Fashion

Fashion | by-bar Botanical Shades pre-spring collectie

21 januari 2021

by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021

Het mag dan misschien nog hartje winter zijn, maar het is toch al wel flink uitkijken naar de lente en die eerste zonnige lentedagen. Daarom weet ik zeker dat je blij wordt van dit nieuwtje over de by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021. Want wat is ‘ie mooi!

‘Lees ook: Fashion | Met deze tips vind iedereen de perfecte jeans!

by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021

by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021

De by-bar pre-spring collectie van dit jaar bestaat uit een mix van bloemenprints in neutrale tinten, die gecombineerd worden met zachte breisels. Maar eerlijk? Zoals eigenlijk iedere collectie van dit merk vind ik het vooral heel erg tijdloos en dat, samen met de goede kwaliteit ervan, maakt het items waar je heel veel plezier van gaat hebben.

Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de kleur blosh, waarvan zowel een trui als een vestje in de collectie zitten. Het is een mooie zachte koraaltint die met heel veel kledingstukken en kledingstijlen gecombineerd kan worden. Hoe ik hem voor me zie, zo met de lente in aankomst? Vooral samen met een mooie jeans en een witte opengewerkte of luchtige blouse.

Verder zitten ook in deze collectie weer een aantal mooie, romantische bloemenprints in zwierige rokken en mooi vallende jurken in zachte, soepel-vallende stoffen. Leuk om te zien dat de trends van de meer volumineuze mouwen en meer gedefinieerde schouders ook bij by-bar terug te zien zijn, maar dan mooi subtiel en vooral heel erg draagbaar. Yes, zoals je kan merken ben ik groot fan van dit duurzame merk van eigen bodem.

–> De by-bar Botanical Shades pre-spring collectie 2021 is vanaf nu verkrijgbaar via de eigen webwinkel. Tip: er is nog een heel erg fijne sale te vinden én als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een kortingscode van 10% op je volgende aankoop :)

Oh, en als je dan toch al even rondsnuffelt.. vergeet dan ook niet een kijkje te nemen bij de mooie accessoires en sieraden. Zo feminine en tijdloos.. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.