Reizen & vrije tijd

Travel tip | Cuber Outdoor Suite

1 mei 2021

Cuber Outdoor Suite Veluwe
Even helemaal weg in eigen land, maar dan wel even helemaal wat anders? Dan zit je met deze Cuber Outdoor Suite helemaal goed! Een unieke vrijstaande hideout midden in de ongerepte natuur met de vrijheid van een vakantiehuis en de service van een hotel. Hoe tof is dat? In dit artikel lees je er alles over!

‘Lees ook: 5 Verrassend mooie wandelroutes in Nederland (die nog niet zo bekend zijn).’

Cuber Outdoor Suite

In de Cuber Outdoor Suite krijgt het hele ‘buiten naar binnen halen’ een nieuwe vorm. Van buiten is er gekozen voor een donkere kleur, zodat dit zoveel mogelijk wegvalt tegen de natuur eromheen, en door het gebruik van grote glazen puien heb je maximaal contact met de natuur. Van binnen is er gekozen voor een high-end look&feel zoals van een mooie hotelsuite waarbij je voorzien bent van alle comfort; zoals een zachte bank of lounge-stoel, een eigen luxe badkamer en een bed van goede kwaliteit. En waar je ook bent: je hebt overal eersterangs contact met de natuur.

Bij een heldere nacht kan je de zonwering open laten om te kijken naar een fonkelende sterrenhemel en ook in de badkamer is gekozen voor een glazen plafond waardoor het water uit de regendouche wel uit de lucht lijkt te vallen. En yes, bij lekker weer kan je natuurlijk ook buiten gaan zitten op je ruime terras met buitenhaard voor het ultieme outdoor-gevoel.

Een Cuber is 42m2 groot, komt met een extra lang King size bed, open keuken met vaatwasser, combimagnetron, Nespresso apparaat en gratis WiFi.

Cuber Outdoor Suite Veluwe Cuber Outdoor Suite Veluwe Cuber Outdoor Suite Veluwe Cuber Outdoor Suite Veluwe

Cuber app

Alsof de accommodatie zelf nog niet uniek genoeg is, kan je hem geheel besturen door middel van de Cuber app. Van het openen van de deur, het openen en sluiten van de screens, het instellen van de temperatuur van de airco en het dimmen van de lichten. Zelfs een ontbijt op bed is via de app te bestellen en – als je er behoefte aan hebt – kan je er ook contact met een lokale gids mee opnemen die je graag op pad neemt de natuur in of langs andere fotogenieke highlights in de omgeving.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

De eerste Cuber Outdoor Suites zijn door Break Away Concepts in samenwerking met strategisch partner Roompot geplaatst in het ongerepte natuurgebied in hartje Veluwe. Hier staan 30 suites op de mooiste plekken aan de rand van het Nationale Park de Hoge Veluwe (Hoenderloo). Het idee is om in de komende vijf jaar nog minstens vier andere locaties toe te voegen.

Prijzen en website

Een Cuber Outdoor Suite is te boeken vanaf 5 juli 2021 vanaf €103,00 tot €180,00 per nacht. Voor meer informatie en boekingen neem je een kijkje op de website van Cuber Outdoor Suite.

Cuber Outdoor Suite Veluwe

Dit lijkt me echt een heerlijke accommodatie om mij samen met Paul in de prachtige herfst een paar dagen terug te trekken, terwijl de meiden bij opa en oma logeren. Het ligt hier praktisch in onze achtertuin en het is een prachtige omgeving. Ik kan me voorstellen dat je je hierin even helemaal ‘alleen op de wereld’ kan voelen. Heerlijk onthaasten en genieten maar!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke Horjus
  Reply Marijke Horjus 3 mei 2021 at 09:30

  Wauw ziet er mooi uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 mei 2021 at 07:13

  Zo mooi en het ziet er rustgevend uit…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.