Beauty

Make-up of the day | Een frisse look voor de lente

4 maart 2021

make-up look of the day (lente/spring 2021)
Alhoewel ik enorm van het spelen van en experimenteren met nieuwe make-up hou, ben ik iemand die eigenlijk een redelijk neutrale dagelijkse look heeft. Een goede basis met een subtiele glowy finish, mascara en een lippenbalsem en ik ben good to go. Het voordeel van zo’n basis is dat je hem al snel er heel anders uit kan laten zien door middel van een wat meer opvallende lipstick. Zoals deze frisroze die perfect is voor een make-up look voor de lente!

‘Lees ook: Skincare webshop tip | The Skinz Boutique.’

make-up look of the day (lente/spring 2021) make-up look of the day (lente/spring 2021)

Make-up of the day

Ik heb vanwege de Skincare Challenge met de C-ME skincare producten inmiddels een steeds gladdere en egalere huid, waardoor ik met minder make-up af kan en de make-up die ik gebruik mooier kan aanbrengen. Dat merk ik vooral goed met het aanbrengen van de basis, zoals een foundation, concealer en poeder. Ik heb er minder van nodig, het brengt gemakkelijker aan en oogt vooral veel minder ‘make-upperig’ :)

Ik draag op de foto’s in dit artikel de volgende producten:

Armani Luminous Silk foundation
– als concealers een combinatie van een Bobbi Brown corrector tegen de blauwe wallen en m’n geliefde Colourpop Pretty Fresh concealer
– ik poeder m’n basis af met het Hourglass Ambient Lighting Powder in Diffused Light (love it!)
– als bronzer de The Balm Cosmetics Balm Beach en als blush draag ik de Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder in Maui
– en ja, ik gebruik nog steeds bijna dagelijks de Delilah Cosmetics Pure Light Compact Illuminating Powder in Aura als highlighter (die gaat nu dus al 5 jaar mee, wow!)
– mijn wenkbrauwen heb ik sinds de ombre powder brows door Brows by Ellis eigenlijk geen omkijken meer naar (binnenkort alleen even de haartjes zelf weer laten kleuren, want die worden een beetje grijs..)
– op mijn oogleden draag ik de Clarins Ombre Matte cream-to-powder eyeshadow in de kleur 08 Heather (een perfecte taupe kleur, niet te grijs, te bruin of te paars)
– mijn huidige mascara is de Max Factor Divine Lashes mascara in Rich Black
– op mijn lippen draag ik een nieuwe lipstick van Shiseido, de ModernMatte Powder Lipstick in de kleur 526 Kitten Heel. Dit is een matte – maar niet droge – matte lipstick in een oudroze kleur met koele ondertoon en is echt mijn favoriete kleur de laatste tijd. Lekker fris en girly!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 4 maart 2021 at 07:27

    Prachtige natural look ;-)
    Zeer goede merken….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.