Huis & interieur

Interieur | Het leukste flamingo behang

21 januari 2021

flamingo behang trend tips
De flamingo’s waren de afgelopen paar jaar al duidelijk meer in the picture als het op woontrends aankomt, en ook dit jaar zijn ze weer helemaal terug. En ze mogen meer in beeld zijn dan enkel in een accessoire hier en daar en in meer kleuren dan het bekende roze.. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eyecatcher zoals een goudkleurige flamingo tafel met een transparante glasplaat of een gouden flamingo lamp, maar ook aan het aandurven van een opvallend flamingo behang!

Lees ook: ‘Home | Tips voor het inrichten van een thuiswerkplek.’

flamingo behang trend tips

Interieur trend | Flamingo behang

De flamingo blijft toch wel een fascinerend dier en het heeft vaak een opwekkende uitwerking op ons. Logisch ook dat de trend van dit dier ook in de interieurwereld nog wel even zichtbaar zal zijn. Er zijn veel verschillende merken die flamingo behang in het assortiment hebben, maar wat vooral opvalt is dat het echt een meer opvallende en terugkomende/herhaling in de print mag zijn. Of durf te kiezen voor een uitvergroting, ga voor een goud behang met flamingo print of wellicht ga je toch liever voor een dierenprint waarbij de flamingo slechts één van de dieren is..

Persoonlijk vind ik de flamingo heel erg leuk om terug te laten komen op de muur in een kinderkamer, maar het lijkt me ook tof om de wanden van een toilet ermee te behangen zodat je ook van dit kleinste kamertje in huis een unieke ruimte met luxsfeer en speelse touch kan maken!

flamingo behang trend tips

Op bovenstaande collage zie je het volgende flamingo behang terugkomen:

1. Arte vinylbehang uit de Avalon collectie (31542)
2. KEK Amsterdam behangpaneel 180×142,5cm
3. Cole & Son Flamingos vliesbehang uit de Contemporary Restyled Collection
4. Cole & Son Rousseau behang border uit de Folie collectie

Coloredwalls

In deze shoppingpagina zie je allemaal voorbeelden van luxe behang dat verkrijgbaar is via Coloredwalls. Dit is onderdeel van MisterDesign, een design woonwinkel met een prachtig assortiment in designmeubels en woondecoratie. Omdat de ruimte niet alleen gemaakt wordt door de producten die er ín staan, maar ook zeker door de aankleding van de muren, ontwikkelden ze Coloredwalls. Dit is een webwinkel waar je terecht kan voor heel veel verschillende stijlen en merken bang zoals dat van Ferm Living, Moooi behang, Cole & Son, KEK Amsterdam en Arte behang. Good to know: mocht je over een bepaalde kleur of print twijfelen, dan is er een behangstaal service waardoor je rustig thuis meerdere prints en/of kleuren kan vergelijken in jouw interieur zodat je zeker de juiste keuze zal maken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 21 januari 2021 at 21:08

    Zoveel mooie behang met diverse foto print…..
    Helaas hoef ik hier nooit te verven of te behangen…

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.