Beauty

Love it! | Hilla Skincare (crème op maat)

24 januari 2021

Hilla Skincare ervaring/review
Er zijn in beautyland enorm veel producten verkrijgbaar en alleen al wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe crème kan dit een flinke zoektocht zijn. Dát moest anders kunnen, bedacht Hilde. En zo ontstond het idee voor Hilla Skincare, waar je naar aanleiding van een korte huidtest een combinatie van een booster en een crème kan bestellen die perfect aansluiten bij jouw huid. Ik vertel je er graag meer over, inclusief mijn persoonlijke ervaring.

‘Lees ook: Skincare | Tips tegen maskne.’

Hilla Skincare ervaring/review

Hilla Skincare

Dit merk van eigen bodem is ontstaan uit een persoonlijke behoefte aan gepersonaliseerd gemak als het aankomt op een goede gezichtsverzorging. Zodat het voor iedereen een vanzelfsprekend onderdeel van je dagelijkse routine wordt en huidverbetering voor iedereen haalbaar is.

De producten van Hilla Skincare zijn geschikt voor ieder huidtype en volledig aan te passen aan de huidige levensfase, huidwensen en huidbehoeften. Het concept bestaat hiervoor uit drie basiscrèmes die aangevuld worden met één van de vijf boosters, zodat je een persoonlijke combinatie krijgt die perfect aansluit op wat je huid op dit moment nodig heeft.

Welke base?
Balancing Base is een crème voor de gemengde tot vette huidtypes die de huid weer in evenwicht brengt. Zo worden vettere delen gematteerd en droge delen voldoende gehydrateerd, vertraagt het de talgproductie zodat je minder snel last krijgt van puistjes en onzuiverheden en deze crème zorgt ervoor dat de huid wordt gezuiverd zonder poriën te verstoppen
Sensitive Base is een crème voor de gevoelige huidtypes die de huid kalmeert en beschermt. De toegevoegde mineralen en vitamines versterken daarnaast ook de huidbarrière, aminozuren ontgiften de huid en stimuleren de circulatie en soja olie ondersteunt de huid in het herstel
Hydrating Base is een crème voor de normale tot droge huidtypes met een hoge concentratie aan vetzuren die de huid voeden, hyaluronzuur zorgt voor een vochtboost, zonnebloemolie voor een diepe hydratatie en macadamia-olie verzacht de huid en helpt haar om vocht vast te kunnen houden.

Welke booster?
Glow Boost bevat een combinatie van krachtige fruit-antioxidanten die je huid verfrissen, de poriën verkleinen en verstevigen en de huid er egaler en stralend uit laten zien en is hiermee geschikt voor de huid die dof en vermoeid is
Oil Boost is een verzorgende combinatie op oliebasis die effectief droge, schrale en schilferige plekjes aanpakt en is perfect voor de winterperiode
Vit C Boost bevat 15% vitamine C om de huid te herstellen en te beschermen en om bestaande pigmentvlekken en zonschade aan te pakken zodat je huid er frisser en egaler uit zal zien
Hydra Boost is de booster voor jou als je huid regelmatig trekkerig aanvoelt en vooral vocht tekort komt. Er zit onder andere hyaluronzuur en collageen in dat de huid verstevigt, hydrateert en soepeler maakt en de toegevoegde rozenolie versnelt genezingsprocessen en zorgt voor een egalere huid
Hyaluron Boost is een booster met een extra hoge concentratie hyaluronzuur die jouw huid voorziet van een vochtboost voor een soepele, jeugdige en stevigere huid en die hierdoor ook fijne lijntjes en rimpeltjes aan zal pakken. Deze booster bevat ook BHA (salicylzuur) om dode huidcellen te verwijderen voor een extra frisse en egale huid.

Je mengt simpelweg thuis één pompje van de Base met een half pompje van een Booster samen tot een crème en die breng je vervolgens aan op een gereinigde huid.

Natuurlijke ingrediënten

De producten van Hilla Skincare worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en zijn vegan, vrij van PEG, sulfaten, siliconen, parabenen en minerale oliën en daarnaast maken ze gebruik van een hypoallergeen parfum zodat de kans op huidirritatie nihil is.

Prijs & Verkrijgbaarheid

Een combinatie van een Base (30ml) en een Booster (15ml) is verkrijgbaar voor €48,00 als je de producten eenmalig/los bestelt. Je kan eventueel ook een herhaalservice aangaan voor twee of drie maanden, waarbij je eenvoudig jouw producten op tijd opnieuw thuis ontvangt, je de samenstelling tussentijds kan veranderen én de producten voordeliger worden. De herhaalservice kan je tussentijds altijd pauzeren of weer opzeggen :)

–> Klik hier voor de website van Hilla Skincare voor meer informatie en om een huidtest te doen om te kijken welke combinatie voor jouw huid het beste zal zijn.

Hilla Skincare ervaring/review Hilla Skincare ervaring/review

Mijn ervaring

Toen ik een mailtje van Hilde ontving of ik kennis wilde maken met haar huidverzorgingsmerk, was ik direct nieuwsgierig. Nadat ik me meer over het ontstaan van Hilla Skincare, de visie erachter, de ingrediënten en de informatie over de producten had gelezen werd ik alleen maar enthousiaster. Wat enorm slim om zelf een combinatie te kunnen maken aan de hand van wat jouw huid op dit moment écht nodig heeft!

Ik deed de korte huidtest en daar kwam de combinatie van de Hydrating Base en de Oil Boost uit. En daar was ik het ook direct mee eens, aangezien mijn droge huid in deze wintermaanden wel wat extra voeding kan gebruiken. De producten komen binnen in een mooi velourszakje met opdruk van de merknaam en de producten zelf komen in een pompflacon. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik daar groot voorstander van ben; niet alleen werken pompjes heel hygiënisch en kan je producten er goed mee doseren, ook blijven werkzame bestanddelen zo goed beschermd tegen invloeden van buitenaf – zoals bacteriën en zuurstof – waardoor ze tot aan het einde van de verpakking hun werk kunnen doen.

Als het op de ingrediënten aankomt kan ik niet anders dan positief zijn. Er zitten geen nasties in die de huid irriteren of uitdrogen maar juist een heleboel voedende, beschermende en hydraterende ingrediënten zoals glycerine, zonnebloemolie, olijfolie, shea boter, kokosolie, macadamia-olie, hyaluronzuur, vitamine C, vitamine E, lotus-extract, pompoenzaadolie, algen-extract, collageen, mangoboter, abrikozenpitolie en marula-olie.

De combinatie van deze Base en Booster heeft een heel subtiele frisse geur die een fijne oppepper geeft tijdens het aanbrengen en de textuur voelt heerlijk rijk en verzorgend aan. Je kan goed merken dat dit een combi is voor mensen die last hebben van een droge en wat trekkerige huid. Tijdens het aanbrengen voel je direct dat het heel comfortabel aanbrengt, de huid soepel maakt en voedt. En dat zónder dat er een vettig laagje achterblijft.

Het was met mijn huidige skincare routine even ‘spelen’ waar ik de combi het fijnst kon gebruiken en ik merkte dat ik ze in de avond als afsluiting van mijn avondroutine het meest prettig vind. Na een tijdje gebruik lijkt mijn huid overdag minder reactief (snel rood door invloeden van eten, drinken, aanrakingen en het weer) en ik sta vooral op met een opvallender zachtere huid met een mooie frisse glow. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.