Eten & drinken

Teatime! | Creëer een rustmomentje met Or Tea?

17 april 2021

Or Tea? Garden Tea Party
Dit is een geweldige tip voor de theeliefhebbers onder ons: Or Tea? Een theemerk dat de naam haalde uit de bekende slogan “Coffee or tea?” en een assortiment heeft van 25 verschillende theesmaken. Ik maakte kennis met enkele smaken en deel deze tip graag met je. Ja, zelfs deze cappuccino-verslaafde zit hierdoor ineens vaker met een kop thee op de bank :)

‘Lees ook: Het recept voor een perfecte matcha latte.’

Or Tea? Garden Tea Party

“Tea of the modern generation.”

Or Tea?

In 2010 werd het concept van Or Tea? in Hong Kong ontwikkeld. Er werd afgereisd naar de meer landelijke gebieden in China en de mouwen werden opgestroopt. Tijd om verschillende soorten exotische en representatieve Chinese theesoorten te gaan kopen en een nieuw theemerk te gaan ontwikkelen. Om zo, hopelijk, de oude theedrinkcultuur op een moderne manier in het Westen te introduceren. Uiteindelijk werd op nieuwjaarsdag 2011 het merk gelanceerd op La Bon Marché in Parijs.

Vijf jaar later besloot Or Tea? zich officieel op de Europese markt te introduceren waarbij het logistieke centrum naar Nederland werd gehaald en de theeblaadjes en andere ingrediënten van over de hele wereld worden ingekocht. Or Tea? is geen ‘merk met Chinese thee’ maar een premium en modern speciaal theemerk dat het totaalplaatje levert en simpelweg van thee.. de nieuwe koffie maakt!

–> Klik hier voor de website en webwinkel van Or Tea? om het hele assortiment te bekijken.

Or Tea? Garden Tea Party

Nieuw in het assortiment is de Garden Tea Party Box (€4,50) waarmee je kennis kan maken met vijf theesoorten die perfect zijn voor een tuinfeestje;

Beeeee Calm; een subtiel zoete en fluweelzachte kamillethee met een snufje vanille
Lychee White Peony; een zachte witte thee met pioenroos en lychee aroma
La Vie En Rose; een fruitige rozenthee met appel en zwarte thee
Merry Peppermint; een zachtkruidige groene muntthee met zoethout en pepermunt
Queen Berry; een volle en zoete rozenbottelthee met hibiscus, bessen en aardbei.

Aansluitend is bij deze collectie ook een heerlijke geurkaars verkrijgbaar, gemaakt van 7,5% wilde rozen aroma uit Spanje en natuur- en milieuvriendelijk palmwas met een brandtijd van 65 uur. (€29,90) De geur ervan doet me denken aan de geur van verse rozen met ochtenddauw en is een tikkeltje crèmig. Niet te sterk, maar juist fijn subtiel zodat er tijdens het branden af en toe een fijn zweempje van de geur voorbij komt. Love it!

Or Tea? Garden Tea Party

Mijn favorieten zijn toch wel de Queen Berry (en dat voor iemand die niet van fruitthee houdt, maar het maakt een heerlijke zomerse drank die het ook koud lekker wegdrinkt), de zachtzoete Lychee White Peony en de rustgevende Beeeee Calm kamillethee. En hoe leuk zijn die blikjes met losse thee? Die wil je toch gewoon allemaal in huis halen om die blikjes te verzamelen? :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 21 april 2021 at 02:29

    Als echte theeleuten ziet de zeer overzichtelijke webshop er erg goed uit met zoveel moois.
    Vooral alle prachtige verpakkingen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.