Fashion Lifestyle

Unboxing | De Feestdagen Blogbox

24 december 2020

unboxing feestdagen blogbox
Ik krijg voor mijn werk regelmatig leuke perspakketjes toegestuurd van merken en bedrijven die een (nieuw) product graag via mijn platform onder de aandacht wil brengen bij de lezers en volgers. Soms springt een pakketje er zó bovenuit dat het een afzonderlijk artikel verdient, zoals deze mooie Feestdagen Blogbox die ik ontving met heel leuke en verrassende producten die ik graag aan je wil laten zien!

‘Lees ook: Met deze tips maak je de mooiste foto’s met je smartphone.’

unboxing feestdagen blogbox unboxing feestdagen blogbox

Pearle Privé Revaux blauwfilterbril
Hoe tóf is deze bril?! Niet alleen vanwege het mooie montuur, maar ook nog eens omdat deze collectie heel betaalbare monturen heeft én er een blauwlicht filter in verwerkt zit. Dit zie je door het gelige tintje dat de glazen hebben maar het heeft ook voordelen wanneer je voor een scherm aan het werk bent. Dit blauwe filter neutraliseert namelijk het blauwe licht van een computer-, tablet- of smartphone (beeld)scherm waardoor deze rustiger kijken. Als bijkomend voordeel zal je daarom minder vermoeide en/of geïrriteerde ogen krijgen, minder hoofdpijn en zelfs een beter slaappatroon.

Ik zou een bril als deze wel eens met sterkte én ontspiegelde glazen willen testen. Ik draag namelijk altijd een bril wanneer ik achter de computer aan het werken ben, dus heb wel echt die sterkte nodig. Benieuwd of ik die voordelen ook zal merken! Na een ‘testrondje’ zonder sterkte was ik in ieder geval al positief, dus ben benieuwd wat het kan doen als ik er echt mee kan werken.

De Pearle Privé Revaux brillen zijn verkrijgbaar voor €39,00 en €59,00 op sterkte.

unboxing feestdagen blogbox

Uneven
Ik had echt nog nooit gehoord van iets als een oesterkaars, maar het merk Uneven heeft deze in het assortiment. Zo bijzonder! Ze (her)gebruiken oesters van Hollandse bodem die ze na een grondige reiniging vullen met zuivere paraffine die je na gebruik met de bijgeleverde Refill Pearls kan navullen. De Perfumed Pearl naast de lont is een leuke extra om te zien en geeft een heel subtiele geur aan de kaars mee tijdens het branden.

Zeker een merk om iets naar te kijken voor bijvoorbeeld een cadeau voor een oester- of zee-lover? Meer informatie is te vinden via de website van Uneven.

unboxing feestdagen blogbox

Nedis White Noise Sound apparaat
Oehhhh, toen ik dit apparaat zag was ik direct heel erg nieuwsgierig. Want – zoals je wellicht in dit artikel hebt kunnen lezen – wij hebben een dochter van 23 maanden die nog steeds niet doorslaapt en echt meerdere keren per avond en nacht wakker is. Een apparaat met white noise technologie kan daar bij helpen en hebben we in een milde vorm (een zachtere ruis als bijwerking van haar aromatherapie-apparaatje) wel eens gebruikt, maar nooit in de ‘echte’ vorm zoals dit.

Het white noise geluid heeft een ontspannende, kalmerende en rustgevende werking en neutraliseert omgevingsgeluiden zodat je hersenen tot rust komen zonder afgeleid te worden door omgevingsgeluiden tijdens de slaap. Interessant he?! Dit White Noise apparaat van Nedis (€25,99) heeft 10 verschillende white noise geluiden, een (nacht)lamp functie, kan ook natuurgeluiden en hersengolfmuziek afspelen en heeft een instelbare timer.

unboxing feestdagen blogbox

Bulaggi tas
Tegenwoordig heb ik veel minder last van een ‘tassentic’ zoals ik die ooit wel had, maar ik kan nog steeds heel enthousiast worden van mooie tassen. Zeker wanneer een merk mooie stappen in duurzaamheid onderneemt, zoals Bulaggi. Zo produceren ze alleen nog vegan tassen van hoogwaardig PU en zijn ze zelfs goedgekeurd door PETA. Het materiaal is niet van echt te onderscheiden, voelt heel stevig en mooi afgewerkt aan, kan tegen een stootje en is geschikt voor langdurig en veelvuldig gebruik.

Met ingang van aankomend seizoen wordt er nog eens 80% minder plastic gebruikt (geen polybags meer maar recycled papier of dustbags, het gebruik van papieren tape en geen plastic vulling meer in de tassen). En kijk nou: hoe enorm leuk is dit tasje?! Niet alleen leuk voor een feestje – wanneer zal dat weer echt kunnen.. – maar ook heel erg leuk als make-upkoffertje te gebruiken!

unboxing feestdagen blogbox unboxing feestdagen blogbox

Jéh Jewels oorbellen met maansteen
Jaaa, helemaal ‘mij’. Oorbellen zoals deze! Goudkleurig (zilver verguld), fijntjes en met een edelsteen. In dit geval hangt er een regenboog maansteentje aan die de vrouwelijke intuïtie versterkt en helpt om op je gevoel te leren vertrouwen. En hoe bijzonder: de regenboog maansteen geeft die energie precies op het juiste moment en doet dit met een niet te onderschatten vrouwelijke zachtheid. Mooi ♥

Deze oorbellen kosten normaal gesproken €59,00 en zijn te bestellen via de webwinkel van Jéh Jewels.

Wát een verwennerij om deze mooie Blogbox zo voor de feestdagen te ontvangen. Als zelfstandig ondernemer ontvang je natuurlijk nooit een traditioneel kerstpakket, dus dit was echt een enorm leuke verrassing :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 december 2020 at 05:23

  Deze mooie bril staat jou zo ģoed…..

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 27 december 2020 at 16:42

  Mooie Feestdagen Blogbox en die bril staat je écht heel erg mooi! 🥰 Wat een prachtig design en zeker belangrijk als je veel achter de pc zit met dat blauwlicht filter.

 • Avatar van ria
  Reply ria 24 december 2020 at 18:24

  Wat een verwennerij, heerlijk ,!
  Maar van welk merk is je leuke hoodie-sweater, Desiree, als ik mag vragen.?
  Fijne dagen en alvast bedankt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2020 at 19:41

   Hi Ria, die hoodie is geweldig hé?! Die is van The Avocado Show. Zit heerlijk warm, zacht van binnen én een fijne lengte. Love it!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.