Huis & interieur Mama & Kind

Webshop tip | BALOO by Druiventuintje

31 december 2020

BALOO by Druiventuintje (kinderkamer/babykamer ballon decoratie)
Er zijn echt heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en ik echt héél enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals Druiventuintje, een webwinkel voor handgemaakte interieur macramé, waarbij ik vooral als een blok gevallen ben voor de BALOO ballonnen. Ik vertel je hier graag alles over!

‘Lees ook: Webshop tip | Noa May.’

BALOO by Druiventuintje

Het té toffe concept van BALOO is bedacht door Lies Heemskerk. Naast haar werk als freelance presentatrice en actrice, startte ze in het voorjaar van 2017 haar webwinkel Druiventuintje waar ze de door haar handgemaakte macramé interieuraccessoires verkoopt. Eind dit jaar kwamen hier de geweldige BALOO ballonnen bij, die inmiddels een enorme hit zijn geworden. Deze worden met de hand gemaakt en zijn er in verschillende formaten, zowel mét als zonder diertje als hanger. Ze kunnen als losse items worden opgehangen, als set aan een ring-mobiel of met een rieten mandje eronder waardoor het een kleine luchtballon lijkt.

Een Baloo wordt gemaakt van mooi Bobbiny garen en hangt aan een onzichtbaar nylon draadje, maar je kan hem eventueel ook met een haakje tégen de muur aan bevestigen. Good to know: Baloo is echt een decoratie item en geen speelgoed.

Qua kleuren, groottes en diertjes zijn er heel erg veel mogelijkheden en raad ik je echt aan om even in de webwinkel van Lies rond te snuffelen. Erg leuk voor op de kinderkamer, babykamer of als kraamcadeau. Ja, hier word ik echt héél erg blij van! ♥

–> Klik hier voor de webwinkel van Druiventuintje om alle BALOO ballonnen te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 december 2020 at 20:30

  Prachtige items!
  De ibiza wandhanger is mijn favoriet.
  Zeer overzichtelijke webshop.

  Een fijne jaarwisseling Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.