Huis & interieur

Home | Hinck Amsterdam wintercollectie 2021

1 februari 2021

Hinck Amsterdam winter 2021
Nu de temperaturen echt aan het dalen zijn, vraagt dit om heerlijke knusheid in huis en een make-over van je interieur hoeft echt niet altijd heel groots te zijn. Door middel van wat opruimen, misschien het één en ander een ander plekje te geven en een update met mooie dekens en kussens kom je al een heel eind. Zeker met de prachtige warme kleuren uit de nieuwe Hinck Amsterdam wintercollectie.

‘Lees ook: Interieur | Tips voor het inrichten van een fijne thuiswerkplek.’

Hinck Amsterdam winter 2021

Hinck Amsterdam

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en er komen verschillende patronen in terug. Om die redenen is het merk een mooie aanvulling in huis en past het binnen iedere interieurstijl. De producten worden allemaal met de hand gemaakt of geweven en als het op de materialen aankomt wordt er bij Hinck bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Zo weet je zeker dat je mooie kwaliteitsproducten in huis haalt waar je lang plezier van zal hebben.

Hinck Amsterdam winter 2021 Hinck Amsterdam winter 2021 Hinck Amsterdam winter 2021

Hinck wintercollectie 2021

In de nieuwe wintercollectie van Hinck is het duidelijk dat de warme kleuren domineren, waarbij er een mooie combinatie te vinden is tussen prachtige velours stoffen en grafische prints en patronen. De mooie dieppaarse kleur is toch wel echt mijn persoonlijke favoriet van deze collectie, een kleur die verrassend goed past bij heel veel verschillende interieurs en het gelijk een stuk warmer aan zal kleden. Daarnaast is paars de kleur van optimisme en kracht, iets dat we wel kunnen gebruiken in deze tijden.

Naast het warme paars zie je ook mosgroen, koraal, oudroze, warmgeel en poedertinten terug, zodat je kan spelen met verrassende kleurencombinaties en er een persoonlijke touch aan kan geven.

–> De producten van Hick zijn online te koop via de Hinck webwinkel en bij Loods 5.

Mijn favorieten is toch wel de vierkante poef met goudkleurige rits in zacht velours, het regenboogkussen en paarse plaid, maar ik kwam op hun website ook mooie bamboe accessoires tegen zoals een mooi vormgegeven krukje en opbergbakjes..

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.