Lifestyle

Holiday Gift Guide | The Wish Label

15 december 2020

The Wish Label webshop tip
Er zijn echt heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en ik écht enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals The Wish Label, een webwinkel waar je terecht kan voor mooie cadeaus en unieke Wish Box cadeaupakketten die je eventueel ook zelf samen kan stellen.

‘Lees ook: Webshop tip | Sterrenhemel poster van Becca’s Studio.’

The Wish Label webshop tip

Love Cocoa

Een tijdje geleden ontving ik bij de post een heel erg leuk pakketje waarin twee chocoladerepen van het merk Love Cocoa zaten. Dit Engelse merk heeft niet alleen prachtige verpakkingen, maar vooral heel erg lekkere chocolade. Denk hierbij aan romige chocolade of truffels met een inhoud van gin, champagne of prosecco. Ja, dat lees je goed. Een combinatie van chocolade, alcohol én een prachtige verpakking. Dan snap je helemaal waar wij vrouwen blij van worden ;)

Helemaal mooi: de chocolade is slave free, bevat geen palmolie, komt in een ecoverpakking en voor elke verkochte chocoladereep, plant Love Cocoa een boom ♥

Ik heb zelf de smaken strawberry champagne 35% white chocolate en prosecco 41% milk chocolate geproefd en wat ik ervan kan zeggen: beide heerlijk romig met een klein krokantje en een herkenbare alcoholsmaak van zowel de prosecco als de champagne. De wat zachtere witte reep vond ik echt heerlijk omdat er ook nog eens stukjes aardbei doorheen verwerkt zitten. Yum!

The Wish Label webshop tip

The Wish Label

Naast de verschillende soorten heerlijke Love Cocoa chocolade heeft The Wish Label nog veel meer moois te bieden. Zo kan je er terecht voor cadeaus voor jezelf of een ander en kan je het er zo gek maken als je maar kan bedenken. Van sieraden tot aan gepersonaliseerde kerstballen, kraamcadeaus, (toilet)tassen, telefoonhoesjes en DIY kits tot aan volledige Wish Box cadeaupakketten die je kant-en-klaar kan bestellen maar ook zelf samen kan stellen.

–> Klik hier voor de website van The Wish Label om het hele assortiment te bekijken.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 16 december 2020 at 02:49

    Mooie items in de overzichtelijke webshop….
    Ik ga nog verder kijken….

    Xoxi

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.