Fashion

On Trend | De mooiste rose gold horloges

30 december 2020

rose gold horloge trend
De afgelopen jaren neemt de kleur rose gold een steeds prominentere plek in als het op sieraden en accessoires aankomt. En ook in de horlogewereld is dit niet meer weg te denken en is het een blijvertje geworden waarvoor je bij steeds meer merken terecht kan. Voor het nieuwe jaar is een roségouden horloge ook weer helemaal de trend. En waar je het eerder meestal subtiel aan de rand van de kast of in de wijzerplaat terug zag, mag in de nieuwste trend het gehele horloge ervan gemaakt zijn. Dit kan wat opzichtig lijken, maar ik laat je in dit artikel zien dat dat juist ook heel erg subtiel kan door een aantal mooie rose gold horloges op een rij te zetten!

‘Lees ook: Tips | Zo maak je de mooiste foto’s met je smartphone.’

rose gold horloge trend rose gold horloge trend

De rose gold horloge trend

Zoals je aan bovenstaande dames horloges ziet, hoeft een compleet rose gold horloge helemaal niet enorm opvallend of ‘too much’ te zijn en kan het juist heel stijlvol en classy gedragen worden. Helemaal als je hem in haar eenvoud draagt zonder te combineren met armbandjes zodat het echt een subtiele eyecatcher om je pols is.

Hierboven zie je de volgende modellen:

1. Minimalistisch Skagen Freja horloge met kristallen, €109,00
2. Sportief Tommy Hilfiger Blake horloge, €179,00
3. Cluse La Minuit horloge met zwarte wijzerplaat, €99,95
4. Klassieker Swatch Skin Gold Tralize horloge, €180,00
5. Michael Kors horloge dames Portia, €99,95
6. Michael Kors Parker horloge met tortoise gecombineerd, €194,95

Ook goed te zien in bovenstaande voorbeelden is dat het roségoud heel erg van kleur kan variëren; van helder en ‘fris’ licht tot aan wat warmere en diepere tinten. Daarnaast is er ook veel mogelijk van een sportievere (ook als smartwatch) tot zelfs heel minimalistische stijlen. Mijn favoriete stijl voor een horloge in rose gouden kleur is toch wel een wat simplistisch model die juist opvalt in eenvoud. Zo kan je een trend als deze ook heel goed aan laten sluiten bij je persoonlijke (kleding) stijl en smaak :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 december 2020 at 20:36

  prachtig…
  ik wil een paar…
  Met datum….
  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.