Beauty

Holiday Gift Guide | Elementary parfum

9 december 2020

Elementary Parfum Webecos

Wist jij dat skincaremerk Webecos ook een eigen parfumcollectie heeft? Deze geuren zijn heel erg geconcentreerd, 100% skin-friendly en vegan maar vooral heerlijk om iedere dag te dragen. Ik maakte onlangs kennis met Elementary parfum en vertel je er in dit artikel graag meer over.

‘Lees ook: Beauty | Tips voor het vinden van jouw perfecte parfum.’

Elementary Parfum Webecos

Elementary Parfum

Het assortiment van Elementary parfum bestaat uit twee varianten:

Elementary Jasmine Rose (voor haar)
Elementary Jasmin Rose is een eerbetoon aan de vrijheid, diversiteit en uniciteit van elke vrouw en viert de individualiteit en kracht die nodig is om jezelf te laten zien zoals je bent.

Topnoten: fris bloemig, jasmijn, roos, lichte honingnoot
Hartnoten: fruitige tonen van peer en meloen
Basisnoten: droog, houtachtig, licht amber

Elementary Gaiacwood Grapefruit (voor hem)
Elementary Gaiacwood Grapefruit Eau de Parfum is een klassieke, maar toch verrassend eigentijds herengeur. Het combineert met succes warme en sensuele ingrediënten. De eerste noten zijn licht en fris met citrus. Amber en Patchouli leveren een diepe, sensuele basis, de essentie van pure mannelijkheid.

Topnoten: grapefruit, marine akkoorden
Hartnoten: gaiacwood, laurier
Basisnoten: patchouli, amber

Deze eau de parfums van Elementary zijn via de webwinkel van Webecos te koop voor €69,90/50ml.

Elementary Parfum Webecos

Ik vind Jasmine Rose het type geur dat het beste te omschrijven is als een ‘nieuwe klassieker’. Zo eentje die misschien niet heel erg uitgesproken ruikt, maar wél enorm lekker is en een signature scent kan zijn. Zo’n parfum dat je echt dagelijks draagt zonder dat hij je gaat vervelen en waarvan ik zeker weet dat je regelmatig de vraag zal krijgen welk parfum je draagt. Een groot compliment voor de compositie van deze geur! Hij opent heerlijk fris als een vers boeket met bloemen en een klein warmzoet randje, na een tijdje openen er heel subtiel wat sappige fruitakkoorden en in de basis is het een warme geur die licht poederig is. Ook fijn: deze geur is een eau de parfum en blijft enorm lang hangen op mijn huid. Als ik de geur in de ochtend aanbreng, dan ruik ik hem in de avond nog terug als ik aan mijn trui of pols snuffel.

Van de herengeur heb ik een proefje geroken en daar waren zowel Paul als ik ook direct van onder de indruk. Hij opent redelijk fris, sportief en masculine, maar na een tijdje verdwijnt dat wat naar de achtergrond en blijft er een heerlijke warme, tikkeltje sensuele en licht kruidige geur over die wederom heel lang op de huid achter blijft. Eentje die ik persoonlijk ook gerust zou dragen en perfect is voor het cocoongevoel in de wintermaanden.

Wat blijft het toch leuk om ook na al die jaren in het vak een nieuw merk te mogen ontdekken, zeker als het zo’n pareltje is waarbij het verhaal van A tot Z klopt. Een prachtige verpakking, huidvriendelijk en vegan, een mooie prijs, goede kwaliteit en vooral heerlijke luxe geuren. Een aanrader als cadeau voor de feestdagen, of het nu voor een ander of voor jezelf is. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.