Lifestyle

Health | 3x tips om je seksleven een boost te geven

1 december 2020

seksleven een boost geven tips
Door stress, een volle agenda, de tropenjaren met de kinderen of simpelweg ‘de sleur’ kan de intimiteit tussen jullie twee op een lager pitje komen te staan. En dat terwijl het niet alleen heel erg lekker en ontspannend voor je kan zijn en de nodige afleiding kan bieden, blijkt seks ook voordelen voor je gezondheid te hebben. Tijd om uit die sleur te komen en je seksleven een boost te geven met deze tips.

Inhoudsopgave

Aandacht

Alles valt of staat met aandacht. Seks hoeft niet gelijk ‘een moetje’ te worden, het kan juist heel erg fijn zijn om klein te beginnen zodat de prikkels weer op gang gebracht worden. Zorg ervoor dat er weer oprechte aandacht voor elkaar komt. Een complimentje, spontane knuffel, lief maar schunnig grapje of een spontane streling, een sexy setje lingerie aantrekken, samen douchen, kaarsjes aan in de avond en lekker tegen elkaar aankruipen op de bank.. Het één leidt dan al snel tot het ander. Heerlijk om die vlinders weer tot leven te wekken!

Spice it up

Vind je de frequentie voldoende, maar merk je dat het wel nét even wat spannender mag? Dan gaat er een hele wereld voor je open als je seksspeeltjes toe gaat voegen aan je seksleven. Er is heel erg veel verkrijgbaar op dit vlak, voor zowel haar als hem. Een vibrator kopen kan misschien even spannend zijn en er is heel veel keuze, maar je krijgt het discreet thuisgestuurd en alleen al de voorpret en nieuwsgierigheid tijdens het uitzoeken ervan en het idee om een nieuwe sextoy samen uit te gaan proberen is al erg leuk. Mocht je geen idee hebben waar te beginnen als dit nieuwe voor je is, dan is dit de top drie seksspeeltjes: de bekende Tarzan vibrator, vibrerende eitjes (je hebt ze ook met afstandsbediening, wat een heel leuke extra functie kan zijn..) en de Satisfyer Pro die met luchtdruk werkt en weer een heel andere ervaring geeft dan een vibrator of dildo.

Plan het in

En soms.. werkt ‘een moetje’ juist het beste om de intimiteit terug te krijgen. Het hebben van seks krijgt de juices flowing en maakt meer zin in seks. Plan een datenight in en zorg dat je hiervoor de moeite neemt alsof het één van jullie eerste afspraakjes is. Doe je best op hoe je eruit ziet, steek kaarsjes aan en zet een fijn muziekje op, ga samen uitgebreid koken of laat zijn/haar favoriete maaltijd bezorgen, verban gespreksonderwerpen als werk of kinderen, mute je telefoon en heb oprecht de aandacht voor elkaar, zoen weer eens zoals je ooit deed en neem ook in bed de tijd voor elkaar..

Have fun!

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.