Huis & interieur

Interieur | Dit zijn dé accessoires trends van 2021!

25 februari 2021

interieur accessoires trends 2021
Net als de grote meubels, spelen accessoires een belangrijke rol bij iedereen thuis. Kies je voor veel of weinig tierelantijnen, groot of klein, groepjes accessoire of losse items? Door middel van dit lijstje met accessoires trends, kun je aan de slag om jouw karakter in je interieur te leggen en te laten zien wie je bent. We delen graag met je de trendingwoonaccessoires​ voor komend jaar!

‘Lees ook: Home | Tips voor meer overzicht in je kledingkast.’

interieur accessoires trends 2021

Dit zijn de interieur accessoires trends voor 2021!

Droogbloemen & grassen

Misschien heb je het al gezien in 2020, droogbloemen en grassen. Dit jaar zal deze trend nog verder uitgroeien. Wat maakt deze trend nou zo populair? Dit komt doordat het uit de natuur komt. Tegenwoordig zie je amper nog plastic of kunststof. Ook bevatten gedroogde bloemen en grassen de warme kleuren die dit seizoen zo populair zijn. Speel met hoogteverschil voor de ultieme look.

Wall of fame

Wil je niet veel aan je interieur veranderen maar toch meegaan met de trends? Dan is deze accessoires trend wat jij zoekt! Door een simpele wall art wisseling ben je weer helemaal on track. ​Wanddecoratie​ is in 2021 super belangrijk. Hier zal de komende tijd veel meer aandacht voor zijn als het op interieurstyling aankomt. De wall art trend van dit jaar is: collage. Maar let op, houd het rustig, sereen en simpel. Pak een aantal lijsten in verschillende maten. In de lijsten voeg je niet alleen foto’s toe, maar ook hier en daar een quote of een mooie line art. Juist door foto’s art en quotes met elkaar te combineren maak je een super leuke, rustige en vooral hippe collage!

interieur accessoires trends 2021

Lieflijke lampjes en lichtjes

Licht, super belangrijk en mag absoluut niet vergeten worden. Juist omdat we dit jaar wat creatiever met de lichtbronnen worden. Misschien heb je de kronkel kaarsen trend al voorbij zien komen? Een super leuke DIY trend die afgelopen december zijn entree maakte op social media. Want niet alleen door lampen, maar ook door kaarsen ontstaat het licht in huis. Om de flikkerende vlammetjes te laten stralen, zetten we kaarsen in de mooiste ​kandelaars​. Een kandelaar met een oor, een marmeren kandelaar of een grafische kandelaar: ze zijn allemaal nét iets spannender, maar niet too much.

interieur accessoires trends 2021

Stoer en handgemaakt servies

Is je eetkamer nog een beetje saai? We hebben een aantal leuke tips voor je. Zoek je dat idyllisch tafereel dat je bij andere op social media altijd ziet langskomen? Voor het echte saamhorigheidsgevoel raden we je een ronde eettafel aan. De ronde vorm is zacht en in een kring zitten geeft snel een gezellig gevoel. Dit jaar is de opvolger van het naturel houten servies aan de beurt, het diep donkere servies. Hierbij zie je veel mangohout maar ook prachtig keramiek met hier en daar wat subtiele structuur. Ook de aardetinten van het aardewerk zie je veel voorbij komen. Dit kun je prachtig combineren met het donkere, zwarte servies. De borden zijn van alle markten thuis: als plateau voor hapjes, als onderzetter voor een vaas of als onderbord.

–> Merk jij ook dat je zo’n zin krijgt om aan de slag te gaan met een lenteschoonmaak en een update van je interieur? Welke van de bovenstaande interieur accessoires trends spreekt jou aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.