Beauty

Monthly favourites | Flamingo, Color Wow, IT Cosmetics, C-ME Skincare & Chanel

12 maart 2021

favorieten beauty editor beautyjournalist februari 2021
Het is alweer even geleden dat ik een aantal van mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen tijd met je deelde. Zonde! Want er gaan iedere maand toch echt wel een aantal heel mooie producten door mijn handen die ik graag met je wil delen. De producten variëren deze keer van producten die ik al lange tijd graag gebruik en bij terug blijf komen tot aan een aantal mooie nieuwe producten. Let’s go!

‘Lees ook: Skincare | Rituals Namaste boosters voor een mooie huid.’

favorieten beauty editor beautyjournalist februari 2021 favorieten beauty editor beautyjournalist februari 2021

Monthly favourites | Februari 2021

IT Cosmetics CC Cream

Alweer bijna een jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met dit product. Naar aanleiding van ‘de hype’ werd mijn nieuwsgierigheid steeds groter en besloot ik het product aan te schaffen. Ik schreef er vorig jaar al een uitgebreide review over en merk dat ik er regelmatig bij terug blijf komen, ondanks dat er toch héél wat foundations, CC Creams en getinte dagcrèmes door mijn handen gaan voor de Foundation Friday rubriek.

Ik ben vorige maand begonnen met een Skincare Challenge waarbij ik producten gebruik met een hoge concentratie aan effectieve werkzame stoffen, waaronder een hoog percentage retinol. En ja, dat merk ik wel even aan mijn huid.. De bekende retinol burn met rode vlekken en een gezicht vol met velletjes. Een huid waar je liever geen foundation op aanbrengt, maarja soms wil je dat wel omdat je je er net wat zekerder door voelt. De IT Cosmetics CC Cream is zo’n beetje het enige product dat de vele velletjes niet enorm accentueerde, een mooie dekking gaf voor de roodheid en mijn huid ondanks die tijdelijke looks tóch comfortabel liet aanvoelen en er fris uit kon laten zien. Hooray!

–> De IT Cosmetics CC Cream is bij ICI Paris XL te koop voor €39,95.

favorieten beauty editor beautyjournalist februari 2021

Color Wow dream coat

Dit is een product dat ik al heel erg lang in mijn haarroutine heb zitten en waarvan ik het direct merk als ik het een keertje niet gebruik. Je brengt dit aan zodra je je haar heb gewassen, op handdoekdroog haar. En daarna maakt het eigenlijk niet uit of ik mijn haar aan de lucht laat drogen of een handje help met de föhn; mijn haar droogt sneller op, voelt zacht aan en vooral met een mooie glans en bizar veel minder pluizigheid. Ik bestelde hem eerder via bol.com, maar ik kreeg een persbericht binnen dat het nu ook bij ICI Paris XL te koop is (en met een leuke 25% korting op dit moment).

En ja, goed gespot: ik heb er nu eentje voor curly hair. Een foutje tijdens het plaatsen van mijn bestelling, maar hij doet het ook op steiler haar heel goed gelukkig :)

favorieten beauty editor beautyjournalist februari 2021

Flamingo

“The products you want, fort he hair you don’t.” Een mooie slogan voor dit nieuwe ontharingsmerk in Nederland: Flamingo. In de VS is dit merk al behoorlijk groot en sinds eind vorige maand is het ook in Nederland verkrijgbaar. Gewoon bij Etos. De mesjes zien er niet alleen mooi uit, maar liggen ook nog eens lekker in de hand en – nog wel het belangrijkste – ze scheren heel soepeltjes, superglad en volgen zonder moeite de curves van je lichaam. Laat die eerste blote-benen-dagen maar komen!

Een setje van een scheermes met muurhouder en een opzetstuk is verkrijgbaar voor €11,00 en een navulling met 4 scheermesjes kost €13,00.

favorieten beauty editor beautyjournalist februari 2021

C-ME Skincare clarifying pads

Zoals je weet ben ik een enorme fan van exfoliëren. Het is een onderdeel van je verzorgingsroutine die echt een heel groot verschil kan maken in hoe je huid eruit ziet en aanvoelt. In de Skincare Challenge gebruik ik de hele reeks producten van C-ME Skincare, maar ik wil deze clarifying pads heel graag in het zonnetje zetten. Ze zijn heel eenvoudig in gebruik: na het reinigen haal je een pad zachtjes over je gezicht en klaar ben je. Er zit een hoge concentratie van onder andere salicylzuur, amandelzuur en glycolzuur in en dat zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, brengt de talgproductie in balans, heeft een huidvernieuwende werking en maakt de huid heerlijk glad en zacht.

favorieten beauty editor beautyjournalist februari 2021

Chanel Rouge Allure Laque

Al sinds ik over deze nieuwe longwear glanzende lipstick van Chanel las, was ik er nieuwsgierig naar. Ik besloot hem mijzelf cadeau te doen, deed er een uur over om een kleurtje te kiezen (want ja, eerlijk is eerlijk: in dit prijssegment wil je een product wel echt vaak kunnen dragen en geen miskoop doen) en heb volgens mij een goede kleurmatch kunnen maken. Ik koos voor 64 Exigence, een oudroze kleur dat in bepaald licht ook iets koraalroze in zich heeft. Heel vrouwelijk, ‘volwassen’ en toch fris. Maar in het echt wel iets koeler/rozer dan hij op de foto’s overkomt :)

Het is fijn dat er hiermee een glanzende lipstick is die niet in de lijntjes rondom de lippen trekt, maar echt mooi egaal blijft zitten. De eerste twee uur zit er een subtiele glans over de kleur en daarna wordt het eerder een satijnen finish waarbij de kleur met gemak een uur of vijf blijft zitten. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 maart 2021 at 12:14

  Prachtige beauty producten….
  Mooie teint lipstick….

  Xoxo

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 12 maart 2021 at 08:59

  Oeh een liquid lipstick met een glans er op, dat klinkt bijzonder goed. En die niet in de lijntjes trekt. Gauw een x proberen

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.