Eten & drinken

Musthave | Stelton To Go Click thermobeker

5 april 2021

Stelton To Go Click thermobeker review/ervaring
Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik zo’n beetje leef op koffie en dan het liefst een goede cappuccino. Okee, okee.. óf een matcha latte ♥ Als ik onderweg ben kan ik zo’n goede kop koffie dan ook echt missen, helemaal omdat je nu niet meer overal je favoriete bakkie kan halen. Onmisbaar dus voor een dagje weg, lange ritjes in de auto of trein en tijdens een wandeling: zo’n navulbare thermobeker. En eindelijk heb ik een écht mooi exemplaar in een perfect formaat gevonden met deze nieuwe Stelton To Go Click thermobeker. Ik vertel je er alles over én mag er ook een aantal weggeven in een kleur naar keuze!

‘Lees ook: Het recept voor een perfecte matcha latte.’

Stelton To Go Click thermobeker review/ervaring Stelton To Go Click thermobeker review/ervaring

Stelton To Go Click thermobeker

Deze thermobeker van het Deense designmerk Stelton is de perfecte duurzame oplossing voor een koffie-to-go. Geen milieuvervuilende single use bekertjes die in de prullenbak verdwijnen, maar je eigen duurzame thermobeker die je telkens weer opnieuw kan gebruiken. De beker is gemaakt van hoogwaardig dubbellaags roestvrijstaal, BPA- en ftalaatvrij, met vacuüm sluiting en voor een extra sterke isolerende werking waardoor je drankje lang goed op temperatuur blijft. Leuk detail: de bovenkant van het deksel kan je gebruiken als spiegel, perfect om je haar en make-up te checken als je onderweg bent ;)

De beker is heel eenvoudig in gebruik: je drukt simpelweg zachtjes de deksel in en je kan er vervolgens 360c rondom uit drinken. Door nogmaals te drukken sluit je het deksel en kan je hem lekvrij opbergen in je tas. Na gebruik draai je in een handomdraai alle onderdelen los van elkaar om ze af te wassen.

Voor dit seizoen lanceert Stelton voor deze thermobeker subtiele lentekleuren die zijn geïnspireerd op de natuur en wilde bloemen, waarvan je op de foto’s de kleur Soft Rose ziet. De andere nieuwe kleuren zijn Soft Sand (crème), Soft Seagrass (pistachegroen) en Soft Lupin (lavendelblauw). De Stelton To Go Click thermobeker is verkrijgbaar in twee formaten (0,2l/€29,95 en 0,4l/€34,95). Klik hier voor meer informatie en verkooppunten.

Stelton To Go Click thermobeker review/ervaring

Ik vind de inhoud van 0,2l echt een perfect formaat; groot genoeg voor een flinke mok koffie of een cappuccino, maar klein genoeg om ook nog in de meeste handtassen en bekerhouders te passen. Ook fijn: hij past gewoon onder je (Nespresso) apparaat zodat je je favoriete koffie er direct in klaar kan maken en past ook onder de meeste koffie-apparaten van een kiosk of koffie-to-go plek, waardoor je hier je eigen beker kan laten vullen. Handig!

Stelton To Go Click thermobeker review/ervaring

Winactie
In samenwerking met Stelton mag ik 3x een 0,2l To Go Click thermobeker in een kleur naar keuze t.w.v. €29,95 per stuk weggeven. Whooptiedoo!

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat een reactie achter onder dit artikel welke van de kleuren (Soft Sand, Soft Rose, Soft Lupin of Soft Seagrass) je zou willen winnen en wat je favoriete koffievariant, theesmaak of andere warme drank is
2. Voor een extra winkans: volg mij op Facebook of Instagram en laat een reactie achter onder de betreffende post van deze winactie, like de foto en/of deel hem met jouw netwerk. Wellicht ken je wel iemand die ook graag zo’n beker zou willen winnen? Sharing is caring en wie weet winnen jullie zo allebei wel een eigen thermobeker!

Good luck!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 11 april 2021, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 12 april 2021 at 17:10

  Ik ga voor de soft rose. Heel lief vind ik die eruit zien. Mijn favoriete warme drank ik choco-koffie. Ideaal deze beker om mee te nemen, maar ook om tijdens mijn werk te gebruiken, zodat ik tussen de patiënten door ook nog een warm drankje heb. Koude choco-koffie is nl. echt niet lekker.

 • Avatar van Annelies Bareveld
  Reply Annelies Bareveld 11 april 2021 at 20:49

  Ik doe graag mee! De kleur Soft Lupin spreekt me het meest aan. Ik loop al een tijdje met het romantische idee in m’n hoofd om lekker ’s morgens in het bos te wandelen met een mok thee mee. Tot nu toe nog geen goeie wandelbeker gevonden. De lekkerste thee vind ik losse thee in de smaak aardbei/munt. Heerlijk!

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 11 april 2021 at 16:38

  Heel leuk!!! Graag zou ik de Soft Rose willen winnen voor onderweg in de trein nu ik weer naar school kan!!! :)

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 11 april 2021 at 16:37

  Soft Seagrass voor zwarte koffie

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 11 april 2021 at 13:59

  Ik zou heel graag de soft seagrass winnen. Dan kan mijn cappuccino weer mee in de auto.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 11 april 2021 at 13:43

  Ideaal voor onderweg, ik doe erg graag mee, voor de kleur soft Roze. Ik hou erg van cappuccino en Groene thee.
  Groetjes van Anneliese

 • Avatar van Imke Jager
  Reply Imke Jager 11 april 2021 at 13:24

  fijn voor lekker drinken mee als we ver gaan fietsen

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 10 april 2021 at 21:49

  Ik zou graag de Soft Rose variant winnen. Mijn favoriete warme drank is op dit moment Groene thee Appel Kiwi! Heerlijk!

 • Avatar van Syl
  Reply Syl 10 april 2021 at 19:40

  Ik drink het liefst groene thee met citroen, lekker fris. Ik win graag de Soft Lupin! ,

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 10 april 2021 at 16:45

  graag om lekker warme thee te drinken op school en ik ben erg in voor blauw

 • Avatar van Galinka van Bokhorst
  Reply Galinka van Bokhorst 10 april 2021 at 14:55

  Wat een leuke actie is dit. Een mooie beker voor onderweg. Ik zou gaan voor de soft Sand. Wat mijn favoriete drankje is een latte macchiato of een warme chocomelk (zeker in de winter) en ja een kop thee gaat er ook altijd in.

 • Avatar van Dino Neutel
  Reply Dino Neutel 10 april 2021 at 13:58

  Ideaal om mijn koffie lekker warm te houden. Ik ga voor Soft Lupin

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 10 april 2021 at 07:37

  Ik doe graag mee voor mijn lief! Zij kan niet thuiswerken en op haar werk is zij aangewezen op automaten koffie -niet de meest lekkere 😬 Ik maak ’s ochtends met liefde haar favoriete cappuccino, zodat zij deze kan meenemen in de Soft Rose beker. Zo heeft z’n toch dagelijks een start met een goed drankje!

 • Avatar van Tina
  Reply Tina 10 april 2021 at 00:07

  Een lekkere cappuccino in de ochtend of een warme chocolade melk, daar hou ik wel van. De roze vind ik echt de leukste!

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 9 april 2021 at 20:12

  Voor mij is het muntthee met een theelepeltje honing. En dan in een mooie soft roze beker. Zodat ik mijn zorgen hoef te maken dat mijn man deze inpikt voor zijn koffie.

 • Avatar van Sonneke van den Beemd
  Reply Sonneke van den Beemd 9 april 2021 at 18:56

  MIjn favorite koffiesmaak is latte machiato. en als ik wil ga ik voor de Soft Rose.

 • Avatar van Samina
  Reply Samina 9 april 2021 at 16:11

  Wauw! De Stelton thermobeker is ideaal voor een on-the-go type als ik en ik ben dol of roze. Ik zie mezelf daarom al een heerlijke kop chai latte of Cafe Americano drinken in de Soft Rose thermosbeker, lekker tussen werk door. Ik ben door Corona mijn werk als reisplanner kwijtgeraakt maar heb dankzij Corona ook weer een nieuwe baan gevonden als eerst een testverwerker en sinds kort als een vaccinatieplanner. Zo zie je maar het kan raar lopen maar als je open staat voor nieuwe ervaringen kunnen er na tegenslag mooie kansen op je pad komen.

 • Avatar van co
  Reply co 9 april 2021 at 16:00

  wat een leuke kleuren, ik zou als ik win voor soft roze gaan. ik drink het liefst citroenthee, caramel latte coffee of een cup a soup

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 9 april 2021 at 12:20

  Deze beker is fantastisch! Als we onderweg zijn, zorg ik altijd dat er drinkflessen meegaan voor de kinderen, waarbij ik een fijn warm drankje voor mezelf al snel vergeet! Mijn favoriete kleurtje is de Soft Rose, waar mijn favoriete drankje koffie verkeerd mooi in meegenomen kan worden! 🌺

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 9 april 2021 at 07:59

  Mijn favoriete koffievariant is mocha latte maar uit een thermobeker drink ik het liefst groene jasmijn thee, voorkeur kleurTo Go Click thermobeker: Soft Seagrass.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 8 april 2021 at 16:07

  Wat een mooie kleuren! Mijn lichte voorkeur gaat uit naar Soft Lupin. Ik denk mijn lekkere zwarte koffie kan ik onderweg goed wakker worden ;-)

 • Avatar van Stephanie Verhart
  Reply Stephanie Verhart 8 april 2021 at 15:20

  Oeh dat is een handige en gave thermobeker!
  Ik doe graag mee voor de kleur Soft Rose. En daar komt mijn favoriete verse gember citroen thee in :)

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 7 april 2021 at 22:33

  Ik ga graag voor de Soft Lupin, waar ik graag hete groene thee in mee wil nemen op mijn wekelijkse fietstocht.
  IK volg bloglovin en doe graag mee.

 • Avatar van Suzanne Hin
  Reply Suzanne Hin 7 april 2021 at 21:59

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die volgend jaar naar de middelbare school gaat en een echte theeleut is. De kleur Soft Rose zou ze het mooist vinden.

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 7 april 2021 at 20:53

  Leuk! Ik doe graag mee voor de Soft Lupin, vooral fijn voor mee te nemen naar mijn werk :-)
  Ik hou vooral van lekkere theetjes… Munt thee is toch wel favoriet!

 • Avatar van Jeanine van Rijswijk
  Reply Jeanine van Rijswijk 7 april 2021 at 20:41

  Wouw wat super gaaf, de Soft Rose! Een lekker cappuccino, latte of warme chocolademelk gaat er echt altijd wel in. Trouwens een mocachinno ook heerlijk. Wordt vast nog lekkerder in deze Stelton To Go Click thermobeker!!

 • Avatar van Anita van Dijk
  Reply Anita van Dijk 7 april 2021 at 19:09

  Seagrass is zo mooi. Lijkt me top om hem/haar/het te kunnen gebruiken als ik cappuccino haal bij de Starbucks. Dan kan ik er eentje bij bestellen voor thuis……..

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 7 april 2021 at 17:56

  Soft Lupin en heerlijk gewoon ”simpel” rooibos thee!!!

 • Avatar van Wien
  Reply Wien 7 april 2021 at 14:44

  Soft Seagrass voor mijn zeewiersoepje met o.a. gember en rode dadels 🌱🙏🏼 Heerlijk, blijft lekker warm, kleurt goed en smaakt dus nog beter!

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 7 april 2021 at 14:21

  Gewoon zwarte koffie ;-)

 • Avatar van Lotte van den Berg
  Reply Lotte van den Berg 7 april 2021 at 13:41

  Soft Lupin ziet er heel mooi uit! Ik drink het allerliefst Earl Grey, of anders kamillethee. Met een zoetje, want daar ben ik nog niet vanaf.. Heerlijk!

 • Avatar van Inge Bergsma-Kiezebrink
  Reply Inge Bergsma-Kiezebrink 7 april 2021 at 10:36

  Ik drink graag thee met een fruitsmaakje, meloen is momenteel favoriet. Ik vind de Soft Lupin beker erg mooi!

 • Avatar van Marianne van den Hoek
  Reply Marianne van den Hoek 7 april 2021 at 10:11

  Wat een superfijne beker om mee te nemen op mijn wandelingen!

 • Avatar van Lysan Lancel
  Reply Lysan Lancel 7 april 2021 at 09:31

  JAAAAAA! :D Wat een tof artikel Desirée! Gaaf ook dat je 2(!) van deze duurzame & moderne thermobekers mag weggeven. Ik reis veel met het openbaar vervoer (nu als student, straks als werkende) en zou zo’n prachtige beker héél graag elke dag gebruiken. Waarvoor? – Dat kan alles zijn, afhankelijk van mijn gevoel die dag. Een cappuccino is altijd goed, maar ook rooibos thee, kaneel thee, muntthee of een hippe latte zijn favoriet. De kleur Soft Lupin vind ik het mooist, maar eigenlijk zijn ze allemaal mooi. Ik zou écht vaak gebruik maken van deze mooie beker. Een ideaal item om toe te voegen aan mijn basis op-pad-gear. Mocht je mij uitkiezen als gelukkige, dan laat ik je zeker mijn ervaring weten (met foto’s!)

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 7 april 2021 at 09:18

  Uhm, tja… hoe zal ik het zeggen… Ik ben degene die altijd een enorm fijne koffiebeker mee heeft voor onderweg… maar heel heel eigenlijk is deze van mijn vriendin! Daarom gun ik haar ook een fijne beker voor haar favoriete drankje (een dubbele espresso) en dan uiteraard in haar lievelingskleur roze!

 • Avatar van Nina C Mol
  Reply Nina C Mol 7 april 2021 at 06:27

  Wat handig!! En wat mooi! Hoef ik nooit meer op het station een bekertje te kopen! Ik doe mee voor soft-sand :-)

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 7 april 2021 at 04:55

  Ik waag ook graag een kansje voor zo’n mooie thermobeker. Soft rose is mijn favoriete kleur en ik ben een enorme theeleut. Ik drink veel verschillende smaken maar rum thee is mijn favoriet.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 6 april 2021 at 23:10

  Super mooi ik loot graag mee

 • Avatar van Elice
  Reply Elice 6 april 2021 at 22:58

  Wat een mooie bekers! Ik ga voor de Soft Lupin en daarin neem ik graag gewone zwarte koffie mee 😃

 • Avatar van Eden
  Reply Eden 6 april 2021 at 22:12

  Leuke actie, ik ga voor soft roze om mijn muntthee in te doen

 • Avatar van Ien bloemberg
  Reply Ien bloemberg 6 april 2021 at 22:08

  Soft Seagrass is mijn favoriete kleur. En mijn favoriete drank is koffie in verschillende varianten, lekker met caramelsiroop er in of een lekkere latte. Ben ook volger op insta

 • Avatar van Jha Dovens
  Reply Jha Dovens 6 april 2021 at 21:41

  soft seagrass mijn favourite colour en drink graag latte

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 6 april 2021 at 21:40

  Mijn favoriet is de kleur Soft Seagrass en ik hou erg van Chai latte en Cappuccino

 • Avatar van Elizabeth
  Reply Elizabeth 6 april 2021 at 21:23

  Wauw, de soft rose vind ik evht prachtig..
  Zou daar graag mijn lekker Pukka theetjes in mee willen nemen.. moet dan wel uitkijken dat mijn 15 jarig dochter hem niet inpikt en hem meeneemt naar school met een lekkere koffie ofzo 😉

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 6 april 2021 at 21:12

  Jee wat een vraag welke kleur, maakt voor mij niet uit ik kan niet kiezen vind ze allemaal bijzonder mooi en chique !!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 6 april 2021 at 20:48

  Ik ga voor Soft Sand, om mijn favoriete thee mee te nemen, namelijk rooibos :)

 • Avatar van Renilda
  Reply Renilda 6 april 2021 at 20:48

  Warme chocomelk, de roze vindt ik heel mooi

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 6 april 2021 at 20:47

  Soft Sand met een lekkere cappuccino erin

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 6 april 2021 at 20:09

  Wat zou ik mijn favoriete warme drankje -Verse Muntthee- graag in deze fijne beker overal mee naartoe nemen! Graag in de Soft Rose variant; lekker girly!

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 6 april 2021 at 19:57

  Soft Seagrass voor mijn favoriete lavendelrhee met verse gember. Uit deze mooie vormgegeven thermosbeker drink ik binnenkort graag uit!

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 6 april 2021 at 19:47

  Soft Rose Helemaal gaaf deze. Mijn favoriete drankje is echt de latte macchiato 🙏🏻🍀😊

 • Avatar van Yol
  Reply Yol 6 april 2021 at 19:44

  Soft Seagrass met daarin pukkah thee macha ginger voor tijdens mijn werk.

 • Avatar van Truus
  Reply Truus 6 april 2021 at 19:33

  Soft Lupin, zou ik erg mooi vinden. Gevuld met lekkere groene thee.

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 6 april 2021 at 19:17

  Super mooie bekers, maar de rose is toch mijn favoriet en een feestje voor mn cappuccino

 • Avatar van Amber De wolf
  Reply Amber De wolf 6 april 2021 at 19:15

  Soft Lupin en mijn favoriete thee is: organic ginger & turmeric

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 6 april 2021 at 18:55

  soft seagrass Mooi en handig

 • Avatar van Wendy Koedoot
  Reply Wendy Koedoot 6 april 2021 at 18:48

  Wat een mooie bekers, ik drink het meeste thee, de roze lijkt me wel een moo

 • Avatar van Siebel
  Reply Siebel 6 april 2021 at 18:47

  Soft rosé is prachtig! Lekker om mijn koffie mee te nemen.

 • Avatar van marijksels
  Reply marijksels 6 april 2021 at 18:40

  oeilala wat een mooierds! Ik doe graag mee voor de Soft Seagrass. Perfect voor mn verse gemberthee!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 6 april 2021 at 18:22

  Ik doe mee voor soft seagrass… ik hou gewoon van een heerlijke kop koffie… Just Black

 • Avatar van L Kroon
  Reply L Kroon 6 april 2021 at 18:15

  Soft rose, voor een lekkere gemberthee.

 • Avatar van Pien Derkx
  Reply Pien Derkx 6 april 2021 at 18:13

  Ik zou graag de soft rose willen winnen om een lekker munttheetje uit te drinken, alhoewel ik na het lezen ineens wel zin heb in een heerlijke matcha latte. Ik heb momenteel een hele opvallende(op de verkeerde manier ;)) thermosfles waar ik ook vaak opmerkingen over krijg. Ik zou deze graag inwisselen voor een opvallend MOOI exemplaar haha!

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 6 april 2021 at 17:46

  Voorkeur gaat uit voor de kleur Soft Lupin om mijn cappuccino mee te nemen.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 6 april 2021 at 16:45

  Mooi en handig! Ik drink graag mint thee, ik zou het liefst kleur Soft Lupin winnen!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 6 april 2021 at 16:43

  Mooi en handig! Liefst in kleur Soft Lupin!

 • Avatar van Ditty Dirks
  Reply Ditty Dirks 6 april 2021 at 16:30

  Wat zou ik graag de soft Rose beker winnen. Nu door de Corona regels de restaurants nog dicht zijn, lopen mijn man ik vaak een rondje en nemen dan een coffee to go. Ik zou heel graag deze beker willen gebruiken i.p.v. de weggooi beker die we dan altijd krijgen. Milieu bewust zijn, erg belangrijk.

 • Avatar van Marlies van der Schoor
  Reply Marlies van der Schoor 6 april 2021 at 16:06

  Ik drink het liefst warme chocolademelk wanneer ik onderweg ben, en de Soft Sand vind ik het mooist.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 6 april 2021 at 15:50

  Wat een super leuke en handige bekers, soft roze vind ik wel een erg mooi kleurtje voor een lekkere koffie verkeerd of groene jasmijn thee voor onderweg 🤗

 • Avatar van maria louisa van erum
  Reply maria louisa van erum 6 april 2021 at 15:46

  soft seagrass het zie er al smakelijk uit

 • Avatar van Jacqueline Pallett
  Reply Jacqueline Pallett 6 april 2021 at 15:44

  Oeh, moeilijk kiezen, maar Soft Seagrass is heel mooi. V.w.b. mijn drankje, misschien een lekkere Macchiato of groene thee met citroen? Matcha past er trouwens wel heel goed bij.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 6 april 2021 at 15:29

  Soft Lupin is erg mooi!

 • Avatar van Sanne Elzinga
  Reply Sanne Elzinga 6 april 2021 at 15:26

  Soft Seagrass, een prachtige beker voor mijn kruidige Thai theetjes!

 • Avatar van Anna Kienhuis
  Reply Anna Kienhuis 6 april 2021 at 14:27

  Oh whooptiedoo wat een gave prijs! Ik doe heel graag mee voor de kleur soft rose. Ik zou het zeker weten vullen met rooibos honing thee. Een heerlijk rustgevend drankje dat ook nog eens heerlijk ruikt als je het deksel eraf draait. Fingers crossed!

 • Avatar van Stefany van Wijk
  Reply Stefany van Wijk 6 april 2021 at 14:17

  Ik ga voor de soft sand, ik ben echt een beetje verslaafd aan warme chocomel maar ik moet ook afvallen, dus 0.2 L is net de perfecte maat voor een lekker klein drankje

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 6 april 2021 at 14:06

  Wat een mooie bekers! Als ik mocht winnen dan graag de beker in soft rose. Die spiegel is geniaal. Ik drink het liefst een zwarte thee en in de morgen een expresso.

 • Avatar van Elvi
  Reply Elvi 6 april 2021 at 14:02

  Geweldig, de kleur maakt eigenlijk niet uit maar als ik zou moeten kiezen dan de Soft Lupin (lavendelblauw)

 • Avatar van Eleonora
  Reply Eleonora 6 april 2021 at 13:44

  Oeehh soft rose of soft seagrass zou ik wel willen winnen. Makkelijk voor als je gaat wandelen en toch iets lekkers wilt drinken! En eten natuurlijk haha

 • Avatar van ANJA jager
  Reply ANJA jager 6 april 2021 at 13:29

  wat leuk ik ga voor groen om lekker drinken mee te hebben tijdens het wandelen en fietsen

 • Avatar van Jacky
  Reply Jacky 6 april 2021 at 13:24

  De Soft Rose, daar kan ik mooi een lekker warm gezonde soepje in meenemen voor mijn moedertje!

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 6 april 2021 at 13:02

  Mooie bekers, vooral die Soft Rose! Ideaal voor een lekkere sterke bak koffie crema, om onderweg naar werk de dag goed mee te beginnen.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 6 april 2021 at 12:49

  Soft Seagrass en kaneel thee is mijn favoriet.

 • Avatar van ellen
  Reply ellen 6 april 2021 at 12:19

  Waauw supermooi, ik zou graag mee doen voor de soft sea grass, en zou daar mijn favoriete chai thee in doen(of een van de andere theeen, ben een echte theeleut namelijk)

 • Avatar van Willeke
  Reply Willeke 6 april 2021 at 12:12

  Prachtige beker om mee te nemen als ik op bezoek ga bij mijn zusje. Zij is dol op verse gemberthee en dat krijgt ze niet in het ziekenhuis (waar ze nog lang zal liggen)maar in deze handige ‘Soft rose’ thermobeker zal dat extra lekker smaken en wat zal ze daar blij mee zijn! Een topper!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 6 april 2021 at 12:10

  Mooi! Ik ga voor de Soft Rose om mijn Jasmijn thee in te doen, favoriet!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 6 april 2021 at 12:03

  Ik haat de kartonnen bekertjes waar je tegenwoordig niet meer onderuit komt als je koffie to go haalt. Zou fijn zijn om je eigen beker te laten vullen. De soft Rose vind ik prachtig.

 • Avatar van Colin
  Reply Colin 6 april 2021 at 11:50

  Gaaf! Een heerlijke flat white zou ik graag vanuit de Soft Seagrass drinken! ☕

 • Avatar van Inge Trouwborst
  Reply Inge Trouwborst 6 april 2021 at 11:45

  Wat een mooie zeg. Alle kleuren vind ik mooi om eerlijk te zijn. Als ik echt niet kiezen dan de blauwe. En zal hem vooral gebruiken voor thee en warme chocolade.

 • Avatar van JCM Gietelink
  Reply JCM Gietelink 6 april 2021 at 11:31

  Soft sand thermobeker met daarin lekkere koffie.

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 6 april 2021 at 10:46

  Ik doe graag mee voor deze mooie thermobeker in de kleur sea grass, heel handig deze beker om te gebruiken tijdens mijn treinreisjes, nooit meer zonder een fijn bakje koffie.

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 6 april 2021 at 10:31

  Ohhh, super leuk!
  Ik zou er mijn dolce gusto caramel/au lait in meenemen.
  Heb er toevallig een op mijn wensenlijstje staan voor moederdag ;) Kan ik hem meenemen met mijn ochtend wandelingen zodra ik die weer kan oppakken!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 6 april 2021 at 10:20

  Een heerlijke cappuccino zou er wel in gaan in een Stelton To Go Click thermobeker in de kleur Soft Sand.

 • Avatar van VarenkaWillemse
  Reply VarenkaWillemse 6 april 2021 at 10:15

  Wat een plaatje, ik zou voor de zacht roze variant gaan in Soft Rose voor koffie, boulion of jasmijn thee.

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 6 april 2021 at 10:12

  Wauw! Ik zou zeker voor soft seagrass gaan. Heerlijk met verse gember en een schijfje citroen en een vleugje munt. Wanneer het koffietijd is voor een heerlijke latte machiato met dubbele espresso.

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 6 april 2021 at 09:59

  Wat een plaatjes. Vind de Soft Seagrass supermooi! Heerlijk om mijn espresso in te doen en mee te nemen tijdens mijn dagelijkse wandeling.

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 6 april 2021 at 09:56

  Soft Seagrass om lekker mee te nemen bij een winterse wandeling met chocolademelk

 • Avatar van Ans
  Reply Ans 6 april 2021 at 09:46

  Ik ga voor de kleur Soft Seagrass en mijn favoriete drank is Gember thee.

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 6 april 2021 at 09:45

  Soft Seagrass, mijn favoriet om te drinken is verse gember thee met sinaasappelschillen

 • Avatar van Linda tromp
  Reply Linda tromp 6 april 2021 at 09:03

  Soft rose ik drink graag wat met een smaakje soms wat kruiden of mint er door lekker en gezond

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 6 april 2021 at 08:59

  Ik ga voor de Soft Seagrass. Ik drink graag de koffie zwart.

 • Avatar van An
  Reply An 6 april 2021 at 08:55

  Ik ga voor de soft sand. Ideaal voor mijn man, die een nieuwe baan heeft gekregen en hier voor ruim anderhalf uur moet rijden. Onderweg een lekker bakkie thee zou hij heerlijk vinden!

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 6 april 2021 at 08:54

  Ik zou Soft Rose helemaal top vinden. Ik neem altijd thee mee naar mijn entertainment opdrachten mee en hoop snel weer aan de slag te kunnen met mij stelt opdrachten in prachtige costuums

 • Avatar van Jolijn
  Reply Jolijn 6 april 2021 at 08:53

  De kleur Soft Seagrass is zo mooi! Het liefst neem ik mijn zelf gemaakte chai latte of latte caramel mee, heerlijk dat het kan in zo’n praktische thermosfles :)

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 6 april 2021 at 08:45

  Oei ik zou gaan voor de soft lupin voor een lekker kopje verse munt thee, cappuccino of chai latte 😊

 • Avatar van Hester
  Reply Hester 6 april 2021 at 08:42

  Soft rosé dan kan ik gepureerd eten meenemen. Heb al 7 jaar een kaakontsteking.

 • Avatar van Heidi
  Reply Heidi 6 april 2021 at 08:30

  Heel graag de Soft Seagrass en dan met gewoon een lekker bakkie koffie, ‘s ochtends vroeg in de auto!!!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 6 april 2021 at 08:29

  De soft sand is favoriet,fijn voor mijn groene thee munt/gember!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 6 april 2021 at 08:14

  Wauw wat een super leuke actie en geweldig mooie bekers! Ik zou voor de soft lupin gaan en vullen met een heerlijke zwarte koffie of groene thee!

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 6 april 2021 at 08:13

  Die zou van pas komen op mijn dagelijkse fietstochten, soft rose. Ik drink graag mokka koffie

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 6 april 2021 at 08:02

  Deze zou perfect zijn voor mijn havermelk cappuccino die ik altijd mee neem tijdens mijn werk. Aangezien ik een groot deel van de dag in de auto door breng is een thermobeker een must! De soft sand kleur vind ik GEWELDIG!!

 • Avatar van willeke Brugge
  Reply willeke Brugge 6 april 2021 at 07:56

  de soft pink is mijn favoriete kleur en mijn favoriete drank is verse gember thee

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 6 april 2021 at 07:54

  Oh deze zijn mooi. De soft sand vind ik prachtig. Ik kan niet kiezen tussen drankjes, een cappuccino met een lekkere siroop vind ik heerlijk op zijn tijd, maar een beker met lekkere losse thee is ook heerlijk.

 • Avatar van Sophie Bakkenes
  Reply Sophie Bakkenes 6 april 2021 at 07:17

  O wauw wat een bjoetie.
  Ik doe graag mee voor de soft Lupin 😍
  Om heerlijk koffie mee te nemen op onze fijne motor tochtjes. Of voor mijn puber dochter om lekker gezonde gemalen soep mee naar school te nemen.
  Dit is bijna te mooi om waar te zijn zijn kwaliteiten 🍀🍀🍀

 • Avatar van Sophie Bakkenes
  Reply Sophie Bakkenes 6 april 2021 at 07:12

  O wauw wat een bjoetie.❣️
  Ik doe graag mee voor de soft Lupin 😍
  Om heerlijk koffie mee te nemen op onze fijne motor tochtjes. Of voor mijn puber dochter om lekker gezonde gemalen soep mee naar school te nemen.
  Dit is bijna te mooi om waar te zijn zijn kwaliteiten 🍀🍀🍀

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 6 april 2021 at 06:40

  De Soft Seagrass heeft mijn voorkeur want dat is de favoriete kleur van mijn zusje, sinds het begin van de lockdown is ze steeds meer gaan wandelen en een lekvrije thermosbeker heeft ze nog steeds niet kunnen vinden. Ik kan me haar blije gezicht al voorstellen !

 • Avatar van Aline Bouma
  Reply Aline Bouma 6 april 2021 at 05:21

  Helemaal super wat een handig en mooi item! Ik ga voor de soft seagrass. Mooi!

 • Avatar van Nadine Rozeman
  Reply Nadine Rozeman 6 april 2021 at 03:37

  Wat een leuke en mooie beker. Ik zou de soft rose beker willen. Ik drink graag latte macchiato en cappucino en ook cafe au lait en bij thee vind ik de tropische vruchten en rooibos lekker.

 • Avatar van Yv Kriellaars
  Reply Yv Kriellaars 6 april 2021 at 03:31

  Soft sand is prachtig! Ben serieus net op zoek naar een goede meeneem beker voor in de auto en de koffieleut park momenten van de laatste tijd. Top dit! Oh ja..en ik balanseer erg graag met cappuccino en groene thee!

 • Avatar van Marlies V
  Reply Marlies V 6 april 2021 at 02:05

  mijn favoriete drankje in soft lupin design meenemen … heel graag

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 6 april 2021 at 00:16

  Soft Seagrass vind ik echt super. Ik ben van team koffie. Instagram ook gedaan!! 🤞🏻🍀

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 5 april 2021 at 23:20

  Wat een mega leuke beker en wat een handige 360° functie! Voor mij in het bijzonder heel fijn; ik ben heel onhandig met eten en drinken,🤪 dus top als deze beker zo eenvoudig in gebruik is en ook makkelijk opgeborgen kan worden! Alle kleurtjes zijn mooi, maar als ik moest kiezen zou ik voor de soft rose gaan om mijn chai latte of gewoon een theetje in mee te nemen! 🌟

 • Avatar van Lianne van der Vinne
  Reply Lianne van der Vinne 5 april 2021 at 22:57

  Gaaf hoor! Ik ben zelf vooral een thee mens. Maar heb een Dolce Gusto staan voor de momenten dat ik ff iets meer nodig ben. Ik drink dan graag Chai tea latte (weer die thee he) of een latte machiato. Ik vind zelf de soft rose heel mooi.

 • Avatar van Imina
  Reply Imina 5 april 2021 at 22:35

  Ow, wow! Wat een mooie beker! Ben helemaal verliefd op de Soft Seagrass, en doe mij als ik mag kiezen, hier dan maar een heerlijke cappuccino in 😍. Echt een heel mooie serie is dit!

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 5 april 2021 at 22:27

  Wow, die zijn gaaf! Vooral die in Seagrass, past helemaal bij mijn huis en auto 😍😍
  Ik werk op een basisschool en de koffie en thee bij ons zijn niet om over naar huis te schrijven haha. Dus het liefst neem ik muntthee of een lekkere latte mee. Genieten!

 • Avatar van Annemiekbosdijk
  Reply Annemiekbosdijk 5 april 2021 at 22:21

  De Soft Seagrass is een mooie beker, om mijn groene thee in mee te nemen, lekker in de trein even opwarmen. Of een lekkere coole ice tea als het straks weer lekker zomer weer is.

 • Avatar van Nicole Meijer
  Reply Nicole Meijer 5 april 2021 at 22:01

  Wat een super leuke thermosbeker is dat zeg! Ook echt een leuke en unieke vorm. De kleur die mijn voorkeur heeft is soft lupin. Hij lijkt me heerlijk om in de ochtend lekker mee de auto in te nemen voor een koffie onderweg naar werk!

 • Avatar van Centine Blaakman
  Reply Centine Blaakman 5 april 2021 at 21:53

  Wat een mooie duurzame bekers. Ik ben al een tijdje op zoek naar een fijn exemplaar passend bij mijn wandelschoenen en wandeljas. En die zijn blauw dus ik ga voor de Lupin. Fijn voor mijn verse gember thee.

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 5 april 2021 at 21:53

  Wat een mooie beker! Ik zou heel graag de soft seagrass willen winnen om als ik na de zomer na anderhalf jaar weer naar kantoor mag helemaal de blits te maken met mijn nieuwe beker! Ik zou er wel rooibos thee doen om ontspannen te blijven, want een beetje spannend vind ik het wel, weer naar kantoor.

 • Avatar van Jacqueline van de Manakker
  Reply Jacqueline van de Manakker 5 april 2021 at 21:47

  Soft Lupin (lavendelblauw) vind ik een prachtige kleur en ik zou er een lekkere earl grey thee in doen

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 5 april 2021 at 21:36

  Ik vind soft seagrass super mooi! En zou er absoluut sencha van lipton in doen ;-) (ik volg je natuurlijk overal al)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 5 april 2021 at 21:32

  Ik hou van cappuccino met havermelk en ik ga voor Soft Lupin.

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 5 april 2021 at 21:11

  Graag doe ik mee aan de winactie, soft Lupin heeft de voorkeur om rooibosthee of zwarte koffie in mee te nemen.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 5 april 2021 at 20:58

  Oh wauw, verliefd op de Soft Lupin!! Prachtig om mijn babyccino (een latte met echt serieus véél melk én een zoetje, haha!) mee te nemen naar mijn nieuwe werk!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 april 2021 at 20:58

  Heel goed artikel.
  Wat handig is dit voor gemberthee en een cappuccino…. de soft roze is mijn favoriete kleur….
  Dit is o zo handig omdat ik regelmatig naar de specialist moet en liever mijn eigen warme drinken van thuis mee kan nemen en niet van een koffiemachine want in een tijd dat ik liever niets aanraak buitenshuis vindt ik het hygiënischer van thuis….
  Ik doe heel graag met deze winactie….

  Xoxo

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 5 april 2021 at 20:55

  Mooi zeg, ik ga voor muntthee in de soft sea grass

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 5 april 2021 at 20:53

  Een chai latte of caramel macchiato zou lekker zijn uit zo’n mooie roze beker 😍

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 5 april 2021 at 20:34

  Leuk artikel. Ik vind de soft lupin schitterend! Heerlijk met een zwarte koffie of een citroen thee.

 • Avatar van Julia van empel
  Reply Julia van empel 5 april 2021 at 20:30

  Leuke acties. Ik drink graag cappuccino. Graag seagrass

 • Avatar van Annie den Uijl - Oudshoorn
  Reply Annie den Uijl - Oudshoorn 5 april 2021 at 20:30

  Ik doe graag mee voor de kleur Soft Rose, ben dol op warme chocomelk, maar in deze beker gaat munt thee mee! :-)

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 5 april 2021 at 20:27

  Soft Seagrass om mee te nemen naar het naturisten strand bij Noordwijk of, zolang dit nog niet mag, naar mijn werk ! Ik hou van de natuur en zijn kleuren en geuren dus daarom dat ik mij altijd met jasmijn/orange thea ga opfleuren en opbeuren !

 • Avatar van Nicole elisabeth
  Reply Nicole elisabeth 5 april 2021 at 20:24

  Soft Rose is helemaal te gek! Lekker voor groene thee of koffie tijdens het dagelijks wandelen :) en straks mee in de trein naar het werk

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 5 april 2021 at 20:20

  Wouw. Mooie actie. Wat ik gelijk een mooie kleur vind is Soft Sand.
  Heerlijk om daar warme chocolademelk uit te drinken. En past perfect bij m n werktas.

 • Avatar van Kim padberg
  Reply Kim padberg 5 april 2021 at 20:20

  Oooh heerlijk voor mijn latte machiatto.
  Vraagje, als er kofgie in heeft gezeten, hoe is de thee hierna? Met koffiesmaak? Ik zou graag de soft seagrass willen! Hoewel de lupine ook gaaf is😊

 • Avatar van Tania Hens
  Reply Tania Hens 5 april 2021 at 20:18

  Wat een leuke beker. Ik ben voor team latté… vooral tijdens onze wandelingen komt de thermosbeker goed van pas. Mooie lentekleurtjes maar ik verkies de soft lupin 😉☕️

 • Avatar van Marloes Carree
  Reply Marloes Carree 5 april 2021 at 20:11

  Yes ik mag na 1 jaar weer op weg op om te werken dus perfecte timing voor deze mooie winactie. En omdat ik graag deel wil in een blauwe, mag m’n vriend m ook lenen als hij een lange rit voor de boeg heeft 😉 maar ik wil m eerst proberen voor m’n latte macchiato 😋

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 5 april 2021 at 20:10

  Leuke actie! De roze is erg leuk!

 • Avatar van Milusca
  Reply Milusca 5 april 2021 at 20:05

  💚🍀💚WhoopWhoop 💚🍀💚Wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee voor de kleur Soft Seagrass.💚💚💚 ik ben dol op warme cappuccino, groene thee en verse gemberthee hmmmm.

 • Avatar van Anita Diepeveen
  Reply Anita Diepeveen 5 april 2021 at 19:58

  Wat zou dat ideaal zijn voor mijn favoriete drankje, latte caramel
  En dan natuurlijk in mijn lievelingskleur soft roze
  Wij worden onafscheidelijk 😉

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 5 april 2021 at 19:56

  Heel leuk! Als koffie verslaafde doe ik graag mee voor de Soft Seagrass. Favoriet is sowieso cappuccino. Al probeer ik de laatste tijd wel minder koffie en meer thee te drinken. Beide kan prima in deze fles.

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 5 april 2021 at 19:53

  De soft sand vind ik prachtig, heerlijk om mijn groene thee in mee te nemen.

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 5 april 2021 at 19:44

  Leuke actie. Heerlijk als je met het openbaar vervoer gaat En je wat warms bij je hebt. Of onderweg ergens heen. Ik kies de soft Rose. Mijn favoriete kleur

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 5 april 2021 at 19:43

  Oei wow die zijn echt super mooi en handig om mee te nemen. Lekker naar het bos met de boys mooi lente weer en een lekkere bak cappuccino kan ik heerlijk genieten. Ik zou gaan voor de soft rosé zodat de boys hem niet kunnen inpikken 😉

 • Avatar van Marte
  Reply Marte 5 april 2021 at 19:39

  Mocht ik winnen, dan ga ik voor soft rose.
  M’n insulated beker is kapot en ik zoek al een poosje naar een mooie, classy vervanging. Heerlijk om je dienst te beginnen met je eigen favoriete zelfgemaakte pumpkin cocos latte 😊

 • Avatar van humarah ahmed
  Reply humarah ahmed 5 april 2021 at 19:37

  Soft sand is super mooi, voor mijn kruiden en jasmijnthee.!

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 5 april 2021 at 19:37

  Soft roze, superfijn voor onze wandelingen!

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 5 april 2021 at 19:35

  Mijn vriend heeft sinds gister een nieuw koffiezetapparaat wat betekent dat ik sinds gister koffie drink! :) als beginner heb ik nog wel wat melk nodig dus voor nu houd ik het bij latte machiato (caramel). Soft rose vind ik prachtig!

 • Avatar van Renee van Oudshoorn
  Reply Renee van Oudshoorn 5 april 2021 at 19:35

  Oeh de soft rose met een lekker theetje erin voor bij de voetbal. Love it💜

 • Avatar van Sannie
  Reply Sannie 5 april 2021 at 19:31

  Soft seagrass.. prachtige naam, mooie kleur, onmisbare beker, handig bij zoveel situaties waarbij je moet wachten en/of rijden (voor ons mama’s dagelijkse kost). Ik zou er op n gezonde dag curcuma latte in doen en op een laat maar waaien dag een chai latte (beide met havermelk)!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 5 april 2021 at 19:30

  Mijn favoriete koffie is een caffe latte… dat is echt even mijn momentje van rust, waar dan ook! Voor onderweg een welkome beker, omdat die van mij steeds nèt ingepikt is als ik ‘m nodig heb… Ik kies dan ook voor Soft Rose: gegarandeerd dat de mannen deze laten staan! 😉

 • Avatar van Margriet Oranje
  Reply Margriet Oranje 5 april 2021 at 19:27

  Oeps, vergeten te zeggen. M’n favo drankje is koffie met havermelk van Oatly 😍

 • Avatar van Margriet Oranje
  Reply Margriet Oranje 5 april 2021 at 19:26

  Ik doe graag mee voor de Soft Rose variant 😍 Ik ga ook meiden taggen onder je Instapost 😊 Mijn Instagram is margrietoranje ❤️

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 5 april 2021 at 19:24

  Wat een fijne prijs! Ik neem ook graag een cappuccino mee voor onderweg, soft seagrass vind ik wel een vrolijk voorjaarskleurtje! Ik loot heel graag mee

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 5 april 2021 at 19:24

  Wat een mooie kleuren…ik kan eigenlijk niet kiezen, maar ik ga dan toch voor Soft Seagrass. Daar drink ik dan graag mijn nespresso stormio uit.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 5 april 2021 at 19:23

  De Soft Lupin, ik ben dol op de kleur lavendelblauw. Erin gaat dan een dubbele espresso, in 0,2 l kunnen misschien wel 2 dubbele espresso’s. Yummie!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 5 april 2021 at 19:22

  Ik drink heel graag capuccinos! En ik kan niet kiezen tussen soft seagrass en soft rose. 😫😫😫

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 5 april 2021 at 19:19

  Oeh, zo’n mooie roze komt altijd goed van pas in ons meidenhuis. Altijd iemand onderweg

 • Avatar van Debora
  Reply Debora 5 april 2021 at 19:19

  Wow de softrose🥰. Fantastisch!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 5 april 2021 at 19:17

  Soft Rose super handig om take away koffie mee te nemen

 • Avatar van Nuray van den Berg
  Reply Nuray van den Berg 5 april 2021 at 19:17

  Ik ben dol op een dubbele Nespresso vivalto die past perfect in deze thermosbeker in soft Rose

 • Avatar van Colinda
  Reply Colinda 5 april 2021 at 19:15

  Leuk! Ik gun deze mooie seagrass beker aan mijn dochter voor deze gekke examenperiode,dan kan ze wel een extra bakkie koffie 2go gebruiken. Haar favo is caramel late maar ze houdt ook van een heerlijke ouderwetse Douwe Egberts uit de oldscool koffiepot.

 • Avatar van Esmetalda
  Reply Esmetalda 5 april 2021 at 19:15

  Oh gaaf zeg! Ik dronk vroeger nooit koffie de laatste maanden steeds vaker en nu met een melk op schuimer dagelijks een heerlijke cappuccino
  Alleen als ik moet werken met een vroege dienst gun ik mij nooit de tijd om op te starten met een bakkie koffie aangezien dat ik al vind dat m’n wekker te vroeg gaat 🤣 dus deze beker zou echt super zijn! Kan ik het gewoon meenemen onderweg
  I love the colour soft sea grass

 • Avatar van Yasmin Baakman
  Reply Yasmin Baakman 5 april 2021 at 19:14

  Ooo ik doe graag mee! Ik zou heel graag een soft rose willen winnen voor mijn verse gember theetjes 😃

 • Avatar van Wing
  Reply Wing 5 april 2021 at 19:10

  Wat een super leuk artikel heb je geschreven Desirée! Een handig en fashionable thermobeker, die ook nog een duurzaam is! Behalve dat, zit er ook nog eens een spiegel bij, fijn naar werk met een warme cappuccino! zo kan mijn dag niet meer stuk. Ik vind de kleur Soft Sand super mooi – ik volg je ook op instagram voor trendy lifestyle inspiraties :)

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 5 april 2021 at 19:07

  Ik drink graag jasmijn thee en Soft Lupin spreekt me het meest aan.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.