Beauty

Skincare tip | Stralend het nieuwe jaar in met Olaz

28 december 2020

Olaz glow pakket
Met deze dagen zo tussen Kerst en Oud&Nieuw in ben ik altijd helemaal kwijt wat voor dag het is.. Maar daar weet ik wel wat op: lekker die Christmas Spirit vasthouden door middel van het organiseren van een prachtige winactie om een aantal van jullie blij te kunnen maken. Deze keer mag ik in samenwerking met Olaz 3x een uitgebreid GLOW skincare pakket weggeven zodat je stralend het nieuwe jaar in kan gaan!

Stralend het nieuwe jaar in met Olaz!

Met dit geweldige pakket vol huidverzorgingsproducten ben je de komende maanden onder de pannen om je huid goed te kunnen verzorgen en een boost te geven. Je ziet hier de volgende producten:

Olaz glow pakket

Reiniging voor de ochtend en avond
Olaz schuimende reinigingsgel 150ml, €6,99
Olaz Daily Facials gezichtsreinigingsdoekjes 30stuks, €6,99
Olaz Detox & Glow dagelijkse scrub 150ml, €7,99

Een goede huidverzorging begint bij het tweemaal dagelijks je huid reinigen. Dus zowel in de ochtend als in de avond, waarbij je een product gebruikt dat aansluit bij jouw huid. Gebruik je make-up verwijder deze dan eerst met een make-upremover en daarna maak je de huid schoon met de schuimende reinigingsgel (met o.a. vitamine B3 en vitamine E) of kies voor de milde dagelijkse scrub (met o.a. vitamine E en vitamine B5). Een uniek product zijn de Daily Facials droge gezichtsreinigingsdoekjes die je activeert door ze nat te maken met water waarna je er je huid mee kan reinigen, een milde scrubbehandeling geeft én hydrateert.

Olaz glow pakket

Huidverzorging voor de ochtendroutine
Olaz Regenerist 3-zone verstevigend serum 50ml, €34,99
Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderingscrème 50ml, €34,99
Olaz Ultimate oogcrème 15ml, €24,99

Voor overdag zie je hier de Regenerist producten waarbij je eerst het serum aanbrengt op de gereinigde huid en daarna de dagcrème. Hier zit o.a. een amino-peptidencomplex, hyaluronzuur en pentapeptides in die de huid verstevigen en huidveroudering aanpakken. Daarnaast zie je hier de Ultimate oogcrème die werkt op het verminderen van donkere kringen, rimpels en wallen en direct een frisse oogopslag geeft.

Olaz glow pakket

Huidverzorging voor de avondroutine
Olaz Retinol24 oogcrème voor de nacht 15ml, €24,99
Olaz Retinol24 hydraterende nachtcrème 50ml, €39,99

In de avondroutine zie je hier de Retinol24 producten  zonder kleurstoffen, parfums of oliën die in de nacht hun werk doen en met ingrediënten als een reinoïdecomplex en vitamine B3 zorgen voor een stralende, gladdere en verstevigde huid en een vermindering van pigmentvlekken.

Olaz glow pakket

Winactie
In het prachtige GLOW skincare pakket zitten alle acht producten die je in dit artikel voorbij ziet komen en het heeft per pakket een waarde van €181,92. En daar mag ik maar liefst 3 pakketten van weg gaan geven!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn deze specifieke producten voornamelijk geschikt voor huidjes vanaf 30/35 jaar waarbij het aanpakken van (eerste) rimpeltjes, fijne lijntjes, verslapping van de huid, pigmentvlekjes en huidveroudering kernpunten zijn. Let daarop als je meedoet. Zonde als de producten namelijk niet geschikt zouden zijn voor jouw huid en ze ongebruikt in je kastje blijven staan :)

Kan jouw huid wel wat extra liefde gebruiken? Laat dan een reactie onder dit artikel achter waarin je vertelt wat je het liefste zou willen bereiken in het nieuwe jaar. Ik geloof namelijk dat door het uitspreken en delen van je dromen ze meer intentie krijgen ♥ En wellicht inspireren we elkaar door het lezen van andermans dromen en wensen!

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je me volgt via Facebook en het bijbehorende bericht wil liken en/of delen en ook daar een leuke reactie achter laat. Of ken je iemand waarvoor dit pakket een perfecte match zou zijn? Tag diegene dan onder het Facebookbericht. Sharing is caring :)

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 3 januari 2021, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 4 januari 2021 at 06:31

  Mijn doel is om dit jaar wat liever voor mezelf te zijn. Een soort van goed, is goed genoeg. Ik denk dat ik daarmee een betere balans tussen werk en privé kan vinden en hiermee een leuker persoon wordt… voor mezelf en voor alle mensen om mij heen! ❤️

 • Avatar van Linda Smeets
  Reply Linda Smeets 3 januari 2021 at 23:21

  Alsnog de allerbeste wensen voor 2021 toegewenst!
  In 2021 wil ik wat meer me-time momentjes voor mijzelf inlassen en meer gaan genieten.

 • Avatar van Wilma D
  Reply Wilma D 3 januari 2021 at 22:58

  Beter voor mijzelf zorgen. Daardoor kan ik ook beter voor anderen zorgen.

 • Avatar van angela vissers
  Reply angela vissers 3 januari 2021 at 20:28

  graag wil ik in 2021 iets nieuws leren. Iets wat ik nooit heb gedaan maar wel heel veel plezier en kalmte uit kan halen, zoals het leren van sugar cookies decoreren of skeeleren. Voor mijn 30e verjaardag~

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 3 januari 2021 at 10:37

  Ik wil in het nieuwe jaar beter voor mezelf gaan zorgen. Tijd vrijmaken voor mezelf, om te sporten, om leuke dingen te doen. Echt genieten van de kleine dingetjes!

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 3 januari 2021 at 01:20

  Wat ik het liefste wil bereiken in 2021 is mijn kinderen en kleinkinderen weer te kunnen knuffelen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor dit prachtige pakket.

 • Avatar van Jolijn Doelman
  Reply Jolijn Doelman 2 januari 2021 at 16:21

  Mooi pakketje! Ik maak graag kans (:

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 2 januari 2021 at 14:04

  WoW…, allereerst een heeeeeeel gelukkig en gezond nieuwjaar en alle goeds voor 2021! Wat een verwennerij; weet zeker dat mijn huid hier ook heel erg blij van gaat worden! Ik hoop dit jaar op meer rust in alle opzichten…. afgelopen jaar heeft zoveel onrust met zich mee gebracht….. Een goed begin is het halve werk ;-)

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 2 januari 2021 at 13:51

  Mijn goede voornemen voor dit jaar is minder screentime in het bijzijn van mijn gezin, en meer genieten van de leuke, kleine quality dingetjes om mij heen! Dat heb ik ook echt wel geleerd in het afgelopen jaar, waarin we veel op elkaars lip zaten. Maar het mag nog meer als het aan mij ligt! Zoveel waard!

 • Avatar van Edith Koolen
  Reply Edith Koolen 2 januari 2021 at 12:59

  Ik wil alle dingen die ik uit de weg ga nu gewoon gaan doen. In 2019 mee begonnen maar 2020 was wat lastig om het uit te voeren maar in 2021 ga ik er helemaal voor.

 • Avatar van Sophia Grootjans
  Reply Sophia Grootjans 1 januari 2021 at 20:56

  Ik ben 3 maanden geleden begonnen met sporten, en mijn doel in om dit in 2021 vol te houden.

 • Avatar van M. van Megen
  Reply M. van Megen 1 januari 2021 at 18:25

  Ik wil meer tijd voor mezelf vrijmaken. Niet (alleen) om te ontspannen, maar ook voor gezond eten, beweging, vrienden en familie.

 • Avatar van Centine Blaakman
  Reply Centine Blaakman 1 januari 2021 at 17:45

  Gewoon lekker op dezelfde voet verder gaan; als je iets wil veranderen moet je dat direct doen en niet wachten tot 1 januari! Pluk de dag voordat je in een vaas beland denk ik altijd maar :)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 1 januari 2021 at 16:27

  Ik wil mijn studie afmaken voor mijn werk, en genieten van meer vrije tijd voor mijn gezin 😊😊 Groetjes Anneliese

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 1 januari 2021 at 12:23

  Mijn goede voornemen is mijn naasten nog meer bijstaan waar dat kan! Door mijn drukke werkzaamheden schiet dat er vaak bij in en de vrije uurtjes besteed ik dan voornamelijk aan mezelf en mijn gezin. Deze fijne set met gezichtsverzorgingsproducten is daarom meteen een fijne ‘goedmaker’ voor mijn moeder, omdat ik de laatste tijd veel te weinig tijd voor mijn lieve ouders heb gemaakt!

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 31 december 2020 at 19:15

  Geweldig pakket! Hoop zo veel mogelijk te doen voor de kleine baby die in juni verwacht wordt🤰👼😁

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 31 december 2020 at 17:16

  Ik wil dit jaar meer waardering gaan tonen voor mijn naasten, 2020 heeft me laten realiseren hoe kostbaar zij eigenlijk zijn!

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 31 december 2020 at 17:02

  Ja, mijn huid kan wel wat extra liefde gebruiken. In het nieuwe jaar zal ik heel graag een leuke (droom)baan willen krijgen en daardoor kunnen verhuizen naar een beter stekkie dit is het liefste wat ik wil bereiken!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 31 december 2020 at 15:35

  Het liefst zou ik in het nieuwe jaar nog steeds, of nog meer, een fitte oma zijn. In Juli wordt ons tweede kleinkind geboren. De afgelopen anderhalf jaar heb ik gemerkt dat het een groot verschil maakt of je wel/niet fit bent als je oppast op een klein kind.
  Bij het fit zijn hoort natuurlijk ook een jeugdige,frisse, gezonde uitstraling.
  Het zou mooi zijn als onze kleinkinderen ooit zouden zeggen dat ze een jonge oma hebben.

 • Avatar van Annemiek bosdijk
  Reply Annemiek bosdijk 30 december 2020 at 22:36

  Mijn tijd beter indelen. Minder Netflix, meer tijd besteden aan mijn studie, zodat ik deze eindelijk eens af kan ronden en meer buiten sporten.

 • Avatar van Lynn Mahieu
  Reply Lynn Mahieu 30 december 2020 at 22:12

  Ik ben 31 en zie dit mooie pakket hier zeker van pas komen!
  Wat ik graag wil bereiken is goed kunnen oefenen op het piano spelen. Ik heb er eentje gekregen voor kerstmis en kan zo echt even genieten van Me-time naast het mama-zijn. 😁

 • Avatar van Anne-Mieke van Strien-Naerebout
  Reply Anne-Mieke van Strien-Naerebout 30 december 2020 at 18:48

  Wow dit zou toch wel helemaal te gek zijn. Stralend het nieuwe jaar in

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 30 december 2020 at 17:07

  Wat een mooie winactie, ik doe heel graag mee.
  Voor 2021 ga ik meer aan mijzelf denken, althans dat probeer ik, ik doe veel voor anderen en dat blijft, maar ik moet ook meer aan mijzelf denken.

 • Avatar van Dorian
  Reply Dorian 30 december 2020 at 15:30

  Ik hoop dat Ik in het nieuwe jaar mijn conditie weer (grotendeels) terug krijg.. Een half jaar geleden heb ik een nieuwe heup ‘gekregen’ , maar het herstel gaat moeizaam .. Met dit mooie verzorgingspakket van Olaz kan ik in ieder geval wél goed uit de voeten! ;-) OP naar een mooi verzorgde jeudige uitstraling!

 • Avatar van Julia van empel
  Reply Julia van empel 30 december 2020 at 15:12

  Ik zou willen in het nieuwe jaar gezonder eten .

 • Avatar van Marlies van der Schoor
  Reply Marlies van der Schoor 30 december 2020 at 14:36

  Ik hoop in het nieuwe jaar 10 kilo af te vallen door een streng koolhydraatarm dieet te gaan volgen en thuis te sporten.

 • Avatar van René
  Reply René 30 december 2020 at 13:54

  Hopelijk wat meer verdraagzaamheid met z’n allen…

 • Avatar van Jeanne
  Reply Jeanne 30 december 2020 at 13:01

  Mooie winactie. Geen goede voornemens voor mij, want ik hou me er helaas nooit aan…

 • Avatar van fokje bakkernes
  Reply fokje bakkernes 30 december 2020 at 12:43

  wat een luxe pakket ook ik maak hier graag kans op

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 30 december 2020 at 12:40

  wat een fijn pakket! Mijn goede voornemens zijn mijzelf aanleren hoe je vegan kunt bakken, lekker genieten van de kleine momentjes en elke dag een half uurtje te wandelen.

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 30 december 2020 at 12:35

  Ik zou heel graag een aantal kilo’s kwijt willen door de tussendoortjes te minderen en te sporten.

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 30 december 2020 at 11:53

  Omdat ik thuis werk, beweeg ik veel minder. Mijn goede voornemen is om thuis te gaan sporten.

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 30 december 2020 at 11:52

  Het liefst zou ik weer kunnen reizen!!!

 • Avatar van Isis
  Reply Isis 30 december 2020 at 11:09

  Ik hoop dit nieuwe jaar gezond en fit te beginnen, daarnaast hoop ik dat ik in mei mijn droombruiloft mag meemaken!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 30 december 2020 at 10:32

  Geen puistjes onder mondkapje tijdens werk in het ziekenhuis.

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 29 december 2020 at 23:27

  Ik ben nu 30 en in verwachting van ons tweede kindje. In 2021 is de grootse wens natuurlijk een gezonde zwangerschap en kindje krijgen daarnaast meer tijd voor mezelf nemen.

 • Avatar van Siebel
  Reply Siebel 29 december 2020 at 22:39

  Mijn voornemen is om gezonder te eten en om mijn huid beter te verzorgen.

 • Avatar van Manuela
  Reply Manuela 29 december 2020 at 22:15

  Stoppen met zeuren. Meer om mij heen kijken en beseffen dat ik mij dood zou moeten schamen om mij druk te maken over allerlei kleine zaken.

 • Avatar van Jordan
  Reply Jordan 29 december 2020 at 21:19

  2021 moet het jaar worden van genieten, positiviteit en er voor elkaar zijn. Om ermee te beginnen geeft dit pakket al vertrouwen

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 29 december 2020 at 21:14

  Mijn hoofddoel voor het nieuwe jaar is loslaten en leven in het hier en nu; genieten van de dingen die er op dàt moment toe doen!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 29 december 2020 at 20:49

  Weer gezond worden en blijven

 • Avatar van L. Kroon
  Reply L. Kroon 29 december 2020 at 20:35

  Ik wil gezonder eten en meer bewegen.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 29 december 2020 at 20:03

  Ik doe graag mee. In 2021 hoop ik een betere huid te krijgen door beter op te letten wat ik allemaal opsmeer en meer te leren over verschillende ingrediënten in huidverzorging.

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 29 december 2020 at 19:54

  wat ik voor het nieuwe jaar wens is dat mensen alleemaal weer gezond worden en de werkdruk op de zorg minder word en alles weer gewoon gaat worden. en ik goed voor mijn huid ga zorgen

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 29 december 2020 at 19:48

  Een mooie verzorgde uitstraling hebben en behouden met behulp van deze prachtige producten.

 • Avatar van neeltje
  Reply neeltje 29 december 2020 at 19:46

  wij zouden graag willen bereiken dat onze nichtjes eindelijk een goed thuis krijgen, duurt lang, maar er zit eindelijk een beetje beweging in.

 • Avatar van Sonneke
  Reply Sonneke 29 december 2020 at 19:24

  Ik doe heel graag mee. En wat ik in het nieuwe jaar het liefste wil bereiken is dat we ons eigen bedrijf gaan opzetten en dat dat in deze moeilijke tijden gaat lukken.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 29 december 2020 at 19:09

  Mijn thema voor 2021 is ‘groei’. Ik wil groeien als mens, als partner, vriendin en als proffesional. Ik heb dus niet zozeer een doel in de traditionele zin van het woord, ik wil vooral aan het einde van 2021 terugkijken en zien dat ik niet stil heb gestaan, maar dat ik ben gegroeid in elk aspect van mijn leven :)

 • Avatar van Tine
  Reply Tine 29 december 2020 at 18:59

  Wat een mooie winactie, en leuk hoe je het hebt opgevat om mee te doen.
  Voor mij was 2020 een enorm turbulent jaar, en dan heb ik het geenszins over covid. Ik hoop er nooit weer zo eentje te moeten meemaken. In het volgend jaar ga ik dan ook heel erg streven naar RUST. Gewoon saaiheid, niets dat er gebeurt, peace, stillness.

  Ik hoop dit pakketje te winnen omdat ik best wel sukkel met mn ‘lijntjes’… Zeker na zo een jaar dat er inhakt merk je dat fel aan haarkleur en mn ogen, die sindsdien wel altijd droef lijken te staan.

 • Avatar van maaike
  Reply maaike 29 december 2020 at 18:13

  Ik zou graag rust in mijn hoofd bereiken, door klaar te zijn met al het klussen wat we in ons huis doen. Doordat ik daarnaast onregelmatig als ZZPer werk merk ik dat ik steeds meer last krijg van stress. De laatste loodjes nog even ;).

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 29 december 2020 at 18:04

  Ik ben verpleegkundige en hoop samen met mijn collega’s en de rest van de gezondheidszorg het Coronavirus de baas te worden in 2021!

 • Avatar van co
  Reply co 29 december 2020 at 17:56

  ik hoop mijn tijd beter in te kunnen delen, zodat ik wat meer tijd voor mezelf heb.

 • Avatar van Jet Tigchelaar
  Reply Jet Tigchelaar 29 december 2020 at 17:55

  Ik kijk mijn ogen uit, ik wist niet dat er zoveel was van olaz. tijd om kennis te maken met deze producten. Ik ken alleen nog maar de oil van olaz. Of kun je dan raden hoe oud ik ben.

 • Avatar van anne Bolijn
  Reply anne Bolijn 29 december 2020 at 17:29

  In het nieuwe jaar wil ik toch echt mijn laatste zwangerschapskilootjes er af. Dan gaat het hardlopen weer beter. Ik wil graag een halve marathon lopen. Het hoeft niet met een hele meute mensen, maar dat ik voor mezelf dat ik weet dat ik het kan. Ik zit nu op de 12 km, dat ik makkelijk kan hardlopen. En met het buiten lopen kan ik wel een goede bescherming gebruiken voor min gezicht.

 • Avatar van Geer Jonker
  Reply Geer Jonker 29 december 2020 at 17:02

  Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? :)
  Ik wil lekker voor mijn zusje gaan zorgen in het nieuwe jaar,en natuurlijk ook voor mijn superneef die nu nog in de buik rond zwemt!

 • Avatar van JS Gajadhar
  Reply JS Gajadhar 29 december 2020 at 17:01

  Ik hoop in het nieuwe jaar een nieuwe baan te kunnen vinden,heb veel pech gehad

 • Avatar van Johannes Henderikus
  Reply Johannes Henderikus 29 december 2020 at 16:59

  Zet graag mijn lieve vrouw in het zonnetje in het nieuwe jaar, zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan!

 • Avatar van Sien van Biessum
  Reply Sien van Biessum 29 december 2020 at 16:57

  Zie graag mijn dochter weer gelukkig en stralend in het nieuwe jaar,zij zit nu midden in een complexe scheiding

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 29 december 2020 at 16:55

  Samen met mijn papa voor de tweede keer zijn kanker verslaan!

 • Avatar van marlys
  Reply marlys 29 december 2020 at 16:48

  Ik hoop als bejaarde klusser even rust te nemen met een Olaz kadootje……

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 29 december 2020 at 16:40

  Net voor de kerstdagen heb ik als jonge vrouw de diagnose borstkanker gekregen. Ik hoop in 2021 op kracht om alle chemo kuren en operaties te kunnen doorstaan. En op kracht voor mijn kinderen die dit ook allemaal mee moeten gaan maken. Ik had hen zo graag een ander jaar gegund……..

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 29 december 2020 at 16:39

  Mijn droom is om volgend jaar te verhuizen naar een klein stadje in het noorden. Nu de norm toch thuiswerken blijft, zou ik graag in een rustiger omgeving willen wonen. Het pakket van Olaz is geweldig. Ik ken al een paar producten en die zijn heerlijk.

 • Avatar van mca van stipdonk
  Reply mca van stipdonk 29 december 2020 at 16:33

  Ik wil me minder druk gaan maken in het nieuwe jaar. ondanks diagnose adhd bij zoontje van 7 en vermoedelijk add bij dochter van 9 en de daarbij horende frustraties (of uitdagingen zal ik ze gaan noemen) en een overvolle agenda: gewoon ‘go with the flow’ en genieten van de kleine rustmomenten. een hele uitdaging maar ik ga ervoor. en omdat mijn mama heel vaak helpt om alle afspraken na te komen, gun ik haar dit pakket. ze is gek van dit merk en ze verdient zeker wel een mooi cadeau.

 • Avatar van Berendina Jaasma
  Reply Berendina Jaasma 29 december 2020 at 16:14

  Ik ben volgend jaar 40 jaar getrouwd en hoop dat we dat dan kunnen vieren, en er nog vele jaaren aan vast kunnen plakken!
  Fijn pakket om mijn huid goed te verzorgen en er goed uit te zien

 • Avatar van Suzanne Schiffers
  Reply Suzanne Schiffers 29 december 2020 at 15:49

  Dat zou geweldig zijn. Ik heb niet zo’n fijne huid en een beetje mooie verzorging zou geweldig zijn.

 • Avatar van Lisanne Bons
  Reply Lisanne Bons 29 december 2020 at 15:26

  Eigenlijk heb ik 2020 bijna alleen maar pijn gehad in mijn rug. 9 december ging gelukkig mijn rugoperatie door en is de pijn weg. De pijn van de operatie stelde niets voor in vergelijking met de pijn in mijn rug. Dus ik ga voor een pijnvrij 2021. Met nachten waarbij ik goed slaap. En de kilo’s weer verder te lijf ga. Want iedere kilo minder is minder belasting voor mijn rug. Opleiding weer oppakken en genieten van mijn dochter en vriend.

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 29 december 2020 at 14:58

  Prachtig pakker! Mijn doelen voor 2021: flink doorsparen om een koophuis in mijn eentje mogelijk te maken en i.v.m. hoge werkdruk nog beter voor mezelf zorgen, gezien mijn teamleider en naaste collega’s ook aardig bezorgd zijn.

 • Avatar van Atia Janssens
  Reply Atia Janssens 29 december 2020 at 14:38

  Ik heb vorig jaar mijn studie tot docent Duits afgerond en wil in het volgend jaar graag als freelancer beginnen, om cursussen aan volwassenen en bijlessen te geven. Ik wil bereiken dat ik daarmee genoeg geld verdien, om rond te komen.
  Ook proberen we om zwanger te worden en hopen op een baby volgend jaar of het jaar daarop.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 29 december 2020 at 14:27

  Naast mijn werk en mijn gezin ben ik regiomoeder van Stichting Mama Vita Zaanstad. Mama Vita is een organisatie voor moeders / verzorgsters met een kind met autisme. Ik hoop dat wij in 2021 onze bijeenkomsten weer kunnen oppakken en ook die avond over schooltrauma met gemeente, schoolbesturen en uiteraard onze moeders kunnen laten doorgaan. Niet om met een vinger te wijzen maar om de verbinding te leggen om voor de kinderen van onze kinderen een cultuur te realiseren waarin zijn wel worden geaccepteerd en wordt geluisterd naar hun behoeftes!

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 29 december 2020 at 14:27

  Door verdriet ( twee vrienden van onze oudste zoon zijn volkomen onverwachts overleden, de afgelopen twee jaar en dit jaar nog HEEL VEEL ONGELOOFLIJK LIEVE bewoners in onze zorginstelling zien overlijden) is er weinig glow over op dit ogenblik… Wat zou ik graag 2021 wat mooier tegemoet willen gaan….

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 29 december 2020 at 14:15

  Ik wil in het nieuwe jaar beter voor mezelf gaan zorgen, van de binnenkant en de buitenkant. Dus hierbij doe ik graag eens mee aan deze prachtige pakket

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 29 december 2020 at 14:13

  Wat een fijne actie weer. Mijn doel is doorgaan zoals ik nu bezig ben. Sinds september eet ik heel gezond en beweeg meer en dat begin ik nu ook op de weegschaal te zien. Dat voelt zo goed dat ik hier graag nog een poos mee doorga.

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 29 december 2020 at 14:07

  Mijn goede voornemen voor 2021 bestaat uit minder stressen, meer genieten en loslaten. Buiten dat het mijn goede voornemen is, wil ik dit ook iedereen wensen voor het nieuwe jaar!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 29 december 2020 at 14:05

  groeien met mijn eigen zaak! dat is echt mijn grote droom!

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 29 december 2020 at 13:25

  # 2021 gezonder en stralender beginnen dat wil iedereen wel., mijn partner heeft op medisch gebied 2020 niet haar beste jaar dus kan wel een huid boost gebruiken om het nieuwe jaar fris en stralen in te gaan

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 29 december 2020 at 13:23

  In 2021 hoop ik meer balans te creëren tussen werk en privé.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 29 december 2020 at 13:09

  2021 wordt voor mij een jaar waarin ik wat gezonder ga leven, meer aandacht aan familie en vrienden ga geven en hopelijk dit mooie pakket ga winnen!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 29 december 2020 at 12:56

  Wat een geweldige winactie🥰
  2021 staat voor mij in het teken van het opnieuw ontdekken van mijn relatie. Eind januari komt mijn vriend terug uit de kliniek en gaan we vol goede moed en vertrouwen verder aan onze toekomst samen met nieuwe kansen. Ik heb er zin in!

 • Avatar van Marieka Waalwijk
  Reply Marieka Waalwijk 29 december 2020 at 12:37

  Wauw superactie, het aankomende jaar ga ik weer flink verder met mijn dieet , en verder kan mijn gezicht wel wat aandacht gebruiken door het dragen van de medische mondkapjes

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 29 december 2020 at 12:32

  Ik wil meer aan mijn balans werken en trouw leren zijn aan mijzelf.

 • Avatar van Elvi
  Reply Elvi 29 december 2020 at 12:31

  Desiree,
  Wat een prachtige pakket. Wat zou ik daar blij mee zijn om dat ik dan iedere dag mijn huid perfect kan verzorgen en mijn huid kan zeker wel wat extra liefde gebruiken.
  In het nieuwe jaar zou ik graag een gave(re) huid willen hebben.
  En hopen dat Corona de wereld uit gaat zodat we weer een gelukkig(er) en gezond(er) nieuwjaar hebben en weer kunnen knuffelen.

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 29 december 2020 at 12:29

  Gisteren was mijn 56ste verjaardag en voor komend jaar ga ik me focussen op meer positiviteit en negatieve personen ontwijken en negeren !

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 29 december 2020 at 11:55

  ik hoop in 2021 mijn kinderen en kleinkinderen vlug thuis te mogen ontvangen want ik heb die ontzettend veel gemist

 • Avatar van anja
  Reply anja 29 december 2020 at 11:21

  super graag :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 29 december 2020 at 11:19

  Wat een mooie prijs om te winnen, Ik hoop dat ik in 2021 nog meer op mijn intuitie mag vertrouwen, en een beetje minder kan gaan doemdenken. Genieten van iedere dag en de kleine dingen, die zijn zoveel waard.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 29 december 2020 at 11:04

  Ik hoop het komend jaar mijn ingezette persoonlijke groei en ontwikkeling door te zetten!

 • Avatar van Iris Bakker
  Reply Iris Bakker 29 december 2020 at 10:24

  Met mijn 35e verjaardag in het zicht, lijkt deze creme perfect voor mij! Ik doe dus graag mee. Wat ik in het komende jaar zou willen bereiken is om meer op mijn gevoel te vertrouwen. Na jaren therapie waarbij ik heus wel wist dat wat er zich in mijn hoofd afspeelt ver verwijderd is van de realiteit, lijkt er nu eindelijk een knop om te gaan waarbij het me steeds beter lukt om de nare gedachten slechts te zien als gedachten en niet als de waarheid. Ik hoop dat ik dit kan vasthouden

 • Avatar van Riet van Schaardenburg
  Reply Riet van Schaardenburg 29 december 2020 at 09:51

  Ik hoop in 2021 gezond te blijven en te genieten van alles.

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 29 december 2020 at 09:39

  Ik hoop in 2021 weer veel van de natuur te kunnen genieten

 • Avatar van Ankie van Gennep
  Reply Ankie van Gennep 29 december 2020 at 09:18

  Ik hoop weer snel de basisscholen te mogen bezoeken om kinderen enthousiast te maken voor blaasmuziek.

 • Avatar van Joan
  Reply Joan 29 december 2020 at 09:18

  Stralen, dat lijkt me wel wat voor 2021. In de eerste lockdown werd ik, met kleine kinderen en een drukke baan, steeds grauwer. Lijkt me een goed voornemen om het dit keer beter, rustiger en stralender aan te pakken. En wat minder te klagen, bovendien :)

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 29 december 2020 at 09:10

  Ik hoop ook in het nieuwe jaar mijn mantelzorg taak weer met plezier te kunnen doen.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 29 december 2020 at 08:46

  Niet alleen m’n huid kan wat liefde gebruiken in 2021, maar ikzelf ook. Ik ga strijden voor een overwinning op een eetstoornis, hoe moeilijk ook! Ik wil stralen en vrij zijn, daar ga ik voor!! Dit pakket helpt me daar een handje bij. Duimen!

 • Avatar van ilona
  Reply ilona 29 december 2020 at 08:33

  Ik hoop aankomend jaar eindelijk weer te kunnen reizen.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 29 december 2020 at 08:26

  Heel veel leuke en mooie momenten beleven!

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 29 december 2020 at 08:10

  Mijn lichaam stabiliseren en dan weer gezond eten en afvallen.

 • Avatar van Maud Schuitema
  Reply Maud Schuitema 29 december 2020 at 08:03

  Afvallen is het doel. Ik was mooi afgevallen,maar toen kwam Corona om de hoek kijken. Het sportcentrum waar ik graag kwam ging dicht. Mijn motivatie was weg. Mijn man en ik wandelen wel elke dag ongeveer een uur, maar nu moet na 1 januari het eetpatroon ook helemaal om.

 • Avatar van Grietje
  Reply Grietje 29 december 2020 at 07:50

  Mijn voornemen is toch om meer in het nu te gaan leven. Ik wordt in 2021 60 jaar en wil graag toch nog genieten van alles om me heen.

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 29 december 2020 at 07:05

  doe heel graag mee :) in januari ben ik jarig leuk cadeau :) heerlijke verwennerij lijkt mij dit ♡

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 december 2020 at 05:07

  wauw… dit een leuke actie…..
  ik doe heel erg graag mee en mijn goede voornemens zijn hoe meer en hoe beter ik kleine stukjes kan lopen en niet meer hele dagen alleen maar in de rolstoel zit mijn overtollige kilo’s sneller kwijt zal zijn
  ik doe heel mee…

  Een fijne dag

 • Avatar van Tamara S
  Reply Tamara S 29 december 2020 at 00:32

  Wat een fijne winactie! Ik doe heel graag mee. Ik heb geen doel voor het komende jaar, maar voor de komende 2 jaren. Ik ben na 17 jaar weer begonnen met powerliften, wat ik eerder al deed van mijn 18e tot mijn 21e. Mijn doel is om over 2 jaar, op mijn 40e mee te doen aan een wedstrijd powerliften bij de Masters (vroeger senioren).
  Vooral nu de sportscholen dicht zijn, vind ik het moeilijk vol te houden om te trainen en mijn voeding aan te passen, maar ik ga het zeker doorzetten. :)

 • Avatar van Ivana
  Reply Ivana 29 december 2020 at 00:26

  Ik zou volgend jaar mijn gezin willen uitbreiden en nog een lieve kleine baby willen krijgen! :)

 • Avatar van mamasliefste
  Reply mamasliefste 28 december 2020 at 23:08

  Mijn voornemen voor 2021 is om minder uitstel gedrag te vertonen. Niet te lang wachten met een actie geeft hopelijk meer rust en overzicht en een betere balans tussen werk en prive

 • Avatar van Alie
  Reply Alie 28 december 2020 at 22:25

  Oeh wat leuk! Dit jaar wil ik van ons nwe huis een heerlijk thuis maken. Nu hard aan het klussen dus gezichtsverzorging extra welkom🥰

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 28 december 2020 at 21:56

  Wat een leuk pakket. Ben nu 37 en merk wel dat mijn huid begint te veranderen…
  Mijn doelen voor het komend jaar liggen vooral op zakelijk gebied. We gaan onze webshop een enorme impuls geven én zijn met een bijzonder project bezig…. Dus hoop dat dat gaat slagen! (nog een beetje geheim haha)

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 28 december 2020 at 21:15

  Ik 2021 ga ik Sarah zien en word ik dus 50 jaar, wat een mijlpaal.
  In het nieuwe jaar hoop ik dat het menu eens eindelijk lukt om wat eerder naar bed te gaan en dit vol te houden (ben echt een nacht mens)

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 28 december 2020 at 20:31

  Volgend jaar hoop ik wat vaker bezoekjes te kunnen afleggen bij familie die ik zo weinig heb gezien en nog zoveel wil vertellen. Door de Corona ben ik gaan inzien dat je je naasten moet bezoeken nu het nog kan. Altijd dacht ik “dat doe ik wanneer ik meer tijd heb” Nu heb ik meer tijd, maar kan ik ze niet bezoeken door het virus. Dat gaan we dus anders doen!
  Oh en mijn huid wil ook wat meer échte aandacht.

 • Avatar van Esther Potters
  Reply Esther Potters 28 december 2020 at 20:21

  Ik ben dit jaar 50 jaar geworden! Echt een mijlpaal dus en dat begint zich ook behoorlijk te tekenen in m’n gezicht! Rimpeltje hier en rimmeltje daar, tja je houd ’t toch niet tegen….of misschien toch wel dat je het vertraagd met deze te winnen producten van Olaz, Ach een beetje extra verzorging voor mijn huid kan sowieso geen kwaad toch! Laat ik daar eens mee gaan beginnen in het nieuwe jaar, positief blijven en die lachrimpels vind ik dan toch niet zo erg:)

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 28 december 2020 at 20:20

  Ik zou wel wat dingen willen behouden die ik in coronatijd heb ervaren. Meer rust, niet altijd ‘moeten’. Zo nu en dan op de bank zitten en gewoon een spelletje doen of een legpuzzel maken is heel rustgevend.

 • Avatar van Esther van Houten
  Reply Esther van Houten 28 december 2020 at 20:15

  Mijn dochter zei laatst dat ze vindt dat ik te weinig lach. Dus ik wil haar laten zien komend jaar dat mama heel veel lacht. Meer genieten van mijn mooie gezin en de kleine momenten.

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 28 december 2020 at 20:02

  Nu ik in de 40 ben en vanaf begin dit jaar mijn moeder 7 dagen per week verzorg na het ### virus en ik haar weken heb moeten zien knokken, niet weten tegen wat en nu nog aan het herstellen is, kan mijn huid wel wat extra’s gebruiken. De bijna 50 weken stress hebben mijn huid geen goed gedaan. Misschien zitten er ook producten bij waarmee ik mijn moeder heerlijk kan verrassen en vooral verwennen want wat ben ik trots op haar, ze kwam van ver en we zijn 31 december heerlijk samen ❤️

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 28 december 2020 at 19:53

  In het nieuwe jaar hoop ik mijn studie psychologie af te ronden. Even geen studie stress meer. Weer meer tijd voor mijn gezin. Minder pizza’s bestellen en weer gezonder eten op tafel. Een verwen pakket van Olaz kan ik goed gebruiken om mijn huid weer een boost te geven. Sta ik straks stralend op de foto met mijn diploma in mijn hand.

 • Avatar van susanne
  Reply susanne 28 december 2020 at 19:49

  Ik denk, nu dat ik de 40 ben gepasseerd, ik extra goed moet zorgen voor mijn huid. Na vele avonden in de wijkverpleging, het zorgen voor andere heeft in 2020 echt sporen achtergelaten helaas. Met dit pakket kan ik echt even iets voor mezelf doen!

 • Avatar van Heleen vander Velde
  Reply Heleen vander Velde 28 december 2020 at 18:51

  Ik ga in het nieuwe jaar beter voor mijn gezichtshuid zorgen. Ik krijg meer rimpels en pigmentplekjes. Dat past wel bij mijn leeftijd, maar zolang ik me daar met Olaz goed tegen kan wapenen heb ik alle vertrouwen in de jongere uitstraling die ik nog langer kan vasthouden! (volg en like via FB)

 • Avatar van Ellen Leenders
  Reply Ellen Leenders 28 december 2020 at 18:45

  In 2021 wil ik graag wat meer aan mijzelf denken ipv aan mijn partner/dochters en mijzelf aan de kant schuiven.

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 28 december 2020 at 18:40

  Olaz is al jaren de favoriet van mijn moeder en ze ziet erg goed uit voor haar leeftijd! Ik ben dol op gezichtsverzorging en probeer graag allerlei merken uit. Deze producten lijken mij erg fijn voor mijn 40+ huidje. Zo wil ik wel mooi oud worden. Ik hoop een nieuwe baan te vinden en ga duimen voor een portie geluk voor mezelf.

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 28 december 2020 at 18:37

  Mijn huid kan zeker wel wat liefde gebruiken, inmiddels halverwege de 40 en ik merk dat mijn huid echt meer zorg nodig heeft. Kleine rimpeltjes ontstaan. Daar kan ik zo fijn luxe pakket goed voor gebruiken! Verder wil ik veel mensen in mijn omgeving in 2021 verrassen met wat liefde, aandacht of een klein cadeautje. Gewoon omdat deze dingen het leven zo leuk maken!

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 28 december 2020 at 17:50

  Het liefst dat ik wil bereiken in het nieuwe jaar, is dat ik mijn tijd wat efficiënter kan indelen. Ik heb er in het najaar een korte cursus voor gehad dus de theorie ken ik maar nu nog toepassen…. het moeilijkste deel!

  Heel mooi pakket, mijn huid wordt zeker ouder want 40+ en ik heb best veel last van pigmentvlekken en ja die eerste rimpeltjes die zijn ook al zichtbaar. Ik ken al wat producten van Olaz maar zeker nog niet allemaal dus ik maak graag kans.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 28 december 2020 at 17:38

  Mijn wens, en het liefste dat ik zou willen bereiken, is dat mijn man gezond blijft. Hij is in april en mei gedotterd (midden in de 1e lockdown) en de angst en stress is mij niet in de koude kleren gaan zitten. Buiten de zorgen om hem, natuurlijk ook de zorg om de kinderen, want hoe beleven zij dit, hoe gaan zij er mee om.
  Dit pakket zal een weldaad voor mijn huid zijn. Je merkt toch dat de huid slapper wordt na je 40ste en die dunne lijntjes zijn straks ook geen dunne lijntjes meer.
  Op naar een gezond 2021! Dat wil ik bereiken, met mijn gezin.

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 28 december 2020 at 17:28

  Ik doe graag mee, zelf ben ik dan nog niet op de leeftijd met het afvallen is het vaak wel handig met dit soort producten voor de huid erbij. Dit is ook waarmee ik in het nieuwe jaar weer beter mee wil gaan omgaan ook start mijn opleiding in eind augustus en hoop ik maar dat weten we pas na de 30ste deze maand hoe het ervoor staat met de gezondheid van mijn moeder en in hoeverre ik de taken over kan nemen in huis want nu doe ik wat ik kan

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 28 december 2020 at 17:13

  Mijn doel voor 2021 is om meer ‘zen’ in het leven te staan. Ik ben gestart met yoga -ondanks dat ik altijd dacht dat dat niets voor mij zou zijn, omdat mijn gedachten altijd afdwalen… tenminste, dat was mijn ervaring tijdens de zwangerschapsyoga die ik destijds tijdens mijn zwangerschappen heb gevolgd ;-) Nu ik mij meer kan focussen op het moment, lukt het mij al veel beter om mijn hoofd leeg te maken en even alleen maar met yoga bezig te zijn; heerlijk!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 28 december 2020 at 17:04

  Ik wil in het nieuwe jaar beter voor mezelf gaan zorgen, van de binnenkant en de buitenkant. Ik ben al een trouw gebruiker van Olaz, maar van zo’n pakket word je natuurlijk helemaal blij!

 • Avatar van Maaike van den Broek
  Reply Maaike van den Broek 28 december 2020 at 17:02

  Heel erg welkom! Hoewel ik weet dat gezichtsverzorging een investering is en je er huid er écht veel baat bij heeft vind ik het toch altijd een flinke uitgave en kies ik dan toch altijd voor een goede dag/nacht crème en worden de serums en oogcrème dan minder prioriteit dat terwijl mijn huid erg vochtarm is en ik helaas ook geen 20 meer ben. Als moeder van drie is wat meer tijd voor mezelf ook welkom, daar kan deze set goed aan bijdragen😊✨

 • Avatar van Marijke Horjus
  Reply Marijke Horjus 28 december 2020 at 16:50

  🍀Wauw wat een winactie😍 ik doe heeel graag mee! Ik ben dit jaar 30 geworden en het is net of mijn huid dit in de gaten heeft haha krijg opeens allemaal rimpels haha🙈 ik probeer mijn huid altijd goed te verzorgen 🧡 daarom zou ik erg blij worden van dit gave pakket!! Duss duimen😍🤞

 • Avatar van Eva Narcisz
  Reply Eva Narcisz 28 december 2020 at 16:41

  Ik wil wel meer controle hebben over mijn lichaam en mezelf fitter worden en gewoon gezond leven want daar word ik veel blijer van :) Ik wil deelnemen aan een hardloopwedstrijd en aan paar wandeltochten. Ik wil 3x per week sporten en opnieuw beginnen met squashen . Uit sporten kan je zo veel positiviteit halen. Genieten van het leven en dankbaar zijn voor wat ik heb. Genieten van alle dagen en alles om mij heen. Meer creatief bezig zijn, meer bewegen,gezonder eten .Leven vanuit compassie, openheid en een flinke dosis humor. Leven in dit moment. Heel veel leuke dingen doen met vrienden, familie en mijn vriend …………….Wat een mooie verwenpakket ! Ik doe graag mee voor mijn moeder . Zij is een powervrouw 💪 Trots op haar ❤️ omdat ze zelfs in deze moeilijke tijdpositief is, schouders eronder en met volle kracht vooruit. Ik vind haar een TOPPER die wel eens een mooi cadeau verdient.Iedereen verdient een lichtpuntje ✨ Ik ga heel hard duimen 🍀 Fijne jaarwisseling en een mooi, liefdevol en gezond 2021 ! 🎊🌟🍾🥂

 • Avatar van Alyt
  Reply Alyt 28 december 2020 at 16:35

  Als eerste weer twee kinderfeestjes organiseren voor mijn meiden. Vind dat gewoon heel leuk om te doen.
  Daarnaast hoop ik dat museums etc weer opengaan en ik met mijn meiden op pad kan gaan. En ja,dan de zomervakantie. Hoop dat we kunnen gaan. Vind het enorm leuk om een vakantiereis uit te zoeken.

  Voor mijzelf wil ik graag weer toffe activiteiten bedenken en uitvoeren met mijn gastkindjes en dat mijn gastouderopvang lekker draait.

  Nu ik dit jaar 40 ben geworden leek het mij leuk om eens goed uit te pakken qua feest. Normaal hou ik het erg klein. Maar dat feest ging niet door. Hopelijk volgend jaar een nieuwe kans.
  En hopelijk kan dit pakket mijn huid doen stralen.

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 28 december 2020 at 16:34

  Ik wil de goede weg waarop ik ben qua minder en gezonder eten en meer bewegen vasthouden en ik hoop dat eindelijk mijn longfunctie test afgenomen kan worden, zodat duidelijk wordt waar mijn benauwdheidsklachten vandaan komen en of ik wel de goede medicatie krijg (ik wacht daar al sinds mei op, had in oktober eindelijk een afspraak, maar die werd door de aangescherpte maatregelen 2 dagen van te voren afgebeld) zodat ik ook daarmee aan de gang kan. En verder hopelijk langzamerhand het normale leven weer oppakken, alleen zal ik nu eerder mijn grenzen gaan aangeven en dus wat vaker “nee” zeggen.

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 28 december 2020 at 16:27

  Ik wil dit jaar een jaar zonder doktersbezoeken, slecht nieuws gesprekken en medische ellende.
  Afgelopen jaar heb ik een burn-out gehad, moest ik vaak naar de dokter, ben ik geopereerd enz… dit jaar heeft er nogal ingehakt. Dat is dan ook weer terug te zien als je kijkt naar de eerste grijze haren en rimpels.
  Ik ben begin van deze maand 30 geworden en heb besloten dat ik na 2 lastige jaren mijn droom ga waarmaken. Ik schrijf gedichten en werk nu hard aan een eigen website, webshop en manuscript voor een gedichtenbundel. Ik ben op Facebook en insta al te vinden onder de naam ‘zee van zinnen’. I can do this!!

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 28 december 2020 at 16:26

  Ik wil in het nieuwe jaar gewoon genieten van hetgeen op mijn pad komt en carpe diem (pluk de dag) moet mijn motto zijn. Ik doe graag mee aan deze winactie om mijn zus een steuntje in de rug te geven.

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 28 december 2020 at 16:22

  Zelfliefde dat is wat ik wil bereiken. Ik ben net 2 maanden uit een toxische relatie van ruim 3 jaar. En dat kun je van mn gezicht aflezen op het moment. Ik ben nu een alleenstaande mama van 2 prachtige jongens. Maar op het moment veel ups en downs. Ik weet dat het uiteindelijk allemaal goed gaat komen maar het zal een lange weg te gaan zijn. Gelukkig veel liefde van mn boys en familie en vrienden om mee heen. Ik ben nu 37 en de rimpeltjes zijn heel goed te zien. Ook vanwege slecht slapen natuurlijk. Maar alle hulp is welkom om er weer fris en fruitig uit te zien wat mij ook helpt bij mijn eigenwaarde. Ik weet dat je niet houdt van zielige verhaaltjes. Maar dit is wel wat er daadwerkelijk bij mij op het moment speelt. Vandaar dat dit ook de reden is dat ik graag mee doe want financieel is het nu ook niet makkelijk om zulke goede producten te kopen

 • Avatar van Kelly Callemeijn
  Reply Kelly Callemeijn 28 december 2020 at 16:14

  Het liefste dat ik zou willen bereiken in 2021 is nog meer af te vallen zodat ik beter in mijn vel kom te zitten en ik hoop dan ook minder pijn van de reuma en scoliose te ervaren. Tot nu toe al 12 kilo kwijt maar nog vele te gaan 💪

 • Avatar van Kelly Callemeijn
  Reply Kelly Callemeijn 28 december 2020 at 16:13

  Het liefste dat ik zou willen bereiken in 2021 is nog meer af te vallen zodat ik beter in mijn vel kom te zitten en ik hoop ook op minder pijn van de reuma en scoliose, als ik minder gewicht mee hoef te slepen. Tot nu toe al 12 kilo kwijt maar nog vele te gaan 💪

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 28 december 2020 at 16:10

  4 januari ben ik jarig dus dat is top cadeau waar ik alleen maar van kan dromen. Mijn wens voor het nieuwe jaar zou zijn dat mjn kinderen hun oude vader weer terug krijgen..

 • Avatar van Anita van Dijk
  Reply Anita van Dijk 28 december 2020 at 16:03

  Leuke actie….. Ik ga duimen……

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 28 december 2020 at 15:59

  mijn wens voor het nieuwe jaar zou zijn dat de behandeling bij mijn man aanslaat en hij nog een tijdje bij ons zou mogen blijven

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 28 december 2020 at 15:58

  Ik ben net 34 jaar geworden en zit al 6 maanden in een burn out. Zorgen voor mezelf deed ik niet meer en hoe ik eruit zag boeide me niet meer. Maar nu wel. Het is tijd om mezelf beter te verzorgen , dat heb ik verdiend. Ook mijn dochter van 4 verdiend een gelukkige mama
  En een glow pakket helpt me weer te shinen

 • Avatar van Francina Brouwer
  Reply Francina Brouwer 28 december 2020 at 15:56

  min doel is het om beter en meer naar mijn lichaam te luisteren zodat ik hopelijk sneller weer helemaal gezond ben, met dit pakket begint het ontspannen in ieder geval goed!

 • Avatar van Marijn
  Reply Marijn 28 december 2020 at 15:53

  Oh wat heerlijk. In 2021 hebben wij gelijk een klusproject en verhuizing op de planning. Als dat klaar is wil ik weer de leuke energieke moeder zijn die mijn kinderen nodig hebben.

  Ook hoop ik dat mijn gezicht weer wat kan ontspannen en er fit en energiek uitziet als 30 jarige vrouw zonder lijntjes en fronsen van de stress haha

 • Avatar van Marloes de Vetten
  Reply Marloes de Vetten 28 december 2020 at 15:49

  Mijn doel is hetgeen me gelukkig maakt, met meer aandacht te beleven en meer aandacht te geven.

 • Avatar van I Brinkhuis
  Reply I Brinkhuis 28 december 2020 at 15:47

  Mijn doel voor 2021 is gezonder worden dmv beter voor mezelf zorgen, sporten en gezonder eten. Ook hoop ik te kunnen verhuizen. Mijn huid(ben 47) kan wel wat glow gebruiken.

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 28 december 2020 at 15:46

  Ik hoop dit jaar mijn wiskundestudie af te ronden, dit naast een baan van 0.8 fte en een gezin ziet mijn huid er wel wat rimpeliger en vermoeid uit, hoe fijn zou het niet zijn als mijn huid shined en glowd tijdens de diplomauitreiking.

 • Avatar van Kim padberg
  Reply Kim padberg 28 december 2020 at 15:45

  Ik hoop een gezond gewicht te krijgen. Daarnaast volop blijven genieten van mijn gezin.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 28 december 2020 at 15:39

  Wauw wat een super leuke actie 🥰 (ben 40+)
  Ik zou dit jaar graag wat meer rust willen vinden en eindelijk mijn angststoornis onder controle krijgen. Daarnaast hoop ik heel graag op ander huisje waar ik al zo lang van droom, eentje met een eigen balkon of tuintje want ik heb nu geen buiten en dat is ontzettend jammer.

 • Avatar van Floor
  Reply Floor 28 december 2020 at 15:38

  Wat een geweldige actie. Ik doe graag mee. Mijn doel is om mijn zwangerschapsverlofskilo’s eraf te krijgen in 2021 en vaker een mij momentje in te lassen en of dat nu een wandeling is of juist heerlijk in bad met een masker op maar ik geloof dat je daar ook goede energie van krijg.

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 28 december 2020 at 15:37

  Ik wil heel graag weer kunnen lopen zonder schaalrollator
  Ben nu al een tijd aan het revalideren omdat mijn dijbeen in 3 stukken is gebroken en na een zware operatie met allerlei complicaties loop ik eindelijk weer maar dus nog niet zonder rollator
  Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis en revalidatiecentrum is mijn huid echt wel wat tekort gekomen dus dit fantastische pakket zou echt als geroepen komen!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 28 december 2020 at 15:35

  Ik ga in het nieuwe jaar meer op mezelf letten. Dit jaar ging ik geregeld over mijn grenzen. In 2021 wil ik weer meer op mezelf letten, daar heeft mijn omgeving uiteindelijk ook meer profijt van.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 28 december 2020 at 15:34

  Beter voor mezelf zorgen …. wat dat betreft heb ik in 2020 diverse keren mijn hoofd gestoten. Ik ben er nu achter, als ik niet goed voor mezelf zorg ik ook er niet voor een ander kan zijn. Nu nog in de praktijk brengen… Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2021

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 28 december 2020 at 15:33

  Ik wil volgend jaar graag een uur kunnen hardlopen. Dat zou een kroon zijn op mijn jarenlange revalidatie!!

 • Avatar van H. Ahmed
  Reply H. Ahmed 28 december 2020 at 15:31

  Mijn nichtje stapt in het huwelijksbootje en ik kan daarbij wel wat glow gebruiken! Om zo goed mee voor de dag te komen.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 28 december 2020 at 15:30

  Haai!
  Ik wil beter naar mezelf luisteren! Echt voelen wat ik wel wil en wat niet! En zo meer met mezelf in verbinding komen!

  Liefs, Nathalie

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 28 december 2020 at 15:30

  Ik doe graag mee! Ik hoop volgend jaar een studie gastouder te kunnen afronden! En fit te worden. Mijn bekken en rug hebben een klap gehad afgelopen zwangerschap en pijn speelt nu nog een grote rol in mijn leven en daar baal ik zo van. Positief blijven!

 • Avatar van J Vink
  Reply J Vink 28 december 2020 at 15:29

  In het nieuwe jaar iets meer rust te vinden
  In deze onwerkelijke en vreemde tijd is dat moeilijk
  De concentratie bij bijvoorbeeld een boek te lezen is nu heel lastig

 • Avatar van Milusca
  Reply Milusca 28 december 2020 at 15:28

  🍾😍🎇 whoop whoop 🎇😍🍾 wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee. Ik ga 2021 erg positief in,ik ga eindelijk voor mijn rijbewijs wordt nu echt tijd. Hoop van de zomer al in mijn eigen auto te rijden. Mijn huid wel kan zeker wat extra liefde gebruiken. Dit pakket is zeer welkom mooi begin van het nieuwe jaar 🤗🎇😍🍾

 • Avatar van Corinne Audibert
  Reply Corinne Audibert 28 december 2020 at 15:28

  Goedemiddag Desiree, en Fijne Feestdagen gewenst!
  Ik heb het gedeeld op Facebook want wat een prijs.
  Ik doe graag mee, want ja mijn huid heeft Echte Liefde nodig 😊
  Veel geluk iedereen en een fijne dag gewenst met jullie familie.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 28 december 2020 at 15:25

  Mezelf minder snel druk maken en meer genieten is wat ik het komende jaar graag wil bereiken.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 28 december 2020 at 15:23

  Wat een geweldige actie aan het eind van het jaar! Ik doe graag mee, Olaz is een fijn merk. Mijn huid kan in deze tijd wel een beetje hulp gebruiken. Ik ga graag positief en stralend het nieuwe jaar in, dit zou me er zeker bij helpen. Ik maak graag kans. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 28 december 2020 at 15:20

  Wauw wauw wat een gave give away 🥰🥰
  Over 5 maandjes stap ik in het huwelijksbootje en mijn 35 jarige huidje kan dan zeker wel wat extra glow gebruiken.
  🤞🤞🤞

 • Avatar van Anita Diepeveen
  Reply Anita Diepeveen 28 december 2020 at 15:19

  Ik zou in het nieuwe jaar graag trots zijn op mezelf en wat ik heb bereikt door te revalideren Gewoon wat minder balen om wat ik niet meer kan en zien hoever ik al ben gekomen Het een wonder dat ik er nog ben en dat wil ik koesteren

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 28 december 2020 at 15:14

  Ik ben op 1 december als ZZP’er gestart na het behalen van mij diploma en ik hoop dat ik in 2021 een goede start zal maken met mijn interim bureau.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.