Huis & interieur Lifestyle

Unboxing | ‘Vier de zomer!’ Blogbox

24 juni 2021

Blogbox unboxing zomer 2021
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een unboxing online had staan, maar dit pakket vráágt erom! Ik ontving namelijk de nieuwste Blogbox; een leuk concept waarbij verschillende merken en producten onder de aandacht gebracht kunnen worden aan professionele bloggers. De inhoud wisselt steeds en deze keer was het thema ‘Vier de zomer!’. Ik laat de inhoud graag aan je zien, wellicht raak je erdoor geïnspireerd en vind je er wel wat leuks voor jezelf of een ander tussen :)

‘Lees ook: Home | Zomer in de tuin met de kleurrijke Sundaville.’

Blogbox unboxing zomer 2021 Blogbox unboxing zomer 2021

Unboxing | ‘Vier de zomer!’ Blogbox

KAYA Sieraden

Laat ik maar gelijk met het pareltje uit de Blogbox beginnen: deze prachtige gepersonaliseerde ketting van KAYA Sieraden. Het is de populaire Olivia-ketting waar tot 4 initialen in gegraveerd kunnen worden, hij is verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud en je hebt de keuze uit verschillende kettinguitvoeringen.

Ik ontving de goudkleurige variant met een fijn kettinkje en de voorletters van onze meiden erop. Een heel goede match en gelijk een sieraad om te koesteren. Love it!

Blogbox unboxing zomer 2021

Micmacbags

Ken jij het Nederlandse tassenlabel Micmacbags al? Het merk laat zich voor hun designs inspireren door andere landen en culturen, gaat vaak voor een nét even wat anders-dan-anders design en staan voor verantwoord en duurzaam produceren waarbij ook de makers een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Mooi, als een merk hier bewust mee bezig is!

In de Bogbox zat de Micmacbags Friendship clutch die je met het lange hengsel als crossbody-tas kan dragen, of met de band voorop als een envelop-tasje. Leuk detail: de gekleurde band op de voorkant is verwisselbaar, waardoor je de tas aan je outfit en de gelegenheid aan kan passen.

Blogbox unboxing zomer 2021

Throw Throw Burrito

Dat Asmodee heel erg leuke gezelschapsspellen in het assortiment heeft, was mij al wel bekend. Maar dit specifieke spel kende ik nog niet.. Throw Throw Burrito staat garant voor een hilarisch spelletje met vrienden en familie, maar zorg dat je wel buiten bent óf binnen al het breekbare materiaal om je heen hebt opgeruimd ;) Dit spel draait om het sparen van kaarten, punten verdienen en speelgoedburrito’s naar elkaar gooien. Ja, echt. Hi-la-risch!

Blogbox unboxing zomer 2021

Tafelzeil

Misschien niet het meest spannende uit deze Blogbox, maar wel heel erg handig. Zeker met kinderen (bestekgestamp, knutselen en kliederen) en met gourmetten of een BBQ bijvoorbeeld; met een tafelzeil bescherm je je tafel tegen krassen en vlekken! Bij TafelzeilOnline hebben ze een enorm assortiment aan verschillende soorten tafelzeil, raam- of plakfolie, tafelbeschermers en placemats dus dat wordt nog even kiezen. We willen nog een nieuwe eettafel dus het is afhankelijk van het formaat daarvan, maar ik denk dat ik ga voor een mooie matte transparante tafelbeschermer tegen die tijd :)

–> Tip: Met de kortingscode TZ021 krijg je 20% korting op je bestelling tot €50,-!

Blogbox unboxing zomer 2021

HG

Okee okee, wederom misschien geen heel spannend iets maar wederom iets wat wél heel handig is. En sowieso zijn HG en ik een goede match, want ik heb er best veel van in m’n schoonmaakkastje staan omdat de producten simpelweg doen wat ze horen te doen. In de Blogbox zaten de volgende producten:

– HG oven, grill en barbecue reiniger (op de website van HG staan sowieso handige tips hiervoor)
– HG vetweg
– HG airfryer reiniger (topproduct! Had ik al in huis en was bijna leeg: maakt zonder boenen of nare luchtjes en smaakjes achter te laten de Airfryer fris en schoon)
– HG tegen nare luchtjes in textiel (fijn na gourmetten, om gewoon op te frissen of wanneer je huisdieren hebt met een vaste ligplek op de bank bijvoorbeeld)
– een handige BBQ schoonmaakborstel en schoonmaakspons.

Blogbox unboxing zomer 2021

Denksport puzzelboeken

Ohhh, er zijn periodes waarbij ik bijna dagelijks wel een aantal puzzels uit puzzelboekjes maak. Goed voor je brein maar vooral ook heel erg rustgevend. Heel erg leuk om met dit Denksport pakket met puzzelboeken weer even vooruit te kunnen de komende tijd :) Er zit een mooie mix in van breinbrekers, quizzen, cryptogrammen, sudoko.. Leuk!

Blogbox unboxing zomer 2021

Leafies

En dan als laatste nog een heel erg leuk en origineel ideetje voor als je iemand een leuke attentie wil sturen die een blijvende waarde heeft. Leafies! Het zijn speelse blaadjes van metaal (in brons, roest of groen) in een kraft-papieren ‘bloempotje’ met zand. Kortom; het idee van een bloemetje sturen en een leuke opsteker voor de ontvanger, maar dan in de vorm van een blijvende eyecatcher in het interieur. Heel origineel en het staat ook nog eens leuk in huis :)

–> Kende jij de merken en de producten uit deze Blogbox al? Waar ben jij het meest enthousiast over of nieuwsgierig naar?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 26 juni 2021 at 00:05

  Wat leuk!! Ik ken wel de mooie Kaya sieraden, de Micmacbags kende ik ook, maar leuk detail van verwisselbare riem!! Spelletje van Burrito is geinig! Humor! en ook het metalen plantje kende ik niet, ziet er decoratief uit! HG producten is inderdaad altijd handig om in huis te hebben! Maar goeie tip van de Airfryerreiniger, die kende ik nog niet!L

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 juni 2021 at 09:45

  Wat een fijne en zeer goede ud van deze box.
  Ik kende het helemaal niet.
  Wel een aantal merken van producten….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.