Lifestyle

Mindstyle | Card decks van A Beautiful Story

28 januari 2021

A Beautiful Story card deck (kaartspel)
Je kent A Beautiful Story misschien wel van de prachtige sieraden of andere lucky tools met een verhaal, zoals een mooi kaartje dat iemand troost kan bieden of een armband die vriendschap viert. Maar sinds eind vorig jaar is er een nieuw product in het assortiment te vinden, namelijk twee kaartspellen (card decks) met ieder een eigen functie. Ik vertel je er graag wat meer over én mag 3x een setje van beide kaartspellen weggeven!

‘Lees ook: Selfcare | Tips tegen een winterdip.’

A Beautiful Story card deck (kaartspel)

“Toen ik tegen de dertig liep, zat ik vast. Ik wist niet goed meer goed welke kant ik op moest. Niet blij in mijn baan, de liefde wilde niet lukken, ik voelde me verdrietig. Ik probeerde van alles. Op een zolderkamer van een vriendin maakte ik kennis met inzichtkaarten. De kaart die ik trok had een simpele boodschap. Je bent veilig, je mag je eigen pad kiezen. Het was net het zetje dat ik nodig had. Ik volgde mijn hart, nam ontslag en startte mijn eigen bedrijf, A Beautiful Story.

Ik verhuisde van de stad naar een dorp en kwam terecht in een nieuwe vriendinnengroep. Vrouwen met drukke gezinslevens, mooie banen en van alles daarnaast. We kwamen elke maand bij elkaar samen en ik zocht een manier om elkaar op een dieper niveau te leren kennen. Ik knipte en plakte kaartjes met vragen. Tijdens een etentje trokken we om de beurt een kaart. Het werd een avond vol prachtige verhalen, die we nooit meer vergeten.

Nu is het tijd voor onze eigen sets: één met alle wijsheid die ik op mijn weg heb verzameld heb, zodat anderen nét dat zetje krijgen dat ze nodig hebben. En één die zorgt voor de mooiste verhalen, want verhalen verbinden.” – Cathelijne Lania (Founder A Beautiful Story)

A Beautiful Story kaartspellen

Cathelijne verzamelde tijdens haar reizen voor A Beautiful Story een heleboel wijze lessen en met de inzichtkaarten geeft ze deze graag door. Zo vind je op iedere kaart een mooi inzicht of advies. Iets dat je aan het denken zet, je kan helpen als je vast zit of als je wat inspiratie kan gebruiken.

Daarnaast is er ook nog het vragen kaartspel dat ervoor kan zorgen dat de mooiste verhalen op tafel komen. Het werkt heel eenvoudig. Om de beurt trek je een kaart en geef je antwoord, zo lang of kort als je zelf wil. Eén ding is zeker: het zal ervoor zorgen dat je elkaar beter leert kennen, brengt prachtige herinneringen of persoonlijke verhalen naar boven en zal je dichter tot elkaar brengen. Iets dat in deze tijd meer dan welkom is.. En ook al kunnen we nu dan niet samen zijn met een lekker hapje en drankje erbij, je kan dit spel bijvoorbeeld ook via een online familie en/of vrienden meeting spelen, zodat je die verbondenheid ondanks de afstand alsnog zal voelen ♥

Beide card decks zijn gedrukt op stevige kaarten met mooie teksten die als illustratie de prachtige en minimalistische pentekeningen van Tiny Stories bevatten.

–> Klik hier voor de website van A Beautiful Story waar de kaartspellen te koop zijn voor €19,95 per stuk.

A Beautiful Story card deck (kaartspel)

Winactie

In samenwerking met A Beautiful Story mag ik 3 personen blij maken met beide card decks. Meedoen is heel eenvoudig:

1. Laat een reactie achter onder dit artikel met een korte feel good motivatie
2. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je me volgt via Facebook en het bijbehorende bericht wil liken, delen en/of ook hier een reactie achter wil laten.

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 2 februari 2021, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 2 februari 2021 at 16:40

  Jij maakt het verschil!

 • Avatar van Jessica Ooms
  Reply Jessica Ooms 2 februari 2021 at 08:24

  Ik krijg heel vaak te horen dat ik op mijn oma lijk. Als ze visite kreeg kon ze alles uit haar handen laten vallen. Wat ze niet gedaan kreeg bleef wel liggen tot morgen. En daarmee lijk ik ook op haar. Komt het vandaag niet af, morgen is er weer een dag! (Oké, die dag begint dan vaak iets vroeger, maar hey, je lijkt op je oma of niet? )

 • Avatar van Cato Van Hoegee
  Reply Cato Van Hoegee 1 februari 2021 at 16:01

  Het komt allemaal goed. Komt het niet goed? Dan komt het ook goed. Vertrouw op jezelf.

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 1 februari 2021 at 00:32

  Wauw dat zijn leuke kaartensets. Echt iets voor mij. Ik heb in oktober een burn-out gehad en ben bezig met daar uit te komen. Ik probeer me vast te houden aan de zin… Alles komt goed.

 • Avatar van Margot Alsemgeest
  Reply Margot Alsemgeest 31 januari 2021 at 22:18

  Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 31 januari 2021 at 19:40

  Become a priority in your life

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 31 januari 2021 at 16:20

  Be yourself!

 • Avatar van Jannie
  Reply Jannie 30 januari 2021 at 20:35

  geloof niet alles wat je denkt.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 30 januari 2021 at 17:32

  Hij is heel simpel en vaak gehoord, maar het helpt mij wel: Go with the Flow

 • Avatar van Aida
  Reply Aida 30 januari 2021 at 16:59

  What is for you will never miss you.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 30 januari 2021 at 13:36

  Je bent goed zo als je bent, en niks van andere mensen aantrekken. Geloof in je zelf 😊😊.

 • Avatar van Hermien
  Reply Hermien 29 januari 2021 at 21:17

  Vergelijk jezelf niet met anderen, maar met jezelf. Zorg dat je elke nieuwe dag ‘beter’ doet/bent dan gisteren.

 • Avatar van Kyara
  Reply Kyara 29 januari 2021 at 19:52

  Wanneer alles tegen lijkt te werken, bedenk dan dat een vliegtuig niet met de wind opstijgt, maar tegen de wind in.

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 29 januari 2021 at 19:45

  Lach, ook al ben je niet jarig!

 • Avatar van Evie Steenbergen
  Reply Evie Steenbergen 29 januari 2021 at 13:51

  Alles is goed zoals het is

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 29 januari 2021 at 12:36

  Don’t forget to fall in love with yourself first… dit was voor mij een lange, soms eenzame, reis die ik moest afleggen. Maar zo waardevol! Deze kaartjes kunnen mij zeker ondersteunen in het proces dat ik nog te gaan heb.

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 29 januari 2021 at 12:27

  Ik start de dag graag met een mooie spreuk of een boodschap die me aan het denken zet. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze kaarten. De voorbeelden op de foto’s spreken me in ieder geval meteen aan! Ik geef les in het VSO en aan het begin van de mentorlessen vind ik het ook leuk om bepaalde spreuken of vragen te behandelen; dat levert echt mooie gesprekken op waarmee je de leerlingen beter leert kennen, maar de leerlingen elkaar ook!

  Eentje die ik erg mooi vind: positief zijn is niet doen alsof alles altijd goed is, maar wel in alles het goede proberen te zien.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 29 januari 2021 at 11:19

  Je bent er nu toch!

 • Avatar van Fenna
  Reply Fenna 29 januari 2021 at 10:39

  Je bent niet je gedachten en ook niet je emoties, wat er dan overblijft is enkel licht en liefde ^^

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 29 januari 2021 at 09:33

  Durf jezelf ruimte te geven wanneer het echt te veel voor je is, je mag echt die rust pakken wat dat verdien je. Ik zeg dat geregeld tegen mijzelf. :)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 29 januari 2021 at 07:13

  Wat bijzonder, ik ben de laatste weken heel erg bezig met affirmatiekaarten en heb ook een setje in huis. Het zet je aan het denken en geeft je mooie inzichten.

  Tegenslag kan je verder brengen,
  zoals een vlieger pas opstijgt met tegenwind

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 29 januari 2021 at 05:56

  Wat je ook besluit te doen, zorg ervoor dat het je gelukkig maakt!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 januari 2021 at 18:50

  Zeg als je in de spiegel kijkt hoe mooi jezelf bent….

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 28 januari 2021 at 18:20

  Piekeren zal niet voorkomen dat er slechte dingen gebeuren. Het weerhoudt je er gewoon van om van het goede te genieten. Deze helpt mij persoonlijk regelmatig.

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 28 januari 2021 at 15:32

  “Je bent goed zoals je bent” ❤️

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.