Mama & Kind

Mommy musthave | Het Thule Yepp Nexxt fietsstoeltje

3 mei 2021

Thule Yepp Nexxt fietsstoeltje/fietszitje
Eén van de leukste buitenactiviteiten met je kind is toch wel het samen fietsen. En vooral zo’n eerste ritje op de fiets is er eentje die je niet snel vergeet. Een goed fietszitje is daarom onmisbaar voor de dagelijkse fietsritjes of een leuk actief uitje met het gezin. In dit artikel lees je alles over de award winning Thule Yepp Nexxt fietszitjes, een aantal tips om veilig samen met je kind te fietsen én ik mag een aantal mooie Thule fietsstoeltjes weggeven!

‘Lees ook: Momtalk | Onze ervaring met de Thule Spring buggy.’

Thule Yepp Nexxt fietsstoeltje/fietszitje

Het Thule Yepp Nexxt fietsstoeltje

Het is misschien wel één van de meest bekende fietsstoeltjes die er is. Ik begrijp wel waarom; niet alleen zien ze er leuk uit en zijn ze verkrijgbaar in frisse kleuren, het Thule Yepp Nexxt fietszitje staat vooral bekend om zijn goede kwaliteit, veiligheid en comfort voor je kleintje. Zo hebben alle Yepp Nexxt fietszitjes een vijfpuntsgordel, unieke sluiting en zijn ze gemaakt van waterafstotende materialen waardoor je ze het hele jaar door op je fiets bevestigd kan laten zitten zonder dat ze gaan roesten of verweren. Met het ontwerp won Thule verschillende awards, zoals de iF Gold Design Award, reddot Design Award en Baby Innovation Award.

De Thule Yepp Nexxt Mini is het voorzitje dat gebruikt kan worden vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten tot wanneer hij of zij 15 kilo weegt. De Thule Yepp Nexxt Maxi is het achterzitje waar je kind op kan zitten totdat hij of zij 22 kilo weegt. Goed om te weten: beide zitjes zijn heel eenvoudig aan de fiets te bevestigen, hebben een zachte shockabsorberende en ergonomische zit en de voetsteun en riempjes zijn simpel met één hand verstelbaar om aan te passen wanneer je kind groter wordt.

Wat is het verschil tussen de Thule Yepp en Thule Yepp Nexxt modellen? Waar de Thule Yepp al een mooi, slim en functioneel fietszitje is, gaat de Thule Yepp Nexxt nét een stapje verder als het aankomt op een ultra-lichtgewicht design en een upgrade met o.a. een magnetisch harnas, de shockabsorberende zitting en dat je deze echt het hele jaar door buiten kan laten staan.

Voor de Thule voorzitjes zijn ook nog leuke accessoires verkrijgbaar zoals een windscreen en zachte stuurbekleding zodat je kleintje het hoofdje kan laten rusten (of lekker weg kan dommelen) tijdens het fietsen.

–> Klik hier voor het volledige aanbod aan Tule fietszitjes en verkoopinformatie.

Thule Yepp Nexxt fietsstoeltje/fietszitje

Tips om veilig met je kind te fietsen

Veiligheid staat natuurlijk voorop als je samen met je kind op de fiets zit. Het gebruiken van een goed, verstelbaar en ergonomisch fietsstoeltje is daarbij onmisbaar. Let daarbij op de lengte en het gewicht van je kind of je hem of haar op een goed gemonteerd voorzitje of achterzitje zet. Stel vervolgens de voetensteun op de juiste lengte in en maak altijd het gordeltje dicht.

Laat je kind verder nooit alleen achter in een fietsstoeltje, ga niet harder dan 25km/uur, vermijd steile hellingen, drempels en langdurig fietsen op een ongelijke grond en kies een route waarbij je je op je gemak voelt. Het is in Nederland niet verplicht, maar je zou daarnaast ook nog kunnen denken aan een goed passende fietshelm voor zowel jezelf als je kind.

Thule Yepp Nexxt fietsstoeltje/fietszitje

Winactie

In samenwerking met Thule mag ik 3x een Thule Yepp Nexxt fietsstoeltje naar keuze weggeven. Hoe leuk is dat?! Zo ben je helemaal klaar om veilig samen met je kleintje op pad te kunnen gaan en nieuwe avonturen te gaan beleven :)

Hoe maak je kans?
1. Neem een kijkje op de website van Thule en maak je keuze uit de verschillende Yepp Nexxt modellen
2. Laat in een reactie onder dit artikel achter welk model (voorzitje of achterzitje) en kleur Thule Yepp Nexxt fietszitje je zou willen winnen.

That’s all. Good luck!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 9 mei 2021, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Margriet
  Reply Margriet 9 mei 2021 at 21:25

  Zou echt super zijn om de Thule Yepp Nexxt Maxi in Chocolate Brown te winnen!

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 9 mei 2021 at 16:31

  Wat een leuke actie! Zodra het maar even kan, stappen wij op de fiets. Onze kids genieten hier enorm van! Als ze bij opa en oma zijn, wordt daar dan ook regelmatig aan hen gevraagd of ze op de ‘fies’ kunnen. Helaas hebben opa en oma alleen een voorzitje, waardoor dit niet kan. Hoe leuk als we ze zo’n mooi Thule Yepp Nexxt Maxi zitje (grijs) kunnen winnen, zodat onze kids samen met opa en oma op de ‘sies’ kunnen!

 • Avatar van Phuong
  Reply Phuong 9 mei 2021 at 01:15

  Graag doe ik mee voor de Thule Yepp Nexxt Maxi in de kleur grijs voor ons meisje van twee. Zij wil heel graag mee met papa en grote broer op de fiets, maar we hebben nog geen stoeltje op de fiets. Deze leuke winactie zou voor ons geweldig zijn.

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 7 mei 2021 at 21:18

  Iedere week fiets ik een aantal keer met mijn dochter van 3 achter op de fiets. Als het heeft geregend, dan krijgt ze natte “billies” 😁. Wij wonen in een dorp, als wij richting de kinderboerderij fietsen voor eitjes te kopen, dan hebben wij onderweg niet een heel kuilvrije route. Met de Thule Yepp Nexxt Maxi aquamarine verwacht ik dat de billies van Nova de hobbels en kuilen een iets zachtere rit hebben.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 7 mei 2021 at 16:38

  Nu de weersvoorspellingen aan de betere hand zijn en het voorjaar steeds ietsje dichterbij komt, ga ik er graag met de fiets op uit. Om de kids te vervoeren, gebruiken wij veelal de bakfiets. Zonder trapondersteuning, en dat is tijdens langere afstanden toch iets minder prettig. Om deze tochten aangenamer te maken voor zowel mijzelf als voor mijn zoon, is een veilig en goedgekeurd fietszitje onmisbaar. De Thule Yepp Nexxt is er zo een: veilig, verantwoord en het biedt veel comfort voor de kleine man. Daarbij opgeteld de fijne upgrades ten opzichte van de Thule Yepp, zal mijn zoon vorstelijk vervoerd kunnen worden en kunnen wij samen genieten van heerlijke fietstochten. De zwarte Thule Yepp Nexxt zwart vinden wij het mooist.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 6 mei 2021 at 13:45

  Bij ons is het tijd voor een achterzitje en als ik al die vrolijke en mooi vormgegeven fietsstoeltjes voorbij zie flitsen in het verkeer, dan denk ik meteen: “Die wil ik ook op mijn fiets!”. Toch ben ik zo’n type dat graag het een en ander tot op de bodem wil uitzoeken, zeker als het gaat om producten die iets te betekenen hebben voor mijn kindjes! Al kan het fietszitje nog zo mooi zijn, veiligheid staat voorop! Wat fijn om in jou blog mee te lezen over de fietszitjes van Thule Yepp Nexxt. Van de Thule Yepp zitjes was ik al wel enigszins op de hoogte, maar van de Nexxt versie heb ik eigenlijk nog niet veel gehoord. Super om te lezen dat de Thule Yepp Nexxt nog meer mooie voordelen heeft, zoals het magnetisch harnas, de shockabsorberende zitting en de weersbestendigheid. Heel fijn, omdat de fiets toch eigenlijk wel mijn hoofdvervoersmiddel is, door weer en wind! Ik zou voor de zwarte Thule Yepp Nexxt Maxi gaan, als het kan met zadelbuisbevestiging, zodat we er een extra bevestigingsblok bij kunnen kopen en op deze manier makkelijk van de ene naar de andere fiets kunnen wisselen. Top ook om nog wat tips om veilig met je kindje op de fiets te stappen te lezen; er gaan nog vaak dingen mis, die eigenlijk voorkomen had kunnen worden.

 • Avatar van Kim Otten
  Reply Kim Otten 6 mei 2021 at 09:12

  Wow ik ga voor de Thule Yepp Nexxt Maxi Mint Groen
  Ik kan niet wachten om met kleine Evi lekker een fietstochtje te maken !

 • Avatar van Lindsey Samantha
  Reply Lindsey Samantha 5 mei 2021 at 20:01

  Heel gaaf! Ik zou graag het Thule Yepp Nexxt Mini voorzitje in chocolate brown winnen. Lekker fietsen met onze kleine man 😍.

 • Avatar van Cuypers Marita
  Reply Cuypers Marita 5 mei 2021 at 17:45

  Graag wil ik voor mijn kleindochter meedoen voor zo’n fijn en veilig fietsstoeltje. Voorkeur gaat uit naar de Yepp Nexxt Mini (vooraan), in de kleur: Monument (grijzig)

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 5 mei 2021 at 16:41

  Wij zijn dol op de Zweedse degelijkheid en de mooie oud groene zweedse kleur voor zo’n mooi Thule Yepp Nexxt Maxi.
  Door in voelt Mats zich zeker thuis

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 5 mei 2021 at 14:43

  Wat een leuke en toepasselijke winactie. Ik doe graag mee voor de Thule Yepp Nexxt Maxi grijs.
  Ons zoontje is bijna 2 en heeft nog nooit op de fiets gezeten.. :-( We wilde vaak naar de fietsenwinkel gaan om het aan te schaffen maar telkens kwam er wat tussen. De laatste keer ging niet aangezien we nu met ons gezinnetje in lockdown zitten door positieve testen van corona. Ik heb een echt buitenkind dus zou zo graag als dit voor ons als gezin voorbij is heerlijke fietstochten maken met mijn zoontje <3

 • Avatar van Miekske Dingens
  Reply Miekske Dingens 5 mei 2021 at 10:17

  Wauw!!! Wat een fijne actie! Heel graag een kansje voor onze kapoen! De Thule Yepp Nexxt Maxi dus achteraan is voor hem ideaal ;) De grijze combinatie met zwart (Monument genoemd op de site van Thule) vinden we het leukst!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 5 mei 2021 at 07:49

  Wat leuk! Ik doe ook graag mee voor het achterzitje. Mijn voorkeur gaat naar de grijze, maar ik zie dat hij tijdelijk niet leverbaar is. Dan zou ik graag de bruine willen winnen.

  Nu maar duimen!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 5 mei 2021 at 04:27

  Wauw wat een onwijs mooi gaaf fietsstoeltje! De zwarte zou echt gaaf staan op mijn zwarte fiets! Wij zouden gaan voor de thule yepp nexxt maxi zwart.
  We wonen in een prachtige omgeving en zouden graag gaan touren in de omgeving met ons gezin. Wel zijn de wegen niet allemaal even stabiel en zou die demping van dit stoeltje echt goed zijn werk kunnen doen voor mijn meisje.
  Ik ga super hard duimen dat we dit voorjaar hier gebruik van kunnen maken.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 5 mei 2021 at 00:32

  Woh wat een waanzinnige mooie prijs is dit, het zou echt geweldig leuk zijn om te winnen om straks heerlijke fietstochtjes te gaan maken met mijn kleinzoon, zeker op de dagen dat wij op ons moppie passen. Fietstoeltje Thule Yepp Nexxt Maxi in de kleur grijs zou fantastisch gaaf zijn!!

 • Avatar van Lindy
  Reply Lindy 4 mei 2021 at 22:01

  Oooooh wauw! Deze winactie komt als geroepen! Ik wil heel graag binnenkort weer gaan fietsen met m’n mannetje, maar hij moet nu toch wel over naar een achterzitje. En met dit veilige stoeltje weet ik zeker dat we er allebei fijn bij zitten :)
  En dan ga ik voor de witte variant van de Thule Yepp Nexxt Max.
  Dussss ik ga héél hard duimen, want dit zou een geweldig Moederdagkado zijn!

 • Avatar van Lynn Mahieu
  Reply Lynn Mahieu 4 mei 2021 at 21:57

  Onze Thule fietskar begint wat krap te worden voor onze twee Bengels. Met zo’n tof zitje kan 1 van de twee rustig in de fietskar zitten en de andere goed rondkijken achter mama op de fiets. Ik vind de groene echt mega mooi dus wij duimen alvast dat we deze kunnen winnen! 😍

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 4 mei 2021 at 20:36

  Super tof! Lijkt mij heerlijk om met mijn kleine man van bijna 1 (stop de tijd!) te fietsen. 🤩

  Ik zou dan gaan voor de Thule Yepp Nexxt Mini in het grijs.

 • Avatar van Marion Poeste
  Reply Marion Poeste 4 mei 2021 at 20:32

  wat super gaaf. Ik heb een thule voorzitje maar beide kids groeien waarschijnlijk met korte tijd naar het maximale gewicht en dan zal ik ook op mijn fiets een achter zitje nodig hebben. ik hoop echt op termijn meer te kunnen gaan fietsen (wanneer mijn gewicht dat ook toelaat en geen last meer heb van een buik tegen het stuur aan hihi). Ben hiervoor ook een traject gestart en heb regelmatig jou blogs terug gelezen tijdens jou traject met de sleeve. Ik hoop straks gewoon veel meer te kunnen doen en ook heerlijke fietstochtjes te maken met de kids.

  ik maak graag kans op het achterzitje , thule yepp nexxt maxi in de kleur aquamarine ( volgens mij zit die kleur nu ook voorop).

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 4 mei 2021 at 17:44

  Wat fijn om deze positieve en eerlijke review te lezen! Onze boef groeit zo langzamerhand uit het voorzitje, dus we willen binnen afzienbare tijd de overstap maken naar een achterzitje… To bad… ik vind het altijd zo ontzettend gezellig met de kleine man voorop de fiets! Wij hebben voor hem nu een gewoon standaard Yepp voorzitje, waar ik eigenlijk heel erg tevreden mee ben. Maar de verbeterpunten van de Yepp Nexxt die je in je review noemt, laten mij toch de voorkeur hebben voor dit zitje! Vooral ook de waterafstotende materialen waardoor je ze het hele jaar door op je fiets bevestigd kan laten zitten zonder dat ze gaan roesten of verweren vind ik een belangrijk punt, omdat ik altijd met de fiets naar mijn werk ga en daar staat mijn fiets dus inderdaad altijd in weer en wind. De zitjes zien er zo mooi uit, dat de Yepp Nexxt ervoor zorgt mijn fiets een mooie upgrade krijgt ;-) Ik kan voor veilig zwart kiezen, maar dat doe ik dit keer eens niet. Ik kies de grijze Yepp Nexxt Maxi met zadelbuisbevewstiging; net iets frisser en past ook mooi bij het zwarte voorzitje dat op mijn fiets zit. Als ik de foto’s hierboven zie, krijg ik zo’n zin om weer fijne fietstochtjes te gaan maken met onze zoon! Laat het voorjaar nu maar echt beginnen!

 • Avatar van MERLIJN Janse
  Reply MERLIJN Janse 4 mei 2021 at 16:34

  Voor onze zoon die binnenkort PAPA word. Dit is een veilig fietsstoeltje wat ik als oma graag mee ga fietsen met ons kleinkind. Thule Yepp Nexxt wit!!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 4 mei 2021 at 13:52

  Oeps, kleur vergeten!
  En met de Thule yepp nexxt mini in het blauw of grijs kunnen we dan helemaal de blits maken!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 4 mei 2021 at 13:50

  Mijn zoontje wordt op 10 mei 17 maanden. Door het slechte weer deze winter hebben we nog nooit een fietstochtje gemaakt. Hoe leuk als we binnenkort met de Thule yepp nexxt mini op avontuur kunnen samen!

 • Avatar van Bonnie
  Reply Bonnie 4 mei 2021 at 13:11

  Wat een leuke actie! We hebben net een moederfiets gekocht en mijn dochter is nu nog maar 9 maanden en zit dus voorop. Maar na een tijdje mag ze achterop. De thule Yepp Next voor achterop zou dan heel welkom zijn! Wat een mooie zitjes en thule is natuurlijk een top kwaliteit!

 • Avatar van Dorian van Haren
  Reply Dorian van Haren 4 mei 2021 at 12:54

  Deze winactie komt als geroepen! Zo’n mooi, veilig en praktisch Thule Yepp Nexxt Maxi is ideaal voor mijn kleinzoontje want hij is uit zijn voorzitje gegroeid! Ook fijn dat dit zitje het hele jaar kan blijven ‘zitten’, Desirèe..;-)

 • Avatar van Leo
  Reply Leo 4 mei 2021 at 12:45

  Wat een superleuke actie Desirée! En het komt wel als geroepen hier. De jongste wordt te groot voor het zitje voorop. Daarom zou ik supergraag de Thule Yepp Nexxt Maxi willen winnen (achterzitje), graag in het grijs.

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 4 mei 2021 at 08:37

  Wat een te gekke actie! Ik die graag mee voor de Maxi variant in het grijs met zadelbuisbevestiging, zodat ook ik op mijn fiets heerlijke fietstochten kan maken met onze zoon!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 4 mei 2021 at 06:06

  Wat een super actie. Wij fietsen nu met een yepp mini (voorzitje) wat zou het tof zijn om een yepp nexxt maxi in het blauw te winnen om de overstap te maken naar het achterzitje :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 4 mei 2021 at 01:26

  Wat zou ik die graag winnen voor mijn kleinzoontje! 🤎 Doe graag mee voor mijn dochter die heel graag wil gaan fietsen met haar zoontje maar nog geen fietsstoeltje heeft! Dan kan ze dan ook naar de stad fietsen met een fietszitje voorop en Thule Yepp Nexxt Mini en dan grijs.

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 3 mei 2021 at 23:31

  Leuke winactie!!! Ik zou graag meedoen voor mijn dochter en kleinzoon van zeven maanden en ga dan voor de Thule Yepp nexxt mini in het zwart.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 mei 2021 at 23:16

  Wij doen mee voor de nexxt maxi in het wit 🥰.

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 3 mei 2021 at 22:08

  Vergeet het model erbijbte zetten. Graag super mooie Yepp Nexxt maxi.

 • Avatar van Anne Bolijn
  Reply Anne Bolijn 3 mei 2021 at 22:00

  De yepp maxi in lekker fris blauw, een achter zitje. Ik heb er al een maar mijn zitje is niet zo mooi. Dat zitje kan dan mooi bij mijn man op de fiets. En ik kan dan mooi de Yepp achterop doen. Want ik pak bijna degelijks de fiets.

 • Avatar van Mariëlle Paap
  Reply Mariëlle Paap 3 mei 2021 at 21:24

  Wat een gave actie!

  Onze jongste is nu bijna oud genoeg om mee te mogen op de fiets, wat kijk ik ernaar uit om ritjes met z’n drietjes te gaan maken! Maar dat bekent wel dat de oudste naar ‘achteren’ door moet schuiven om ruimte voor z’n zusje, voorop, te maken. En dus zou de Thule Yepp Nexxt Maxi (in de kleur Monument) heel goed van pas komen.

 • Avatar van Annie den Uijl - Oudshoorn
  Reply Annie den Uijl - Oudshoorn 3 mei 2021 at 20:16

  Ik ga voor het achter-zitje in de kleur monument. Moet nu met de bus onze achterkleindochter verplaatsen, dus maak heel graag kans! :-)

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 3 mei 2021 at 19:54

  Ohh wat een te gekke winactie zeg! in juli verwachten wij ons eerste kindje en ik kijk er nu al zo naar uit om lekker te kunnen
  fietsen met die kleine voorop de fiets! ik doe dan ook super graag mee voor de Thule Yepp Next Mini in de kleur donker grijs/zwart! Wij gaan heel hard duimen!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 3 mei 2021 at 18:37

  Wauw, met het lekkere voorjaar inzicht is een fijne (veilige) fietstocht heerlijk om er op uit te trekken en ons eigen mooie landje te ontdekken. Maar ook dichtbij huis is het genieten geblazen . En ja ook voor de dagelijkse ritjes een superhandig stoeltje. https://www.thule.com/nl-nl/child-bike-seats/rear-mounted-child-bike-seats/thule-yepp-nexxt-maxi-_-12080221

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 3 mei 2021 at 17:05

  Ik was aan het twijfelen tussen de Thule Yepp en Thule Yepp Nexxt voor onze zoon, maar na het lezen van de review ben ik toch wel het meest fan van de Yepp Nexxt! Ik ga voor de Thule Yepp Nexxt Maxi met zadelbuisbevestiging en dan kies ik voor grijs; stijlvol en stoer! 🚲

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 3 mei 2021 at 13:34

  Het achterzitje in het zwart – obsidian lijkt mij lekker stoer voor onze zoon van bijna 8 maanden. Lijkt mij echt geweldig met z’n 4en te gaan fietsen als onze zoon wat ouder is. Helaas zijn voorzitjes niet echt te doen bij onze fietsen juist omdat ik overgewicht heb en de ruimte niet heb maar ik wil graag vaker op pad gaan met de kleintjes en een goed voorbeeld willen zijn voor hun. Duimen maar!

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 3 mei 2021 at 12:25

  Graag een achter zitje in het grijs. Het is heel gezellig voor op de fiets. Maar ze moet doorschuiven voor haar zusje die straks ook in het voorzitje past. Van mijn broer heb ik al een achter zitje gekregen, maar die ziet er minder solide uit dan deze Yepp. En deze grijze staat veel mooier bij mijn moeder fiets.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 3 mei 2021 at 12:18

  Zo leuk! Ik denk dat ons meisje heel graag in zo een mooi stoeltje zou zitten. We gaan dan voor de Thule Yepp Nexxt Maxi voor achterop in de grijze kleur.

 • Avatar van Lianne van der Fluit
  Reply Lianne van der Fluit 3 mei 2021 at 12:00

  Ohh, ik doe graag mee voor de grijze thule nexxt maxi! Wij zitten met smart te wachten op nummer 2 (5 mei uitgerekend) ☺️
  Dan kan onze oudste straks mee achterop en de jongste voorop!! 👌🏻

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 3 mei 2021 at 11:32

  Het grijze Thule Yepp Nexxt Maxi fietstoeltje voor achterop is precies wat we binnenkort nodig hebben! Want dan kunnen we er op uit met de fiets! Het mooie weer staat voor de deur en ik loot erg graag mee hoor Curvacious.nl hoor!

 • Avatar van Roosmarijn
  Reply Roosmarijn 3 mei 2021 at 11:19

  Dit is nou precies wat ik gisteren aan het googelen was, prachtig stoeltje! Als ik wil komt hij ook voorbij in mijn vlog (15k) dus kunnen nog veel meer mensen zien hoe mooi en veilig hij is ☺️ @roosmarijn_koster

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 3 mei 2021 at 11:13

  Mooie winactie! Wij zouden nog wel een mooi en degelijk achterzitje kunnen gebruiken. Hopelijk komt er dan binnenkort ook echt lekker fietsweer aan. De voorkeur gaat uit naar de Thule Yepp Nexxt Maxi Obsidian: https://www.thule.com/nl-nl/child-bike-seats/rear-mounted-child-bike-seats/thule-yepp-nexxt-maxi-_-12080221

 • Avatar van Nikita
  Reply Nikita 3 mei 2021 at 11:12

  Gave actie!! Onze dochter wil graag achterop, zegt ze 👧🏼. Nu moet ik bekennen dat ze ook wel uit het voorzitje begint te groeien. Een achterzitje hebben we nog niet en haar baby zusje is op komst. Het zou erg goed uitkomen als we de Thule Nexxt Maxi in het zwart zouden winnen 🙌🏻🥳

 • Avatar van Jacqueline van de Manakker
  Reply Jacqueline van de Manakker 3 mei 2021 at 11:01

  Wow dat zou echt geweldig zijn, we hebben nog geen achterzitje en zouden gaan voor Thule Yepp Nexxt Maxi zwart

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 3 mei 2021 at 10:47

  Wat een mooie stoeltjes en super gave actie! Hier doe ik echt heel graag aan mee! Ik zou graag de Thule Yepp Nexxt Maxi in het grijs willen voor mijn liefste nichtje zodat we samen heerlijk kunnen gaan fietsen!

 • Avatar van Désirée Wal
  Reply Désirée Wal 3 mei 2021 at 10:37

  Tof! Dat kunnen we goed gebruiken. Graag de Nexxt Mini in het grijs voor onze eigen mini, die past ook goed bij de kleur van mijn fiets.

 • Avatar van Hetty
  Reply Hetty 3 mei 2021 at 10:35

  Oh wat een geweldige actie. Mijn kleinzoon is nu 14 maanden. Ik heb nooit met hem durven fietsen met een voorstoeltje. Nu zou ik het m super graag achterop willen vervoeren omdat ik veel op hem pas. Dit stoeltjes zou helemaal ideaal zijn:
  Thule Yepp Nexxt Maxi
  Onderdeelnummer : 1208022
  Het is lichtgewicht en dat is ideaal op mijn electrische fiets. Oh wat heerlijk om met hem rond te kunnen fietsen!

 • Avatar van Marij brand
  Reply Marij brand 3 mei 2021 at 10:27

  Wauw de maxi zwart zou super zijn voor m’n 2 jarig zoontje. Hij mag plaats gaan maken voor zn kleine broertje. Dus een mooie doorschuiver zou perfect zijn.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 3 mei 2021 at 10:04

  Deze actie trok gelijk mijn aandacht als fanatiek fietser. Ik doe altijd alles op de fiets, boodschappen, rond toeren, genieten! Inmiddels heb ik een hele lieve kleindochter en die is net groot genoeg om in een achterzitje op de fiets te kunnen. Wat lijkt het me heerlijk om met de kleine meid rond te rijden en onderweg de schaapjes en koetjes te tellen. Of gezellig samen boodschapjes doen, gewoon even fijn samen naar buiten. Ik denk dat de Thule Yepp Maxi het best op mijn fiets past (zwart)

 • Avatar van Daniëlle Gouverneur
  Reply Daniëlle Gouverneur 3 mei 2021 at 09:25

  Wat leuk! Ik zou erg blij worden van het achterzitje met de kleur bruin. Dat contrasteerd mooi bij mijn blauwe mamafiets. 🚲

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 3 mei 2021 at 09:24

  Hooi,
  Wat een super leuke winactie.
  Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje, dus spannend allemaal. We hadden op ons lijstje al 2 nieuwe fietsen staan (voor ons zelf), zodat we inderdaad lekker op pad kunnen met z’n 3en. Wij zouden dan ook graag de Thule yepp mini in her zwart winnen.

  Groetjes Claudia

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 3 mei 2021 at 09:21

  Oh, wat een leuke winactie weer! Ik zou graag kans maken op een Thule Yepp Nexxt achterzitje in het grijs voor mijn zoontje van twee. Vanwege covid19 en de winter hebben we al lang niet meer met hem gefietst, dus hij is inmiddels te groot voor zijn voorzitje. Nu het weer lente is, lijkt het me heerlijk om straks weer met hem op pad te kunnen!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 3 mei 2021 at 09:10

  Wat een mooie zitjes zeg! Ik maak graag kans op de Thule Yepp Mini in het bruin!

 • Avatar van Ellen Jans
  Reply Ellen Jans 3 mei 2021 at 08:58

  Wat een leuk artikel en leuke winactie!
  Ik doe heel graag mee om de Thule Yepp Nexxt Maxi achterzitje te winnen.
  Kleur wit of grijs vind ik erg mooi.
  Onze dochter van 14 maanden zit nu nog in een voorzitje, maar dat zal niet lang meer duren :)

 • Avatar van Hoilam
  Reply Hoilam 3 mei 2021 at 08:55

  Ja voor onze kleine meid. Thule ride avond light zwart

 • Avatar van Simone geenen
  Reply Simone geenen 3 mei 2021 at 08:43

  Wat een leuke actie! Graag zouden we mee doen voor ons meisje. Ze is net te klein geworden voor voorop de fiets te zitten en zoeken nog een voor achterop de fiets.de Thule RideAlong in het licht grijs zag er echt goed uit. Wat zou het fijn zijn als we weer met lekker weer kunnen fietsen met haar . Nu duimen🥰🍀🤗

 • Avatar van Carin
  Reply Carin 3 mei 2021 at 08:36

  Graag het achterzitje in de kleur mintgroen. Wat een heerlijke winactie. Ons prinsesje is nu 1 jaar oud en dit lijkt me een nieuwe leuke bezigheid voor de zomer. We verhuizen binnenkort naar het centrum dus wel zo makkelijk, handig & veilig! De fiets stoel kan later ook door haar zusje gebruikt gaan worden die nu nog hard aan het groeien is in mama’s buik.

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 3 mei 2021 at 08:31

  https://www.thule.com/nl-nl/child-bike-seats/thule-yepp/thule-yepp-maxi-_-12020232
  ideaal om met onze kleinzoon te gaan fietsen

 • Avatar van Willeke Alting
  Reply Willeke Alting 3 mei 2021 at 07:31

  Wat een prachtige Thule Yepp Nexxt Maxi waar ik veilig mn kleinzoon Milan in zie zitten.. Zou die dan ook graag willen winnen voor mn dochter zodat ze straks.. (hij is nu 19 maanden ) heerlijk bij mama achterop in een goed veilig zitje zit.. De kleur grijs past prachtig bij haar fiets..
  Word al blij met de gedachten dat hij safe en veilig achterop zit op de fiets en heerlijk kan genieten van de buitenwereld.

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 3 mei 2021 at 07:19

  Wat een leuke actie!
  Onze kleine man is nu ruim 7 maanden oud, dus het is bijna tijd om samen te gaan fietsen.
  De zwarte Thule Yepp nest mini in het zwart lijkt mij daarvoor perfect :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.