Beauty

Webshop tip | The Skinz Boutique

7 februari 2021

The Skinz Boutique (skincare webwinkel van Pascalle van Thoor)

Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en ik echt héél enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals The Skinz Boutique, een webwinkel vol prachtige en unieke skincare merken. Een enorme aanrader voor alle skincare junkies en ik vertel je er dan ook graag meer over!

‘Lees ook: Skincare | Bakuchiol als vervanger van retinol.’

The Skinz Boutique (skincare webwinkel van Pascalle van Thoor)

The Skinz Boutique

Deze prachtige webwinkel is opgericht door Pascalle, een energieke vrouw met een grote passie voor huidverzorging. Ze is al zeventien jaar eigenaresse van haar eigen huidinstituut in Limburg en als logische vervolgstap kwam daar de webwinkel bij. The Skinz Boutique is geen standaard beauty webshop, maar een luxe webwinkel – een online boutique – met de beleving van een fysieke winkel als het aankomt op persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Zo kan je er bijvoorbeeld terecht voor een persoonlijk online huidadvies én komen de bestelde producten ingepakt als een cadeautje bij je thuis.

“Het is geweldig om mensen te helpen en wegwijs te maken met het verzorgen en verbeteren van hun huid. Niets mooier wanneer iemand helemaal enthousiast is met het behaalde resultaat door het gebruik van de juiste huidverzorging en eventueel met een kleine aanpassing in hun lifestyle waarvan ze niet wisten dat dit effect kon hebben op hun huid.” – Pascalle van Thoor

The Skinz Boutique (skincare webwinkel van Pascalle van Thoor)

Mooi skincare merk | Cosmedix

Qua merken is er gekozen voor toonaangevende merken met mooie ingrediënten die kunnen bijdragen aan huidverbetering. Merken waar een mooi verhaal achter zit en waarvan de producten écht doen wat ze beloven. Zo is onlangs het merk Cosmedix aan het assortiment toegevoegd, een merk met een unieke visie. Door het gebruik van een uniek zuiveringsproces bekend uit de medicijnwereld, Chiral Correction, kunnen de meest krachtige ingrediënten uit de natuur worden gebruikt in zeer hoge concentraties. Nobelprijs winnende technologieën gecombineerd met de kracht van de natuur met als doel de huid echt te kunnen verbeteren, zonder de huid te irriteren en zonder ‘harde’ bijwerkingen.

De producten van Cosmedix kunnen ingezet worden bij hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, een gevoelige huid, bij fijne lijntjes en rimpels of uitdroging. Goed om te weten: de producten van dit merk zijn vrij van ingrediënten als parabenen, minerale olie, vaseline en kunstmatige kleur- en geurstoffen én het is een dierproefvrij merk.

Verder kan je bij The Skinz Boutique terecht voor huidverzorgingsmerken zoals QMS, DermaQuest en ScKIN Nutrition als aanvullende supplementen voor huidverbetering van binnenuit.

–> Klik hier voor de website van The Skinz Boutique en om het volledige assortiment te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 februari 2021 at 15:39

  Goede webshop.
  Het is zeer overzichtelijk.
  Fijne tip om op deze manier beautyproducten te kopen…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.