Beauty

HappySoaps | Plasticvrije en vegan verzorgingsproducten

19 december 2020

happysoaps shampoo bar happy soaps
Wij proberen hier in huis steeds wat bewuster en duurzamer te leven en zijn daarin stukje bij beetje wat aanpassingen en andere keuzes aan het maken. Zo gebruik ik steeds vaker producten in vaste vorm omdat dit vooral veel plastic scheelt. Ik maakte kennis met HappySoaps, een merk van Nederlandse bodem met vrolijke, heerlijk ruikende en vooral fijne verzorgingsproducten. Ik vertel je hier graag meer over, deel mijn persoonlijke favorieten en een kortingscode met je én mag ook een aantal producten weggeven zodat je het zelf kan gaan proberen :)

happysoaps shampoo bar happy soaps

HappySoaps

Over het merk

HappySoaps is een verzorgingsmerk dat in 2019 werd opgericht. In het assortiment vind je natuurlijke en plasticvrije producten die je normale dagelijkse vloeibare beautyproducten vervangen. Denk hierbij aan shampoo, conditioner, douchegel, scheerschuim en een gezichtsreiniger in vaste vorm, maar ze hebben bijvoorbeeld ook deodorant, handzeep en bath bombs in het assortiment.

Het grote voordeel van deze producten in een vaste vorm? Doordat de producten geen water bevatten zijn ze veel compacter in omvang en dat scheelt heel veel opslag- en distributieruimte en daarmee vooral heel veel plastic. Daarnaast gaan de producten ook nog eens langer mee, omdat het in een geconcentreerde vorm te koop is. Zo gaat bijvoorbeeld één shampoobar gemiddeld even lang mee als 3 tot 4 shampooflessen. En dat scheelt je dus ook in de portemonnee. Win-win!

Goed om te weten: de producten van HappySoaps worden in Nederland met de hand gemaakt en zijn 100% natuurlijk, bevatten geen palmolie, zijn (micro)plasticvrij, vegan en dierproefvrij ♥

Prijs & Verkrijgbaarheid

De producten van HappySoaps zijn te koop via de eigen webwinkel van HappySoaps. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast zijn de producten ook te vinden bij verschillende webwinkels, Vitaminstore filialen, DA drogisterijen en zelfstandige (natuur)winkels. Klik hier om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden.

HappySoaps kortingscode

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Met de kortingscode Desiree2020 krijg je €5,00 korting op je bestelling van minimaal €8,00.

happysoaps shampoo bar happy soaps happysoaps shampoo bar happy soaps

Mijn favorieten

Ik kreeg een heleboel mooie producten toegestuurd om uit te gaan proberen en na een paar weken gebruik kwamen hier toch wel een paar duidelijke favorieten uit:

Cinnamon Roll shampoo bar, €8,75
De geur van deze shampoobar haalt bij mij nostalgische herinneringen naar boven aan de kaneelstokken op de kermis vroeger. Hij ruikt heerlijk kruidig en verwarmend naar kaneel, schuimt lekker en maakt mijn haren goed schoon en laat ze lange tijd heerlijk ruiken. Doordat er onder andere shea boter, quinoa en olijfolie in zit is het ook nog eens een heel verzorgend product waardoor mijn haren lekker zacht worden. Ook fijn: deze shampoo is vrij van zowel SLS als SLES en daar wordt mijn gevoelige hoofdhuid héél blij van!

Chamomile Relaxation conditioner bar, €9,75
Deze conditioner bevat onder andere kamille, shea boter, cacaoboter, arganolie en olijfolie. Allemaal verzorgende en beschermende ingrediënten die mijn haar pluisvrij en makkelijk doorkambaar maken en mijn hoofdhuid comfortabel aan laten voelen. Ondanks de voedende ingrediënten verzwaart de conditioner mijn haren niet, waardoor volume behouden blijft.

Bergamot & Wierook body bar, €6,95
Ook weer zo’n heerlijke en verwarmende geur die perfect is voor deze tijd van het jaar. Daarnaast schuimt de bodybar goed en maakt hij mijn huid schoon zonder trekkerig aan te laten voelen. Totaal niet te vergelijken met het bekende ‘stukje zeep’, want hier zitten dus niet die uitdrogende ingrediënten in maar het heeft juist verzorgende eigenschappen door de toegevoegde glycerine en shea boter.

Rozemarijn en Pepermunt deodorant, €8,95
Eerlijk is eerlijk? Zo’n natuurlijke deodorant in deze vorm is even wennen. Maar eigenlijk werkt het heel simpel: gewoon een klein beetje van de balsem opwarmen tussen je vingertoppen en onder je oksels aanbrengen waarna het een beetje poederachtig opdroogt en de hele dag fris laat ruiken naar pepermunt met een subtiel kruidig randje.

happysoaps shampoo bar happy soaps

Winactie!

In samenwerking met HappySoaps mag ik 5x een product naar keuze weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken?

1. Neem een kijkje op de website van HappySoaps en maak een keuze uit alle producten
2. Laat het product dat je graag eens wil proberen als reactie achter onder dit artikel.

Daarnaast zou het natuurlijk leuk zijn als je @thehappysoaps wil volgen op Instagram :)

–> Heb jij al wel eens beautyproducten als deze in vaste vorm gebruikt? Naar welk product van HappySoaps ben jij benieuwd?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met HappySoaps. Meedoen met de winactie kan tot en met woensdag 23 december 2020, 23.59u.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 26 december 2020 at 20:07

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar de Happy Body Bar Citroen/Basilicum, omdat dit 2 van mijn favoriete ingrediënten in de keuken zijn! Erg nieuwsgierig hoe dit duo het doet onder de douche! 😊

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 25 december 2020 at 16:59

  Nieuwsgierig of de bodybar lavendel fijn in gebruik is en net zo ontspannend werkt als mijn huidige producten met lavendel.

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 23 december 2020 at 20:42

  De natuurlijke deodorant Lavendel. Leuke winactie!

 • Avatar van Hanneke
  Reply Hanneke 22 december 2020 at 22:58

  Ik ben super nieuwsgierig naar de Lipbalsem Sinaasappel ❤

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 22 december 2020 at 21:46

  Weer een leuk merk ontdekt dankzij jou! Zoals ik op Instagram zei, ben ik heel benieuwd naar de body bar in Lavendel. Lekker ontspannend voor het slapen gaan. Heel interessant dat ze geen sls of sles gebruiken in hun shampoo bars! Sommige merken doen dat wel en ik probeer dat te vermijden én tegelijkertijd ecologischer te zijn.

 • Avatar van ellen Velzeboer
  Reply ellen Velzeboer 22 december 2020 at 21:45

  Ik zou heel graag de gezichtsreiniger bar aloë Vera uitproberen! Leuke winactie!!!

 • Avatar van Paula Hemmen
  Reply Paula Hemmen 22 december 2020 at 21:35

  De shampoobar ken ik al. De bodybar nog niet.
  Dus ik kies de Happy Body Bar – Kokosnoot & Limoen

 • Avatar van Sonneke van den Beemd
  Reply Sonneke van den Beemd 22 december 2020 at 20:09

  Ik zou heel graag de Gezichtsreiniger Bar – Aloë Vera een proberen

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 22 december 2020 at 19:12

  Gezichtsreiniger Bar – Sinaasappel, lijkt mij heerlijk!

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 22 december 2020 at 16:25

  Echt heel tof deze winactie, fijn dat zulke merken steeds meer bekend raken! Ik doe graag mee (doe ook mee via instagram). Ik ben het meest benieuwd naar de bodybar Arganolie en Rozemarijn. Rozemarijn heb ik nog nooit gehad in een lichaamsproduct, erg interessant!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 22 december 2020 at 15:13

  Ik ben vooral benieuwd naar de Chamomile Relaxation conditioner bar

 • Avatar van Iris Bakker
  Reply Iris Bakker 22 december 2020 at 13:48

  Jaaaaa, zo’n shampoo bar wil ik al heel lang proberen! De Chamomile Down & Carry On Shampoo Bar zou perfect zijn voor mijn blonde haar

 • Avatar van Elle
  Reply Elle 22 december 2020 at 12:35

  Ik zou graag de Happy Body Bar – Citroen en Basilicum willen proberen

 • Avatar van Monique Stoppels
  Reply Monique Stoppels 22 december 2020 at 11:16

  Bergamot en Wierook lijkt me heerlijk.

 • Avatar van D
  Reply D'jeanine 22 december 2020 at 10:37

  Mijn hoofdhuid reageert sinds een paar jaar slecht op allerlei soorten shampoo. Ik heb veel jeuk en last van roos. Ben wel benieuwd naar een natuurlijke shampoo en of mijn hoofdhuid dan anders reageert. Ik zou de Tea-Riffic shampoo bar wel graag willen proberen

 • Avatar van L tromp
  Reply L tromp 22 december 2020 at 08:35

  De purple rain shampoo bar wil ik heel graag proberen😀😀😀

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 22 december 2020 at 07:28

  Ik ben erg benieuwd naar de geur en werking van de Arganolie en Rozemarijn!

 • Avatar van Ivana
  Reply Ivana 21 december 2020 at 22:33

  Aloë You Vera Much Shampoo Bar voor mijn vet haar

 • Avatar van Jordan
  Reply Jordan 21 december 2020 at 22:33

  Green tea happiness conditioner bar zou ik graag proberen

 • Avatar van Centine Blaakman
  Reply Centine Blaakman 21 december 2020 at 21:55

  Ik zou graag de lipbalm willen proberen! De andere producten van happy soaps gebruik ik al :)

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 21 december 2020 at 20:40

  Aloë You Vera Much Shampoo Bar zou ik erg graag willen proberen! Voor de ultieme verzorging .

 • Avatar van maaike
  Reply maaike 21 december 2020 at 20:10

  Aloë You Vera Much Shampoo Bar zou ik erg graag willen proberen! Lijkt me heerlijk :D!

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 21 december 2020 at 19:52

  superleuk! Ik volg @thehappysoaps al op Insta en zou graag een bodybar willen winnen!
  Succes met de actie
  Maartje.1234

 • Avatar van Wendy Groenhuijzen
  Reply Wendy Groenhuijzen 21 december 2020 at 19:49

  Happy Body Bar – Kokosnoot & Limoen – lastig kiezen, want alles ziet er heerlijk uit. Maar ik heb nu eenmaal een zwak voor producten met kokos en citrusfruit

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 21 december 2020 at 19:40

  alle kleuren maken me vrolijke ne de geuren denk ik ook maar ik kies voor shampoo-bar-lavendel-purple-rain.
  om me zelf mee te verwen naar het sporten en een dag werken in de gehandicapten zorg

 • Avatar van Lu Kroon
  Reply Lu Kroon 21 december 2020 at 19:39

  Shampoobar rose

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 21 december 2020 at 19:39

  Het product Tea-Riffic Shampoo Bar zal ik graag eens willen proberen!

 • Avatar van co
  Reply co 21 december 2020 at 19:37

  nog nooit gebruikt. ben best wel nieuwsgierig. vooral naar de shampoo, maar zou zeker de Gezichtsreiniger Bar – Aloë Vera weleens willen proberen

 • Avatar van Ilse de Rooij
  Reply Ilse de Rooij 21 december 2020 at 19:32

  Heerlijk! Ik volg ze al een tijdje op Insta maar nog nooit geprobeerd. Ik zou graag de Green Tea Happiness Conditioner Bar proberen.

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 21 december 2020 at 19:32

  Ik ben heel benieuwd naar de shampoobars

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 21 december 2020 at 19:24

  Ik kende het niet, maar ben direct enthousiast dat het 100% plastic vrij en vegan is! Nu hopen dat het ook fijne producten zijn. Ik zou graag de Melon Shampoo Bar uit willen proberen.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 21 december 2020 at 18:26

  Mijn zoon is onlangs overgestapt op shampoobar. Het bevalt hem heel goed. Zelf ben ik meer van geen shampoo, maar heb nu een paar keer zijn bar gebruikt en ik vind het ook erg fijn. Ik zou In need of vitamin sea wel willen proberen. Ik heb zo’n heimwee naar de zomer, de zon en de zee.

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 21 december 2020 at 17:58

  Ik heb het nog niet geprobeerd ben er wel heel erg benieuwd naar

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 21 december 2020 at 15:54

  nog nooit gebruikt ben zeer nieuwsgierig naar You’re One in a Melon Shampoo Bar

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 21 december 2020 at 15:39

  Ik ben erg benieuwd naar de geur van La Vie en Rose, ik hoop dat ik win!

 • Avatar van pascale
  Reply pascale 21 december 2020 at 14:54

  Ben heel benieuwd naar de body bar Kokosnoot & limoen

 • Avatar van Mirne van Megen
  Reply Mirne van Megen 21 december 2020 at 14:32

  Ik ben heel benieuwd naar de Cinnamon Roll Shampoo Bar. Ik heb al een paar keer getwijfeld om te bestellen, maar ik blijf maar twijfelen of ik een vaste shampoo wel echt fijn ga vinden. Ben toch wat huiverig dat het m’n haar niet net zo zacht maakt als andere shampoos.

 • Avatar van Marion Nijenstein
  Reply Marion Nijenstein 21 december 2020 at 14:27

  Ik heb al een keer een shampoo bar geprobeerd van een ander merk en het principe bevalt mij erg goed. Happy soap heb ik heel veel goede verhalen over gehoord en zou ik dan ook graag een keer willen proberen. De Aloë You Vera Much Shampoo Bar lijkt mij perfect.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 21 december 2020 at 14:21

  De shavingbars wekken mijn nieuwsgierigheid! Ze lijken me erg fijn in gebruik!

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 21 december 2020 at 13:35

  https://thehappysoaps.com/product/gezichtsreiniger-bar-aloe-vera/
  Op 28 December vier ik mijn 56ste verjaardag, en sinds ik in de overgang zit lijdt mijn huid enorm onder de constante hormoonschommelingen.
  Zou deze héél graag proberen .
  Ik volg op ig onder Momzymom

 • Avatar van Marian Bouthoorn
  Reply Marian Bouthoorn 21 december 2020 at 13:19

  Cinnamon Roll Shampoo Bar lijkt mij heerlijk. Nog nooit geprobeerd maar ik help graag mee aan een plasticvrije wereld.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 21 december 2020 at 13:04

  In Need of Vitamin Sea Shampoo Bar, spannend!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 21 december 2020 at 12:55

  Ik maak graag kans op de Shampoo Bar / Zeephouder, koop ik zelf de zeep en de shampoo bar!

 • Avatar van Ans
  Reply Ans 21 december 2020 at 12:54

  Met mijn zilvergrijze lokken ga ik voor de Purple Rain Shampoo Bar

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 21 december 2020 at 12:46

  Ik ga voor de happy body bar Tea Tree en Pepermunt

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 21 december 2020 at 11:59

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar, een mooie kans om het eens te proberen. De Purple Rain Shampoo Bar heeft de voorkeur. Fijne feestdagen gewenst!

 • Avatar van kim
  Reply kim 21 december 2020 at 11:56

  ik zou graag winnen, ben erg benieuwd. limoen lijkt me erg lekker

 • Avatar van sunny
  Reply sunny 21 december 2020 at 11:35

  Bergamot & Wierook Body Bar, die wil ik graag eens proberen. De shampoo heb ik al en ik ben erg te spreken over dit product. Dus ook heel benieuwd naar de andere producten van HappySoaps !

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 21 december 2020 at 11:12

  Ik ben vooral fan van shampoo en conditionerbars!! Deze zijn zo zacht voor je hoofdhuid en omdat ik wel eens last wil hebben van een droge hoofdhuid, is dat een uitkomst! Ik ben dan ook enorm benieuwd naar de Chamomile Relaxation conditioner bar, €9,75

  Veel Liefs Fenny

 • Avatar van berendina Jaasma
  Reply berendina Jaasma 21 december 2020 at 10:53

  Ik ben ook erg benieuwd naar de Cinnamon Roll shampoo bar.. geen idee hoe het werkt en of ik het fijn vind in gebruik dus ik ben benieuwd

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 21 december 2020 at 10:50

  De Cinnamon Roll Shampoo Bar, yummy!! https://thehappysoaps.com/product/shampoo-bar-kaneel-cinnamon-roll-70gram/

 • Avatar van ilona
  Reply ilona 21 december 2020 at 10:43

  Ik ben erg benieuwd naar de bath bombs :)

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 21 december 2020 at 10:42

  Ik kan niet zonder Lipbalm en wil de Vanille gaan proberen

 • Avatar van SNEEUWKLOK
  Reply SNEEUWKLOK 21 december 2020 at 09:15

  Ik ben ook erg benieuwd naar de Cinnamon Roll shampoo bar. Niet omdat ik droog, slap, beschadigd en dun haar heb maar omdat het me erg lekker lijkt ruiken. Helemaal in de winter! We hebben al een beetje ervaring met shampoo bars van Oolaboo en Lush. Lush heeft natuurlijk her en der een winkel maar eigenlijk zouden dit soort producten veel makkelijker verkrijgbaar moeten zijn.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 21 december 2020 at 08:49

  Fijn dat HappySoaps een gezichtsreinig bar met Aloë Vera aanbiedt! Ik gebruik al jaren verzorgingsproducten met Aloë Vera maar ben nog niet eerder het in zeepvorm tegen gekomen. Graag zou ik de gezichtsreiniger wat Aloë Vera willen uitproberen!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 21 december 2020 at 08:29

  Ik ben wel benieuwd naar de Happy handzeep Lavendel.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 21 december 2020 at 08:17

  Net zoals vele anderen hier, ben ik ook het meest benieuwd naar de deodorant. De geur vind ik moeilijk zo om te kiezen. Ik word blij van frisse bloemen geuren.

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 21 december 2020 at 07:23

  Benieuwd naar de deo lemmongras

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 21 december 2020 at 06:34

  Laat me graag verrassen deodorant eucalyptus of lavendel lijkt me echt heerlijk

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 21 december 2020 at 06:01

  de lavendel lijkt mij heerlijk ziet eruit als een fijn product!

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 21 december 2020 at 05:20

  Deze aloe vera bar lijkt me heel fijn voor mijn haar! https://thehappysoaps.com/product/shampoo-bar-aloe-vera-aloe-you-vera-much-70g/ Die zou ik wel graag willen proberen

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 21 december 2020 at 00:39

  Ik ben heel erg benieuwd naar de lekkere zoete geur van de Happy Handzeep Lavendel en Patchouli.
  Ik heb dit soort producten nog nooit gebruikt , maar zou het wel graag gaan doen, omdat het 100 % natuurlijk is en dierproefvrij(heel belangrijk).
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Avatar van Ard
  Reply Ard 21 december 2020 at 00:34

  Het lijkt me leuk om de bathbombs uit te proberen. Heerlijk tot rust komen in bad met een leuke bathbomb

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 20 december 2020 at 18:47

  Ik ben erg benieuwd naar de deodorant; van veel deo’s krijg ik verschrikkelijke jeuk, daarom nog steeds op zoek naar de perfecte deo!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 20 december 2020 at 16:57

  Ik zou heel graag de deo willen proberen, heb hele gevoelige oksels die snel irriteren dus misschien is dit wel de uitkomst en daarnaast ook fijn om minder plastic te gebruiken. Hele leuke site en leuk om op nieuwe ideeën te komen 🤗

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 20 december 2020 at 14:23

  Ik doe graag mee voor de shaving bar aloë vera! Ik ben heel benieuwd of zo’n shavingbar fijn werkt!

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 20 december 2020 at 07:23

  Wat een heerlijke winactie! Ik loot graag mee en ben vooral benieuwd naar de Bergamot en wierook Happy body bar. Ik volg jou en Happy Soaps via Instagram (Truusje26).

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 19 december 2020 at 22:18

  🌱💚 ik ben nieuwsgierig naar de bath Bombay & shaving bars

 • Avatar van Mihaela van der Linden
  Reply Mihaela van der Linden 19 december 2020 at 21:26

  Ik zou graag de la vie en rose shampoobar willen proberen. Ik heb nog nooit en bar gebruikt, maar ik ben er erg benieuwd naar.

 • Avatar van susy
  Reply susy 19 december 2020 at 17:37

  Ik zou heel graag willen proberen

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 19 december 2020 at 16:56

  De bodybar Happy Body Bar – Tea Tree en Pepermunt lijkt me heel fijn.
  Voor een fresh state of mind!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 19 december 2020 at 16:24

  Ik zou de bodybar citroen en basilicum wel willen proberen!

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 19 december 2020 at 15:34

  Ik zou de In Need of Vitamin Sea Shampoo Bar wel eens willen proberen

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 19 december 2020 at 15:26

  ik heb al eens een shampoo bar en een body shower bar geprobeerd. van hun spreekt mij de Melon Power Conditioner Bar omdat ik nog geen conditioner bar geprobeerd heb

 • Avatar van Heleen vander Velde
  Reply Heleen vander Velde 19 december 2020 at 15:19

  Ik heb weleens een shampoobar met brandnetel gehad en vond dat niet zo geweldig omdat de blaadjes brandnetel in mijn haar leken te overheersen. Ik vind het goed om via jou te lezen hoe belangrijk het is dat we toch meer bars gaan gebruiken en de flessen in de winkel laten staan. Ik wist bv niet dat een bar echt wat anders is dan de gewone zeep. Deodorant als bar ken ik niet. Ik zou alle produkten weleens willen proberen dus duik zo even verder in de HappySoaps-site voor de Bundel-pakketten die je zelf kan samenstellen. Dat is leuk!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 19 december 2020 at 15:16

  Ik ben dol op alles met lavendelgeur dus de happy bodybar lavendel lijkt me heerlijk

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 19 december 2020 at 15:15

  Veel keuze in producten die ik. Ik ken er nog geen van. Ik maak graag kans op zo’n scheerzeep, die kan mijn man dan ook gebruiken, ik lees geschikt voor mannen en vrouwen.
  https://thehappysoaps.com/product/happy-shaving-bar-munt/

 • Avatar van H. Ahmed
  Reply H. Ahmed 19 december 2020 at 15:04

  Ben nieuwsgierig naar de body bar!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 19 december 2020 at 13:46

  ik doe graag mee

 • Avatar van Edith Maas
  Reply Edith Maas 19 december 2020 at 13:27

  Deodorant kokos en limoen ! 😍

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 19 december 2020 at 13:13

  Purple rain shampoo bar

 • Avatar van JJ
  Reply JJ 19 december 2020 at 12:58

  Cinnamon Roll Shampoo Bar – 70g Lijkt me zo lekker, hopelijk net zo lekker als het gebakje

 • Avatar van Gwendolyn van de Winckel
  Reply Gwendolyn van de Winckel 19 december 2020 at 12:53

  Ik gebruik normaal gezien de producten van Lush maar zou deze ook wel eens willen proberen.

  https://thehappysoaps.com/product/shampoo-bar-oceaan-in-need-of-vitamin-sea-70g/
  of deze:https://thehappysoaps.com/product/gezichtsreiniger-bar-kamille/

 • Avatar van Francina Brouwer
  Reply Francina Brouwer 19 december 2020 at 12:30

  de deodorant zou ik graag uitproberen, van normale deo krijg ik jeuk en uitslag.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 december 2020 at 11:48

  Zo leuk en wat een mooie producten….
  Ik doe graag mee voor de / Shampoo Bars / Cinnamon Roll voor mijn kurkdroge en beschadigde kapsel….
  Werk graag mee aan een goed milieu….

  Xoxo

 • Avatar van Linda Vermeer
  Reply Linda Vermeer 19 december 2020 at 11:45

  Wat leuk deze winactie! Ik zou de Cinnamon Roll shampoo bar graag een keer willen proberen.

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 19 december 2020 at 11:34

  De la vie en rose soap bar

 • Avatar van Petra spaans
  Reply Petra spaans 19 december 2020 at 11:32

  Ik ben erg benieuwd naar de deodorant eucalyptus en Lemongrass

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 19 december 2020 at 11:18

  nog nooit geprobeerd alleen maar over gelezen zou graag deze willen proberen https://thehappysoaps.com/product/shampoo-bar-watermeloen-your-one-in-a-melon-70g/

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 19 december 2020 at 11:12

  Ben benieuwd naar de body bar arganolie & rozemarijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.