Beauty

Skincare | Vitaminstore Vitamine C beautylijn

10 november 2020

Vitaminstore Vitamine C beautylijn
Deze skincare-lijn wordt vandaag gelanceerd en dat gebeurt met een feestje! De nieuwe Vitaminstore Vitamine C beautylijn bestaat uit vier producten die de huid beschermen en helpen om haar mooi, stevig en stralend te houden. Helemaal mooi: de producten zijn ook nog eens 100% natuurlijk en vegan. Ik vertel je er in dit artikel alles over én mag deze complete beautylijn ook weggeven!

Vitaminstore Vitamine C beautylijn Vitaminstore Vitamine C beautylijn

Vitaminstore Vitamine C beautylijn

Onze huid is de beschermlaag voor ons lichaam. Wanneer deze uit balans wordt gehaald door invloeden van buitenaf, zien we dit terug in een onrustige en/of doffe huid. Deze nieuwe verzorgende beautylijn van Vitaminstore is geschikt voor ieder huidtype en ondersteunt de beschermende functie van de huid. Zo krijg je weer een frisse uitstraling met een natuurlijke glow!

De producten bevatten een combinatie van kakadu pruim-, granaatappel- en shiso-extract. Deze drie ingrediënten vormen samen het HerbaProtect NOX, met een bewezen werking om bestaande lijntjes en rimpels te vervagen en de huidelasticiteit te verbeteren. Vooral de kakadu pruim bevat een zeer hoge concentratie aan vitamine C en dat helpt je huid om collageen aan te maken waardoor je huid weer steviger aan zal voelen. Daarnaast zijn de producten echte antioxidantenbommetjes die huidschade, door onder andere blootstelling aan de zon, aan kunnen pakken, de huid ondersteunen en stimuleren het herstel van de huid.

De Vitaminstore beautylijn met Vitamine C bestaat uit vier producten:

– Vitamine C booster 30ml, €21,95
– Vitamine C serum 30ml, €23,95
– Vitamine C dagcrème 50ml, €19,95
– Vitamine C nachtcrème 50ml, €19,95

–> Klik hier voor meer informatie over deze producten en voor de webwinkel van Vitaminstore. Met de code desiree15 krijg je 15% korting op je aankoop t/m 10 december 2020.

Vitaminstore Vitamine C beautylijn Vitaminstore Vitamine C beautylijn Vitaminstore Vitamine C beautylijn

Eerste ervaring

Ik heb de producten nog niet zo heel erg lang binnen, dus een uitgebreide review moet nog eventjes op zich laten wachten. Maar ik kan natuurlijk alvast wel een eerste ervaring met je delen.

Laat ik beginnen met de verpakking. Ik ben enorm blij dat er gekozen is voor flesjes met een pipetje (want zo zijn producten met een hoge concentratie aan werkzame ingrediënten goed te doseren) en voor flesjes met een pompje (want zo blijven ingrediënten goed en hygiënisch beschermd tegen zuurstof en vuil van buitenaf om werkzaam te kunnen blijven tot wanneer het product leeg is). Daarnaast vind ik de bruine flesjes met de oranje labels heel fris en clean ogen en misstaat het zeker niet in je badkamer.

Als ik naar de ingrediëntenlijstjes kijk word ik hier als #skincarejunkie heel erg blij van. Het zijn telkens korte lijstjes waarbij geen gebruik is gemaakt van overbodige ingrediënten en/of nasties, de producten zijn vegan én bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. De producten hebben hierdoor ook geen heel opvallende of aanwezige geur; deze is het beste te omschrijven als fris, zacht met een citrus touch, met uitzondering van de nachtcrème maar daar kom ik later op terug.

De Vitamine C Booster gebruik je als een extra aanvulling op je routine, heeft een heel dunne substantie en trekt snel in. Het Vitamine C Serum is wat dikker en meer ‘jelly’ maar trekt alsnog in en is een net wat meer intensieve aanvulling. Beide producten bevatten naast de vitamine C uit kakadu pruim-, granaatappel- en shiso-extract ook onder andere hydraterende glycerine en vochtinbrengend hyaluronzuur.

De Vitamine C Dagcrème voelt heerlijk fris aan op de huid, trekt snel in en laat de huid zijdezacht en heerlijk soepel aanvoelen waardoor hij het ook goed als basis onder make-up doet. Naast de eerdergenoemde vitamine C bommetjes zit er onder andere glycerine, hyaluronzuur, kokosextract, zonnebloemolie, amandelolie en vitamine E in. De Vitamine C Nachtcrème heeft een iets rijkere substantie en voelt een beetje aan zoals een balsem wanneer het in aanraking komt met de warmte van je huid. De crème laat heel iets van een voedend laagje achter, iets dat ik persoonlijk heel fijn vind voor de nacht. In deze crème zit onder andere de drie vitamine C extracten, shea boter, macadamia olie, hyaluronzuur, vitamine E en er is wat lavendel aan toegevoegd waardoor dit product een heerlijk kalmerende geur krijgt. Perfect om de dag mee af te sluiten.

Vitaminstore Vitamine C beautylijn

Winactie

In samenwerking met Vitaminstore mag ik deze nieuwe en complete Vitamine C beautylijn t.w.v. ruim €85,00 weggeven aan iemand die wel wat extra’s kan gebruiken voor haar huid ♥

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op dit pakket is een reactie achter te laten onder dit artikel met een korte feel good motivatie. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je daarnaast mij via social media gaat volgen op Facebook en/of Instagram en de bijbehorende post wil liken, delen en er een reactie onder achterlaat :)

–> Spreekt deze nieuwe Vitamstore Vitamine C beautylijn jou aan om eens uit te proberen?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 15 november 2020, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Naomi
    Reply Naomi 2 februari 2021 at 14:02

    Hey Desirée!

    Leuk artikel! Ik ben momenteel ook op zoek om wat vitamine C in mijn skincare routine te implementeren maar ik ben voorlopig heel tevreden van mijn huidige producten, dus ik ben aan het denken om misschien wat extra vitamine C te slikken als supplement. Heb je hier toevallig al eens over gedacht of een artikel over geschreven? Hoe denk jij hierover?

    Ik kijk uit naar je antwoord!
    Naomi

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 2 februari 2021 at 15:10

      Hi Naomi, zeker een interessante insteek want supplementen kunnen wel degelijk bijdragen aan huidverbetering. Echter, met bijvoorbeeld Vitmine C, kan je beter ook plaatselijk werken door een product met deze werkzame stof te gaan gebruiken zodat het direct zijn werk kan doen op bijvoorbeeld pigmentvlekken. Maar inderdaad: vitamines in supplementen en vitamines in beautyproducten kunnen elkaars werking versterken en aanvullen :)

  • Avatar van anne Bolijn
    Reply anne Bolijn 17 november 2020 at 11:17

    Veel stress door allerlei hertentamens voor de opleiding van mijn zus. Die heeft wel een mooi cadeautje onder de kerstboom verdient. Met een gezin onderhouden overdag werken en ook nog in de avond aan de studie.

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 15 november 2020 at 19:40

    52 jaar, de “verrimpeling” begint toe te slaan ;-) ik zie maar 1 remedie: smeren, smeren en nog eens smeren!

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 15 november 2020 at 14:19

    Heel erg benieuwd naar de producten, zou ze graag willen proberen 😊😊 Groetjes van Anneliese de Waal

  • Avatar van Clau-dya
    Reply Clau-dya 15 november 2020 at 14:05

    Mijn feel good motivatie is gewoon heerlijk knuffelen met mijn twee dochters, wordt ik altijd blij en warm van!

  • Avatar van astrid nijmeijer
    Reply astrid nijmeijer 15 november 2020 at 09:55

    Op mijn leeftijd van 41 wil ik het toch eens graag proberen

  • Avatar van Annemiek Bosdijk
    Reply Annemiek Bosdijk 14 november 2020 at 22:57

    Vitamine C eet ik genoeg. Iedere ochtend yoghurt met 2 stuks fruit. Ik ben benieuwd wat deze vitamine boost met mijn huid doet.

  • Avatar van Jade
    Reply Jade 14 november 2020 at 19:37

    Hele dagen met een mondmasker lopen, zie ik als een verplichting naar mijn medemens, maar het laat wel zijn sporen na op mijn huid. We nemen het voor lief, maar wellicht is ze me dankbaar voor wat extra verzorging.

  • Avatar van Gijs
    Reply Gijs 14 november 2020 at 19:12

    een paar vitamientjes extra is niet verkeerd in deze tijd. Ben benieuwd.

  • Avatar van Anton Hompe
    Reply Anton Hompe 14 november 2020 at 14:44

    misschien val ik nog op te knappen…., en met een natuurlijk product wel zo veilig

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 13 november 2020 at 20:50

    Klinkt als heerlijke producten, ik doe graag mee!

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 13 november 2020 at 20:47

    Enige ijdelheid is mij niet vreemd. Nou ja, ik moet eigenlijk wel toegeven dat ik erg veel met mijn huid bezig ben. Ik hou heel erg van mooie dingen en ik wil er zelf ook graag op mijn best uitzien. En dus probeer ik van alles…. Dat deze te winnen producten op natuurlijke basis zijn, vind ik een belangrijke pre. Ik ben zeer benieuwd naar de werking van deze set.

  • Avatar van Centine Blaakman
    Reply Centine Blaakman 13 november 2020 at 20:03

    Feeling good kan alleen als je goed voor jezelf zorgt! Dus deze fijne spulletjes zijn welkom :)

  • Avatar van Lottie
    Reply Lottie 13 november 2020 at 18:34

    Omdat het mij HEERLIJKE producten lijken: LAAT DE WINTER MAAR KOMEN!

  • Avatar van Lotte
    Reply Lotte 13 november 2020 at 17:39

    Mijn feel good momentje… vrijdagochtend in alle vroegte naar mijn werk fietsen met de gedachte dat het aan het eind van de middag weekend is!

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 13 november 2020 at 17:28

    Deze nieuwe Vitamstore Vitamine C beautylijn zal ik zeer zeker eens willen uit proberen, mijn feel good motivatie: een gezonde en mooi stralende huid geeft mij een boost aan zelfvertrouwen!

  • Avatar van Roos W
    Reply Roos W 13 november 2020 at 17:27

    Lijkt me leuk om te proberen.

  • Avatar van Kika
    Reply Kika 13 november 2020 at 16:02

    Oei ja daar doe ik met mij huidje heel graag aan mee!!!

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 13 november 2020 at 15:11

    Mijn huid kan wel wat hulp gebruiken, helemaal in deze tijd van het jaar. Ik ben benieuwd naar wat het voor me kan betekenen daarom loot ik graag mee.

  • Avatar van Angelique Hendriks
    Reply Angelique Hendriks 13 november 2020 at 13:39

    Die zou ik zeker willen proberen.
    Ik heb er ook een beetje dom verhaal bij 😂..
    Ik had ooit eens gelezen dat vitamine c goed voor je huid is.
    Toen heb ik bij de DM in Duitsland een potje vitamine c poeder gekocht en door mijn dagcreme gemengd.
    Maar dat was blijkbaar veel teveel..volgende dag werd ik niet wakker met een gewenst rimpelloos stralend gezichtje..maar met een vuurrode kop die pas na een paar dagen weg ging 😂😂..slecht idee dus.
    Denk dat de crème van Vitaminstore een stuk veiliger is ..is trouwens ook een erg fijne website voor al je vitamientjes
    Fijn weekend 😊

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 13 november 2020 at 12:59

    Ik doe graag mee, lijkt me heerlijk!

  • Avatar van Anja jager
    Reply Anja jager 13 november 2020 at 12:04

    ik doe erg graag mee

  • Avatar van Loes Kater
    Reply Loes Kater 13 november 2020 at 11:27

    Ik zou dit product heel graag willen uitproberen. Ik heb een redelijk vette huid. Maar als ik gedoucht heb, is mijn gezicht heel droog. Ik smeer en reinig mijn huid te pletter. Maar normaal wordt het nooit. Misschien is dit wel de oplossing die mijn huid nodig heeft.

  • Avatar van britt
    Reply britt 13 november 2020 at 10:43

    Sta elke dag op met het idee dat je een betere versie van jezelf gaat worden! Zo kan je elke dag een deel onzekerheid tackelen en hier aan werken :)

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 13 november 2020 at 10:11

    ik doe graag mee

  • Avatar van ninamol
    Reply ninamol 13 november 2020 at 05:48

    Ik doe heel graag mee! Het spreekt mij enorm aan!

  • Avatar van L Kroon
    Reply L Kroon 12 november 2020 at 21:58

    Ik ben begonnen met afvallen, het zou geweldig zijn als ik behalve een beter figuur ook een betere huid zou hebben. Ik doe dan ook graag mee met deze actie

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 12 november 2020 at 21:47

    Super leuk als ik dit eens zou kunnen uitproberen .

  • Avatar van Evelien Reijnders
    Reply Evelien Reijnders 12 november 2020 at 21:22

    Ja zeker! Laatste tijd merk ik dat mn huid zo slecht word… en tja ik weet bijna zeker dat het door stress komt die niet helemaal weg te nemen is. Dus kom maar door met die producten haha

  • Avatar van Debby Koeman
    Reply Debby Koeman 12 november 2020 at 20:58

    Wat een heerlijke producten, ik doe graag mee! Het is belangrijk om de tijd te nemen om jezelf te verwennen. Die extra aandacht geeft je zo’n lekkere boost dat je de hele wereld aan kan!

  • Avatar van Dorian van Haren
    Reply Dorian van Haren 12 november 2020 at 20:47

    Wauw, dat lijken me heerlijke verzorgingsproducten vol met hoogwaardige ingrediënten! Voor mijn oudere huidje is wat extra stevigheid en frisse uitstraling heel welkom! Zoals ik lees in je blog is deze lijn PUUR genot voor de huid, dus ik zal heel blij zijn om ze te testen!

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 12 november 2020 at 19:33

    Ik ben een grote fan van de producten van de Vitaminstore! En het lijkt me heerlijk om mijn huid een boost te mogen geven met dit prachtige vitamine C totaalpakket.

  • Avatar van Julia Van Empel
    Reply Julia Van Empel 12 november 2020 at 18:52

    Klinkt goed. Mijn huid kan een oppepper gebruiken

  • Avatar van Willemijn
    Reply Willemijn 12 november 2020 at 18:48

    O wat fijn een hele lijn met verzorgende producten van Vitaminstore! Ik loot graag mee.
    Aandacht voor je huid laat het stralen!

  • Avatar van Meike
    Reply Meike 12 november 2020 at 17:38

    Klinkt goed, ik ben benieuwd.

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 12 november 2020 at 16:18

    Yes, ik doe super graag mee met deze toffe winactie 😽🥳😽🥳😽🥳😽🥳😽 Vitamin Store heeft super fijne producten en dàt voor een betaalbaar prijsje, ik heb ook al zo veel goeds gehoord over Vitamine C….

    Dussss wie weet, nu fingersss crosser🍀🍀🍀😽😽😽

    Groetjes Fenny

  • Avatar van Monica
    Reply Monica 12 november 2020 at 16:17

    Een verwennerij doet een mens goed; het laat je stralen van binnen en buiten.

  • Avatar van Marlies van der Schoor
    Reply Marlies van der Schoor 12 november 2020 at 16:03

    Wat zal mijn huid weer mooi en stevig worden met deze fijne producten.

  • Avatar van Corine N
    Reply Corine N 12 november 2020 at 15:23

    Klinkt als een heerlijke natuurlijke lijn! Ik doe heel graag mee want mijn huid is weleens beter geweest. Stress is BITCH!

  • Avatar van Yvonne D.
    Reply Yvonne D. 12 november 2020 at 14:55

    Wat een super fijne winactie! In de winter word mijn huid altijd een stuk droger, dus ik zou hier heel blij mee zijn! En ik heb het idee dat mijn huid sowieso iets slapper wordt, dus wat extra verzorging met vitamine C zou wel heel goed zijn!

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 12 november 2020 at 13:52

    Om mijn lachrimpeltjes te houden zoals ze zijn. Want minder lachen is voor mij geen optie.

  • Avatar van fokje bakkernes
    Reply fokje bakkernes 12 november 2020 at 13:15

    mijn huid van bijna 62 jaar kan wel een boost gebruiken

  • Avatar van anja
    Reply anja 12 november 2020 at 12:12

    na de zwangerschap kan mijn huid wel een boost gebruiken

  • Avatar van sunny
    Reply sunny 12 november 2020 at 11:44

    Mooie actie, ik ben geprikkeld en zou het graag eens proberen.

  • Avatar van Julia
    Reply Julia 12 november 2020 at 11:41

    Oh la la wat lekker!!
    Ik zeg geen nee tegen deze fantastische vitamine glow!
    Wat ziet het er heerlijk uit. Ik kan niet wachten om het te gebruiken.
    Vooral in deze tijd, een goede verzorging. Juist als mijn gezicht goed voelt, zit ik ook meteen lekker in mijn vel.
    Hopen op geluk! 🤩🤩🤩
    Vrolijke en enthousiaste groet,
    Juul

  • Avatar van Annelies Hurne
    Reply Annelies Hurne 12 november 2020 at 10:56

    Jazeker wil ik dit graag uitproberen. Nu ik ouder word verneem ik wel verandering in mijn huid. Ik ben niet zo van de crèmes. nu ik verneem dat mijn huid wat droger word wil wel proberen met smeren.

  • Avatar van esther Meijer
    Reply esther Meijer 12 november 2020 at 10:53

    je verteld er zo enthousiast over en heb het stukje met aandacht gelezen, zou deze set heel graag willen proberen. en het is nog een blikvanger in de badkamer ook

  • Avatar van Iris Bakker
    Reply Iris Bakker 12 november 2020 at 10:53

    Wat zien ze er alleen al leuk uit zeg, van dat oranje met die hartjes word je toch helemaal vrolijk? Ik doe heel graag mee voor mezelf, beetje zelfzorg in deze gekke (thuiswerk) tijd is altijd een goed idee!

  • Avatar van Kim de Vries
    Reply Kim de Vries 12 november 2020 at 10:49

    Mijn huid raakt in de winter altijd wat van slag met rode vlekjes tot gevolg. Ik doe dus graag mee en hoop dat dit mijn huid kan herstellen!

  • Avatar van co
    Reply co 12 november 2020 at 10:46

    klinkt goed. lijkt me een fijn product, ik doe dan ook graag mee. superleuke aktie

  • Avatar van Marjanne
    Reply Marjanne 12 november 2020 at 10:32

    Centrale verwarming is nou niet bepaald gezond voor je huid ……….. oh, die droge lucht. Mijn huid voelt droog aan en ziet er een beetje vermoeid uit!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 12 november 2020 at 10:26

    Klinkt heel interessant! Vitamine C is altijd een topper voor mijn huid maar is niet zo een stabiel ingrediënt. Ze hebben echt de ideale verpakking gekozen! Goede producten die nog eens betaalbaar zijn, daar wordt ik echt blij van!
    Mijn ultieme tip om even aan de realiteit te ontsnappen is om een fijn dagje met mijn meisje te organiseren. Vandaag gaan we buiten spelen, samen kleuren en na de lunch een film kijken met popcorn. Dat houdt ze nooit lang vol, maar toch is het zalig genieten!

  • Avatar van Yara
    Reply Yara 12 november 2020 at 10:09

    Door te werken in ploegendienst heeft je huid toch heel wat te lijden. Of om 4.00 uur op of om 2.00 uur thuis.
    Een flinke oppepper is heel welkom

  • Avatar van Nide
    Reply Nide 12 november 2020 at 09:39

    Prettige winactie met heerlijke, eerlijke producten. De verpakking oogt bijzonder leuk en ook dat is fijn meegenomen!

  • Avatar van melissa van stipdonk
    Reply melissa van stipdonk 12 november 2020 at 09:04

    heerlijk voor mijn drogere huid in de herfst/winter. ik houd er wel van hoor; door de bossen lopen door de herfstblaadjes als het zonnetje een beetje schijnt! Heerlijk!

  • Avatar van L Tromp
    Reply L Tromp 12 november 2020 at 08:59

    Owww zou dit geweldig graag willen proberen 😍😍😍

  • Avatar van Pascale
    Reply Pascale 12 november 2020 at 08:48

    Oh wat een fijne pakket!! Ik kan wel een goede opkikker gebruiken.

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 12 november 2020 at 08:42

    Veel sinaasappels eten daar ben ik klaar mee! Tijd voor iets anders.

  • Avatar van jacq007814
    Reply jacq007814 12 november 2020 at 06:47

    Wat een mooi product lijkt me dit zou heel graag kennis hiermee willen maken.

  • Avatar van M. van Megen
    Reply M. van Megen 11 november 2020 at 20:45

    Ik hoor steeds vaker goede verhalen over huidverzorging met vitamine C. Dit jaar zat de vakantie net als bij vele andere mensen er niet in, dus hopelijk is dit een lekkere boost.

  • Avatar van Louise
    Reply Louise 11 november 2020 at 18:36

    Wooww wat een leuke win actie :)! Lijkt mij ook echt super leuk om te winnen, maar ik gun het iemand anders ook wel hoor ;)!
    Groetjes

  • Avatar van Lydwien
    Reply Lydwien 11 november 2020 at 18:24

    Wat fijn die vitamine C lijn!! Ik gebruikte jaren geleden al vitamine C capsules/ampullen voor mijn gezicht als kuurtje. Top was dat maar erg prijzig. Wat goed dat deze lijn een stuk beter geprijsd is en wat een ontwikkeling dat het gewoon in de crèmes en serum verwerkt kan worden zonder dat de werking afneemt. (Daarom eerst in die capsules omdat ze niet aan lucht blootgesteld werden)
    Ik doe graag mee aan deze actie, ben heel benieuwd.

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 11 november 2020 at 09:57

    Een mooie, pure lijn van Vitaminstore. Geweldig! Ik doe graag mee voor mijn lieve moeder. Ze doet al twee jaar lang heel erg haar best om een baan te vinden, maar helaas is dit tot op heden nog niet gelukt. De stress hiervan tekent zich onderhand in haar gezicht, dus ik gun haar dit pakket met alle liefde ❤️.

  • Avatar van Patty
    Reply Patty 11 november 2020 at 09:32

    Wat ziet deze set er leuk uit 😍 ik zou dit graag willen uitproberen! Ben altijd op zoek naar producten voor mijn huidtype.. maar zo lastig als mijn huid is, zo lastig is de zoektocht naar de juiste producten. Vitamine c wordt mijn huid zowiezo blij van! Dus ja ik zou het graag willen proberen 🤗🥳

  • Avatar van Suus Schiffers
    Reply Suus Schiffers 11 november 2020 at 09:10

    Ik zou heel graag willen winnen. Ik heb een redelijke droge en doffe huid, en al verschillende crèmes gebruikt, maar niet echt iets helpt. Misschien is dit wel iets voor mij:)

  • Avatar van Viviane
    Reply Viviane 11 november 2020 at 08:35

    Een mooie beauty line waar ik blij van wordt ❤️

  • Avatar van Aline Bouma
    Reply Aline Bouma 11 november 2020 at 05:41

    Wat een zonnige verrassing zo in de winter! Lijkt me heerlijk om dit te proberen. Merk dat in deze tijd van het jaar mijn huid het zwaarder te verduren heeft. Tijd voor een zonnige boost!

  • Avatar van Marian zw
    Reply Marian zw 10 november 2020 at 22:48

    Dit ziet er al super zonnig uit zeg! Ik doen heel graag mee voor deze fijne oppepper voor mijn huid.

  • Avatar van Hyacint
    Reply Hyacint 10 november 2020 at 22:40

    Een product die je rimpeltjes vervagen spreekt mij zeer aan! Mooie review! Ik doe graag mee! Lijkt me echt een superproduct!🤩👍🏻

  • Avatar van Marianne
    Reply Marianne 10 november 2020 at 21:32

    Mijn huid is erg droog op het moment, kan wel een boost gebruiken. Ik doe dus graag mee.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 10 november 2020 at 21:18

    Lijkt me heerlijk zo’n boost voor je huid.
    Ik liep van de week met mijn oppas kindjes te wandelen en toen werd ik aangesproken door een mevrouw, die vroeg of dit mijn kleinkinderen waren, Ik heb zelf een zoon van 15 en moet nog 50 worden.
    Op zich zou het wel gekund kunnen, maar ik werd pas moeder op mijn 34e.
    Dus help! Ik heb dit nodig.

  • Avatar van Heleen vander Velde
    Reply Heleen vander Velde 10 november 2020 at 19:14

    Na hard werken in de zorg, zelf corona opgedaan en nu veel thuis werken, blijf ik zo’n uitputtend gevoel hebben dat zeker zichtbaar is in mijn gezicht. Wat zou een oppepper helpen en wat klinkt deze vitamine goed! (volg via FB)

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 10 november 2020 at 18:07

    Daar wordt ik blij van !
    Bescherming tegen veroudering/ zon ☀️
    Graag 😍test ik dit op mijn huid

  • Avatar van Willem de Wal
    Reply Willem de Wal 10 november 2020 at 16:51

    Doe graag mee voor mijn zus, die ik wil verrassen met de beautylijn, ze heeft een pittige tijd achter de rug door haar baan in de zorg. Zou een leuk sinterklaas cadeautje zijn.

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 10 november 2020 at 14:33

    Ik doe graag mee. Door langdurige ziekte,stress en de overgang kan mijn huid wel een opkikker en boost gebruiken.

  • Avatar van Anne-Wil Kraan
    Reply Anne-Wil Kraan 10 november 2020 at 14:07

    Ik merk dat ik de laatste tijd weinig tijd voor mezelf neem, een maskertje gaat vaak al gewoon niet omdat ik onbewust te druk ben op het moment

  • Avatar van Anita de Groot
    Reply Anita de Groot 10 november 2020 at 12:50

    Elke ochtend een half uur voor mezelf, lekker de dag starten met reiniging van gezicht en dan hydrateren. Tanden poetsen en makeuppen. De mooiste versie van mezelf zien en dan koffie met de krant. Voordat de hectiek van de dag begint, ik kan het iedereen aanraden.

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 10 november 2020 at 12:33

    Dit lijkt mij zo fijn voor mijn vermoeide huidje. Hoop daarmee elke dag na m’n warm-koud douche ook mijn gezicht een Whoe_Haaa momentje mee te geven 💛

  • Avatar van Marie-Claire
    Reply Marie-Claire 10 november 2020 at 12:29

    Yes! Ik doe mee! Deze vermoeide mama kan wel een oppepper gebruiken haha ;).

  • Avatar van Milusca
    Reply Milusca 10 november 2020 at 12:27

    💛💛 Whoop whoop 💛💛wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee,het lijken mij superrrr heerlijke producten mijn huid kan wel wat extra aandacht gebruiken Zeer welkom 💛💛

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 10 november 2020 at 12:02

    heel heel erg fijn, doe graag mee om mijn huid extra te verzorgen en zo te stralen!

  • Avatar van VWILLEMSE
    Reply VWILLEMSE 10 november 2020 at 11:56

    Ik wil wel een gokje wagen, doe dus graag mee ❤️

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 10 november 2020 at 11:25

    Oeeeh heerlijk! Zou ik graag eens willen uitproberen 🤩🤩

  • Avatar van Jana Beeckman
    Reply Jana Beeckman 10 november 2020 at 11:25

    Wauw die verpakking alleen al is toch te mooi, dus ik doe graag mee hoor ?! De vitamin C lijn van The Body shop vond ik erg goed voor mijn huid, ik hoop van deze hetzelfde!

    Ik volgde je nog niet op insta, nu wel ;).

    Feel good motivatie zou zijn, zeker in deze tijden: Positief proberen blijven, in alles het goede en mooie inzien ook al zit het soms tegen (bvb ene mooie zonsopgang, een dartelend paard in de wei, een lekkere kop koffie, etc). Dit helpt mij echt om elke dag als een blessing te zien en te beseffen hoe goed ik het heb.

    Groetjes!

    Jana

  • Avatar van Jet Tigchelaar
    Reply Jet Tigchelaar 10 november 2020 at 11:24

    Ja mijn huidje kan een flinke oppepper gebruiken. Ik schrik nu steeds als ik mezelf zie met videovergaderen.

  • Avatar van Edith Koolen
    Reply Edith Koolen 10 november 2020 at 11:19

    Ik wandel best veel ongeacht het weer maar ik merk nu wel dat “de jaren” wat gaan tellen en dat mijn huid steeds meer reageert op weersveranderingen. Als ik naar de combinatie van de ingrediënten kijkt dan lijkt dit een overtuigende combinatie. In het najaar stap ik vaker over op oliën voor mijn huid maar overdag kan dat niet altijd, ziet er toch een beetje gek uit zo’n glimmende huid maar het doet wel wat ik nodig heb dus ik vind het wel fijn om te lezen dat in deze producten in de dagcreme zonnebloemolie en amandelolie is verwerkt. Lijkt me heel fijn voor herfst en winter. Idem voor de nachtcreme. Sheabutter voor de nacht ken ik en is erg fijn maar het lijkt mij een plus dat dit product een voedend laagje achter laat. Ik doe graag mee met deze actie want ik ben oprecht benieuwd naar deze producten.

  • Avatar van Inge Van den Bempt
    Reply Inge Van den Bempt 10 november 2020 at 11:14

    Ideaal om na lockdown weer te stralen

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 10 november 2020 at 11:09

    Dat lijken me heerlijke producten, vooral nu de koude maanden eraan komen

  • Avatar van Cora van der Bijl
    Reply Cora van der Bijl 10 november 2020 at 11:01

    Wow dit wil super graag maar dat geld voor elke vrouw he 😘

  • Avatar van Marieke Bos
    Reply Marieke Bos 10 november 2020 at 10:56

    Oeeeeh dat lijken me heerlijke producten!
    Ik doe dan ook graag mee met deze te gekke en gulle winactie! 🍀❤️

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 10 november 2020 at 10:52

    Wat een mooi product!
    Helaas geen Facebook of Instagram vanwege privacy…lang verhaal.
    Maar ik doe graag mee ♡

  • Avatar van Michelle klompe
    Reply Michelle klompe 10 november 2020 at 10:48

    Wat een leuke winactie, ik zoek al heel lang een goede verzorging voor mijn huid. Hopelijk is dit product goed. 😍❤️😘🙏👌

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 10 november 2020 at 10:36

    Klinkt heel fijn! Ik doe graag mee!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.