Lifestyle

Selfcare | Rock Your World Selfcare Journal

25 november 2020

Rock Your World Selfcare Journal 2021
Misschien is ‘meer tijd voor mijzelf’ wel het grootste cadeau dat je jezelf kan geven ♥ Zo’n stukje selfcare zal je heel erg goed doen waardoor je niet alleen lekkerder in je vel komt te zitten, maar je ook nog eens een leukere en meer ontspannen vrouw, vriendin en/of moeder zal worden. Kleine stapjes.. En daar kan deze mooie Selfcare Journal van Rock Your World een prachtige hulp bij zijn. Ik vertel je graag meer over dit mooie product!

‘Lees ook: Selfcare | 39 tips om lief te zijn voor jezelf’.

Rock Your World Selfcare Journal 2021 Rock Your World Selfcare Journal 2021 Rock Your World Selfcare Journal 2021

Rock Your World Selfcare Journal 2021

“De Selfcare Journal – selfcare made easy.”

Deze Selfcare Journal is perfect voor wanneer je selfcare heel belangrijk vindt en meer tijd voor jezelf nemen hoog op je prioriteitenlijstje staat, maar niet weet waar je moet beginnen. Het zit hem juist in die kleine dingen die uiteindelijk heel veel voor je kunnen doen. Zoals het dagelijks de tijd nemen voor een kleine ochtend- en/of avondroutine waarbij je 5 minuten de tijd neemt om stil te staan bij jezelf en je leven.

Schrijven is een ideale manier om jouw routine tot een succes te maken. Als je geen type bent voor een dagboek, dan is een invulboek als deze Selfcare Journal de ideale uitkomst. Er staan mooie invulopdrachten, intenties, vragen en tips in en voldoende ruimte voor persoonlijke doelen en notities. En die paar minuten schrijven per dag helpen je te ontprikkelen en geven je meer energie en inzicht in patronen. Het resultaat? Meer balans in je leven. Daarnaast maakt dit dagboek een mooi en persoonlijk naslagwerk om in terug te kunnen kijken.

Ik vind het persoonlijk heel interessant dat dit dagboek ook meer inzicht geeft in sterrenbeelden, astrologie, leven met de seizoenen en de maancyclus/maanfases. Hoe ouder ik word, hoe meer ik hierin geïnteresseerd begin te raken. Maar dan wél met beide benen op de grond: zen zonder zweverigheid, zeg maar.

–> Deze Selfcare Journal is te koop voor €29,95 via de webwinkel van Rock Your World.

Rock Your World Selfcare Journal 2021

Winactie

In samenwerking met Rock Your World mag ik 2x zo’n prachtige Selfcare Journal weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is antwoord geven op de onderstaande vraag. Misschien een beetje spannend, maar ik geloof er sterk in dat wensen en doelen meer intentie krijgen als je ze hardop durft uit te spreken..

Natuurlijk is het ook leuk als je Rock Your World en CurvaciousNL via Instagram gaat volgen :)

–> Wat is jouw grootste (zakelijke of persoonlijke) doel voor het nieuwe jaar?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 november 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 29 november 2020 at 23:32

  Mooi cadeau.🎁.en mijn grootste doel is zeker nog meer te genieten van mijn kleinzoon dan dat ik nu al doe..kan bijna niet maar tijd gaat zo snel en denk dat jij daar alles wel van weet hoe hard het gaat met Cate, bijna al 2 jaar..Tijd vliegt.. Zal deze prachtige Selfcare Journal dan ook aan mijn dochter willen geven, zodat ze bewust ook tijd voor haar zelf neem.🤗

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 29 november 2020 at 16:01

  Het grootste doel is dat we met het gezin en de mensen om ons heen gezond blijven.
  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 28 november 2020 at 19:26

  Mijn grootste doel voor volgend jaar is om een afstudeerstage te vinden waar ik trots op kan zijn, ipv dat ik voor stageplekken ga die misschien makkelijker zijn, maar waar ik minder van kan leren. Daarnaast wil ik nog eens 20 of 25 kilo afvallen (op dit moment ook al 27 eraf). Dat zijn de twee hoofdpunten :)

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 28 november 2020 at 15:14

  Mijn grootste persoonlijke doel voor 2021 is weer gezond worden. Revalideren, doorzetten ook als het 2 stappen naar voren en 1 terug is. Tijd nemen voor wat belangrijk is in plaats van gehaast door en over m’n grenzen gaan.

 • Avatar van Yvette
  Reply Yvette 28 november 2020 at 11:56

  2020 was het jaar van project Health, ik ben tot nu toe ruim 20 kg afgevallen. 2021 wordt het jaar van in beweging komen, op alle vlakken. Meer gaan sporten, maar ook op mijn werk me nog meer laten zien en het bedrijf starten waar ik in mijn hoofd mee bezig ben

 • Avatar van Hermien
  Reply Hermien 27 november 2020 at 21:46

  Nog meer afvallen zodat we onze grootste wens hopelijk kunnen laten uitkomen. En zakelijk gezien mijn bedrijf laten groeien

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 27 november 2020 at 11:42

  Starten met een PhD onderzoek in Australie.

 • Avatar van Charissa
  Reply Charissa 27 november 2020 at 09:05

  Toffe actie! Mijn grootste doel voor de komende tijd is om mijn hoofd leeg te maken en daardoor beter naar mijn lichaam te kunnen luisteren (en ervoor te zorgen!) . Schrijven en selfcare zijn daarbij voor mij belangrijk. Ik vind het mooi hoe de wereld om ons heen met zijn seizoenen en maanstanden hier binnen dit boek in meegenomen wordt!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 26 november 2020 at 23:26

  Klinkt heel leuk! Maar ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik dit niet blijf invullen 😉

 • Avatar van Stan Lines
  Reply Stan Lines 26 november 2020 at 23:02

  Mijn doel is om na 10 jaar eindelijk serieus in de relatie te stappen en deze te bezegelen met samenwonen en samenzijn en samen denken….

 • Avatar van Roy
  Reply Roy 26 november 2020 at 22:10

  Ik doe graag mee voor mijn vrouw, zij heeft als streven iets meer me-time te gaan pakken. Heeft dat ook zeker nodig

 • Avatar van L Kroon
  Reply L Kroon 26 november 2020 at 21:04

  Een gezondere levensstijl.

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 26 november 2020 at 20:28

  Meer me-time en mezelf accepteren zoals ik ben en er vooral gelukkig mee zijn!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 26 november 2020 at 19:22

  Loslaten. Loslaten van angst en weer superhard genieten van alles….

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 26 november 2020 at 18:49

  Gezond zijn en blijven. De kilo’s moeten eraf.

 • Avatar van karin de graaf
  Reply karin de graaf 26 november 2020 at 13:35

  beter in mijn vel komen zitten, letterlijk en figuurlijk.

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 26 november 2020 at 13:13

  mijn doel is gezond blijven en lekker kunnen blijven sporten

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 26 november 2020 at 11:56

  Volledig re-integreren op mijn werk, na een lange ziekteperiode aan mijn ogen.

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 26 november 2020 at 11:47

  Graag doe ik voor mijn zus mee, zou leuk zijn om haar met dit selfcare journal te kunnen verrassen.

 • Avatar van lifestylemommys
  Reply lifestylemommys 26 november 2020 at 11:34

  Mijn grootste doel is om mijn conditie een beetje te verbeteren ondanks dat dat lastig is met mijn gezondheid. Maar, ik ga het met kleine stapjes proberen om zo een fittere mama te worden. l_raaymakers@msn.com

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 26 november 2020 at 10:16

  Mijn grootste doel voor het komende jaar is om mijn propedeuse diploma te behalen!

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 26 november 2020 at 09:23

  Super leuke winactie, ik doe graag mee.
  Mijn grootste doel voor het nieuwe jaar is: mijzelf nog meer inzetten voor goede doelen,
  ik doe al veel, maar het kan altijd meer.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 26 november 2020 at 09:12

  Meer aandacht en zorg voor medewerkers.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 26 november 2020 at 07:37

  Ik wil graag mijn doelen en intenties opschrijven.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 26 november 2020 at 07:30

  Mijn grootste doel voor het nieuwe jaar is om de juiste balans te vinden na een jaar waarin alles voor iedereen anders liep dan gepland. Volgend jaar heb ik zoals het er nu naar uitziet, weer veel werk als zzp’er. Bovendien loopt het bedrijf dat mijn zus en ik runnen, steeds beter en ben ik bezig met vrijwilligerswerk, sport, sociaal leven en hopelijk weer reizen. Na een jaar van weinig van die dingen, moet ik oppassen dat ik niet te hard uit de startblokken ga schieten.

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 26 november 2020 at 06:57

  Wat een prachtige actie ik doe heel veel leuken dingen met mijn dochter Daphne altijd erg gezellig.
  Helaas is mijn zoon er niet meer hij is uit het niets overleden hij ging ook altijd mee.
  Ik mis hem iedere dag nog .

 • Avatar van Busra
  Reply Busra 26 november 2020 at 06:56

  Mijn grote persoonlijke doel dit jaar is na een jaar burn-out (waar ik momenteel van herstellende ben) te leven vanuit wat ik nu eindelijk wil en dichtbij mezelf blijven. Mijn leven weer op te pakken en veel lachen. Want wat heb ik dat gemist..
  En dat veel lachen, dat gun in iedereen.

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 25 november 2020 at 22:02

  Afgelopen jaar heb ik hard gewerkt om mezelf meer te accepteren. Volgend jaar hoop ik meer zelfvertrouwen te krijgen

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 25 november 2020 at 19:23

  Mijn doel is om meer tijd te steken in mijzelf en selfcare. Meer (van me af) schrijven en reflecteren. Ik ben bijna 12 uur van huis op een dag om te werken en merk dat ik het daarbij soms lastig vind om ook echt wat tijd voor mezelf te nemen (en dan liever in bed ga liggen om vervolgens in slaap te vallen haha)

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 25 november 2020 at 17:19

  Geweldig ik doe heel graag mee! Ik wil gaan proberen om anders met de werkdruk op het werk om te gaan, zodat het me minder stress oplevert en ik me meer ontspannen voel in mijn vrije tijd en het liefste wil ik volgend jaar nog een master gaan doen..

 • Avatar van Renske Voortman
  Reply Renske Voortman 25 november 2020 at 14:09

  Wat een leuke winactie, hier doe ik graag aan mee!
  Ik heb net het boek Miracle Morning uitgelezen en nu bezig met de 30 dagen challenge, waar dit journal perfect bij aansluit. Mijn grootste doel staat nog voor het huidige jaar, mijn studie afronden (nog 2 examens te gaan!) Mijn grootste persoonlijke doel voor volgend jaar is meer bewust tijd voor mezelf nemen, en me daarin nog meer te ontwikkelen over het hoe en waarom. Mijn zakelijke doel voor volgend jaar is meer uren krijgen bij mijn huidige werkgever en een andere (hogere) functie! Ik werk hier net een paar maandjes en nog nooit met zoveel plezier aan het werk gegaan dus motivatie genoeg!
  Nu heel hard duimen dus om deze mooie journal te winnen!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 25 november 2020 at 11:38

  Het grootste doel is samen met mijn 2ling zus een fotoshoot te houden als fitness girls…. Helaas schiet het sporten met een kleine van 2 er weleens bij in…. Wellicht helpt de rock your world om te gaan rocken in de sportschool 😊

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.