Fashion

Fashion | Een ode aan comfortabele lingerie

11 april 2021

comfortabele lingerie naadloos ondergoed tips
Helemaal leuk hoor; kanten lingerie en mooi bij elkaar matchende setjes. Maar eerlijk? Er gaat toch niks boven ondergoed dat vooral lekker zit en met je meebeweegt waardoor je juíst super in je vel voelt. Comfort is key en daarom een kleine ode aan goede, basic lingerie. Een musthave voor elke kleerkast!

‘Lees ook: Fashion | Dé expert tips voor het kopen van een BH.’

comfortabele lingerie naadloos ondergoed tips

Basic lingerie, een musthave

Natuurlijk mag lingerie gewaagd, sexy en uitdagend zijn. Maar voor een doodgewone dag kiezen we vaak toch voor het net iets comfortabeler ondergoed. Sloggi is één van die merken waar ik direct aan moet denken als het om een goede kwaliteit, goede basics én een hoog comfort gaat en waar ik telkens naar teruggrijp als het om fijne slips gaat. Ben je op zoek naar basic lingerie die je niet voelt zitten, maar prachtig aansluit en heerlijk zit? Dan hoef je niet verder te zoeken, want in hun collectie vind je ademend katoen en zachte stoffen in nude tinten of basic zwart en wit. Zeker uit de nieuwe Zero Feel collectie, die als een tweede huid zit. Zo worden dit die fijne everyday basics in jouw kledingkast.

Naadloze slips voor onzichtbaar comfort

Maar basic ondergoed hoeft zeker niet saai te zijn. En ook dat bewijst Sloggi wel met de naadloze lingerie voor dames. Draag je een strakke jurk? Dan zijn de Zero Feel Sloggi slips de perfecte match. Doordat dit ondergoed als een tweede huid rond je lichaam zit zie je de slip niet zitten, terwijl veel ondergoed rond de taille en billen zorgt voor weinig flatterende aftekeningen en lijnen. Met een naadloze slip is dit dus volledig verleden tijd en kan je zonder zorgen de deur uit met een nauwsluitende jeans, jurk of zelfs met een strakke sportlegging.

comfortabele lingerie naadloos ondergoed tips

Sexy en comfortabel

Nee, het is duidelijk dat Sloggi zich niet laat sturen door het ‘stereotype sexy’ en kiest voor de weg waarin je juíst aantrekkelijker bent als je lekker in je vel zit. En het dragen van heerlijk zacht en comfortabel ondergoed draagt daar zéker aan bij! Toffe feel good campagne dan ook waarin het merk de modellen ’79 en de maxi high waist slip uitroept als granny underwear om trots op te zijn. Hoge slips voor dames die goed ondersteunen, lekker zitten en helemaal passen binnen de vintage trend die we in 2021 weer terug zien komen.

En waar ik persoonlijk helemaal fan van ben: een boxershort voor dames. Zoals je in het assortiment voor vrouwelijke boxershorts kan zien kan zo’n model ook heel erg sexy zijn. Leuk weetje: Sloggi was het merk dat voor mannen de strakke boxershorts introduceerde en daarmee de vroeger zo populaire wijde en losse boxershorts van de troon stootte en er een compleet nieuw tijdperk mee inluidde.

Kortom: laat dat kriebelend, strakke en snijdende ondergoed eens wat vaker in je kast en kies eens wat vaker vol trots voor die heerlijke comfortabele lingerie :)

–> Wat heeft jouw voorkeur? Ga je qua ondergoed eerder voor everyday comfy ondergoed of draag je elke dag een matchend lingeriesetje?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Grote dame
  Reply Grote dame 24 april 2021 at 11:40

  elke fabrikant kan enigszins verschillen in maat

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 15 april 2021 at 09:00

  Everyday comphy, want dan voel ik me (onbewust?) goed en kan ik gewoon mijn dagelijkse gang gaan.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 april 2021 at 07:24

  Dit is zo belangrijk.
  Maar het is voor mij heel lastig om bh’s via een webshop te kopen…..
  Ik ga liever persoonlijk naar een winkel al ze weer normaal opengaan….

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2021 at 09:32

   Dat snap ik! Ik zou ook zeker aanraden je maat eens in de zoveel tijd eens professioneel te laten opmeten.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.