Beauty

Personal | Mijn ervaring met traangootfillers #1

4 mei 2021

ervaring met traangootfillers / traangootbehandeling / fillers traangoot (resultaat, foto's)
Als je mij op Instagram volgt, dan heb je vast al meegekregen dat ik onlangs mijn allereerste cosmetische ingreep heb ondergaan. Ik heb namelijk een traangootbehandeling met fillers gehad. De reactie hierop was een ontplofte inbox vol met vragen en een grote interesse naar deze behandeling en of ik er meer over wil delen. Laat ik in dit eerste artikel teruggaan naar het begin; waarom ik voor deze behandeling gekozen heb en het zetten van die eerste stap op weg naar de behandeling voor mijn ervaring met traangootfillers..

ervaring met traangootfillers / traangootbehandeling / fillers traangoot (resultaat, foto's) ervaring met traangootfillers / traangootbehandeling / fillers traangoot (resultaat, foto's) ervaring met traangootfillers / traangootbehandeling / fillers traangoot (resultaat, foto's)

– voor de behandeling ben ik naar YourFACE, Dokter Maarten Façee Schaeffer, geweest –

Mijn ervaring met traangootfillers #1

Vermoeide blik

Als ik terugkijk naar de laatste jaren, dan is er een heleboel gebeurd. Zo heb ik vier jaar geleden een maagverkleining gehad waardoor ik veel ben afgevallen en helaas is daarmee ook vulling op plekken waar ik het liever niet had gezien verloren gegaan. Tel daar twee jaar aan gebroken nachten, een druk leven als ondernemende moeder met twee kinderen en een jaar coronazorgen bij op en dan is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat je dat in het gezicht begint te zien. En waar ik met goede huidverzorgingsproducten de glow en conditie van mijn huid nog in orde kon houden, was er tegen de vermoeide blik, de ingevallen wallen en donkere kringen onder mijn ogen echt niks meer te beginnen.

Eerlijk? Ik herkende mijzelf soms niet meer als ik in de spiegel keek. Ik ben best wel handig met make-up en hier kan je veel mee bereiken, maar tegen deze ingevallen wallen en donkere kringen kon geen oogcrème of concealer meer op. Dus begon ik research te doen naar wat ik hieraan kon laten doen. Al snel kwam ik uit bij de mogelijkheid van een traangootbehandeling met fillers en hoe meer ik hier over las en foto’s van resultaten zag, hoe minder ik dit los kon laten.

Drempel

En toch was er een behoorlijke drempel waar ik overheen moest. Niet alleen omdat het gewoonweg best een beetje eng en spannend is om die eerste cosmetische ingreep te ondergaan, maar ook omdat ik ergens bang ben om ‘door te slaan’. Geloof me als ik zeg dat ik geen enkele moeite heb met ouder worden of het krijgen van rimpels, maar als je eenmaal weet wat er met een klein prikje hier en daar mogelijk is om er frisser, jonger en minder vermoeid uit te zien.. Daarnaast heb ik vanuit mijn vakgebied natuurlijk een grote interesse in skincare, beautybehandelingen en producten die echt gericht zijn op huidverbetering op de lange termijn. En ja, daar kunnen cosmetische ingrepen zeker aan bijdragen. Heel interessante materie en daar ga ik zeker een andere keer meer over vertellen :)

“Maar Dees, jij hebt zo’n ingreep toch echt helemaal niet nodig? Ik zie amper wallen?”, is een reactie die ik veel via social media kreeg toen ik voor het eerst uitsprak dat ik over deze behandeling nadacht. Maar besef je wel dat ik voor het maken van foto’s of filmpjes altijd een bepaalde hoek kies hoe ik mijn gezicht hou, rekening houd met de belichting, met make-up in de weer ben geweest en niet voor niks soms een filtertje gebruik op social media. En eigenlijk zegt dat al voldoende. Dat ik er zo mee bezig was om die wallen en kringen te verbloemen..

ervaring met traangootfillers / traangootbehandeling / fillers traangoot (resultaat, foto's)

Ik kan mijn rimpeltjes en lijntjes best omarmen en vind het ook helemaal niet erg dat het er langzaam steeds wat meer worden, maar die vermoeide blik door de ingevallen huid onder mijn ogen kon ik maar niet loslaten en accepteren. Gek genoeg is er best een taboe over het open zijn en al dan niet laten uitvoeren van een cosmetische ingreep en waar ik eerst nog wat bang was voor de mening van anderen, besloot ik dat die er eigenlijk niet toe doet. Ik had mijn onderzoek gedaan, alle informatie, eventuele risico’s, voors en tegens met elkaar afgewogen en besloten dat ik er voor zou gaan. Want uiteindelijk is dit iets wat ik voor mijzelf doe, zodat ik hopelijk mijzelf weer wat terug zou zien als ik in de spiegel zou kijken.

Inmiddels heb ik de traangootbehandeling met fillers er al even op zitten en ik ben er nog steeds iedere dag enorm blij mee ♥ In het volgende artikel ga ik dieper in op de behandeling zelf en laat ik natuurlijk met duidelijke voor- en nafoto’s het resultaat van mijn ervaring met traangootfillers aan je zien! –> Klik hier voor dit artikel!

Mocht je vragen hebben over de behandeling stel ze dan gerust onder dit artikel of stuur me een mailtje, dan beantwoord ik ze in een Q&A over traangootfillers.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Merz Aesthetitcs; PQC NN2967 APR21 PR.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 4 mei 2021 at 20:46

  Dat klinkt interessant! Moet je vaker? Of is 1x genoeg? En….doet het zeer? Kosten? Zoveel vragen haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2021 at 13:33

   Hi Kim, ik neem je vragen zéker mee in de Q&A!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 mei 2021 at 20:09

  Had ik het toch goed gezien….
  Zo fijn dat dit kan…..
  Petje af dat jij dit had laten doen….
  Waarom niet als het kan.
  Jij had inderdaad de laatste jaren nogal wat meegemaakt.
  Je ziet er heel goed uit…..
  Ook ben jij een voorbeeld voor velen..

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2021 at 13:33

   Dankjewel voor je lieve woorden <3

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 4 mei 2021 at 19:33

  Wat leuk om te lezen! Ik heb vorig jaar september ook traangootfillers laten plaatsen. De verkleuring die ik heb, maakt het helaas niet minder (is genetisch?). Maar het extra volume zorgt toch voor een veel minder vermoeide blik. Ik heb niet het excuus van kinderen, en ben wat jonger, maar toch zag ik er zó moe uit omdat je de vorm van mijn oogkassen vrij duidelijk zag. Het is nu ook niet helemaal opgevuld, maar net genoeg om er wat wakkerder en frisser uit te zien. Goed om te lezen dat je er blij mee bent!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2021 at 13:34

   Echt he? Dat extra volume alleen al kan zo’n enorm verschil maken! Dan neem je een eventuele donkere verkleuring die er niet mee weggaat wel voor lief en daar hebben we dan weer concealer voor ;) Blij dat jij er ook zo tevreden over bent!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.