Huis & interieur

Home | Søstrene Grene lente 2021 collectie

8 april 2021

Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie
Het is een tijdje geleden dat ik over een nieuwe collectie van Søstrene Grene schreef, maar de nieuwe lente/voorjaar collectie van 2021 is er eentje die zeker de aandacht verdient. Want wat zit er veel leuks tussen! Ik laat je er in dit artikel alles over zien en vertel je welke items ik in mijn winkelmandje naar huis heb geklikt :)

‘Lees ook: Home | Onze make-over en klusplannen voor deze lente.’

Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie

Søstrene Grene lente 2021

In de nieuwe Søstrene Grene collectie zitten nieuwe producten en een aantal iconische klassiekers, die een warm en nostalgisch gevoel geven en waar oude herinneringen mee worden opgeroepen.

Qua meubels is er een nieuwe salontafel van massief FSC-gecertificeerd eikenhout terug te vinden, maar denk ook aan de bekende stoel maar deze keer in nieuwe kleuren én in trendy boucle/teddy stof. En zoals je op de foto’s kan zien is de minimalistische stijl van dit Deense merk ook heel erg goed te combineren met items die nu helemaal hot & happening zijn. Persoonlijk vind ik zo’n combinatie een ruimte juist een eigen stijl geven en als je in hetzelfde kleurenschema blijft geeft het alsnog een mooie eenheid.

Als het op de accessoires aankomt zijn er in deze voorjaarscollectie weer veel leuke dingen terug te vinden voor het hele huis, waaronder de woonkamer, de keuken, de eetkamer, de werkruimte en ook het groene leven in en om het huis. Van mooie decoratieve waaiers – die het ook als muurversiering goed doen – tot aan een potloodslijper die je terugbrengt naar je kinderjaren, wandrekken om al je moois op uit te stallen, tafelaankleding, opbergpotten, bloempotten en vazen en duurzame bewaarzakken.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Søstrene Grene lente/voorjaar collectie 2021 is inmiddels al verkrijgbaar. Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland die je kan vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie Sostrene Grene lente/voorjaar 2021 collectie

En yes, gelukkig heeft Søstrene Grene sinds ongeveer een half jaartje ook een eigen Nederlandse webwinkel! Die kan je hier vinden en daar is het meeste op verkrijgbaar. Zo bestelde ik er voor op mijn werkkamer het ronde prikbord, de houten punaises en een heel mooi vormgegeven stofschaar en ik bestelde er ook een oldskool houten handspiegeltje en een gezichtsborsteltje mee. Hopelijk is die laatste zacht genoeg om dry brushing in mijn gezicht, hals en decolleté mee uit te kunnen gaan proberen. I’ll keep you posted :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 11 april 2021 at 20:10

  Die manden/dekenkisten zijn leuk zeg! Maar helaas niet te vinden op de site van Sostrene Grene. . Heb je enig idee of die pas later beschikbaar zijn?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 april 2021 at 20:18

   Hi Sylvia,

   Helaas is vaak de nieuwe collectie online al heel snel uitverkocht.. Maar het kan inderdaad dat sommige items weer op voorraad gaan komen, een kwestie van in de gaten blijven houden :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 april 2021 at 12:04

  Zoveel moois van de zussen….
  Ik meteen kijken in hun shop….
  Ik doe leuke ideeen op.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.