Beauty

Mijn top 5 | Beauty favorieten (november 2020)

1 december 2020

beauty favorieten november 2020
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favorieten op beautygebied met je deelde, maar ik krijg regelmatig de vraag of ik dat vaker zou willen doen. Ofcourse! Er zijn enorm veel beautyproducten op de markt en zo heb je in ieder geval een paar échte aanraders om eens naar uit te kijken :) In deze top 5 zie je producten van Dr. Murad, It Cosmetics, Hourglass, Kiehl’s en Sally Hansen!

‘Lees ook: Beauty | Tips voor het vinden van de perfecte foundation voor jouw huid.’

beauty favorieten november 2020

Dr Murad Resurgence Replenishing Multi-Acid Peel

Zoals je weet ben ik een groot fan van het gebruik van een dagelijkse peeling/exfoliator. Ik geloof erin dat dit een stap is in je huidverzorgingsroutine die echt het verschil kan maken en er is voor ieder huidtype een passende variant te vinden. Ik maakte een peeling op, was op zoek naar een nieuwe en wilde er in ieder geval eentje in vloeibare vorm die je simpelweg met een watje aan kan brengen en wilde eigenlijk wel eens een multi acid variant gaan proberen. Na wat onderzoek kwam ik uit op deze van Dr Murad. Het is een tweefasen-peeling die je vooraf goed moet schudden zodat de beide laagjes zich goed vermengen.

In fase 1 zit een mengsel van AHA, BHA en TXA zuren en in fase 2 zit onder andere een omega-oliënmix, antioxidanten en kalmerende ingrediënten. ‘Best of both worlds’, zeg maar. Waarbij aan de ene kant huidvernieuwing wordt geactiveerd om rimpeltjes, lijntjes, pigmentvlekjes, onzuiverheden en huidveroudering aan te pakken voor een meer stralende huid en aan de andere kant ingrediënten om de huid te kalmeren, voeden en te versterken.

Ik ben al heel wat gewend als het op een peeling voor dagelijks gebruik aankomt, maar merkte de eerste paar keren een duidelijke tinteling. Het bewijs dat het wat doet op de huid! En dat begon ik zeker na een week gebruik duidelijk te merken: die ‘eeuwige droge plekjes’ rondom de neusvleugels, tussen mijn wenkbrauwen en langs de mondhoekjes zijn verdwenen en mijn huid voelt fris en stralend aan.

Ik ben blij dat het product ook nog eens zuinig in gebruik is, want het is wel even een wat prijzige aanschaf.. Ik kocht hem bij Lookfantastic met een kortingsactie, normaal kost hij €54,45 voor 100ml.

IT Cosmetics CC+ Cream (illumination)

Ik schreef hier in mei al een uitgebreide review over de IT Cosmetics CC+ Cream, en merk dat ik deze ‘foundation’ er heel regelmatig bij pak. Zeker nu het echt wat kouder begint te worden en mijn huid wel wat extra’s kan gebruiken om gedurende de dag comfortabel aan te blijven voelen. Eén pompje is genoeg voor een mooie medium dekking, er zit een SPF50 in en een aantal fijne verzorgende ingrediënten, hij laat mijn huid heel mooi stralen en accentueert rimpeltjes en droge plekjes niet. Hooray!

Hourglass Ambient Lighting Powder in Diffused Light

Dit product hing al zo’n beetje jaren achter in mijn gedachten, maar telkens twijfelde ik toch of het de hype wel waard zou zijn en over de kleur. Toen ik er weer eens aan moest denken zag ik dat er ook een mini/travelsize van verkrijgbaar is. Ik gokte de kleur en dat bleek een schot in de roos. Zoals je kan zien aan de zo goed als lege verpakking nu. En ja: ik heb inmiddels een fullsize verpakking besteld bij de Bijenkorf.

Dit poeder maakt echt een wereld van verschil, zeker voor drogere huidjes. Veel poeders kunnen dan juist droge plekjes, rimpels en lijntjes accentueren of laten de huid er te dof uitzien. Maar deze van Hourglass is echt superfijn gemalen, voelt heel zacht aan op de huid en werkt als een perfecte setting powder (zó mooi in combinatie met de IT Cosmetics CC Cream ♥) die de huid heel subtiel laat stralen en houdt de make-up de hele dag op haar plek. Zeker de hype waard!

beauty favorieten november 2020

Sally Hansen Miracle Gel nagellak

Een product dat ik al jaren gebruik en steeds bij terug blijf komen, is deze Sally Hansen Miracle Gel nagellak waarmee je een gel-like manicure aanbrengt zónder een lamp om uit te hoeven harden en het blijft met gemak een ruime week mooi op de nagels zitten. Niks meer aan toe te voegen en een grote persoonlijke favoriet sinds jaren die ik graag met je wil delen :) Op de foto zie je de kleur 238 Regal Rosé: een perfecte nudetint met een subtiele shimmer erin. Love it!

Kiehl’s Original Musk

Ik liet hem al voorbij komen in de shoplog met Kiehl’s producten een paar weken geleden en ohhhh, wat is hij fijn! Deze eau de toilette is heerlijk verwarmend, een tikkeltje soapy, licht-kruidig, sensueel.. Ik heb een heel uitgebreide parfumcollectie, maar deze staat toch echt wel in de top drie op dit moment vanwege het fijne cocoon-gevoel dat ik erbij krijg en omdat hij perfect past bij het koudere week van deze weken.

–> Wat is jouw favoriete beautyproduct van dit moment?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 18 december 2020 at 00:29

    Dat parfum klinkt zo lekker! Dat komt samen met het poeder op mijn wishlist.

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 1 december 2020 at 21:49

    Leuk om te lezen! As we speak heb ik net de murad ook besteld, hopelijk geeft deze net zulke mooie resultaten als bij jou! Van zit cosmetics heb ik onlangs de reguliere versie besteld, en ik ben echt onder de indruk. Dit is mijn go-to foundation geworden. Na een hele dag inspannend klussen zat het er nog perfect op! Ik ben benieuwd welke van jouw favorieten in de toekomst nog in mijn winkelmandje belanden :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.