Beauty

Getest! | NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 (het resultaat na 3 maanden)

23 december 2020

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken review/ervaring
Eind oktober schreef ik voor het eerst over de NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 producten tegen pigmentvlekken en ik was ze op dat moment al een maand aan het testen. Dit artikel is hier terug te lezen en daarin kan je ook de eerste resultaten van het gebruik na de eerste maand zien. Tijd voor de beloofde update na 3 maanden, inclusief een uitgebreide review én het resultaat!

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken review/ervaring NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken review/ervaring

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken

De belofte & Ingrediënten

Over de belofte van deze producten en de gebruikte ingrediënten schreef ik in het eerdere artikel al uitgebreid, maar hierbij nog een korte samenvatting zodat je alle informatie overzichtelijk in één artikel bij elkaar hebt staan.

De NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot productlijn biedt een oplossing om pigmentvlekken tegen te gaan én de vorming van nieuwe pigmentatie te voorkomen. Het eerste resultaat belooft al na vier weken zichtbaar te worden en na drie maanden zullen bestaande pigmentvlekken niet alleen lichter zijn geworden, maar ook kleiner in omvang. De producten verminderen zowel pigmentvlekken die zijn ontstaan door de zon, ouderdom als hormonale invloeden en daarnaast beloven ze ook bij te dragen aan een gladdere en zachtere huid met een mooie natuurlijke glow.

Het ingrediënt dat deze beloftes waar zal maken is ‘Luminous630’; een enzym dat verantwoordelijk is voor de melanineproductie dat succesvol is in het reguleren van melanine met als gevolg het zichtbaar verminderen van pigmentvlekken. Daarnaast zit er onder andere ‘isobutylamido thiazolyl resorcinol’ in dat aanvullend pigmentoplossend en egaliserend werkt, hydraterende glycerine, hyaluronzuur dat een vochtboost geeft en beschermende en voedende vitamine E. In de dagcrème is daarnaast ook nog SPF50 toegevoegd voor een hoge dagelijkse bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Prijs & Verkrijgbaarheid

In de nieuwe NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 lijn zijn twee producten verkrijgbaar:

– NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Corrigerend Serum €39,99/30ml
– NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Dagcrème SPF50 €39,99/40ml

Deze producten zijn verkrijgbaar bij verschillende (online) drogisterijen. Tip: zowel bij Kruidvat als Etos loopt er nu een 1+1 actie op deze producten.

–> Klik hier voor de website van NIVEA voor meer informatie over deze producten.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken review/ervaring

Mijn ervaring

Ik benoemde het al in het eerste artikel en ik blijf erbij: wat ben ik blij dat er voor deze producten gekozen is voor pompflacons. Dit werkt namelijk heel hygiënisch en daarnaast blijven werkzame bestanddelen zo ook tot het laatste pompje beschermd tegen invloeden van buitenaf waardoor ze ook daadwerkelijk tot het laatste pompje hun werk kunnen doen. Daar bovenop komt ook nog eens dat de dosering van één pompje perfect is. Een pompje van zowel het serum als de dagcrème is precies voldoende voor het insmeren van je gezicht en daarbij kan je ook nog een stukje van je hals en decolleté meenemen.

Verder ruiken de producten lekker fris, smeren ze prettig, laten ze geen vettig waasje achter, de SPF slaat niet wit uit op het gezicht én beide producten combineren niet alleen gemakkelijk met mijn andere huidverzorgingsproducten (zoals reiniger, lotion en exfoliant) maar doen het ook nog eens goed onder eventuele make-up overdag.

Toen ik met de producten begon moest mijn huid er iets aan wennen, omdat de producten een licht exfoliërende werking hebben en je merkt dat ze echt inwerken op de aanwezige pigmentvlekjes. Maar na een ruime week begon mijn huid eraan te wennen en voelde mijn huid sindsdien lekker zacht en soepel aan.

Good to know: Ik ben nu net, na bijna drie maanden gebruik, pas aan een tweede flesje van het serum begonnen en ben nog steeds in het eerste flesje van de dagcrème bezig. Je doet dus best lang met de producten!

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken review/ervaring NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken review/ervaring NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 tegen pigmentvlekken review/ervaring

Het resultaat na drie maanden

Ik kan me voorstellen dat je vooral benieuwd bent naar het resultaat nu we drie maanden verder zijn. Kijk zelf maar: wát een verschil! Mocht je bij de foto’s na vier weken nog een beetje twijfels hebben gehad of sceptisch zijn, dan kan je er met dit resultaat na drie maanden toch echt niet meer onderuit. De vlekken zijn niet alleen lichter geworden, maar ook duidelijk minder groot en minder compact. Bi-zar!

De pigmentvlekken waren echt iets waar ik me heel erg aan stoorde en het kon me onzeker maken, omdat ze me een vermoeide blik/uitstraling gaven en ik gebruikte mede hierdoor dagelijks make-up als foundation en/of concealer. Mijn huid is door het gebruik van deze NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 producten een heel stuk egaler geworden, ziet er gezond, stralend en fris uit én met duidelijk minder opvallende en minder opvallende en minder grote pigmentvlekken. Zoals je begrijpt blijven deze producten in mijn dagelijkse routine ♥

Conclusie

Je kan er niet omheen: ik ben heel tevreden over deze producten. Ik heb door de jaren heen met mijn werk al heel wat producten tegen pigmentvlekken uit kunnen proberen, maar nog nooit heb ik zoveel resultaat behaald als met de NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 producten. Wel denk ik dat er een kanttekening bij gemaakt moet worden dat je echt iedere dag zowel in de ochtend als in de avond je huid goed moet reinigen en heel trouw in de ochtend het serum + de dagcrème aanbrengt en in de avond het serum gecombineerd met een nachtcrème of huidolie naar keuze. Maar als je er fijne producten mee in huis hebt die ook nog eens het beloofde resultaat leveren, is dat natuurlijk geen enkele moeite :)

–> Had jij dit resultaat verwacht? Kan je de verandering ook zo duidelijk zien?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met NIVEA.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janette
  Reply Janette 1 september 2023 at 16:27

  Heb dit product nu 2keer geprobeerd.Resultaat ,uitslag en zwellingen rond de ogen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2023 at 09:42

   Ai, dat is vervelend! Heb je al contact met NIVEA opgenomen? Wellicht ben je allergisch voor een specifiek ingrediënt.. Sterkte, hopelijk is de irritatie weer snel weg.

 • Avatar van Cora
  Reply Cora 1 december 2021 at 17:38

  Goed te weten dat Nivea nog steeds op dieren test. Daardoor geen interesse in de producten meer..

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 23 december 2020 at 20:25

  Wat een verschil en verbetering!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 december 2020 at 20:29

   Ja, echt he?! Ben er heel blij mee :)

 • Avatar van Marie-Anne
  Reply Marie-Anne 23 december 2020 at 15:33

  Mag ik hier even vermelden dat Nivea nog steeds op dieren test tenzij je de producten belangrijker vindt dan dierenleed.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 23 december 2020 at 14:05

  Ziet er heel goed uit! Wat fijn 😊

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 december 2020 at 14:50

   Echt he? Ik ben zó blij met het resultaat en hoop dat het na trouw doorsmeren misschien nog wat verder zal verminderen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.