Fashion

Moederdag tip | Rosefield The Oval necklace

20 april 2021

Rosefield Oval ketting met initialen, gepersonaliseerde ketting, Moederdag
Horloge- en sieradenmerk Rosefield lanceert The Oval collectie, waarvan deze ketting onderdeel is. Een mooie minimalistische vormgeving gecombineerd met een subtiele glinstering van de Swarovski-steentjes die gepersonaliseerd kan worden met de gravering van initialen. Prachtig! Ik vertel je er in dit artikel graag meer over én mag maar liefst drie van deze kettingen weggeven in een mooie Moederdag winactie.

Rosefield Oval ketting met initialen, gepersonaliseerde ketting, Moederdag Rosefield Oval ketting met initialen, gepersonaliseerde ketting, Moederdag Rosefield Oval ketting met initialen, gepersonaliseerde ketting, Moederdag

Rosefield Oval initial Swarovski necklace

Deze ketting is echt zo’n klassieker met een moderne twist en past eigenlijk bij iedere stijl. Het kettinkje is verstelbaar van 40 tot en met 45 centimeter en is gemaakt van rhodium met een 14k gouden, rosé gouden of zilveren plating. Op de foto’s zie je de ketting in de 14k goldplated variant. Maar het middelpunt van deze ketting is duidelijk de hanger met 4 kleine Swarovski-steentjes en een mooie subtiele medaillonhanger/charm waarop gegraveerd kan worden. Natuurlijk koos ik voor de voorletters van mijn dochters Shae en Cate ♥

Rhodium is een edelstaal uit de platinagroep en dat heeft als voordeel dat het niet donkerder wordt door het dragen en niet oxideert zoals zilver. Goed om te weten: de sieraden zijn nikkelvrij, wat ze huidvriendelijk en duurzaam maakt.

Rosefield Oval ketting met initialen, gepersonaliseerde ketting, Moederdag

Rosefield korting

Tipje: op dit moment loopt er bij Rosefield sowieso een mooie Moederdag-actie waarbij ze 20% korting geven op de gepersonaliseerde sieraden uit de Personalized collectie :) Als voorbeeldjes hiervan zie je op de portretfoto’s ook nog een armbandje met de voorletters van mijn dochters en de (pinky) ring met mijn eigen voorletter. Té leuk!

Rosefield Oval ketting met initialen, gepersonaliseerde ketting, Moederdag

Winactie

In samenwerking met Rosefield mag ik maar liefst 3x zo’n prachtige The Oval necklace t.w.v. €59,00 per stuk weggeven, inclusief gravure van de letters! Je hebt hierbij de keuze uit 1 tot en met 4 letters; bijvoorbeeld die van jouw eigen kind(eren) of die van jouw broer(s) en/of zus(sen) in het geval dat je de ketting cadeau wil geven aan jouw moeder. De ketting is daarnaast verkrijgbaar in de kleur goud, rosé goud of zilver.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat een korte feel good reactie onder dit artikel achter dat je mee doet met deze winactie en in welke kleur jij de ketting zou willen winnen. Is het een cadeautje voor jezelf of voor een ander?
2. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt via Facebook en Instagram en de betreffende social post wil liken, delen en ook daar een reactie achter laat :)

Good luck!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 25 april 2021, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Corry de vos
  Reply Corry de vos 26 april 2021 at 15:22

  Goudkleur graag
  Elke moeder verdient toch zo’n mooi cadeau met moederdag geven ??
  Dus Verras mij maar ❤

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 25 april 2021 at 20:40

  Zoals ik al zei op Instagram: prachtige foto!!
  Ik zou graag de zilveren versie winnen voor mijn mama, de meter van mijn meisje. We zijn alledrie de eerste dochter en het is zalig om te zien dat mijn meisje net zo een goede band heeft met haar oma als ik met de mijne had ❤️

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 25 april 2021 at 17:57

  Wat een prachtige winactie, ik doe heel graag mee voor mijn oma, een gouden ketting, zeer stijlvol.

 • Avatar van Ran Slag
  Reply Ran Slag 25 april 2021 at 12:51

  Graag, in zilver. Voor mezelf met een A erop, vanwege mijn broer die ik moet missen

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 25 april 2021 at 11:38

  De gouden ketting is echt heel mooi. Ik zou mijn moede4 ermee willen verrassen. Ze verdient dit echt, al is het alleen al doordat ze al meer dan 10 jaar vrijwillig werk doet en het volhoud met mijn altijd mopperende vader.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 25 april 2021 at 10:59

  Ik doe erg graag mee voor mijn moeder, de kleur roze, prachtig om aan haar te geven 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 25 april 2021 at 09:01

  Schitterend sieraad!!!
  Ik doe graag mee voor de zilveren ketting.
  Ik volg bloglovin en laat mij verrassen.

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 25 april 2021 at 07:04

  Wat een prachtig sieraad voor mijn moeder! Ik zou haar graag met de zilveren ketting verrassen met de initialen van haar broer en zussen erin, omdat hun band erg bijzonder is.

 • Avatar van co
  Reply co 24 april 2021 at 15:06

  wat een leuk kadootje voor mijn dochter en ik zou kiezen voor rose

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 24 april 2021 at 08:26

  Wat een mooi persoonlijk cadeau! Ik zou het erg leuk vinden om deze met vriendinnen op te sturen naar ons lieve vriendinnetje, die in het buitenland woont. Om die reden zien we elkaar niet veel. Met deze ketting met onze initialen erin gegraveerd, zijn we toch altijd samen! Ik doe graag mee voor de zilveren.

 • Avatar van ANJA jager
  Reply ANJA jager 23 april 2021 at 21:51

  leuk om onze moeder mee te verrassen

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 23 april 2021 at 21:36

  Graag zou ik een gouden set willen winnen met de letters van mijn kinderen. Thomas en Kasper. Een mooi knutselwerkje van de kinderen is natuurlijk ook erg leuk. Maar een blijvend mooi sieraad kan ik elke dag dragen.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 23 april 2021 at 16:57

  Als moeder van 3 geweldige pubers gun ik mijzelf dit mooie sieraad! Mijn moeder heeft mij een mooie les meegegeven: je leeft samen met je kinderen en niet alleen maar voor je kinderen :-) ik ga heel graag voor de zilveren variant.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 23 april 2021 at 15:09

  Dat is een mooie ketting, staat je prachtig. Het zou een mooi verjaardagscadeau zijn voor mezelf. De kleur zilver heeft mijn voorkeur en ik denk dat ik er inderdaad de initialen van mijn kinderen in laat zetten.

 • Avatar van Angel
  Reply Angel 23 april 2021 at 06:20

  Graag voor mijzelf in de kleur goud. Wil graag laten zien met de ketting met de initialen van mijn dochters dat ik altijd aan ze denk en voor ze klaar staan

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 22 april 2021 at 21:36

  Mijn lieve mam staat altijd voor mij en anderen klaar en dat vind ik een prachtig gebaar. Zij haalt het beste in mij naar boven en kan zich in de keuken & in het huishouden echt uitsloven. Regelmatig doet mijn mam de boodschappen voor de oudere buren en kookt ze ook nog voor hen in haar vrije uren. Mijn lieve mam werkt veel en hard, is zorgzaam en heeft een hartverwarmend hart ❤. Ze laat bij ieder woord, gebaar en knuffel haar onvoorwaardelijke liefde blijken en gevraagde of ongevraagde adviezen zal ze mij altijd aanreiken. Ze kan uitstekend klussen en bespaart mij veel geld, ik vind haar daarom een echte held. Hopelijk mag ik mijn lieve mam een Rosefield The Oval necklace met gravure in het goud geven, want zij is een van de allerliefste in mijn leven! 🥰

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 22 april 2021 at 19:07

  WAUW! Om cadeau te geven aan mijn beste vriendin, graag in de kleur 14k gouden

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 22 april 2021 at 16:45

  Wat mooi ik ga voor zilver! mooi als cadeautje voor mij zusje na een moeilijke tijd

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 april 2021 at 14:40

  Zo mooi en leuk dat jij dit weg mag geven….
  Ik doe heel graag mee omdat ik toe ben aan een nieuw gouden sieraad met de initialen van mijn kinderen…..
  Ben bijna jarig en wil weer stralen….

  Xoxo

 • Avatar van Colinda
  Reply Colinda 22 april 2021 at 14:30

  Hier maakt mijn hart wel een vreugde sprongetje van! Zou hem zelf graag willen maar gun hem mijn dochter Saffira. Ze werkt keihard voor haar examens en doet daarbij dagelijks mantelzorg over een 88 jarige dementerende dame. Ik zou de zilveren willen voor haar met haar initiaal er in.

 • Avatar van Gabriël Romero
  Reply Gabriël Romero 22 april 2021 at 12:00

  Voor een vriendin, ze heeft na zoveel pech wel iets moois verdient!!!

  !

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 22 april 2021 at 10:25

  Ik vind de ketting prachtig passen bij jouw huid (geldt ook voor de oorbellen overigens!). Ik doe graag mee voor mijn dochter voor de kleur goud (mooi cadeau als ze straks 20 wordt)

 • Avatar van Vivian Bauptit
  Reply Vivian Bauptit 22 april 2021 at 08:59

  Ahw dit is echt echt een te gekke winactie hier wordt ik blij van! 😊 Ik zou gaan voor de gouden ketting met letters erin gegraveerd love it!😍 P.s. Ik zou het graag willen winnen voor mijzelf.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 22 april 2021 at 08:45

  Deze ketting in het zilver zou het perfecte cadeau zijn voor mijn trots, mijn lief, mijn rots in de branding en moeder van onze liefste kids! Met onze initialen in de ketting gegraveerd, zijn we altijd dichtbij haar en laten we haar zien hoeveel we van haar houden!

 • Avatar van Vera Houwaard
  Reply Vera Houwaard 21 april 2021 at 23:31

  Ja wat een gave ketting! Die zou ik wel graag willen krijgen voor moederdag in de kleur goud en met de initialen van mijn kinderen 💙💕 Weet ik zeker dat ik wat leuks krijg 😄

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 21 april 2021 at 22:49

  Ik doe graag mee voor de zilver

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 21 april 2021 at 22:24

  Wat een super mooi geschenk zou dit zijn voor mijn dochter die pas moeder is geworden en nu haar eerste moederdag kan gaan vieren. In de kleur zilver zou dit prachtige cadeau super mooi bij haar passen!!

 • Avatar van ANNA Wienen
  Reply ANNA Wienen 21 april 2021 at 22:21

  Ik doe mee voor de zilverkleurige

 • Avatar van Laura K
  Reply Laura K 21 april 2021 at 22:16

  De kleur rosé past goed bij haar!

 • Avatar van Laura K
  Reply Laura K 21 april 2021 at 22:15

  Heel erg mooi voor mijn schoonzusje die pas mama is geworden, haar eerste moederdagcadeau :-)!

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 21 april 2021 at 22:15

  Ik doe graag mee voor goud. Omdat ik vind een moeder ook zichzelf wel een keer mag verwennen

 • Avatar van Colin
  Reply Colin 21 april 2021 at 21:24

  Toffe actie, ik doe graag mee voor deze ketting in de kleur ‘Rosé goud’

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 21 april 2021 at 20:58

  Heeeel erg mooi. Ik heb wel zin in een cadeautje voor mijzelf en ik ga voor zilver.

 • Avatar van jacky
  Reply jacky 21 april 2021 at 19:23

  heel mooi! voor mijn moedertje

 • Avatar van Trijn
  Reply Trijn 21 april 2021 at 18:18

  ziet er prachtig uit ik zou deze graag willen dragen!

 • Avatar van maria louisa van erum
  Reply maria louisa van erum 21 april 2021 at 16:59

  rose goud vindt ik een echte opkikker in deze tijden voor me zelf

 • Avatar van Renilda
  Reply Renilda 21 april 2021 at 16:59

  Heel mooi. Graag waag ik mijn kans!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 21 april 2021 at 16:58

  Wauw, zo mooi. Ik Zou graag mijn mama hiermee verrassen♥️

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 21 april 2021 at 15:34

  Wauw! Persoonlijk, minimalistisch maar o zo vrouwelijk en mooi. Dit kettinkje brengt nu al een lach op m’n gezicht, laat staan als ik ‘m draag! Ik schaf graag een tweede exemplaar aan die ik cadeau doe aan m’n lieve zus. Ook al wonen we ver van elkaar, zijn we op die manier toch verbonden! Ik ga voor het gouden exemplaar. Duimen!

 • Avatar van Truus
  Reply Truus 21 april 2021 at 15:23

  Wat ziet het er prachtig uit. Ben 41 jaar getrouwd en zou de letters GenT erop willen zetten. De letters van onze voornamen. In deze 41 jaar hebben we elkaar in dik en dun gesteund in goede en minder goede tijden. Wat een geweldig sieraad zou dit zijn. Als ik mag kiezen kies ik voor zilverkleurig.

 • Avatar van Inge Bergsma-Kiezebrink
  Reply Inge Bergsma-Kiezebrink 21 april 2021 at 14:31

  Wat een supermooie actie, en een prachtige ketting!
  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mezelf, en de letters van mijn beide zoons erin laten graveren!

 • Avatar van Linda Scheven
  Reply Linda Scheven 21 april 2021 at 14:15

  Wauw, super leuke actie!! Ik zou deze graag voor mezelf willen winnen in het zilver!

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 21 april 2021 at 12:48

  Wat een mooie ketting! Deze zou ik vol trots dragen met de initialen van mijn schatjes van kinderen! Graag de zilveren 💕

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 21 april 2021 at 11:44

  Heel graag win ik deze in het zilver, ik zal initialen van mijn kinderen er in laten graveren!

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 21 april 2021 at 11:10

  Geweldig voor mijn dochter. Ben zo trots op haar!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 21 april 2021 at 10:48

  Mijn dochter staat op het punt om een spannende nieuwe stap in haar leven te zetten. Ik zou haar deze mooie ketting cadeau willen doen om haar eraan te herinneren dat ze in zichzelf mag geloven.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 21 april 2021 at 10:20

  Leuk om mijn moeder mee te verrassen. De kleur goud vind ze vast mooi

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 21 april 2021 at 10:17

  Echt een mooie ketting om weg te geven aan mijn dochter. Ik doe heel graag mee voor kleur zilver.

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 21 april 2021 at 10:10

  Allereerst goedemorgen wat lief van jullie om deze bijzondere ketting weg te geven.
  Doe heel graag mee voor Daphne kleur graag zilver

 • Avatar van mca van stipdonk
  Reply mca van stipdonk 21 april 2021 at 09:59

  Wat een mooie actie. Ik doe graag mee voor mezelf; mooi om de kinderen zo altijd bij me te dragen. ik doe graag mee voor rose goud.

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 21 april 2021 at 09:35

  Ik zou deze graag cadeau doen aan mijn moeder. Mijn opa (haar vader) is pas geleden overleden en lijkt me mooi dit haar in deze moeilijke tijden cadeau te doen. Ik waag dus graag een kansje #duimt Ik ga dan voor zilver.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 21 april 2021 at 09:25

  Cadeautje vóór mezelf! Lijkt me heerlijk. Mijn man al meer dan een jaar een burn-out, met 2 kleine kinderen vond ik dit een erg pittig jaar! Ben trots op ons gezin maar bovenal op mezelf! Dus een gouden ketting met mijn eigen voorletters gegraveerd lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Marja Legus
  Reply Marja Legus 21 april 2021 at 08:09

  Een heel mooi en dierbaar sieraad in goud zodat ik mijn kleinkinderen dicht bij me heb op mijn huid waar mijn hart voor hen klopt <3

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 21 april 2021 at 07:46

  Ik zou graag de zilveren winnen, met de letter M (van mijn lief)

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 21 april 2021 at 07:45

  Wat leuk ! De initialen van mijn drie zoons zou ik er graag in willen zien, in goudkleur vind ik het mooiste.

 • Avatar van Wilma Daemen
  Reply Wilma Daemen 21 april 2021 at 07:33

  Wat mooi! Ik doe graag mee om kans te maken op de ketting in roségoud. En dan zou ik RAE er in willen. Mijn 3 dochters die altijd in mijn hart zitten natuurlijk maar dan ook nog eens tastbaar.

 • Avatar van marleen Oosterloo
  Reply marleen Oosterloo 21 april 2021 at 06:46

  wauw. Deze is echt prachtig. Ik zou voor zilver gaan, voor een oma van 4 kleinkinderen waarvan eentje een sterretje is geworden. Als je het aan de (klein)kinderen zou vragen dan verdient oma deze. De beste oma van de wereld, die altijd voor ons klaarstaat

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 april 2021 at 01:43

  Wauw…. TOP actie en de prachtige goudkleurige voor mezelf omdat ik altijd positief ben ingesteld en nooit bij de pakken neer zal gaan zitten dus maar van iedere dag een feestje want het leven gaat veel te snel voorbij…. maak tijd vrij om ook me time thuis te doen…. lekker je huid schubben, kapsel wassen, rustige muziek erbij….
  Ik doe heel graag mee met deze winactie en had ook een reactie achtergelaten onder de foto hiervan….

  Xoxo

 • Avatar van Francina
  Reply Francina 20 april 2021 at 22:14

  Komende week ben ik jarig, deze ketting zou een mooi kado en een mooie herinnering aan mijn kleine meisjes zijn.

 • Avatar van Marloes Carree
  Reply Marloes Carree 20 april 2021 at 21:58

  Ik zou deze geven aan mijn moeder met de initialen MOCB, de mijne en die van m’n kinderen en dus haar kleinkinderen.. gewoon omdat ze de liefste is 🥰

 • Avatar van Jacqueline van de Manakker
  Reply Jacqueline van de Manakker 20 april 2021 at 21:51

  Daar zou deze moeder dolgelukkig van worden met de initialen van haar kinderen erop en ik zou dan voor de goud kleur gaan

 • Avatar van Gerard Luijten
  Reply Gerard Luijten 20 april 2021 at 21:49

  wow Desirée wat een super mooi gebaar is dit zowel van jou als van ROSEFIELD
  ❤ ik zou het geweldig vinden als mijn lieve vrouw Joke Luijten tot de gelukkigen behoort en wordt verrast ❤ 41 jaar ben ik gelukkig getrouwd met Joke ❤ Joke is de moeder van onze 3 kinderen Peter John en Angelique die allen inmiddels het ouderlijk huis hebben verlaten ❤ Toch komen ze dolgraag bij moeder Joke op bezoek maar helaas laat door de huidige omstandigheden het niet toe dat er meer dan 2 op bezoek komen ❤ Joke zorgt altijd voor en een echt ouderwetse huiselijke sfeer ❤ Joke heeft de kinderen altijd alle zorg aandacht en Liefde gegeven en dat doet ze nog steeds en inmiddels ook aan onze beide kleinzoontjes Nick en Alex waar ze tot vorig jaar maart oppas oma voor was maar ook hier was Joke genoodzaakt om mee te stoppen helaas omdat ze tot de risicogroep behoort ❤ Joke houdt van sieraden en deze Oval ketting met gravering zal ze vast met veel trots dragen ❤

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 20 april 2021 at 21:01

  Wat een stijlvol moederdagcadeau. Ik weet zeker dat mijn moeder hier heel blij mee gaat zijn. Zij houdt van goudkleurige sieraden en die kleuren ook het mooist bij haar prachtige roodbruine lange haar.
  Ik zou het zo te gek vinden om haar hiermee te mogen verrassen.

 • Avatar van Renee van Oudshoorn
  Reply Renee van Oudshoorn 20 april 2021 at 20:45

  Hoi, wat een prachtige ketting. Ik doe heel graag mee voor de gouden ketting voor mijn dochter Amber. Ze heeft het hele jaar in haar eentje op haar zolderkamertje gebuffeld om haar Havo examen te halen en het ziet ernaar uit dat dit gaat lukken. Tevens heeft ze en haar 16 en 17 e verjaardag niet kunnen vieren door corona en mij geholpen met thuisles van haar 8 jarige broer omdat ik veel moest werken, dus ik zou wel heel graag als verrassing zo’n prachtige ketting aan haar willen geven en dan zou ik erin zetten als gravure: trots op jou💜ze is dol op kettinkjes en zeker zulke als op de foto. Liefs Renée

 • Avatar van Deveney
  Reply Deveney 20 april 2021 at 20:34

  Wauw!!! Ik doe graag mee omdat, ik al enige tijd opzoek ben naar een mooie ketting waarop de letters van mijn zoontje en man op gegraveerd kan worden. Hoe leuk is het om dan een ketting te kunnen winnen? Aangezien het tweede kindje ook op komst is, kan deze letter er ook nog bij komen. Graag in de kleur goud 🥰

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 20 april 2021 at 20:31

  Kan hét nóg gekker ? M Schijnbaar wél want nou pak je me toch uit jongens wat een GIGA gave winactie zég ! Ik doe mee ! Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts Goud kleur héél graag ! 🙏🙏🙏🤞🤞🤞👍🏻👍🏻👍🏻💖💖💖

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 20 april 2021 at 20:21

  Prachtig! Ik zou gaan voor de zilveren variant en dan met de letter J, de voorletter van mijn zoontje. Dit jaar vier ik mijn eerste moederdag en om het mijn vriend makkelijk te maken zou dit ideaal zijn. ;-)

 • Avatar van Charlotte Schoofs
  Reply Charlotte Schoofs 20 april 2021 at 20:18

  Een heel mooi Moederdag cadeau voor mijn schoonzusje Ineke die een heftig jaar achter de rug heeft. Dit wordt de eerste moederdag zonder haar moeder en deze zilveren ketting zou een mooi glinsterend lichtpuntje zijn.

 • Avatar van Marange
  Reply Marange 20 april 2021 at 20:15

  Gaaf, ik doe graag mee voor mijn mama. Al 6mnd niet gezien (persoonlijk) vanwege corona. We kletsen en videobellen uiteraard vaak. Ze is gek op rosé goud dus daar gaat mijn voorkeur naar uit. Fingers crossed

 • Avatar van Hester Schoonderbeek
  Reply Hester Schoonderbeek 20 april 2021 at 20:00

  Wat een mooie actie!! Ik vind de gold erg mooi en zeker de Swarovski-steentjes, die maken het helemaal af! En dan met de letters J (van Julia) en W (van Wessel) mijn grote Kids erop!! Een prachtig moederdag cadeau!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 20 april 2021 at 19:56

  Wat een leuke winactie! Rosé goud is mijn favoriet.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 20 april 2021 at 19:55

  Deze prachtige ketting in het zilver zou ik graag aan mijn mama geven; een mooi persoonlijk sieraad met de initialen van haar kinderen en iets dat staat voor kracht. Hopelijk sterkt haar dit tijdens haar ziekteproces, waarbij ik haar door Corona helaas niet persoonlijk mag ondersteunen. Zo ben ik toch een beetje dichtbij!

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 20 april 2021 at 19:50

  Echt heel mooi! Graag voor mijzelf in rosé goud met de letters van manlief en kinderen. Ik hou niet van horloges, armbanden en ringen, maar een mooie ketting draag ik met liefde.

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 20 april 2021 at 19:46

  Oooh wat mooi. Ik heb geen kinderen, maar zou deze dolgraag in het goud willen winnen. Ik zou er dan de letter van mijn vriend in laten graveren, zodat hij samen met de ketting van mijn overleden oma (met trouwring van opa er in verwerkt) gedragen kan worden. Ze hebben elkaar helaas nooit gekend maar ik denk dat oma trots zou zijn om samen met mijn vriend om mijn hals te hangen ❤️❤️❤️

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 20 april 2021 at 19:44

  Een gouden sieraad vind ik het einde en ik heb zoiets moois nog niet en ik loot heel graag mee!

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 20 april 2021 at 19:40

  wat een hartverwarmend gebaar, verras mijn moeder Agnes maar met zo’n mooi zilver exemplaar, met haar 93 jaar was dit een hele angstige en eenzame tijd voor haar, maak haar maar blij met deze mooie verwennerij en doe haar de groetjes van mij

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 20 april 2021 at 19:35

  Leuk zeg, ik ga voor zilver. Een cadeautje voor mezelf. Hopelijk wordt het mooi weer en dan staat deze ketting prachtig op een witte blouse. Vanmiddag even door het bos gefietst. De lente zit nu echt in de lucht en er komen steeds meer bladeren aan de bomen. Eindelijk!

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 20 april 2021 at 19:22

  Leuk moederdag kadootje voor mezelf, vind dat ik hem wel verdiend heb als alleenstaande moeder. Goud, zoals de rest van mijn sieraden en mijn bedelarmband met bedels die ik afgelopen jaren gekregen heb voor moederdag van mijn meiden

 • Avatar van humarah Ahmed
  Reply humarah Ahmed 20 april 2021 at 19:05

  Graag. In het roze of blauw.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.