Fashion

Outfit of the day | Liefde voor pasteltintjes

16 maart 2021

outfit of the day My Jewellery kleding
Laat de lente maar komen! Nu we een paar weken geleden ineens zo’n heerlijke zonnige week hadden waarin zelfs al even zonder jas naar buiten gegaan kan worden, heb ik steeds meer zin in de lente. Helemaal met al die geweldige pastelkleurtjes die je nu overal in de schappen ziet. Ik heb een paar nieuwe items in de kast hangen en ik laat ze graag aan je zien in deze outfit of the day die perfect is voor deze nog wat frissige aanloop naar de lente toe.

‘Lees ook: Fashion | Tips voor meer overzicht in je kledingkast.’

outfit of the day My Jewellery kleding outfit of the day My Jewellery kleding

Laat ik even met deze leuke sieraden beginnen, want hoé leuk zijn de ringen die ik hier draag? Ze komen uit de zodiac collectie, zijn eenvoudig verstelbaar dus passen altijd en hebben een geboortesteentje dat past bij de geboortemaand. Zo draag ik hier een combinatie van een ring met de geboortesteen granaat van januari (Paul, Shae en Cate) en eentje met de geboortesteen peridoot van augustus (de maand waarin ik zelf jarig ben).

outfit of the day My Jewellery kleding

Outfit of the day | Liefde voor pasteltintjes

Ik draag hierbij een zwierige midirok met een vastgestikte overslag met ruffles langs de rand en leuke stippenprint. Hij draagt heerlijk luchtig, schijnt niet door en doordat er een elastiek in het rugdeel zit sluit hij mooi aan rondom de taille. Zoals je ziet is hij op deze manier heel goed te combineren met een panty en laarsjes, omdat het nog iets te fris is voor blote benen, maar straks als het warmer wordt kan hij ook perfect met blote benen en sandaaltjes of sneakers gecombineerd worden.

Daarbovenop draag ik een dunnere trui met ribstructuur in een mooie lichtpaarse/lila kleur die mooi getailleerd valt en als leuk detail ruffles onderaan de mouwtjes heeft. Daarover heen draag ik een roze gebreide vestje in een kort model met subtiele batwing-mouw. Hij valt iets oversized en ik vind hem perfect voor deze tijd van het jaar voor over een shirtje, hemdje of jurk heen. Love it!

Alle items die ik hier draag komen van My Jewellery, een webwinkel die lang niet meer alleen bekend staat om de leuke sieraden en accessoires. Ook het assortiment in kleding vind ik echt een enorme aanrader om eens tussen te snuffelen. Laat dat blote-benen-weer maar komen, ik ben er helemaal klaar voor! En ohhhh, wat word ik vrolijk van breisels en pastelkleurtjes en helemaal als ze met elkaar gecombineerd worden :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 18 maart 2021 at 17:02

  Mooi!! Ben ook dol op pastel :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 maart 2021 at 09:18

  Dit staat jou zo mooi ;-)
  Ik hou van deze webshop want shop er soms mijn jewelz….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.