Huis & interieur

Interieurtip | Karwei lanceert Le Noir & Blanc woongeurlijn

3 december 2020

Karwei Le Noir & Blanc geurstokjes en geurkaars
Ik ben een groot liefhebber van woongeuren en heb dan ook door het hele huis geurstokjes, aroma diffusers, geursteentjes en geurkaarsen verspreid staan. Als ik het ergens in een winkel zie staan moét ik even snuffelen en kan ik mijzelf vaak niet inhouden.. Je kan wel voorstellen hoe nieuwsgierig ik werd toen ik een pakketje van Karwei ontving met informatie en producten over de Le Noir & Blanc woongeurlijn die ze vanaf nu in de winkels hebben staan.

‘Lees ook: Home | Dit zijn de interieurtrends voor 2021!’

Karwei Le Noir & Blanc geurstokjes en geurkaars

Karwei Le Noir & Blanc woongeuren

Als eerste bouwmarkt in Nederland introduceert Karwei een eigen woongeurlijn onder het label Le Noir & Blanc. De gehele collectie bestaat uit geurkaarsen, handgel, handzeep en geurstokjes en hebben een mooie hotel-like uitstraling. Alle geuren zijn met de hand gemengd en afkomstig uit Grasse, dé parfumhoofdstad van de wereld. Dit zijn de vier geuren waarin deze producten verkrijgbaar zijn:

L’Eau Naturelle
Helder en zwoel met gouden amber, vloeibare muskus en bloemige harttonen

Jardin des Fleurs
Romantisch en fris met rozen, lelietjes-van-dalen, grapefruit en limoen

Bois Exotique
Sensueel en prikkelend met exotisch fruit, hout, patchoelie en salvia muscata

Ombre d’Amour
Warm en verleidelijk met sandelhout, patchoelie, ceder, muskus, rozemarijn en kruidnagel

De Karwei Le Noir & Blanc woongeurcollectie is vanaf nu bij Karwei verkrijgbaar, vooralsnog alleen in de winkels en hopelijk snel ook via de Karwei webwinkel. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in drie maten vanaf €4,99, de geurstokjes zijn te koop voor €13,99/200ml, de desinfecterende handgel kost €4,99/50ml en de handzeep komt in een flacon van 300ml voor €6,99.

Karwei Le Noir & Blanc geurstokjes en geurkaars Karwei Le Noir & Blanc geurstokjes en geurkaars

Ik vind de producten er heel erg mooi uitzien. De matzwarte glazen verpakkingen van zowel de geurstokjes als de geurkaarsen doen heel erg luxe aan en het minimalistische label maakt het helemaal af. Ze misstaan zeker niet in je interieur! Maar uiteindelijk draait het toch om de geuren zelf en die zitten gelukkig verrassend goed in elkaar. Het zijn hiermee zeker interieurparfums te noemen en je gaat – net zoals bij een echt parfum – duidelijk door meerdere geurlagen heen. We vinden Bois Exotique heel lekker, maar Ombre d’Amour is duidelijk onze favoriet. Zeker voor deze tijd van het jaar doet zo’n warme en ietwat kruidige geur het heel erg goed. Perfect om bij te cocoonen! Zowel de geurstokjes als de geurkaars geven een fijne subtiele geur af, dus je huis wordt er niet te overdreven geparfumeerd van (kan soms nogal overweldigend zijn anders). Ik ga de volgende keer ook zeker even aan de andere twee geuren snuffelen, want daar ben ik nu ook heel benieuwd naar geworden.

Wij hebben net het afgelopen jaar onze woonkamer een make-over gegeven waarbij we voor meer zwarte details hebben gekozen en deze geuraccessoires staan er heel erg mooi bij ♥

Op de foto zie je ook het nieuwe vloerkleed en onze nieuwe bank die we beiden afgelopen week met een Black Friday kortingsactie kochten. We hadden trouwens enorm geluk: we waren al een tijd aan het zoeken naar een nieuwe bank en hebben in zo’n tienmiljoenmiljard ;) woonwinkels rondgelopen en tig banken uitgeprobeerd. Totdat we deze tegenkwamen, gingen zitten en gelijk verkocht waren. Bleek er op dit model in deze kleur een levertijd te zitten tot ergens in maart 2021.. Na flink wat online zoeken hadden we geluk: we kwamen deze bank bij één bedrijf tegen die er nog 2 op voorraad had en gelijk kon leveren. Dus voor we het wisten stond onze ‘oude’ bank op Marktplaats en de nieuwe bank in huis. En ohhhh, wat zijn we er blij mee! Het heerlijke zachte vloerkleed met stippen maakt de zithoek helemaal af en geeft het geheel een speelse touch. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 3 december 2020 at 18:17

    Zo mooi.
    Ik hou van die bouwmarkt dat ook lijkt op een woonwarenhuis.

    Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.