Fashion

Outfit of the day | The Zoe Karssen dress

17 november 2020

Zoe Karssen jurk outfit
Een heel andere look dan normaal en het is er eentje die me laat zien dat ik eens wat vaker wat anders moet proberen, want het staat heel leuk – en nog beter – ik voel me er goed in!

Het key item van deze look is toch wel de Zoe Karssen jurk die vanwege de hartjesprint uitdaagt tot een meer romantische stijl, maar ik combineerde hem tot een meer stoere look samen met een suède jasje en mijn nieuwe Dr Martens boots.

Zoe Karssen jurk outfit

Zoe Karssen

De jurk die ik aanheb is van Zoe Karssen en is de Dora printed wrap dress uit de huidige collectie. Hij is gemaakt van 100% viscose dat heerlijk draagt (één van mijn favoriete materialen voor kleding!) en de zwarte ondergrond is bezaaid met kleine hartjes en het ZK logo. De rok is wijdvallend en heeft voldoende overslag zodat je in de herfstwind niet met blote benen staat en de mouwen hebben een licht ballon-effect.

Ik draag hier een maat L, maar had ook een M kunnen hebben. Scheelt met een wikkeljurk dat je het touwtje simpelweg wat losser of strakker kan dragen en zo best wat speling hebt per maat.

Zoe Karssen is als merk in ieder geval weer helemaal terug van weggeweest. Het maakte eerder dit jaar een doorstart met een frisse blik. Ik vind het top! De collectie ziet er heel vrouwelijk en een tikkeltje stoer uit, ik hou van de combinatie van zwarte items met mooie, heldere kleuren als tegenhanger.

Zoe Karssen jurk outfit Zoe Karssen jurk outfit

Het suède jasje is van H&M uit de Premium Quality collectie van een jaar of twee/drie geleden en ik vind die heidepaarse kleur echt heel erg mooi. De Dr Martens Thurston boots kocht ik niet zo lang geleden en zijn mijn nieuwe go to schoenen voor de herfst en winter geworden. Ohhh, wat lopen ze toch lekker! En, omdat ik er op Instagram Stories ook al gelijk veel vragen over kreeg, de lipstick is Superbloom van Colourpop. Een soft blur lipstick met matte finish die de lippen niet uitdroogt in een knalrode kleur met een tikkeltje roze erin. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 18 november 2020 at 01:21

  Je straalt!! Die lipstick vond ik je eerder al fantastisch staan. En de outfit is heel mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 november 2020 at 09:03

  Wauw…
  Deze dress staat jouw prachtig….
  Voor die prijs heb je ook wel wat…..
  Schitterende foto’s.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.