Eten & drinken

Food tip | Chef@home kits van topchef Han Ji

13 maart 2021

Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review
Wij hebben afgelopen week een nieuw concept van topchef Han Ji uit mogen proberen en daar ben ik zó enthousiast over dat ik het graag met je deel. Met de verschillende chef@home kits creëer je namelijk in korte tijd een culinaire restaurantbeleving in je eigen huis, waarmee ‘eten laten bezorgen’ een heel andere ervaring wordt. Ik vertel je er graag meer over en laat je zien wat je met het Umami shared dining menu geleverd krijgt. Bereid je alvast maar voor op wat heerlijke foodporn! ;)

‘Lees ook: Recept voor blueberry matcha cheesecake.’

Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review

Chef@home food delivery van topchef Han Ji

Chef Han Ji en zijn teams van het high-end Aziatische restaurant Zheng en UMAMI by Han zorgen dat je de restaurants niet hoeft te missen tijdens de lockdown. Met de verschillende kits zet je namelijk met minimale moeite, binnen een kwartier een culinaire beleving op tafel; van een compleet viergangendiner tot een verrassende Aziatische high-tea. Alles wordt door de chefs zo ver als kan voorbereid, waardoor je thuis enkel het verwarmen en opmaken van de gerechten voor je rekening hoeft te nemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor deze vorm van food delivery:
– Zheng @ home kits vanaf 1 persoon, al dan niet vegetarisch en/of met wijnarrangement
– One meal @ home kit voor 2 personen waarbij je kan kiezen uit verschillende gerechten
– Asian high tea @ home kit in twee verschillende soorten voor 1 of 2 personen
– Umami shared dining @ home kit voor 2 personen in de keuze vlees, vis of vegetarisch en een combinatie menu voor 4 personen.

–> Klik hier voor de website van HanTing Delivery voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, prijzen en leveringsinformatie. Goed nieuws: sinds eind vorige maand leveren ze in heel Nederland!

Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review

Onze ervaring met het Umami shared dining @ home menu

Wij mochten kennismaken met dit concept en kregen het Umami shared dining pakket geleverd voor vier personen, waardoor je een combinatie aan gerechten geleverd krijgt met zowel visgerechten, vleesgerechten als vegetarische opties. Dit pakket kost in totaal €99,00 en je krijgt het netjes overhandigd uit versdozen, ingepakt per gerecht met duidelijke instructies en een menukaart. Het complete menu bestaat uit de volgende gerechten:

Voorgerechten
– Ossenhaassalade met rode kool, sesam, gebakken ui en een sojavinaigrette
– eendenborstsalade met komkommer, wakame zeewier en een sjalotvinaigrette
– gerookte rode bieten zalm met meloen en een sojamosterdsaus
– gambasalade met chilidressing
– tofu met parelcouscous, kidneybonen en een chilidressing

Hoofdgerechten
– Lamsschouder met zoete aardappel, kaas, paprika, bleekselderij en groene curry
– kippendijfilet met een paprika, taugé, kingboleet, pindadressing en Indonesische citroensaus
– zeebaars met Japanse sesamdressing, krokante zeewier en haricots verts
– Witvis met groene asperges, boomoor en zoetzure saus
– Shanghai paksoi met shiitake, pinda, knoflook en zwartebonensojasaus

Bijgerechten
– gebakken rijst
– nootjes
– kroepoek
– signature Umami anijsbroodjes
– wakame zeewiersalade
– sambal
– broodsaus van zwarte bonen en knoflookolie

Desserts
– Yuzu cakes met meloen, yoghurt, bosbessen, aardbei en meloen
– Taro cakes met yoghurt, vanille flan, zoete aardappel, bramen en bramensaus

En dit alles wordt geleverd met een thee-arrangement van een milky oolong voor bij de voorgerechten, een lapsang souchong voor bij de hoofdgerechten en een witte pu erh thee voor bij de desserts.

Han Ji chef@home food delivery Umami Zheng ervaring/review

We waren allereerst enorm onder de indruk van de enorme keuze aan gerechten. Ik kan me voorstellen dat je na het uitpakken en daarmee een vol aanrecht denkt dat je zelf nog lange tijd in de keuken aan de slag moet, maar als je alles eenmaal voor je hebt staan en met de instructies aan de slag gaat kan je al snel aan tafel. Je zet de bijgerechten op tafel, maakt alle voorgerechtjes in een paar minuten af waardoor je er al snel van kan gaan smullen en als je op dat moment zorgt dat je alle hoofdgerechten in de oven hebt staan dan zijn die nog geen kwartier later klaar. Bij alle gerechtjes komt een korte en duidelijke handleiding hoe je ze na het verwarmen afmaakt met de bijgeleverde sausjes en garnering. Echt ieder gerechtje ziet er daarna uit alsof het door een topchef aan tafel geserveerd is. Wát een geweldig mooie en vooral héél erg lekkere restaurantbeleving, en dat gewoon bij je thuis.

Wij waren vooral heel erg onder de indruk van de ossenhaassalade, rodebietenzalm, eendenborst, lamsschouder en zeebaars, maar de andere gerechten (én desserts) waren stuk voor stuk ook erg lekker. Een heerlijke culinaire verwennerij van hoge kwaliteit die ons het gevoel van een avondje uit gaf en daarnaast verrassend betaalbaar is. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 14 maart 2021 at 07:14

    Klinkt fantastisch, leuk ook de verschillende thee soorten erbij :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 maart 2021 at 03:05

    Dat ziet er heel goed uit.
    Perfect concept.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.