Beauty

Skincare | Rituals lanceert vijf Namaste Boosters

18 februari 2021

Rituals Namaste Boosters skincare informatie
Als #skincarejunkie kan ik alleen maar blij worden van merken die steeds meer de kant van echte huidverbetering opgaan. Zo lanceert Rituals de Namaste Boosters; vijf geconcentreerde boosters die ieder aan het werk gaan op een specifiek huidprobleem of huidwens. In dit artikel lees je er alles over!

‘Lees ook: Skincare | Alles dat je moet weten over bakuchiol.’

Rituals Namaste Boosters skincare informatieRituals Namaste Boosters skincare informatie

Rituals Namaste Boosters

The Ritual of Namaste van Rituals is een collectie geavanceerde gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten die de natuur en de natuurlijke schoonheid van de huid respecteert. De producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten of ingrediënten met een natuurlijke herkomst, die op een verantwoorde wijze zijn verkregen. Als nieuwste toevoeging aan de collectie zijn de volgende vijf natuurlijke boosters met ieder een hoge concentratie aan werkzame stoffen die snel worden opgenomen door de huid.

Hoe gebruik je zo’n booster?
Heel eenvoudig: je voegt er één of meerdere toe aan je ochtend- en/of avondroutine nadat je je huid hebt gereinigd en voordat je een serum en/of dagcrème of nachtcrème aanbrengt.

Wat is het verschil tussen een serum en een booster?
Een booster bevat een veel hogere concentratie werkzame bestanddelen dan een serum en heeft daarnaast een dunnere textuur waardoor het snel door de huid wordt opgenomen. Door de dunne textuur en de hoeveelheid werkzame stoffen is een booster ook nog eens erg zuinig in gebruik.

Rituals Namaste Boosters skincare informatie

The Ritual of Namaste | Bakuchiol booster
Dit product is 99% natuurlijk en is een krachtig serum dat de huid egaliseert en verbetert. Bakuchiol staat bekend om zijn ontstekingsremmende werking, zit bomvol antioxidanten, houdt de huid elastisch en stimuleert de celvernieuwing. Het wordt zelfs gezien als een natuurlijke vervanger van retinol. Het heeft dus zeker een sterke anti-age werking op de huid, maar dan zonder de nadelige bijwerkingen zoals een droge huid, irritatie en/of velletjes.

The Ritual of Namaste | Vitamin C booster
Dit product is 98% natuurlijk en bevat een vitamine C derivaat die de huid helpt te revitaliseren, verbetert de teint, helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen  en heeft daarnaast een hoge antioxidantwaarde en anti-age eigenschappen.

The Ritual of Namaste | Hyaluronic Acid booster
Dit product is 99% natuurlijk en is een enorme vochtboost die helpt de huid te hydrateren zodat deze voller en zachter wordt, de natuurlijke vochtbalans herstelt en fijne lijntjes vervaagt.

The Ritual of Namaste | Peptides booster
Dit product is 99% natuurlijk en is onmisbaar als het aankomt op het herstellen van oxidatieve omgevingsstress. De peptiden maken de huid veerkrachtiger, steviger en elastischer en geeft een mooie gloed.

The Ritual of Namaste | Niacinamide booster
Dit product is 95% natuurlijk en zorgt vooral voor een natuurlijke balans van je huid. Niacinamde, ook wel vitamine B3 genoemd, helpt pigmentvlekken te verminderen, verkleint de poriën en vervaagt oneffenheden.

Deze nieuwe Rituals of Namaste boosters zijn vanaf nu verkrijgbaar via de webwinkel van Rituals en kosten €19,90/20ml per stuk.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 18 augustus 2023 at 08:50

  Ik ben me aan het verdiepen in bakukuchiol en zie overal staan dat er rond de 0,2 en 2 % in moet zitten voor goed effect. Maar ik zie dat helaas niet staan bij de rituaal serum. Heb jij een idee?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2023 at 11:36

   Hi Yvonne, helaas deelt Rituals geen percentages op de verpakking of op de website.. Maar je kan ze altijd een mail sturen of via social media de vraag stellen?

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 5 januari 2022 at 11:52

  Hi Desiree,

  Ik gebruik de Hyaluronic Acid nu een maandje of 2 onder mijn serum en nacht creme en heb het idee dat mijn huid echt elastischer wordt, dus ben zeker enthousiast!
  Denk je dat het goed is om overdag een andere booster te gebruiken dan voor de nacht? En welke zou je dan, naast de Hyaluronic Acid, aanraden?
  Of denk je dat het beter is om 1 booster tegelijk te gebruiken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2022 at 19:25

   Hi Melanie, wat leuk om te lezen dat je het serum met hyaluronzuur bent gaan gebruiken en ook echt een verschil merkt! Je kan zeker meerdere boosters in je huidverzorgingsroutine met elkaar afwisselen. Wat heeft jouw voorkeur, of welk huidprobleem zou je aan willen pakken? Dan denk ik graag met je mee :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 18 februari 2021 at 09:17

  Wat vind je van de rest van de ingrediënten die er naast het hoofd ingrediënt in zitten? Meestal schrijf je daar iets over en ben benieuwd naar je mening 😊 gebruik zelf bijna alles van Paula’s Choice en of Medik8 ben benieuwd of deze boosters een mooie aanvulling/vervanging zijn!?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2021 at 20:10

   Hi Lisa, dankjewel voor je berichtje en goede vraag. Ik ben er even wat dieper in gedoken en ben best onder de indruk; hoge concentraties werkzame bestanddelen en vegan-friendly, de enige ingrediënten waar je ‘over kan vallen’ (benzyl alcohol en parfum) zit er in zeer kleine percentages in, onderaan de lijst met ingrediënten. Ik wil ze zeker nog eens zelf gaan testen, maar zo op het eerste gezicht en naar de ingrediëntenlijsten kijkend: een erg mooie reeks boosters!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 februari 2021 at 07:27

  Wauw….
  Voor een goede boost voor de huid van het gezicht… veerkracht en om het te verbeteren en meer stevigheid en elasticiteit te krijgen zouden deze producten de juiste zijn voor mij…..
  Ben al heel lang fan van dit fijne merk….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.