Fashion

Fashion | Dit zijn de sneakertrends voor deze lente en zomer

30 april 2021

Sneakertrends lente zomer 2021
Ik ben echt gek op sneakers en heb dan ook best een leuke verzameling in de kast staan. En waar ik eigenlijk vooral heel erg dicht bij mijzelf blijf qua stijl (iets minimalistisch, zachte tinten en vooral een paar fresh whites mag nooit ontbreken) merk ik dat ik me toch laat beïnvloeden door nieuwe trends. Waar ik eerst de dad sneakers en de wat grovere sneakers met dikke zool helemaal niks vond, heb ik er nu toch een aantal paar van in mijn collectie :) Leuk in de sneakertrends voor deze lente en zomer van 2021 is een bepaald oldskool model dat weer helemaal ‘in’ is!

‘Lees ook: Fashion tip | Twinnen met je dochter!’

Sneakertrends lente zomer 2021

Dit zijn de sneakertrends voor de lente en zomer 2021

1. De hoge sneaker. Lekker oldskool en helemaal terug van weggeweest: de hoge sneaker! Het leek een beetje uit het straatbeeld te verdwijnen, maar ze zijn weer helemaal terug; de sneakers tot enkelhoogte.

2. De retro sneaker. Een beetje terug naar de tijd, de jaren ’70 en wederom die oldskool vibes. Met een kleine sportieve twist die doet denken aan een klassieke tennisschoen, maar dan met een moderne touch eraan zoals een sierlijk geperforeerd randje op je sportschoenen.

3. Dad sneakers. Jep, ook dit jaar zijn ze weer volop in het straatbeeld te zien. Met een lekkere stevige zool die heerlijk bouncy loopt. Perfect te combineren met een mom jeans en een gebreide sweater.

4. Sneakers in felle kleuren. YES! Hoe tof zijn sneakers met de kleurtjes die je nu overal ziet? Van zacht pastel tot aan felle neonkleuren. Alles mag. Heerlijk om weer wat kleur in het straatbeeld te zien, vrolijkt altijd op! Bij Scotch and Soda zijn hier erg leuke modellen in te vinden, om maar een leuk voorbeeldje te noemen.

Sneakertrends lente zomer 2021

5. Witte sneakers. Een klassieker die ieder jaar weer terug komt, maar waar de witte sneaker eerder in de meer minimalistische modellen terug te zien was zie je hem dit jaar in iedere vorm. Van een klassieke lage sneaker tot in de hoge modellen en all white dad sneakers.

6. Comfort boven alles. Aangezien we meer wandelen dan ooit, staat comfort boven alles. En daar gaan bijna alle merken in mee, zoals je bijvoorbeeld ziet aan het assortiment Gabor dames sneakers. Weet je zeker dat je met een goed voetbed aan de wandel gaat, wel zo fijn voor je voetjes :)

–> Welke sneakertrend spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 mei 2021 at 08:30

  Ik ga voor de gekleurde variant! Lekker vrolijk 🤩

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 mei 2021 at 00:33

  TOP maar ik leef op grote boet en heb een herenschoenmaat nodig…..

  Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.