regenachtige herfstdagen metime met deze producten en een kopje thee😁☕

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 8 november 2020 at 12:30

  Mijn huid kan wel een boost gebruiken met het koudere weer en de verwarming in huis.
  Waag graag een kans 😊😊 Groetjes Anneliese

 • Avatar van Janine Schuitema
  Reply Janine Schuitema 8 november 2020 at 09:05

  De koude maanden zijn weer in aantocht, dus verwarming aan. En tja dan droogt je huid uit. Dus smeren!!!!

 • Avatar van Karin de Graaf - van Kammen
  Reply Karin de Graaf - van Kammen 8 november 2020 at 00:18

  mijn huid heeft zeker in deze tijd extra verzorging nodig

 • Avatar van https://surprisa.weebly.com/
  Reply https://surprisa.weebly.com/ 7 november 2020 at 20:56

  Stralend eruit zien en goed in je vel zitten, geeft veel positiviteit. Met de juiste verzorgingsproducten beleef ik deze herfst elke dag een feestje!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 7 november 2020 at 19:34

  Wat een heerlijke set :-) dat wordt met een poezelig huidje de feestdagen in!

 • Avatar van Edith Koolen
  Reply Edith Koolen 7 november 2020 at 17:36

  Leef je leven bewust. Klinkt als een inkoppertje maar dat zouden we gewoon altijd bij alles wat de doen als leidraad moeten nemen. De invulling is persoonlijk natuurlijk maar voor mij komt het neer op puur en natuur met een vleugje kunst.

 • Avatar van Saron
  Reply Saron 7 november 2020 at 15:26

  Wat een gave producten! 💕 Ik had het merk al wel eens voorbij zien komen maar kende het toffe verhaal erachter en de ingrediënten die ze gebruiken nog niet. Ik zou hun producten nu zeker heel graag eens willen proberen! 😃
  Wat ik het fijnste vind in de herfst is lekker buiten wandelen en de mooie blaadjes bekijken om vervolgens binnen gezellig een kop thee te drinken en pompoen taart te bakken (en natuurlijk op te eten😉).

 • Avatar van Joyce Luiten
  Reply Joyce Luiten 7 november 2020 at 07:48

  Wat een prachtige producten! Zou hier graag kennis mee maken :-) Zeker voor de herfst/winter kan mijn huid wel wat extra’s gebruiken.

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 7 november 2020 at 07:47

  Ik doe graag mee, wat ik graag doe in de herft is even lekke opruimen en in de avond netflix aan met als het kan een warme choco

 • Avatar van Daan
  Reply Daan 7 november 2020 at 02:27

  Super gaaf! Ik hoop hem te winnen omdat ik jaren struggle met hormonale disbalans waardoor mijn huid vaak erg onrustig is.. ik krijg komende maand sterke medicatie ervoor wat er hopelijk voor gaat zorgen dat ik weer helemaal in balans ga zijn! Dit zou dan natuurlijk een prachtig extra cadeau zijn 😍🤞🏼🎁. Ik volg je op insta (mijn IG is: daan_aroundtheworld) en ik duim gewoon heel erg graag mee! 🥰🍀

 • Avatar van Susan Bleij
  Reply Susan Bleij 6 november 2020 at 23:01

  Mijn herfst feel good tip: lekker uitwaaien op het strand en daarna lekker een warme douche nemen en dan rozig met een kop thee en een dekentje op de bank ❤️

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 6 november 2020 at 15:18

  lekker naar buitne!

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 6 november 2020 at 15:03

  Ik doe mee! Voor mij is de feelgood tip gewoon een lekker herfsttheetje na een frisse wandeling buiten.

 • Avatar van Sammy Wisniewski
  Reply Sammy Wisniewski 6 november 2020 at 10:16

  Ben zo benieuwd naar dit merk! Feel good tip, 10 second dance party wanneer je ff energie nodig hebt (langer kan ook uiteraard ;))

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 6 november 2020 at 07:26

  Mijn ultieme feel good tip voor de herfst is huis opruimen en daarna thuis een spa-moment creëren en ervan genieten!

 • Avatar van Margret
  Reply Margret 5 november 2020 at 22:59

  Mijn tip: iedere dag lekker even naar buiten een frisse neus halen!

 • Avatar van Dorian van Haren
  Reply Dorian van Haren 5 november 2020 at 21:00

  Mijn ’tip’ heb ik nog net voor de 2e corona golf zelf kunnen uitvoeren: met mijn kleinzoontje ‘schatten’ verzamelen uit het bos.. en er later een mooi herfst- kunstwerk van maken voor thuis! Maar je kunt dat ook gezellig met je partner doen, hoor.. ;-) Wat een fijne, duurzame producten van Naïf : (h)eerlijk zacht voor groot en klein!
  Ik volg je ook op IG doortjenicolai

 • Avatar van Ilse de Rooij
  Reply Ilse de Rooij 5 november 2020 at 20:58

  Ik maak graag kans op deze mooie prijs! In de herfst knap ik op van een heerlijk maskertje.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 5 november 2020 at 19:49

  Mijn ultieme tip is lekker de jas aan, laarsjes aan, sjaal om en een wandeling maken in het bos. Prachtig hoe alle kleuren zijn en het maakt je lekker rustig in je hoofd.

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 5 november 2020 at 19:33

  O klinkt goed! Ik doe graag mee
  We houden er van om in de herfst een lekkere boswandeling te maken en daarna warme cjocolademelk met slagroom

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 5 november 2020 at 19:09

  Kacheltje aan, mijn warme mooie Engelse plaid over de benen, de kaarsjes aan en dan met mijn boek lekker mee op avontuur! Dat is herfst!

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 5 november 2020 at 18:49

  Een OVERLOAD aan pepernoten eten!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 5 november 2020 at 16:36

  Mijn tip is: uiteraard een lekkere boswandeling, genietend van alle mooie kleuren en paddenstoelen. Daarna lekker op de bank met een kop warme chocolademelk met boek of film. Echt even ontspannen. Mijn huid kan wel wat hulp gebruiken in deze tijd van het jaar, ik doe graag mee. Het lijken me mooie en fijne producten, ik ben benieuwd!

 • Avatar van Willemijn Woldman
  Reply Willemijn Woldman 5 november 2020 at 15:23

  Wat een mooi Naïf pakket met verzorgingsproducten. Met de babyverzorgingsproducten van Naïf ben ik bekend.
  Mijn feel good herfst tip deel ik graag: Maak iedere dag een foto van een boom in herfstkleuren en volg zo het proces. In de lente doe ik het andersom!

 • Avatar van nora roebers
  Reply nora roebers 5 november 2020 at 13:43

  Wat een leuke actie zeg! :) Als ik even een ‘oppepper’ nodig heb, vind ik het in de herfst het lekkerst om naar buiten te gaan, helemaal wanneer het zonnig is! Overal zijn dan van die prachtige kleuren te vinden!! :) En als het toch buiten even wat minder weer is, dan ga ik lekker in de garage bezig om dingen te bouwen en knutselen om vervolgens te genieten van een warme kop chocomelk op de bank.

 • Avatar van Loes Kater
  Reply Loes Kater 5 november 2020 at 09:34

  Oh heerlijk! Mijn huid kan wel wat extra verzorging gebruiken nu het kouder wordt. Dan wordt mijn huid heel snel droog. Dus ik maak graag kans op deze set!

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 5 november 2020 at 08:58

  Dit pakketje is heerlijk voor mijn lief; fijne verwennerij! Wandelen door het bos of door de duinen… Heerlijk uitwaaien! Daarna thuis opwarmen met warme chocolademelk, mèt slagroom!

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 5 november 2020 at 07:56

  Genieten van de mooie herfstkleuren door elke dag een half uurtje te wandelen. Ja ook met regen en wind, een goede stormparaplu kun je na je wandeling weer extra genieten van je warme huis en een lekkere bak thee.

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 5 november 2020 at 06:53

  Wat een heerlijke winactie, ik loot graag mee. Mijn ultieme feelgood tip is heerlijk op de bank onder een dekentje relaxen met Netflix, mijn kat en een kop thee.

 • Avatar van ninamol
  Reply ninamol 5 november 2020 at 05:22

  Wat een verwennerij! ik doe dan ook graag mee! Elke dag een uur naar buiten: weer of geen weer!!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 4 november 2020 at 22:41

  Lekker de natuur in , lekker ontstressen en weer een goede nachtrust . En een goede huidverzorging maakt dat je weer een ‘ feel good ‘ gevoel krijgt .

 • Avatar van M. van Meegen
  Reply M. van Meegen 4 november 2020 at 21:34

  Met een dekentje, chai latte en een kat lekker op de bank een filmpjes kijken.

 • Avatar van Vivianne
  Reply Vivianne 4 november 2020 at 20:55

  eenmaal per week licht scrubben en daarna met een laagje Vaseline insmeren. Tot op de dag van vandaag ben ik nog niet zo’n verzorgingsproducten mens, maar met elke dag dat ik langer leef merk ik dat verzorging voor de huid wel belangrijk en wenselijk is. persoonlijk wil ik er niet veel aan uitgeven omdat de beloftes van de producten vaak niet waarmaken wat ze beloven. misschien zijn mijn verwachtingen ook te hoog van huismerken. Graag zou ik deze set van Naïf willen winnen, zodat mijn visie op verzorgingsproducten veranderd in iets positiefs.

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 4 november 2020 at 20:44

  Ik ben erg benieuwd, ken Naïf eigenlijk alleen voor baby’s. Mijn ultieme herfsttip: lekker naar buiten, wandelen en genieten van de vallende bladeren en de verschillende kleuren groen, geel en bruin. En daarna thuis het haardvuur aanmaken en lekker warm onder een dekentje op de bank een film kijken met een goed glas rode wijn.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 4 november 2020 at 19:35

  Lekker naaf buiten met de kinderen en de herfst door hun ogen zien.

 • Avatar van L Kroon
  Reply L Kroon 4 november 2020 at 19:26

  Lekker op de bank, maskertje op goed boek en een lekkere beker gemberpoeder.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 4 november 2020 at 19:02

  Mijn huid kan wel wat extra verzorging gebruiken; ik reageer de laatste tijd erg sterk op toevoeging in producten. Ik ben benieuwd of dit merk wat zachter voor mijn gezicht is. Mijn herfsttips: lekker veel wandelen, in de natuur of gewoon lekker door de stad en dit is de tijd van het jaar waarin ik heel veel bak: cakes en appeltaarten. Heerlijk!

 • Avatar van Kim Otten
  Reply Kim Otten 4 november 2020 at 18:56

  Heerlijk! Ik doe graag mee!

 • Avatar van Jet T.
  Reply Jet T. 4 november 2020 at 18:43

  Pamper je huid met vettere dag/nachtcrème in deze kille tijd

 • Avatar van Saskia spil
  Reply Saskia spil 4 november 2020 at 18:12

  Verzorg je huid met een lach,
  gebruik naïef elke dag

 • Avatar van Ran Slag
  Reply Ran Slag 4 november 2020 at 17:33

  Zorg dat je veel lacht en wees creatief. Online kan zo veel qua elkaar ontmoeten!

 • Avatar van anna bolijn
  Reply anna bolijn 4 november 2020 at 16:52

  Mijn feel good tip is, lekker een ommetje maken in de warme herfstzon. En lekker thuis opwarmen met een lekker kopje thee en een goed boek. Helaas neem ik vaak daar niet de tijd voor, door werk, studie en kinderen

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 4 november 2020 at 16:28

  Een fietstochtje maken en bij thuiskomst onder een dekentje op de bank kruipen met een kopje thee en een goed boek, daar word ik altijd heel gelukkig van.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 4 november 2020 at 15:08

  Mijn favoriete tip is om een mooie herfsttrui te kopen en jezelf hiermee verwennen en een mooi en verzorgd gevoel te geven!

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 4 november 2020 at 14:27

  Mijn huid kan in deze moeilijke tijd van veel binnen zitten wel wat liefde en aandacht gebruiken.
  Tijdens mijn feel good momentje in bad, verzorg ik mijn lichaam met goede badproducten , dus die krijgt de aandacht wel.
  Met deze Naïf face kit kan ik straks mijn gezichtshuid ook goed verzorgen.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 4 november 2020 at 13:48

  een goede boswandeling maken, doe zeer graag mee voor dit mooie pakketje

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 4 november 2020 at 13:45

  Mijn tip voor de herfst is om elke dag even naar buiten te gaan. Wandelen of fietsen om de broodnodige vitamine op te doen. Goed voor je weerstand

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 4 november 2020 at 12:07

  Een tip voor álle seizoenen: ga regelmatig naar de sauna.

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 4 november 2020 at 11:56

  naar een dag werken in de gehandicapten zorg ga ik graag een stuk wandelen of hardlopen en dan lekker douchen en mijn huid wat extra verwennen en lekker op de bank kruipen met een boek en een kop thee

 • Avatar van Fenna Hueting
  Reply Fenna Hueting 4 november 2020 at 11:38

  Ik ga duimen voor deze mooie prijs! Mijn ultieme herfsttip: koop een aromebrandertje of verstuiver en wat lekkere (goede kwaliteit) essentiële oliën zoals bergamot, ylang ylang, sandelhout etc. Essentiële oliën doen echt veel met je mood en gaan zeker een donkere dagen dipje tegen ;)

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 4 november 2020 at 11:30

  De ultieme feel gold tip is om toch naar buiten te gaan en wat vitamineD te happen! Tegen de droge huis gebruik je dan de Naif crème.

 • Avatar van Waldemar
  Reply Waldemar 4 november 2020 at 11:00

  Leuke actie zeg! Mijn huid kan wel wat extra creme gebruiken in de herfst.
  Herfst is voor mij lekker wandelen en daarna thuis knus een kop thee en plaid erbij.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 4 november 2020 at 10:11

  Mijn herfttip: lekker onder een dekentje op de bank met een goed boek of een Netflix serie, glaasje wijn erbij, heerlijk!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 4 november 2020 at 09:56

  Ik heb in de winter altijd zo’n rare huid! Vet, maar ook droog.. ben benieuwd of naïf me kan helpen!

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 4 november 2020 at 09:33

  Wat een heerlijke verwennerij zou dat zijn!!!

 • Avatar van Marianne vanden Hoek
  Reply Marianne vanden Hoek 4 november 2020 at 09:15

  Dit lijkt me een heel fijn kado om te krijgen!

 • Avatar van L Tromp
  Reply L Tromp 4 november 2020 at 09:13

  Door de plassen stampen en bladeren zoeken met onze kindjes in het bos en na afloop warme chocolademelk met slagroom drinken echt familie time😍😍😍

 • Avatar van Renate
  Reply Renate 4 november 2020 at 08:45

  Mijn ultieme feel good tip voor de herfst en vooral voor deze herfst is : wees lief voor elkaar en zorg goed voor elkaar.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 4 november 2020 at 08:40

  Mijn feelgoodtip: een goed boek, glaasje wijn en de openhaard in de buurt.

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 4 november 2020 at 08:38

  Ben heel erg benieuwd naar deze producten zou ze graag willen proberen weer een mooie uitdaging

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 4 november 2020 at 08:37

  Jezelf verwennen met een heerlijke herfstwandeling (en de regen trotseren) en daarbij enkel genieten van de mooie herfstkleuren en – geuren. Daarna genieten van een heerlijke warme cappuccino en een goed boek op de bank! Dit soort momentjes moet ik zeker weten inplannen als verpleegkundige op de IC.. Duimen dat dit pakket voor nóg meer ontspanning zorgt!

 • Avatar van Evelien Reijnders
  Reply Evelien Reijnders 4 november 2020 at 07:17

  Tot cadeau, zo fijn dat naif nu ook producten voor volwassenen heeft! Mijn droge huidje kan dat zeker gebruiken.
  Mijn ultieme herfsttip: ben jij een keer klaar met op de bank zitten met een kop thee? Ik ben laatst in het Volkshotel geweest, dikke aanrader! Je hebt verschillende arrangementen die zeker goed te betalen zijn (zelfs best wel goedkoop!). En wat het aller tofste is? Je hebt daar een dakterras op de 8ste verdieping met hottubs waar je gratis in mag. Uitkijkend op het mooie Amsterdam en s avonds extra romantisch!! Wie wilt dat nou niet in zijn bikini zitten in de herfst en er helemaal uit! :):) (en Ohja, alles is Corona proef geregeld!)

 • Avatar van Ver
  Reply Ver 4 november 2020 at 06:44

  Leuke actie zeg, wij hebben thuis allemaal een droge huid. Dus een beetje smeren kan geen kwaad! De ultieme herfsttip zou ik niet hebben, maar zeker nu tijd voor jezelf nemen. Lekker in bad met een masker, insmeren en met een kop thee en een stuk chocola op de bank kruipen 💜

 • Avatar van Sander
  Reply Sander 4 november 2020 at 00:43

  Super leuke actie. Ultieme herfsttip (zeker nu in corona-tijden): lekker door het bos wandelen en daarna met een kopje thee onder een dekentje ^^

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 4 november 2020 at 00:19

  Voor mij is feelgood time echt even tijd voor mezelf en dat gaat het beste met de badkamer deur dicht, een lekkere bruisbal in bad en een boek of tijdschrift mee. Ik ken Naif alleen van de babyproducten. Ik zou deze graag eens willen proberen

 • Avatar van Marta
  Reply Marta 3 november 2020 at 23:45

  Mijn herfstip is een goede film zachte pantoffels en een glas wijn en daarna een beauty sessie met deze geweldige crèmes

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 3 november 2020 at 22:53

  Ultieme feel good tip: door t bos lopen (Met of zonder hond) genieten van die zoete, beetje weeïge geur van gevallen blaadjes, de natuur die al haar mooiste kleuren laat zien in de bomen of op de grond met talloze paddestoelen. Kijken naar de vele losgeslagen puppies in t bos en de baasjes die er achteraan lopen met t idee “dit komt nooit goed”.. (wij denken dat ook) gewoon genieten van de simpele dingen, gek jaar maar meestal “life is good”

 • Avatar van Margriet
  Reply Margriet 3 november 2020 at 22:27

  Heerlijk relaxed brunchen en daarna lekker uitwaaien op het strand!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 3 november 2020 at 22:14

  Mijn feelgood tip voor de herfst is een boswandeling maken en paddestoelen op de foto zetten. Daar word ik zó blij van!

 • Avatar van Julia Van Empel
  Reply Julia Van Empel 3 november 2020 at 19:02

  Mijn ultieme feel good tip voor de herfst is lekker wandelen ken in het bos

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 3 november 2020 at 19:01

  Mijn feel good herfst tip is:
  Haal de geur van herfst in huis.
  Geur is bepalend voor de sfeer in huis.
  Denk bv aan appel/kaneel, sandelwood ed

 • Avatar van Martina
  Reply Martina 3 november 2020 at 18:16

  Wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee zeer welkom 🍀🍀🍀 mijn huid kanwkan zeker eeneel beetje extra zachte liefde gebruiken♥️♥️♥️ mijn ultieme feel good tip voor de herfst🍂🍄🍁♥️

  Herfstwandeling maken♥️🍁🍄🍂
  Bomen werken stressverlagend. Erg Fijn🤗, want dat vermindert de kans op hart- en vaatklachten. Na een boswandeling van twee uur zijn je stresshormonen afgenomen en nemen feelgoodhormonen (endorfine) toe🤗😍👌

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 3 november 2020 at 17:43

  Zoveel mogelijk de natuur in, lekker ontspannen!

 • Avatar van Hyacint
  Reply Hyacint 3 november 2020 at 17:25

  Mijn ultieme herfst gevoel is als ik met mijn camera de natuur in ga en al die prachtige herfstkleuren zie. Deze heerlijke naïf crème zou ik goed kunnen gebruiken als bescherming in de gure herfstwind tijdens deze ‘fotoschietwandelingen’ 🍁🍂🍄📸👍🏻🙏🏻

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 3 november 2020 at 17:07

  elke dag genieten van de prachtige natuur met een wandeling! Ook al doe je het niet lang, het helpt echt om te ontspannen

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 3 november 2020 at 17:06

  Wat een fijn e verwennerij voor de huid! Mijn ultieme herfst-tip: ga het bos in! En geniet, geniet, geniet… van alles wat je ziet!

 • Avatar van marianne pathuis
  Reply marianne pathuis 3 november 2020 at 15:04

  lekker stampen in een dik pak bladeren. dat geknisper onder je voeten, heerlijk! daarna lekker een kopje herfst thee. genoeg vitamine d opgedaan!!!

 • Avatar van Lotte Slangen
  Reply Lotte Slangen 3 november 2020 at 15:04

  Voor mijn ochtend dienst in de (hectische) zorg wandel ik graag even rustig met mijn hondje, waar ik een lekkere kop thee meeneem 😍 even rust voordat de rest van de dag begint

 • Avatar van Aide
  Reply Aide 3 november 2020 at 13:26

  een lekkere herfstwandeling met als afsluiter een pumpkinspice mugcake en een romantische film

 • Avatar van jose
  Reply jose 3 november 2020 at 13:25

  mijn feel good tip, genieten van alle mooie momenten! koester ze en denk er nog eens aan terug. mensen die je lief hebben, of lief gaan vinden. vooral nu in deze rare. gekke tijd, wij genieten nu intens van onze dochter van al 5 maandjes! het gaat snel…zo snel

 • Avatar van Sylvia van den Bogaard
  Reply Sylvia van den Bogaard 3 november 2020 at 12:23

  De natuur bewonderen ! Paddestoelen spotten.door bergen bladeren schoppen en het blaadjes laten regenen. Zien hoe de paardjes hun dikke wintervacht weer krijgen. En thuis koekjes bakken , warme dekentjes op de bank en een lekker warm drankje of soepje.
  En dan toch even balen dat ik zo’n droge huid heb die na zo’n dagje echt een oppepper nodig heeft…

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 3 november 2020 at 12:21

  Mijn feelgood tip is om een appel in stukjes te snijden en te bestrooien met kaneel. Dit een minuutje in de magnetron en je hebt een heerlijke en gezonde herfstsnack! Lekker warm, vitamientjes en cosy onder een kleedje op de bank met een grote beker thee.

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 3 november 2020 at 12:14

  Om mijn huid te beschermen als ik een frisse fietstocht ga doen

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 3 november 2020 at 12:13

  Heel veel wandelen in de buitenlucht.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 3 november 2020 at 11:48

  Lekker 1x in de week een dikke laag nivea uit het befaamde blauwe blikje op mijn gezicht, heerlijk

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 3 november 2020 at 11:32

  Heerlijk op de bank kruipen onder een dekentje met een dampende kop thee, terwijl de regen tegen de ramen tikt!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 3 november 2020 at 11:28

  Mijn tip is heel simpel, zorg elke dag voor een portie buitenlucht, weer of geen weer, Je knapt er altijd onwijs van op en geniet des te meer van de warmte en gezelligheid binnen!

 • Avatar van Floor Verseveldt
  Reply Floor Verseveldt 3 november 2020 at 11:23

  Mijn herfst tip ( werkt heel het jaar door) als de kinderen in bad zitten doe ik vaak in de badkamer een maskertje op en haal ik het er na af en als hun op bed liggen smeer ik lekker een laagje nachtcreme op. Even me time

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 3 november 2020 at 11:21

  Lekker wandelen in de zon…! Ga naar buiten. Geniet van de natuur!

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 3 november 2020 at 11:10

  Mijn feel good tip voor de herfst is een heerlijk badje, daarna een dikke bodycream, me nestelen onder een dekentje voor de open haard met een heerlijke warme chocolademelk! Heerlijk! Zeker op koudere dagen een aanrader! Doe bij deze dus graag mee met winactie, lijkt me heerlijk deze producten eens uit te proberen!

 • Avatar van Corina Bezuijen
  Reply Corina Bezuijen 3 november 2020 at 11:03

  Wat een mooie winactie, ik doe graag mee! Mijn ultieme feelgood-tip: wandelen op een plek waar je de herfst ruikt! Ik vind het heerlijk om de geur van afgevallen blaadjes op te snuiven!

 • Avatar van Anja Laemers
  Reply Anja Laemers 3 november 2020 at 11:00

  Ik vind de herfst helemaal niets, maar wordt wel helemaal blij van een wandeling in het bos: de kleuren die je in de herfst ziet zijn geweldig. Camera erbij en ik ben helemaal happy

 • Avatar van Cindy Lucky
  Reply Cindy Lucky 3 november 2020 at 10:58

  Wauw super ik zou me moeder wel boostje, willen versterken in deze tijd.🍂🐿🍃🍁🌿🌾🍂🐿 in deze extreme onzekere tijd kan haar huidje dat goed gebruiken

 • Avatar van Els
  Reply Els 3 november 2020 at 10:58

  Elke dag een wandeling en daarna met de kaarsjes aan en een boek op de bank met een kleedje, heerlijk

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 3 november 2020 at 10:32

  Feel good tip: ga heerlijk elke dag buiten in de pauze wandelen, goed voor goed humeur en vitamine D opname!

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 3 november 2020 at 10:28

  Wat een leuke actie, doe graag mee voor mijn zus, die ik vanwege haar inzet in haar zorg baan graag wil verrassen met dit pakket.

 • Avatar van Francina Brouwer
  Reply Francina Brouwer 3 november 2020 at 10:27

  heerlijk, na een heftige operatie kan mijn huidje dit wel waarderen, voorlopig mag ik niet baden maar om mij toch lekker te voelen ga ik na een douche met voetenbadje, lekker met een goed boek, een kop thee en wat lekkers met een dekentje op de bank liggen.

 • Avatar van Hoilam
  Reply Hoilam 3 november 2020 at 10:27

  Ik doe graag mee voor mijn zus. Een leuk cadeau voor haar. Ze heeft altijd een droge huid.

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 3 november 2020 at 10:24

  Oh wat gaaf zeg! Zou het graag willen testen, ik heb namelijk een voornamelijk droge maar ook gevoelige huid die snel rood wordt en soms last heb van eczeem daarom smeer ik ook niet zomaar wat op mijn gezicht. Ik heb naif gebruikt bij onze kindjes en daar hielp het enorm goed voor hun gevoelige en droge huidjes, misschien is het ook iets voor mezelf :)

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 3 november 2020 at 10:23

  Leuke actie! Mijn huid kan wel wat extra gebruiken dit seizoen. Herfst is voor mij lekker wandelen en daarna knus onder een dekentje op bank met een kop thee en kruidnootjes :-)

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 3 november 2020 at 10:22

  wat een mooie kado voor mijn moeder die zou er heel blij mee zijn

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 3 november 2020 at 10:21

  Héérlijk voor onze huid !
  🌬☔️☀️🍁🍄
  Ik doe mee !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.