Beauty

Love it! | The Body Shop Hemp dry body oil

21 februari 2021

The Body Shop hemp dry body oil review/ervaring
Yes! Er is een nieuwe aanvulling op de bestaande The Body Shop Hemp producten, namelijk de nourishing & protecting dry body oil. Nu het zonnetje meer gaat schijnen, de temperaturen omhoog gaan en de eerste blote-benen-dagen eraan komen kan dat winterhuidje wel wat extra liefde gebruiken. Met deze huidolie wordt je velletje in no time weer heerlijk zacht en soepel!

‘Lees ook: Alles over The Body Shop Hemp producten.’

The Body Shop hemp dry body oil review/ervaring

The Body Shop Hemp dry body oil

Cannabusiness is booming! Van extracten en olie van hennep en cannabis in CBD olie tot aan beautyproducten. Wist je dat The Body Shop hier een echte trendsetter in is? Al in 1992 lanceerden ze de eerste producten met de kracht van hennep en vooral de intensieve handcrème met hennep is één van de bestsellers uit deze lijn.

Ingrediënten

In deze droge lichaamsolie maakt The Body Shop gebruik van hennepolie uit Frankrijk en het product bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Verder is het product vegan-friendly en zitten er nog geen 10 ingrediënten in. Zo zit er onder andere kokosextract, olijfolie, cannabis-olie, een klein beetje parfum en vitamine E in dat samen een intensieve voeding en hydratatie aan de huid geeft.

Prijs & Verkrijgbaarheid

The Body Shop dry body oil is verkrijgbaar via de webwinkel van The Body Shop en in enkele geselecteerde winkels voor €13,00/125ml.

The Body Shop hemp dry body oil review/ervaring

Review

Ik heb in het verleden al een heel rijtje aan The Body Shop hemp producten gebruikt en ik vond ze stuk voor stuk heerlijk werken. Zeker vanwege mijn droge huid die die extra voedende producten heel goed kan gebruiken – helemaal in deze tijd van het jaar – maar ook omdat de producten een heerlijke geur hebben. Als je aan hennep en cannabis denkt, ligt je verwachting qua geur misschien anders want het heeft niks te maken met de doordringende geur van de variant die je kan roken.

Nee, de geur is eerder heel erg zacht, een tikkeltje zoet en héél in de verte is de cannabisolie waarneembaar. Het huidgevoel van een droge olie vind ik persoonlijk heerlijk en door de sprayflacon werkt het ook nog eens heel erg prettig. Gewoon een beetje over je huid sprayen, daarna uitsmeren met je handen en voor je het weet is de olie ingetrokken. Je houdt er dus geen vettig of plakkerig laagje op de huid aan over maar je voelt wél dat de huid direct zacht en soepel is. En dat bouw je al heel snel op als je het product trouw iedere dag gebruikt. Nog een pluspunt: de olie geeft een heel mooie glow aan de huid. Jep. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 februari 2021 at 20:13

  Ik kon sinds een aantal weken weer geuren ruiken.
  Helaas is dat voorbij en ruik ik niets meer….
  Een chronisch probleem.

  Xoxo

 • Avatar van teddy
  Reply teddy 22 februari 2021 at 12:18

  Wat fijn dat de olie niet zo’n hele sterke geur heeft. Dat vind ik vaak het nadeel van dit soort hemp producten.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.