Lifestyle Media

Win een Lifestyle of Business fotoshoot van MKfoto! (gesloten)

9 januari 2021

MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen
Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik een zakelijke fotoshoot met Marjolein van MKfoto inboekte en sindsdien heb je de foto’s vast al voorbij zien komen als profielfoto’s en op de feed van verschillende social media kanalen. Ik vind het hele poseren voor foto’s heel erg ongemakkelijk, maar Marjolein wist me al snel gerust te stellen en op de foto’s van deze business shoot zie ik dan ook echt mijzelf terug ♥ Ik ben nog steeds heel erg blij met deze foto’s en vind het dan ook supertof dat ik een fotoshoot met Marjolein weg mag geven waarbij je mag kiezen tussen een lifestyleshoot (zwanger, newborn, familie..) óf een set mooie zakelijke foto’s.

MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen

MKfoto

Marjolein Kok is een allround fotografe die in te boeken is voor verschillende fotosessies zoals culinaire, branding en lifestyle fotografie. Haar stijl is het beste te omschrijven als persoonlijk, helder, fris en ongedwongen met beelden in warme tinten of in klassiek zwart-wit.

Tijdens haar werkzaamheden bij een reclamebureau was ze al met enige regelmaat in de fotostudio te vinden en kreeg ze steeds meer het gevoel dat ze zelf achter de camera wilde staan. Zo begon ze aan een opleiding Fotografie aan de Fotovakschool en kon ze bij het reclamebureau waar ze werkte een mooie stage volgen in de fotostudio. In 2015 ronde ze de opleiding succesvol af en sindsdien mag ze zichzelf vakfotograaf noemen.

–> Neem een kijkje op de website van MKfoto voor meer informatie en om het portfolio te bekijken.

Kortingscode
Spreekt de stijl van Marjoleins foto’s je aan en wil je een fotoshoot boeken voor het voorjaar of zomer van 2021, dan krijg je 25% korting als je vermeld dat je via deze website komt. Deze actie is de gehele maand januari geldig.

MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen MKfoto Marjolein Kok fotograaf Arnhem/Nijmegen

Fotoshoot winactie

In samenwerking met Marjolein van MKfoto mag ik een lifestyleshoot weggeven waarbij je kan denken aan een fotoshoot tijdens je zwangerschap, een newborn fotoshoot, een fotosessie met je gezin of een romantische loveshoot. Voor een prachtige blijvende herinnering ♥ Of ben je ondernemer en wil je jouw website en social media kanalen professionaliseren met mooie foto’s van jezelf? Dan mag je ook kiezen voor een uitgebreide business shoot om zo je personal branding aan te pakken en jezelf op een mooie manier beter en meer zichtbaar te maken bij jouw publiek.

De waarde van een te winnen fotoshoot is €269,-, de shoot zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en je ontvangt na afloop 25 beelden in hoge resolutie. De locatie is nader te bepalen, binnen een straal van 30km om Nijmegen. Je kan hierbij kiezen voor een fotoshoot in je eigen huis of bijvoorbeeld een mooie buitenlocatie. Let op: in verband met de huidige maatregelen kan het even duren voordat een fotosessie ingepland kan worden. Zodra alles weer mag en kan zal er in overleg een datum geprikt worden.

Hoe maak je kans?
1. Laat een reactie onder dit artikel achter dat je meedoet, met een korte feel good motivatie en of je graag een lifestyle- of juist een business shoot zou willen winnen
2. Volg zowel MKfoto als CurvaciousNL op Instagram
3. Like de bijbehorende foto over deze actie en laat ook daar een leuke reactie achter.

Sharing is caring! Bonuspunten voor jou als je op Instagram de actie in jouw Stories deelt en/of iemand tagt waarvan je weet dat een mooie shoot welkom zou zijn :)

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 17 januari 2021, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 20 januari 2021 at 00:29

  Ik ding heel graag mee. En ik ga voor de persoonlijke lifestyle fotoshoot.

 • Avatar van Suzanne Hin
  Reply Suzanne Hin 15 januari 2021 at 11:21

  Wat leuk! Een lifestyle shoot zou ik heel leuk vinden met vooral mijn 2 dochters van 11 en 7 jaar.

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 14 januari 2021 at 17:24

  Wauw wat een mooie foto’s ik zou gaan voor livestyle shoot. Daar rolt vast een heel gaaf plaatje uit voor op onze bruilofts uitnodiging 💞🍀

 • Avatar van Linda Snellen
  Reply Linda Snellen 13 januari 2021 at 14:08

  Alle foto’s zijn werkelijk prachtig! Ik zou graag gelijke foto’s met mijn vriendlief willen hebben omdat ik graag onze spontaniteit en liefde in mooie foto’s wil laten vastleggen. We hebben beide een moeilijk jaar achter de rug maar dit zou een fantastische start voor het nieuwe jaar worden! En zeker iets om aan de muur te hangen.

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 12 januari 2021 at 07:35

  Het zijn prachtige foto’s! En nu ik zelf ook meer foto’s aan het maken ben sta ik zelf niet meer op foto’s en laat ik nou net een half jaar moeder zijn. Hoe gaaf als we met ons gezinnetje vast gelegd mogen worden?! Zelf lukt het me namelijk niet. Ik ga duimen voor mijn gezinnetje!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 10 januari 2021 at 21:51

  De foto’s van jou zijn prachtig geworden – net als alle andere foto’s trouwens. Wat weet Marjolein iedereen puur en spontaan in beeld te brengen.
  Ik had op Instagram al gereageerd, maar waag graag ook via deze weg een kansje. Het lijkt me geweldig om met vriendlief samen eens een écht mooie loveshoot te doen. Zonder studio’s en gekke poses, maar met liefde, spontaniteit en herinneringen voor altijd :) Zou onwijs leuk staan in mijn huis, waar vriendlief en ik dit jaar hopen te gaan samenwonen.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 10 januari 2021 at 19:29

  Wat een mooie foto’s, ik doe erg graag mee voor de lifestyle shoot.
  Groetjes van Anneliese

 • Avatar van Lisanne Bons
  Reply Lisanne Bons 10 januari 2021 at 19:14

  Wat super leuk. Ik woon in een prachtige omgeving met mijn dochter. Ik ben ontzettend trots op waar we nu staan met z’n 2tjes. Dus daar zou ik graag foto’s van willen in onze omgeving.

 • Avatar van Dio
  Reply Dio 10 januari 2021 at 19:13

  Oh! Ik wil ik heel erg graag! Ik kan namelijk heel goed nieuwe foto’s gebruiken voor mijn business. Ik heb in juli 2020 namelijk het roer omgegooid en ben volledig mijn hart gaan volgen met mijn business (en persoonlijk). Deze week ben ik gestart met een businesscoach die me gaat helpen met de transformatie van uurtje-factuurtje naar een manier om mijn expertise te verkopen.

  De komende tijd gaat mijn website flink op de schop en kan ik ook wel wat nieuwe foto’s gebruiken voor mijn website en social media kanalen.

  Ik volg jullie beide met het kanaal Ondernemen als een baas.

 • Avatar van Bastiaan
  Reply Bastiaan 10 januari 2021 at 19:12

  Wat een prachtige foto’s! Heel natuurlijk en onbevangen. Ik zou heel graag meedoen voor een lifestyle foto van mijn lief. Zij is net 60 geworden, ziet er prachtig uit en is erg fotogeniek. Alleen …. dat gelooft ze zelf niet. Ik zou zo graag een echt mooie foto van haar hebben hangen, maar ik kan niet erg overweg met een fototoestel. Ik krijg haar ook niet zover dat ze een keer naar een fotograaf gaat, maar met zo iets kan ik haar denk ik wel verrassen …….

 • Avatar van Charmaine
  Reply Charmaine 10 januari 2021 at 17:36

  Een lifestyle shoot in de buitenlucht lijkt me zo leuk! Zie daar altijd mooie foto’s van.

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 10 januari 2021 at 09:12

  Prachtige foto’s! Ik zou heel graag meedoen voor een lifestyle shoot, samen met mijn lief en babyzoon! Door Corona was er helaas geen mogelijkheid voor een zwangerschaps- of newborn shoot… net zoals dat heel veel dingen lastig waren door Corona mbt de zwangerschap, bevalling en bijv geen kraamvisite. Hopelijk kunnen we deze nieuwe levensfase tzt inhalen voor een mooie shoot met zijn drieën! Wat ik merk is dat het lastig is om zelf leuke foto’s te maken waar we alledrie leuk op staan. Dus leuke foto’s van MKfoto zouden heel erg welkom zijn! ❤️

 • Avatar van Kelly Aarts
  Reply Kelly Aarts 9 januari 2021 at 21:45

  Wat een mooie foto’s zeg! Ik doe graag mee voor een business shoot. Ik voel me nooit zo op mijn gemak op foto’s, dus maak niet zoveel foto’s van mezelf.
  Ik heb samen met mijn man een webshop in kinderkleding. Elke keer lees je dat het heel belangrijk is om ook regelmatig foto’s van jezelf te posten, zodat klanten een idee hebben wie er achter de webshop zitten. We hebben nu 1 foto die we gebruiken, maar inmiddels al wel weer 2 jaar oud. Het zou super zijn om wel 25 foto’s te hebben van mij en mijn man binnen die we hiervoor kunnen gebruiken! Dus nu maar duimen!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 9 januari 2021 at 15:50

  Mooie foto’s! Ik doe heel graag mee voor een shoot van mijn gezin. We staan bijna nooit met zijn viertjes op de foto, zeker niet op professionele wijze. Kijk er al naar uit!

 • Avatar van Barbara van Vliet
  Reply Barbara van Vliet 9 januari 2021 at 11:36

  Wat een fijne foto’s zeg!

  Mijn naam is Barbara, een aantal jaar geleden zette ik mijn eigen blog op (mystorybook.nl) nadat ik jaren lang heb geschreven voor andere online magazines ( o.a.Wondervol, Stoere Vrouwen Sporten). Van klein, angstig en teruggetrokken leerde ik, door het schrijven, een andere versie van mijzelf kennen, iemand die zijn mening steeds meer durfde te geven en bereid was haar gedachtengoed met de wereld te delen. Eind 2018 begon langzaamaan het idee te komen om mijn leven drastisch om te gooien, om mezelf een ( betere) toekomst te gunnen. Op dat moment werkte ik nog als schoonmaakster en besteedde daarnaast veel tijd aan het schrijven. Een fijne tijd, maar financieel bracht het onzekerheden met zich mee. Daarbij geloofde ik voor het eerst in mijn leven dat ik meer kon dan werkzaam zijn in de branche waar ik tot op dat moment werkzaam was.

  De verwachting is dat ik 2 februari mijn diploma als Verzorgende IG ga krijgen, op 42-jarige leeftijd. Ik zal over twee weken horen of ik geslaagd ben. Met de start van deze opleiding kwam echter mijn blog tot een tijdelijk stop. Met het vooruitzicht dat ik eerdaags gediplomeerd ben en werkzaam zal zijn in hetzelfde verzorgingshuis waar ik mijn opleiding mocht deed, komt er weer meer tijd om My Storybook op te pakken. Inspiratie heb ik voldoende, de impact van het voor mezelf kiezen, een opleiding volgen als 40-er maar ook de recente GBP zijn zeker onderwerpen die voorbij zullen komen.

  Fijn, oprecht eerlijk en recent beeldmateriaal zal zeker wenselijk zijn om My Storybook weer nieuw leven in te blazen.
  Liefs, Barbara

 • Avatar van Daniëlle Gouverneur
  Reply Daniëlle Gouverneur 9 januari 2021 at 09:56

  Superleuk lijkt me dit! Omdat ik zelf professioneel fotograaf ben lijkt het mij erg leuk om eens mooie foto’s van ons gezin te hebben, waar ik zelf ook op sta. Daarom doe ik heel graag mee want ik ben enorm trots op mijn gezin. ♥️

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 9 januari 2021 at 09:40

  Heel mooie foto’s!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 9 januari 2021 at 09:36

  Dit wil ik heel erg graag winnen! We willen mijn moeder graag een serie foto’s van haar kinderen cadeau doen. Vroeger hadden we altijd de ‘broers-en-zussen-foto’ op school. Ze gaf aan dat ze dit zo mist en zo graag een mooie foto van ons drieën wil nu we volwassen. Hoe leuk om haar op deze manier dit cadeau te doen!!!! #duimenmaar

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 januari 2021 at 09:27

  Dat is een grandiose kans om een bedrijf goed kennis te laten maken met wie ze te maken hebben…..
  Ik doe niet mee maar gun het ander van harte…..

  Een fijn weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.