Fashion

A Beautiful Story | Choose Joy (lente/zomer collectie 2021)

17 februari 2021

A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021
Niet lang geleden deelde ik al de mooie card decks van sieradenlabel A Beautiful Story, maar vandaag is er ruimte voor de lancering van de nieuwe lente/zomer collectie van dit jaar: Choose Joy. Het is er eentje om helemaal verliefd (en vooral ook heel hebberig!) van te worden ♥

‘Lees ook: Tips voor meer overzicht en ruimte in je kledingkast.’

A Beautiful Story | Choose Joy

“Wat doe je als je niet vooruit kunt kijken? Als je niet weet wat morgen je brengt? Soms heb je meer keuze dan je denkt. Want ook als alles onzeker is, ook als het leven je overspoelt, kun je je gedachten een zonnige kant op sturen. En ervoor kiezen om in magie te geloven. Want een vrolijke mindset maakt het leven lichter.

Choose Joy is het thema van de spring/summer collectie 2021 van A Beautiful Story. Omdat je van vrolijkheid en lichtheid nooit genoeg kunt hebben. De natuur inspireerde. Denk aan een veld met bloemen in de wind. De warme, lichte kleuren van de zomer komen terug in deze nieuwe collectie. Denk aan mosgroen, lila, warm geel en fris blauw. Je kunt kiezen uit 6 verschillende edelstenen, elk met een eigen betekenis. Bijvoorbeeld de gouden citrien voor optimisme, of de oranje carneool voor moed en creativiteit.”

–> Klik hier voor de website van A Beautiful Story om de gehele collectie te bekijken.

A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021 A Beautiful Story Choose Joy lente/zomer spring/summer 2021

Mij spreekt deze nieuwe collectie niet alleen aan vanwege de prachtige (en betaalbare!) sieraden, maar ook vanwege het verhaal erachter. Een positieve mindset hebben is niet altijd even gemakkelijk en het afgelopen jaar was voor veel mensen een hele uitdaging, maar het licht te blijven zien maakt het leven een heel stuk mooier. Die visie, samen met het mooie verhaal van A Beautiful Story (sieraden met een verhaal waarmee je helpt het team van makers in Nepal een leven op te bouwen) maakt het een door mij zeer geliefd merk.

Ik heb zeker weer een paar mooie items op mijn wishlist gezet, die ik mijzelf binnenkort cadeau ga geven :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 februari 2021 at 07:39

  Prachtige met de hand gemaakte sieraden…..
  Goed concept.
  Mooie zeer overzichtelijke webshop.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.