Fashion Mama & Kind

Webshop tip | MILK Copenhagen

20 maart 2021

MILK Copenhagen Mini Me collectie (twinnen/twinning kleding moeder dochter)
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en ik echt héél enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals MILK Copenhagen, een webwinkel vol met mooie kleding voor zowel vrouwen als kinderen met vooral een supertoffe Mini & Mini Me collectie die ontwikkeld is zodat je samen met je kind kan twinnen. Zó tof! In dit artikel vertel ik je meer over het merk en laat ik een aantal leuke items aan je zien.

‘Lees ook: Momtalk | Onze ervaring met de Thule Spring buggy (review).’

MILK Copenhagen Mini Me collectie (twinnen/twinning kleding moeder dochter) MILK Copenhagen Mini Me collectie (twinnen/twinning kleding moeder dochter)

MILK Copenhagen

Dit Deense kledingmerk voor vrouwen en kinderen werd jaren geleden in Nederland geïntroduceerd door middel van het homeshopping concept, maar inmiddels hebben ze een webwinkel waar je gewoon kan bestellen.

In de collectie voor vrouwen vind je kleding XS (maat 32/34) tot en met XXL (maat 44/46) en voor kinderen kan je er voor zowel jongens als meiden terecht vanaf ongeveer twee jaar tot aan de tienerleeftijd (maat 98-104 tot en met maat 158-164). De stijl van de kleding is duidelijk te omschrijven als Scandinavisch, een tikkeltje minimalistisch en met oog voor detail waarbij de meer ingetogen kleuren overheersen. Persoonlijk heb ik hier een zwak voor. Ja, deze stijl spreekt me enorm aan!

Het mooie aan een merk met een klassiekere stijl als MILK Copenhagen vind ik dat het zorgt voor een duurzame garderobe. Vanwege de kwaliteit gaan items lang mee en omdat de items wat meer basic zijn kan je zo’n beetje alles goed met elkaar combineren waardoor je kledingstukken ook echt vaker zal dragen. En waar deze kwaliteiten normaal gesproken zorgen voor een pittig prijskaartje, hoef je je daar nu geen zorgen over te maken. MILK Copenhagen is namelijk echt goed betaalbaar.

–> Klik hier voor de website van MILK Copenhagen om het complete assortiment te bekijken. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt een kortingscode van 10% voor je eerste bestelling :)

MILK Copenhagen Mini Me collectie (twinnen/twinning kleding moeder dochter) MILK Copenhagen Mini Me collectie (twinnen/twinning kleding moeder dochter)

Ik zie echt een heleboel leuke jurkjes, rokken, bloesjes, breisels en jasjes voor mijzelf, maar waar ik helemaal enthousiast van wordt is de Mini & Mini Me collectie. Ik laat de foto’s hierboven voor zichzelf spreken. Dit is toch té leuk?! Om zo samen met je zoon en/of dochter te kunnen twinnen? Of laat grote broer en kleine broer of grote zus en kleine zus met elkaar matchen! Het toffe is dat er qua grote lijnen, stofkeuze en kleur of print gekozen is voor een herkenning, maar dat er qua pasvorm en draagbaarheid net even een aanpassing in zit die meer geschikt is voor of een volwassene of een kind. Slim over nagedacht. Ik ben fan!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.