Beauty

Love it! | Kneipp Soft Skin nourishing body cream

22 mei 2021

Kneipp Soft Skin nourishing body cream review
Er zijn van die merken waar je door de jaren heen steeds weer bij terug blijft komen, simpelweg omdat de producten doen wat ze beloven en er fijne ingrediënten in zitten waar je huid goed op reageert. Zo heb ik dat met Kneipp, echt zo’n fijn feel good beautymerk :) Ik ontving even geleden de Kneipp Soft Skin nourishing body cream en vertel je hier graag meer over in deze review. Ook mag ik 2x een heerlijk Soft Skin verwenpakket weggeven!

Kneipp Soft Skin nourishing body cream review

Kneipp Soft Skin nourishing body cream

De belofte

“Gun jezelf elke dag een verwenmoment met de rijke, romige body crèmes van Kneipp. Deze voedende en hydraterende crèmes op basis van natuurlijk verzorgende oliën trekken goed in zonder plakkerig gevoel. Ze geven 24 uur lang hydratatie en bescherming. De geur is niet te veel aanwezig en zit je parfum niet in de weg. De zachte, hoogwaardige ingrediënten werken heel goed op schrale plekjes op de huid. Het voedt en hydrateert de huid nog intenser dan een body lotion en bezorgt je een echt verwengevoel.

Gun jezelf en je huid elke dag iets bijzonders met de zacht geurende Kneipp body crème Soft Skin amandelmelk – amandelolie. Hoogwaardig amandelmelk-extract en natuurlijke amandelolie hydrateren en houden de huid langdurig zacht.”

Ingrediënten

Als ik naar het ingrediëntenlijstje van deze Kneipp Soft Skin nourishing body crème kijk, dan is het er eentje waar ik met mijn droge huidje heel blij van word. Zo zit er onder andere glycerine, kokosextract, zoete amandelolie, amandelmelk, vitamine E, panthenol en lavendelolie in die samen verzorgende, hydraterende en beschermende eigenschappen hebben.

Good to know: in deze bodycrème zit geen paraffine, siliconen, microplastics of minerale olie en het is niet op dieren getest.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kneipp Soft Skin nourishing body cream is verkrijgbaar voor €10,99/200ml bij onder andere Kruidvat, Etos en Parfumerie Douglas. Tipje: via de Kneipp webshop is er nu 30% korting op alle body care producten :)

Kneipp Soft Skin nourishing body cream review Kneipp Soft Skin nourishing body cream reviewKneipp Soft Skin nourishing body cream review

Review

De Kneipp Soft Skin nourishing body cream komt in witte ronde pot met mooie bloesemprint. Het eerste dat opvalt als je de pot opendraait is de heerlijke geur die je tegemoet komt. Je ruikt er duidelijk de herkenbare geur van amandel in terug, maar dan met een licht bloemig, creamy en subtiel kruidig randje waar duidelijk wat lavendel doorheen zit. Ik vind dit echt een heel erg lekkere geur; niet te overheersend, zacht en subtiel, verzorgend en een geur die dicht op de huid nog best een lange tijd blijft hangen.

De substantie van deze body cream is dunner dan die van een body butter, maar net even wat dikker dan die van een bodylotion. Hij voelt zacht en fris aan op de huid en trekt redelijk vlot in, zonder een plakkerig of vettig laagje achter te laten. Wel voelt de huid direct lekker zacht en soepel aan en is het droge, trekkerige gevoel gelijk verdwenen. Fijn!

Mocht je niet een heel droge huid hebben, maar wil je je huid wel dat beetje extra verzorging meegeven dan is er in de Kneipp Soft Skin lijn ook een body lotion terug te vinden. Deze is net even wat minder rijk, maar alsnog heerlijk hydraterend. Maar als je huid – net zoals die van mij – wel echt even dat beetje extra voeding kan gebruiken, dan kan ik de body cream duidelijk aanraden. Echt zo’n fijn product om de dag met een rustgevend insmeermomentje mee af te sluiten waarbij de geur me ook nog eens kalmeert. Love it!

Winactie

Ik mag 2x een heerlijk Kneipp Soft Skin pakket weggeven! Kans maken is heel eenvoudig, door simpelweg de volgende vraag te beantwoorden:

– Wat is voor jou het perfecte me-time momentje op de dag? Waar laad jij van op?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kneipp. Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 30 mei 2021, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 30 mei 2021 at 23:12

    Heerlijk ’s avonds voor het slapen gaan douchen en dan fris mijn bedje in!! En met een NIET PLAKKERIGE (!!!! Love it !!!!) bodycream zou dit moment nóg perfecter zijn 🥰

  • Avatar van Linda Smeets
    Reply Linda Smeets 30 mei 2021 at 18:24

    Mijn perfect perfect me-time momentje is wanneer ’s avonds iedereen op één oor ligt… Heerlijk in een warm bad liggen met een goed boek en een kopje jasmijnthee.

  • Avatar van Galinka van Bokhorst
    Reply Galinka van Bokhorst 30 mei 2021 at 15:49

    Mijn perfecte me-momentje is als niemand me stoort en dan heerlijk genieten van een goed boek met een lekker kopje thee met wat lekkers erbij. Maar wel na eerst een verfrissende douche te hebben genomen.

  • Avatar van Lotte
    Reply Lotte 28 mei 2021 at 18:05

    Zo’n heerlijk verwenpakketje verdient toch iedereen?! Ik zou dit graag cadeau doen aan een lieve vriendin, voor wat meer me-time! Ik laad erg op van een half uurtje yoga… ben ik helemaal zennnn!

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 28 mei 2021 at 16:56

    Een heerlijke bad met een knabbeltje of chocolade!

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 28 mei 2021 at 14:27

    van een lekker lang heet bad!

  • Avatar van Wessel
    Reply Wessel 27 mei 2021 at 13:24

    Kneipp is het favoriete merk van mijn lief en deze lijn ‘Soft Skin’ belooft veel goeds! Ik gun haar meer ontspanmomentjes in de chaos van de dag! Persoonlijk laad ik op van uitslapen!

  • Avatar van Penny
    Reply Penny 26 mei 2021 at 18:48

    Mijn eerste koffie in de ochtend, heerlijk!!

  • Avatar van Mark
    Reply Mark 26 mei 2021 at 16:19

    Persoonlijk laad ik erg op van een ronde hardlopen door het bos. Maar ik doe natuurlijk niet voor mezelf mee, maar voor mijn vriendin! Zij laadt enorm op in de badkamer: heerlijk badderen of onder de douche met luxe producten geven haar weer energie!

  • Avatar van Edith
    Reply Edith 26 mei 2021 at 12:16

    Het perfecte me time moment van de dag? Ik zou willen dat ik elke dag één momentje had maar daar ben ik te ongeduldig voor denk ik. Of ik ben een hele slechte planner wat natuurlijk ook een optie is maar ik probeer wel regelmatig (nou ja valt tegenwoordig ook tegen met iedereen teveel thuis) een dagje in te plannen met een heerlijke wandeling, daarna lekker een douche en als het kan liefst in bad waar ik echt heerlijk kan ontspannen om daarna echt los te gaan met crèmes en maskertjes etc. om te eindigen met een goed boek op de bank of in de zon. Yep, dat is echt mijn perfecte me myself and I momenten DAG.

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 25 mei 2021 at 22:28

    Mijn me time is het moment dat ik in de vroege ochtend in alle stilte alleen een uurtje door de bossen wandel.

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 25 mei 2021 at 18:24

    Ik laad op van een lekker uitgebreid badritueel. Maskertje op, lekker liggen in een warm schuimend bad of met lekkere olie. Tijdschrift en kruidenthee bij de hand en na het badderen mezelf héérlijk insmeren met bodylotion of bodybutter! Ik word al blij van het idee!

  • Avatar van Noortje
    Reply Noortje 25 mei 2021 at 17:51

    Een heerlijke douche om de dag mee af te sluiten! Daarna echt even tijd voor mezelf nemen om mij van top tot teen in te smeren!

  • Avatar van Marjan Zuid
    Reply Marjan Zuid 25 mei 2021 at 16:20

    ‘S avonds lekker een rondje hardlopen, en daarna onder een welverdiende warme douche. Met een lekkere douche schuim en daarna, tegen het uitdrogen, van top tot teen in de bodylotion.

  • Avatar van Bobby Brand
    Reply Bobby Brand 25 mei 2021 at 15:17

    Mijn perfecte momentje is op het einde van de dag even mediteren en alle negatieve gedachtes “ontladen”

  • Avatar van Carolien
    Reply Carolien 25 mei 2021 at 15:05

    Een heerlijk warm bad na een dagje werken nadat mijn zoontje in bed ligt.

  • Avatar van Vivian Bauptit
    Reply Vivian Bauptit 25 mei 2021 at 14:11

    Mijn me-time momentje is met mijn geheim of een goed boek op de bank chillen (als de kids op bed liggen)met een lekker bakkie thee erbij of warme chocolademelk met slagroom héérlijk!

  • Avatar van Iris Bakker
    Reply Iris Bakker 25 mei 2021 at 10:38

    Nu met het thuiswerken, probeer ik er wel vaker aan te denken. Als s middags de zon de keuken in schijnt, ga ik even met een kopje koffie in de zon genieten van een cracker met hagelslag. Als de kids op bed liggen, pak ik graag een boek (nu de zevende zus aan het lezen, heerlijk!) of ga ik verder met mijn diamond painting. Om 22 uur nog even lekker douchen met een fijne douchefoam en daarna nog een kwartiertje verder lezen in bed

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 25 mei 2021 at 10:27

    Ik laad op van een half uurtje in een warm bad met een goed boek!

  • Avatar van Marja
    Reply Marja 24 mei 2021 at 23:14

    Een kop koffie met een stroopwafel, beentjes omhoog en muziek op de radio

  • Avatar van Simone
    Reply Simone 24 mei 2021 at 20:14

    Na het rennen douchen en dan koffie

  • Avatar van Yvonne W.
    Reply Yvonne W. 24 mei 2021 at 19:34

    Ik laad enorm op van mijn café latte, die ik ’s avonds in alle rust op de bank drink als de kindjes in bed liggen!

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 24 mei 2021 at 19:14

    Een pot chai thee maken van verse kruiden & genieten van de geur en smaak. Het lijkt zo simpel maar elke dag even erbij relaxen en genieten van mijn kids die samen spelen is zo groots.

  • Avatar van kempenaers anita
    Reply kempenaers anita 24 mei 2021 at 15:43

    een flinke wandeling en daarna een warm bad met heerlijke kneipp producten

  • Avatar van https://surprisa.weebly.com/
    Reply https://surprisa.weebly.com/ 24 mei 2021 at 15:09

    Als ik ’s morgens goed uitgeslapen en zonder pijn wakker word, ervaar ik een geluksmomentje. Dan voel ik me blij en tevreden en begin ik vrolijk aan een nieuwe dag!

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 24 mei 2021 at 13:22

    Een kopje koffie :)

  • Avatar van Marjolein van der Sluis
    Reply Marjolein van der Sluis 24 mei 2021 at 13:04

    Hey wat een leuke actie! Mijn perfecte me-time momentje op een dag? Op mijn relaxt kamer zitten met kaarsjes en rustige muziek aan en dan in de spiegel naar mijzelf kijken. Dat klinkt mogelijk wat egoistisch maar dat zorgt er weer voor dat ik weer contact kan maken met mijzelf. Ipv dat ik veel bezig ben met wat er allemaal om mij heen gebeurt. Vaak smeer ik mij daarin in mijn een bodylotion. Ik ben daarom vooral ook benieuwd naar deze geur :-)

  • Avatar van mirremeid
    Reply mirremeid 24 mei 2021 at 12:58

    Een flinke wandeling en daarna lekker uitgebreid in bad. Daarna mezelf goed verzorgen met Kneipp Soft Skin nourishing body cream lijkt mij heerlijk.

  • Avatar van Pascale
    Reply Pascale 24 mei 2021 at 12:52

    Na een lange wandeling lekker douchen daarna fijne bodylotion opsmeren een kopje thee en een goed boek, heerlijk!!!

  • Avatar van Centine Blaakman
    Reply Centine Blaakman 24 mei 2021 at 10:14

    Zo’n ochtend als ik nu heb :). Ik ben al op vanaf een uurtje of 8 en de rest van het gezin is nog in diepe rust. Ik heb al gedoucht en rommel lekker een beetje in huis. Muziekje aan, potje thee erbij en ik ga lekker mijn eigen gang. Fijner kan de dag niet beginnen!

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 23 mei 2021 at 23:39

    Een lekker kopje koffie

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 23 mei 2021 at 20:14

    Op zondagochtend vanaf een uur of tien is het plotseling stil bij mij in huis. We ontbijten eerst met z’n viertjes, de kinderen schieten in hun sportkleding en het is vooral boven een drukte van jewelste. Mijn man gaat mountainbiken met z’n vrienden en na een onstuimige wervelwind van ‘Waar is mijn sportbroek?’ en ‘Wie heeft mijn hockeystick gezien?!’ is het ineens stil. Ik heb een onwijs lieve man en schatten van kinderen, maar o wat is het fijn om even met mezelf te zijn. Me-time is aan! Als dan een uur of twee later het hele spul weer thuis komt zonder kleerscheuren ben ik ook weer blij hoor, maar vooral weer helemaal opgeladen! ;)

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 23 mei 2021 at 19:41

    Een heerlijk wandeling door de prachtige natuur gevolgd door een heerlijke ontspannende douche .

  • Avatar van marijksels
    Reply marijksels 23 mei 2021 at 18:28

    Na een lange dag, de boel aan de kant. Een lekkere warme douche, mezelf een beetje vertroetelen met heerlijke geuren. En dan met een groot glas thee op de bank ploffen, geurkaarsjes aan en even lekker met een boekje in een hoekje

  • Avatar van Annelies
    Reply Annelies 23 mei 2021 at 17:58

    Hardlopen en daarna een lekkere douche, met Kneipp natuurlijk!

  • Avatar van co
    Reply co 23 mei 2021 at 17:56

    mijn moment begin om 20:00. na een drukke dag met de kids en werk ga ik om 20:00 uur zitten, kinderen op bed, bakkie koffie erbij, gtst aan…..

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 23 mei 2021 at 17:06

    Op een vrije morgen sta ik vroeg op om in alle stilte een kop koffie te drinken. Het liefst in de tuin, zodat ik alleen de natuur hoor.
    Na een werkdag kan ik mezelf weer helemaal opladen door een warme douche te nemen en daarna een powernap van 20 minuten (wel de wekker zetten) te nemen.

  • Avatar van Sandra Luijten
    Reply Sandra Luijten 23 mei 2021 at 17:04

    Mijn perfecte me-time momentje…. lekker lang in een warm bad en daarna mijn huid heerlijk verzorgen met de producten van kneipp❤

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 23 mei 2021 at 16:57

    Mijn dagelijkse me-time momentje is als ik in de ochtend onze poes ga voeren, lekker kroelen en genieten van haar positieve aandacht (al is dat eigenlijk om het eten ;-) )

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 23 mei 2021 at 16:12

    Als er “niks” in mijn agenda staat. Ieder maand Iedere maand zet ik zet ik er dat 8 keer in.

  • Avatar van maria louisa van erum
    Reply maria louisa van erum 23 mei 2021 at 15:19

    kneipp heeft fijne produkten

  • Avatar van Heleen Haarsma
    Reply Heleen Haarsma 23 mei 2021 at 14:29

    Dat is na een dag hard werken eerst mijn lieve hondje uitlaten en daarna heerlijk uitgebreid douchen!
    Zo’n heerlijke crème zou zo’n dag dan helemaal af maken!

    Duimen maarrrr…

  • Avatar van lottie
    Reply lottie 23 mei 2021 at 14:20

    In de vroege ochtend, als iedereen nog slaapt en ik een boek lees met een kop thee erbij!

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 23 mei 2021 at 13:20

    Even wandelen in de middag door de stad, even alleen boodschappen doen.
    Even een momentje alleen, doe erg graag mee met deze winactie, lijk me heerlijk producten.

  • Avatar van Leo
    Reply Leo 23 mei 2021 at 13:01

    Lekker in bad met een kop thee, chocola en een fijn tijdschrift!

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 23 mei 2021 at 12:17

    Wat een super heerlijke verwennerij voor mijn huid is dit geweldige fijne Kneipp pakket. Mijn perfecte me- time moment is de zaterdag. Dan neem ik echt de tijd om me zelf heerlijk te verwennen met een fijn gezichts maskertje douchen met een heerlijk reukende douchefoam en mijn haar wassen en ook voorzien van een haarmasker geven. Mijn handen verzorgen met een maskertje en de nagels voorzien van een mooi kleurtje! Dit is voor mij echt een super heerlijk verwen ochtendje waarvan ik van op kikker en blij van word een echt me time moment!! ❤😍💛

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 23 mei 2021 at 12:01

    Leuke actie!!
    Ik laad op wanneer de meiden op bed liggen en ik heerlijk op de bank plof met een koppie thee en Netflix!!

  • Avatar van Inge Bergsma-Kiezebrink
    Reply Inge Bergsma-Kiezebrink 23 mei 2021 at 11:57

    ‘S avonds als de jongens op bed liggen en ik een lekker kopje thee voor mezelf heb gezet.

  • Avatar van Marjanne
    Reply Marjanne 23 mei 2021 at 11:46

    Een theemoment wanneer mijn man van zijn werk thuis komt ……………….ouderwets misschien maar voor mij een oh zo waardevol moment

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 23 mei 2021 at 11:35

    ’s Avonds na het eten en het wassen van de kinderen even lekker alleen wandelen. Daarna als de kid op bed liggen en er zijn geen verplichtingen meer dan kan ik erg genieten van een spannende serie. Lekker op de bank onder een dekentje heerlijk!

  • Avatar van Marja Legius
    Reply Marja Legius 23 mei 2021 at 11:06

    in de ochtend als er nog niemand wakker is een kopje koffie drinken en genieten van de stilte

  • Avatar van Irene Niec
    Reply Irene Niec 23 mei 2021 at 10:47

    Na het avondeten en de vaat dan heb ik alle tijd van de wereld

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 23 mei 2021 at 10:46

    Een lekker bad met een rustgevend muziekje op de achtergrond

  • Avatar van Ineke
    Reply Ineke 23 mei 2021 at 10:34

    Door een stevige wandeling te maken en daarna lekker douchen met Kneipp voor een verzorgde huid, ben ik weer helemaal fris.

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 23 mei 2021 at 10:15

    Als ik een wellness avondje kan doen

  • Avatar van Erica
    Reply Erica 23 mei 2021 at 09:49

    Wat een mooie winactie ik doe graag mee.
    Het perfecte me-time momentje op de dag, is s’avonds, na een drukke dag, lekker douchen, en daarna relaxed op de bank, wandelen in de natuur is ook heel erg relaxed.

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 23 mei 2021 at 09:48

    Ik laad op van eerst een heerlijke wandeling maken, en dan daarna genieten van een warme douche met lekker ruikende producten

  • Avatar van Yvette
    Reply Yvette 23 mei 2021 at 09:41

    Een avondje relaxen in bad met een goed boek en daarna lekker insmeren met een goede body cream!

  • Avatar van Willem de Wal
    Reply Willem de Wal 23 mei 2021 at 09:24

    Na mijn dagelijkse tochtje op de racefiets, een warm bad en daarna met een goed boek in comfortabele kleding languit op de bank.

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 23 mei 2021 at 09:10

    Zoals velen met mij laad ook ik op door even alleen te wandelen. Even niks, alleen ik en het ritme van mijn stappen.

  • Avatar van J. Jonker
    Reply J. Jonker 23 mei 2021 at 08:18

    Tijdens een dijkwandeling gewoon een fazant in een weiland zien/zwaluwen zien vliegen/ vlindertjes zien en daarna op de bank met een kopje thee.

  • Avatar van Nina Mol
    Reply Nina Mol 23 mei 2021 at 05:38

    “Wat is voor jou het perfecte me-time momentje op de dag? Waar laad jij van op?” ……..mijn me time is uit mijn werk een uurtje zitten, muziekje op met een heerlijk glas gemberthee!!

  • Avatar van Suus
    Reply Suus 23 mei 2021 at 05:22

    Ik waag graag een kansje voor dit heerlijke Kneipp Soft skin pakket! Mijn favoriete me time moment is op de vrijdagen als ik vrij ben. Lekker de hele dag in mijn huispak relaxen met een goed boek en Netflix.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 23 mei 2021 at 00:45

    Zo fijn want ik hou van dit fijne merk beautyproducten en zeker als er zo een superleuke leuke actie is van 2 halen 1 betalen….. 😍
    Mijn perfecte me-time moment is omdat ik door ziekte heel erg veel last heb van de lange dagen die o zo vermoeiend voor me zijn…. als ik in mijn bed lig met met de benen gestrekt de televisie aan en naar mijn favoriete televisie programma’s kijk op mijn favoriete kanaal door te kijken naar de homemakeovers, de 90 days…. het kopen van woningen etc….. dan ben ik gelukkig…..
    Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie….

    Xoxo

  • Avatar van Milusca
    Reply Milusca 23 mei 2021 at 00:20

    🌸🌸WhoopWhoop 🌸🌸Wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee. Mijn me-time moment is. Na een drukke werk dag lekker lang in bad met een zalige badschuim muziekje aan kaarsjes aan. Daarna insmeren met olie badjas aan ploffen op de bank met een goed boek/tijdschrift kopje thee pure chocolade en genieten maar mijn tijd. Heerlijk tot rust komen dit doet mijn lichaam erg goed just relax no stress 🌸🌸🌸

  • Avatar van Marian zw
    Reply Marian zw 22 mei 2021 at 22:48

    Een pot thee en een boek, of een heerlijk warm bad. Vooral de momenten waarop er even niemand “Mama” roept

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 22 mei 2021 at 22:19

    Kopje thee en kastjes op m’n schoot

  • Avatar van Ivana
    Reply Ivana 22 mei 2021 at 22:18

    op het moment dat ik mijn dochter in bed leg en een bad neem

  • Avatar van humarah ahmed
    Reply humarah ahmed 22 mei 2021 at 22:17

    Een knuffel aan m’n rechterhelft.

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 22 mei 2021 at 22:11

    Van een lekkere warme lange douche of een voetenbad

  • Avatar van Jacqueline van de Manakker
    Reply Jacqueline van de Manakker 22 mei 2021 at 21:31

    Douchen en danlekker even met een kop thee op de bank en een mooi boek erbij, dan kan ik er weer tegen

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 22 mei 2021 at 21:20

    Lekker vroeg op de avond lang in bad!! Boekje en wijntje er bij!

  • Avatar van Debby Koeman
    Reply Debby Koeman 22 mei 2021 at 20:57

    Helaas kom ik niet iedere dag toe aan me-time. Maar op vrijdag wel. Dat is de parttime dag van mijn werk en als iedereen het huis uit is, doe ik alles waar ik de rest van de week geen tijd voor heb. De krant lezen met een lekkere kop koffie, uitgebreid in bad, boekje lezen, serie kijken. Dan kan ik er de rest van week weer tegen!

  • Avatar van Familie Vd lek
    Reply Familie Vd lek 22 mei 2021 at 20:50

    Een kop koffie en lekker douchen

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 22 mei 2021 at 20:45

    Op de dag, dan zou ik zeggen rond een uurtje of half 4 een kopje thee, even lekker op de bank en een video op Youtube.

  • Avatar van Grete Karina
    Reply Grete Karina 22 mei 2021 at 20:25

    Het perfecte me-time momentje op de dag is voor mij het kopje koffie na het avondeten en dan lekker met de beentjes omhoog een mooi boek lezen of even tv kijken!

  • Avatar van ANJA jager
    Reply ANJA jager 22 mei 2021 at 20:11

    naar het hardlopen lekker douchen me zelf even verwennen en dan op de bank kruipen met een kop thee en een boek of een film

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 22 mei 2021 at 20:10

    Actief bezig geweest zijn en fris gedoucht op de bank met een bakje thee.

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 22 mei 2021 at 20:08

    Mijn perfecte me-time momentje is om heerlijk te sporten, daarna een lekkere douche te nemen en dan moe maar voldaan te relaxen op de bank

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 22 mei 2021 at 20:06

    Als ik na een dag werken eerst een lange wandeling maak om mij vervolgens “op te sluiten op de badkamer” en dan heerlijk een warm bad neem.

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 22 mei 2021 at 19:47

    Met een haakwerkje op de bank…

  • Avatar van Joke Vink
    Reply Joke Vink 22 mei 2021 at 19:45

    Lekker naar een frisse douche
    Op de bank met een spannend boek
    Even relaxen en ontspannen
    Mijn huid verwennen met Kneipp
    Wat wil een mens nog meer

  • Avatar van Jenny
    Reply Jenny 22 mei 2021 at 19:38

    Ik loop nogal vast in het beantwoorden van deze vraag omdat die twee dingen weinig met elkaar te maken hebben als je door ziekte altijd uitgeput bent. Slapen is het enige waar de kapotte accu enigszins van oplaadt? T_T

  • Avatar van elisabeth maria martina mols
    Reply elisabeth maria martina mols 22 mei 2021 at 19:35

    als ik klaar ben met koken opruimen etc, lekker douchen en mijn huid verzorgen het liefst met Kneipp dan mijn huispak aan en lekker chillen op de bank

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 22 mei 2021 at 19:32

    Bij mij is dat moment met een kopje thee op de bank een aflevering van Greys Anatomy kijken. Wat een fijne serie! Ik doe graag mee!

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 22 mei 2021 at 19:30

    Van een bad. Als ik een lange dag gehad heb en mijn rug opspeelt is er niks lekkerder dan een lekker warm bad nemen en dan kaarsen aan en een boekje erbij.

  • Avatar van Nicole Antonissen
    Reply Nicole Antonissen 22 mei 2021 at 19:14

    Een lekkere wandeling met de hond in de polder

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.