Beauty

Newsflash | & Other Stories lanceert ‘Déjà Vu Mood’ geurlijn

11 maart 2021

And Other Stories Deja Vu Mood parfum/perfume
Er is een duidelijke aankomende trend in beautyland: voor de lente en zomer mag het allemaal net even wat krachtiger. Zowel als het om de kleuren van make-up draait (hallo neon nagels en lippen!) en ook zullen er veel meer uitsprekende geuren worden gelanceerd. Zoals de nieuwe & Other Stories Déjà Vu Mood geurlijn waar je in dit artikel alles over kan lezen.

‘Lees ook: Make-up of the day | Een frisse look voor de lente.’

And Other Stories Deja Vu Mood parfum/perfume And Other Stories Deja Vu Mood parfum/perfume And Other Stories Deja Vu Mood parfum/perfume And Other Stories Deja Vu Mood parfum/perfume And Other Stories Deja Vu Mood parfum/perfume

& Other Stories Déjà Vu Mood

Voor de lente lanceert & Other Stories de verrassende Déjà Vu Mood in hun bad- en bodylijn. Het is een ideale mix van geurnoten die zowel vastberadenheid en kracht oproepen, maar wel met een zoet en verfijnd randje. Het beautyteam van het Stockholm Atelier van & Other Stories ontwikkelde deze geur met de gedachte om diepgewortelde herinneringen op te roepen. De geur is geïnspireerd op de moderne vrouw, die zowel betoverend, fascinerend als dynamisch is, waarbij verleidelijke topnoten elkaar afwisselen met warme muskus en een exotische touch.

Top: wilde framboos
Midden: Arabische jasmijn en saffraanbloem
Hart: suikerspin en ambroxide

De nieuwe geurlijn bestaat uit de volgende producten:

– hand wash €7,00
– hand lotion €7,00
– body wash €9,00
– body mist €15,00
– eau de toilette 50ml, €30,00

De hele lijn is verkrijgbaar in de & Other Stories winkels en via de & Other Stories webwinkel.

Ik heb een enorm zwak voor jasmijn in parfums en als ik dan ook nog in het persbericht lees over een combinatie met muskus dan moét ik deze geur maar eens gaan besnuffelen (als de winkels weer open zijn..). En hoe leuk zijn ook de frisse klaproosrode nagellak en lipstick van de campagnefoto’s?!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 maart 2021 at 17:31

    Het ziet er zo mooi uit!
    Ik zou dit zeker kopen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.