Beauty

Summer musthave | Clarins suncare

29 juni 2021

clarins suncare 2021
Nu de zomer officieel van start is gegaan is het tijd om éxtra aandacht te besteden aan zonbescherming want we hebben nog een aantal heel zonnige maanden voor de boeg! En ja, de warmte van de zon is heerlijk en vitamine D opdoen is heel belangrijk, maar verder doet de zon voor onze huid helaas meer kwaad dan goed.. Ik vertel je daarom graag wat meer over de prachtige Clarins suncare producten én mag iemand blij maken met een prachtig zonpakket waar je de komende tijd wel even mee vooruit kan!

‘Lees ook: Zonbescherming | Het verschil tussen chemische filters en minerale filters.’

clarins suncare 2021

Clarins Suncare

Clarins heeft een heel uitgebreid assortiment aan producten om je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon en tegelijkertijd je huid te hydrateren en te verzorgen. Zo zit er een SunFilterComplex in dat zowel tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB straling beschermt én een SunPlantComplex met onder andere aloë vera, plataan, erwt, baobab en gouden korenaar. Deze combinatie van plantenextracten voorkomen samen zichtbare tekenen van huidveroudering en uitdroging van de huid zodat je volop van de zon kan genieten zonder je zorgen te hoeven maken over je huid. De geur van de producten is verder niet heel overdreven aanwezig, maar alsnog lekker fris en zomers. Love it!

Waarom ik daarnaast fan van deze producten ben? Omdat dit merk niet alleen heel mooie werkzame bestanddelen in haar producten verwerkt, maar daarbij ook nog eens eco-verantwoordelijk nadenkt aan het milieu:

– alle formules respecteren de huid én het koraal, ze zijn waterproof om langer werkzaam te zijn op de huid én de verspreiding van zonproducten in de zee te beperken
– de verpakkingen zijn gemaakt met gerecycled plastic
– de kartonnen buitenverpakking wordt gedrukt op papier afkomstig van duurzaam beheerde bossen.

Ik vind het heel erg mooi dat steeds meer merken meer duurzame en bewuste keuzes maken!

Verkrijgbaarheid

De Clarins suncare producten zijn verkrijgbaar bij de luxe parfumerie zoals ICI Paris XL en Douglas. Clarins heeft ook een Nederlandse webshop waar je de producten rechtstreeks kan bestellen. Tipje: word lid van ‘Club Clarins’ en je krijgt standaard 10% korting op je bestelling en spaart voor extra kortingen. Nog een tip: bestel je via de Clarins webwinkel voor meer dan €85,00, dan krijg je een leuk toilettasje met 5 mooie travelsizes cadeau van een aantal bestsellers :)

clarins suncare 2021

Clarins suncare aanraders

Clarins Sun Care Cream met SPF30 voor je lichaam, €31,00/150ml
Deze zonbescherming voor je lichaam heeft een fluweelzachte textuur die gemakkelijk uitsmeert, zonder een plakkerig of wit laagje achter te laten. Er zit onder andere aloë vera, glycerine, vitamine E en olijfextract in en voelt op je huid meer als een luxe bodylotion dan als een zonbescherming aan.

clarins suncare 2021

Clarins Dry Touch Sun Care Cream met SPF30 voor je gezicht, €31,00/50ml
Deze zonbescherming voor het gezicht doet zijn naam eer aan: geen plakkerig of ‘vettig’ resultaat, maar juist een fijne satijnen finish die heel prettig aanvoelt op de huid. Er zit onder andere aloë vera, glycerine, vitamine E en olijfextract in en doet het ook goed als basis onder je make-up. Eén nadeeltje: ik krijg er een beetje traanogen van, dus hou een klein beetje ruimte rondom de ogen vrij tijdens het smeren om dit te voorkomen.

clarins suncare 2021

Clarins Invisible Sun Care Stick met SPF50 voor je gezicht, €27,50/17g
Zo’n sunstick als deze vind ik persoonlijk onmisbaar voor in je tas om altijd bij je te hebben. Zo kan je even snel je zonbescherming bijwerken zonder dat je iets hoeft uit te werken met je vingers. En dan met name die plekjes die nét even wat sneller verbranden door de zon, zoals je jukbeenderen, neusbrug, je wenkbrauwbotten, sleutelbeenderen, bovenop je voeten en je oren. Leuke extra: deze stick geeft je huid een mooie glow zónder vettig aan te voelen.

clarins suncare 2021

Clarins Soothing After Sun Balm, €31,00/150ml
Na al het zongeweld van een middagje zon, zee en strand, zonnen op het terras of in de tuin heeft je huid wel wat extra’s verdiend. Zo is deze after sun balsem heerlijk rijk qua textuur en zit er onder andere shea boter, aloë vera, vitamine E, extract van zonnebloem, mimosa en watermeloen in als antioxidantbommetje voor extra bescherming en verzorging van je huid zodat deze herstelt van de zon en weer lekker zacht en soepel aanvoelt.

clarins suncare 2021

Winactie

In samenwerking met Clarins mag ik zo’n prachtig luxe zonpakket met alle vier bovenstaande producten ter waarde van €120,50 weggeven. Daar kan je de komende tijd wel even mee vooruit! Je huid zal je dankbaar zijn :)

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat een reactie onder dit artikel achter met een heerlijke feel good tip waar jij een instant zomergevoel van krijgt. That’s all!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 4 juli 2021, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marjan Zuid
    Reply Marjan Zuid 5 juli 2021 at 22:39

    Een dagje Noordwijk aan zee. Een strandwandeling maken over het strand en dan lekker lunchen in een leuke strandtent. Onze kinderen kunnen naar hartelust scheppen en met mooi weer kunnen we in de zee zwemmen.

  • Avatar van anne bolijn
    Reply anne bolijn 5 juli 2021 at 16:11

    Languit in de hangmat met een grote zonnebril op en een lekker spannend boek. Een lekker drankje met veel ijsblokjes binnen handbereik. En uiteraard goed ingesmeerd, het zal niet de eerste keer zijn dat ik verbrand.

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 4 juli 2021 at 22:26

    Met kopje thee en beschuit met aardbeien in m’n piama in m’n tuin genieten met m’n 3 katten

  • Avatar van Inge Bergsma-Kiezebrink
    Reply Inge Bergsma-Kiezebrink 4 juli 2021 at 21:13

    Een lekker vrolijk muziekje opzetten en met mijn zoons door de kamer dansen. Instant summer vibes.😊

  • Avatar van dais
    Reply dais 4 juli 2021 at 20:41

    zodra het zonnetje begint te schijnen, lekker douchen en scrubben met kokosgeuren heerlijk zomers!

  • Avatar van Wessel
    Reply Wessel 4 juli 2021 at 20:08

    Er gat niets boven een ijskoud biertje op een warme zomeravond in de tuin, als de kids op bed liggen. In alle rust genieten van de zomer! Om vervolgens de dag erna met z’n allen naar het strandje te gaan, waar dit pakket met mooie producten ons goed zal beschermen in de zon, maar ook in de schaduw!

  • Avatar van Esther Buiel
    Reply Esther Buiel 4 juli 2021 at 18:40

    Mijzelf tijdens een douche een scrub beurt geven zodat ik alle heerlijke zonnestralen goed opneem . Mij dan heerlijk insmeer met deze sun protection lijn , mijn teennagels een mooi kleurtje de slippers aan en op naar het strand !!

  • Avatar van Centine Blaakman
    Reply Centine Blaakman 4 juli 2021 at 16:55

    Als eerste uit bed komen en dan voor dag en dauw een wandeling maken! Een heerlijk begin van een verse zomerdag

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 4 juli 2021 at 16:37

    Het regent hier nu keihard, maar ik haal toch de zomer in huis door: mijn schuifdeur lekker open (balkon boven mij houdt de regen wel tegen, en summervibes loungemuziek en lekker tijdschriftje lezen.

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 4 juli 2021 at 16:26

    Deze actie sla ik even over. Heb laatst al gewonnen. Nu is iemand anders aan de beurt! Succes allemaal.

  • Avatar van Miriam
    Reply Miriam 4 juli 2021 at 16:23

    Mijn 6 kleinkinderen geven me een een instant zomergevoel, ze zijn mijn zonnestraaltjes

  • Avatar van Lottie
    Reply Lottie 4 juli 2021 at 15:17

    Een heeeerlijke zommer-playlist maken!

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 4 juli 2021 at 12:49

    met een gin tonic en een kaasplankje onder mijn overkapping chillen met vrienden

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 4 juli 2021 at 11:10

    Op een terrasje zitten in de zon, daar krijg ik echt een zomer gevoel van 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 4 juli 2021 at 10:17

    Het zomergevoel begint al als ik weer mijn zomerkleding uit de kast mag halen. Verder lekker op een terrasje iets drinken en etn, maar ook gewoon heerlijk in de tuin bij vrienden daar word ik blij van.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 4 juli 2021 at 10:05

    Lekker veel buiten zitten met ons meisje en genieten van buiten eten, spelen en gezellig samen zijn. Lekker wegdoezelen in de hangmat, ‘s avonds nog buiten zitten en luisteren naar de vogeltjes, bbq’en en dan erna marshmallows roosteren 🥰

  • Avatar van Mani
    Reply Mani 4 juli 2021 at 09:30

    ’s Morgens na het opstaan meteen rondslenteren in mijn bloementuin!

  • Avatar van Joyce Luiten
    Reply Joyce Luiten 4 juli 2021 at 09:22

    Het allereerste kopje koffie in het ochtendzonnetje! Genieten! :-)

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 4 juli 2021 at 09:08

    Slapen met raam open en wakker worden door de felle zonnestralen, een mooie dag!

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 4 juli 2021 at 08:54

    Oooeeh gewoon lekker kort broekje aan en een boek lezen in de zon

  • Avatar van Monique Stoppels
    Reply Monique Stoppels 4 juli 2021 at 07:47

    Lekker wandelen of een goed boek lezen in de ochtend zon, heerlijk warm en niet te. Heerlijk is dat en nog zo heerlijk stil in de stad.

  • Avatar van Lydwien
    Reply Lydwien 4 juli 2021 at 01:16

    Lekker kwartiertje vroeger opstaan, je cappuccino en ontbijtje buiten op je terras gaan nuttigen. Even de ogen sluiten en genieten van de geur en de geluiden van het begin van een zomerdag. Geeft energie en blijheid. Zet je intentie voor de dag je leeft bewuster. (Bewust omgaan met je lichaam is ook een goede bescherming tegen de zonnestralen, met Clarins is dat verantwoord)

  • Avatar van Annemieke Bosdijk
    Reply Annemieke Bosdijk 3 juli 2021 at 23:15

    Aan het eind van de middag met vriendinnen op het terras een roseetje.

  • Avatar van Frieda
    Reply Frieda 3 juli 2021 at 23:00

    Een mooie fietstocht in de zon

  • Avatar van kwak1983
    Reply kwak1983 3 juli 2021 at 22:46

    Een feelgood-tip voor het zomergevoel is een heerlijke relaxte zomerse muziekset, heerlijk met een lekker drankje bij de waterkant…..

  • Avatar van Ditty Dirks
    Reply Ditty Dirks 3 juli 2021 at 21:42

    Lekker in de tuin met een leesboek en een heerlijke kop koffie

  • Avatar van Sissi2000@hotmail.com
    Reply Sissi2000@hotmail.com 3 juli 2021 at 20:34

    De geur van zonnebrand geeft direct een zomers gevoel! Ik kan niet wachten om Clarins te ruiken……..

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 3 juli 2021 at 20:26

    Een heerlijke ochtend wandeling , een frisse douche en daarna genieten van een ontbijtje van ontbijtgranen en smootie

  • Avatar van inge
    Reply inge 3 juli 2021 at 20:01

    Op mijn vrije dag geniet ik lekker op mijn balkon
    met een boek in de zon.
    Met een Clarins suncare pakket
    word ik echt in het zonnetje gezet
    en beleef ik veel smeer- en zonpret!

  • Avatar van CHP
    Reply CHP 3 juli 2021 at 16:53

    Mijn feel-good-tip: zorg dat je je lekker voelt in je eigen vel, inside & out! Ik doe dit momenteel door gezond te eten, veel te sporten, en ik voel me heerlijk!

  • Avatar van Sarah
    Reply Sarah 3 juli 2021 at 08:41

    Ik maak elke morgen een smoothie met vers of diepvriesfruit, heerlijk! En drinkt ook lekker snel weg :)

  • Avatar van Noortje
    Reply Noortje 3 juli 2021 at 07:13

    Een heerlijk zomers gevoel krijg ik van met blote voeten een ijsje eten op ‘het’ plekje op het strandje! Zó fijn altijd! Ik doe graag mee voor dit mooie Clarins pakket. Fijn dat ook dit merk meer milieuvriendelijk keuzes maakt!

  • Avatar van Mark
    Reply Mark 2 juli 2021 at 21:43

    Een instant zomergevoel krijg ik zeer zeker van met de kids varen in de kano over de plas… Vrijheid! Op het water uiteraard goed insmeren tegen de schadelijke zonnestralen; dat kan perfect met dit pakket!

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 2 juli 2021 at 15:48

    Het echte zomergevoel voor mij is lekker de hele dag de schuifpui open en zonder jas de deur uit :-)

  • Avatar van Wilma van
    Reply Wilma van 't Hof 2 juli 2021 at 10:55

    Ik krijg een feel goed gevoel van de geur van pasgemaaid gras. Maar ook van die ene prachtige vlinder die mijn tuin heeft uitgekozen om rond te vliegen en mijn bloemen te bezoeken.

  • Avatar van Marlies van der Schoor
    Reply Marlies van der Schoor 1 juli 2021 at 20:28

    Ik krijg een feel good gevoel wanneer de zon schijnt en ik de vogels hoor fluiten en de bijen, hommels en de vlinders zie vliegen van de ene bloem naar de andere bloem.

  • Avatar van Linda Smeets
    Reply Linda Smeets 1 juli 2021 at 19:09

    ’s ochtends heerlijk buiten in de tuin ontbijten en in alle rust luisteren naar de fluitende vogels.
    Dit lijken mij heerlijke producten! Ik zou ze graag eens proberen.

  • Avatar van Kika
    Reply Kika 1 juli 2021 at 14:36

    Oei hier doe ik graag aan mee! Een instant zomergevoel is voor mij toch wel echt met mijn blote voeten door het gras of zand lopen!!!

  • Avatar van Anne-Wil Kraan
    Reply Anne-Wil Kraan 1 juli 2021 at 13:59

    Door mijn omgeving lekker zomer proof te maken, en lekker kunnen genieten van de zon

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 1 juli 2021 at 13:52

    Het buitenleven geeft mij absoluut een feel good gevoel voor de zomer! Voelt zo bevrijdend om in de buitenlucht te zijn; heerlijk! Natuurlijk goed beschermd tegen de zonnestralen, maar dat zit helemaal goed met dit fijne pakket van Clarins!

  • Avatar van Heidie
    Reply Heidie 30 juni 2021 at 23:20

    Feel good tip, toch wel een zomers muziekje op zetten, ik tip: Summertime van DJ Jazzy Jeff and the Fresh prince !
    Lijkt me een heel fijn pakket. Ik heb nu een gezicht zonnecrème die stinkt heel erg, dus ik probeer graag eens een ander merk uit. En een fijne satijnen finish, dat klinkt ook goed. En zo[’n stick lijkt me erg handig, heb ik nog niet eerder gehad.

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 30 juni 2021 at 20:49

    Lekker liggen in de hangmat in de tuin met een goed boek en een koel glas witte wijn!!!

  • Avatar van vessen
    Reply vessen 30 juni 2021 at 18:44

    Neem op tijd een moment voor jezelf.

  • Avatar van Janny
    Reply Janny 30 juni 2021 at 15:59

    Een blote voetenwandeling op het strand tijdens een opkomst of een zonsondergang.

  • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 30 juni 2021 at 14:21

    ik wist helemaal niet dat er zonnebrandsticks te koop waren in Nederland (alleen in Amerika gezien)! Lijkt mij echt heel handig. Ik doe graag mee aan de winactie.
    Ik krijg altijd een ultiem zomergevoel als ik de zomerhitsafspeellijsten van de afgelopen jaren aanzet. Zeker als het van die (foute) nummers uit de jaren 90 zijn, instant zomergevoel!

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 30 juni 2021 at 13:57

    Geen grap. Om een vakantiegevoel te krijgen smeer ik soms zonnebrand op regenachtige dagen. Van die geur krijg ik altijd gelijk beelden van Griekse eilanden met veel zon.

  • Avatar van Marja Legius
    Reply Marja Legius 30 juni 2021 at 12:43

    Lijken me heerlijke producten. Mijn feel good tip is een jurkje dragen. Daar krijg ik meteen een zomers gevoel bij

  • Avatar van sunny
    Reply sunny 30 juni 2021 at 12:00

    Heerlijk in de ochtendzon een wandelingetje maken met ons hondje. Lekker op het gemak in een natuurgebiedje, gezicht in de zon en het beestje dartelt om me heen. Een goed begin van de dag !!

  • Avatar van Carin Mateijsen
    Reply Carin Mateijsen 30 juni 2021 at 11:49

    Het mooiste aan de zomer vind ik de kleine (nu 15 maanden) die lekker buiten op ontdekkingstocht gaat. En lekker spelen in het zwembadje. Hier kan ik zó van genieten.

  • Avatar van Edith
    Reply Edith 30 juni 2021 at 10:18

    Een flinke hike met een picknickpakketje in mijn rugzak met mijn geweldige wandelmaatjes. Echt meer heb ik niet nodig om volmaakt gelukkig te zijn.

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 30 juni 2021 at 07:51

    Met lekker weer gezellig buiten eten!

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 29 juni 2021 at 23:58

    met mijn handen in de aarde wroeten, lekker tuinieren in de zon.

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 29 juni 2021 at 22:13

    Het instant zomergevoel krijg ik van al die heerlijke ijsco winkels waar je heerlijke softijs kan kopen of dat lekkere Italiaanse ijs en dat ik mensen dan zie lopen met zo’n heerlijke lekkere ijsco in hun handen!

  • Avatar van Xaviera Jamie
    Reply Xaviera Jamie 29 juni 2021 at 21:52

    Mijn Feelgoodtip is vooral metime momenten inplannen en op het heetst van de dag het rustig aan doen! ! Dat bevalt me prima! Een dag van te voren verzin ik een metime moment voor de volgende dag. Bijvoorbeeld, powernap op het ligbed buiten, een half uur lezen, wandelen naar de ijssalon en al terugwandelend het ijsje opeten etc.

  • Avatar van Kelly Callemeijn
    Reply Kelly Callemeijn 29 juni 2021 at 20:27

    Iedere dag lekker, gezellig met al onze buren en kindjes samen zitten met een heerlijk zomers muziekje erbij! Vakantie in eigen straat 😁

  • Avatar van Monica
    Reply Monica 29 juni 2021 at 19:13

    Bij ons geeft de jacuzzi een instant zomergevoel. Lekker bubbelen, ontspannen en daarna opdrogen op een ligbed met een koel glaasje drinken.

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 29 juni 2021 at 18:43

    Heerlijk picknicken in de mooie natuur en natuurlijk goed ingesmeerd ❤

  • Avatar van Willem de Wal
    Reply Willem de Wal 29 juni 2021 at 18:40

    Mijn zomertip is het fietspad langs de Zwette (elfstedenroute) vol met wilde bloemen en insekten, daar kan ik uren lang naar alle moois kijken.

  • Avatar van An
    Reply An 29 juni 2021 at 17:17

    Over luxe gesproken…….dat associeer ik altijd met het merk Clarins. Heerlijk om mezelf af en toe eens te verwennen met een lekkere crème . Zou deze fijne suncare producten ook dolgraag eens proberen. Wat mij een zomers gevoel geeft zijn de zomerse kussenhoezen op de bank en de geur van lavendel die je tegemoet komt als je de achterdeur opendoet.

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 29 juni 2021 at 16:57

    Een fijne wandeling door de vlietlanden!

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 29 juni 2021 at 16:54

    Mijn feelgood tip is heel simpel: neem elke dag even een momentje voor jezelf. Voor mij werkt in mijn eentje wandelen heel goed, schoenen aan, de boel de boel laten, en gewoon gaan. Opgeladen kom ik terug en kan ik er de rest van de dag weer tegenaan. En niet alleen in de zomer maar het hele jaar door, ok ik geef toe, ik smokkel wel eens met slecht weer, maar dan duik ik gewoon een half uurtje de badkamer in!

  • Avatar van Jenny
    Reply Jenny 29 juni 2021 at 15:22

    Zonnebrandcrème is zeker een inkopper of niet? Maar een echt zomergevoel krijg je toch wel van een koud drankje; zeker als je er zelf ijsblokjes voor maakt in de vriezer.

  • Avatar van humarah ahmed
    Reply humarah ahmed 29 juni 2021 at 15:05

    Wat mooi. Ik wil het graag uitproberen.

  • Avatar van Michelle Klompe
    Reply Michelle Klompe 29 juni 2021 at 14:34

    Zoek al zolang een goede zonnebrand voor mijn gezicht, leuke winactie hopelijk kan ik dit testen. Liefs Michelle

  • Avatar van Claudette Louwerse
    Reply Claudette Louwerse 29 juni 2021 at 13:47

    Ik krijg altijd een direct zomergevoel van een rok dragen met blote benen en slippers! Heerlijk! Die panty’s kunnen hopelijk weer lang in de kast!

  • Avatar van Sebas
    Reply Sebas 29 juni 2021 at 13:38

    Sluit jezelf op in de badkamer. Lekker drankje erbij, muziekje aan en gaan met die banaan. Scheren, scrubben, maskertjes, uitgebreid douchen of languit badderen, naderhand insmeren, teennagels lakken.. Ik weet zeker dat je je hierna weer even als herboren èn sexy voelt

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 29 juni 2021 at 13:09

    Wat een mooie duidelijke blog over deze suncare producten met plantenextracten die huidveroudering en uitdroging voorkomen, lekker smeren, geen wit laagje achterlaten en niet plakkerig zijn, je ONBEKOMMERD van de zon laten genieten en je ook nog onder je make-up kan dragen!! Ik ben afgelopen maanden al echt BIG FAN van dit merk CLARINS geworden wat een aantal producten van make-up en reiniging betreft!! Zo gelukkig dat ik dit merk nu ken en het mijn gezicht niet meer uitdroogt wat ik bij andere producten had en mijn roodheid heeft weggenomen!! Daarom loot ik zoooooo graagg mee voor deze Suncare producten van Clarins, om lekker eens te kunnen genieten in de zon waar ik ook ben! Actie Liked en openbaar Gedeeld met mijn facebookvrienden en duimen, want ik vind Clarins nu al een TOPMERK!! Ik wil er nog veeel meer van ervaren! Wat heb ik gemist al die jaren!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 29 juni 2021 at 13:06

    Ik krijg al een instant vakantie gevoel van de geur van zonnebrand. Zo lekker

  • Avatar van Dorian Nicolai - van Haren
    Reply Dorian Nicolai - van Haren 29 juni 2021 at 12:58

    Zo te horen vind je Clarins wel het Beste onder de Zon! ;-) Ik ben er ook enthousiast over vanwege de heilzame werking met hoogwaardige plantaardige bestanddelen, goed voor mens, dier en milieu! Mijn zomerse tip is om een karaf water op het aanrecht te zetten met verse vruchten erin, of munt en gember: veel frisser lekkerder en gezonder dan zonder!

  • Avatar van Bea
    Reply Bea 29 juni 2021 at 12:57

    Mooie set zonnebrand ,mijn tip voor een zomerse dag, pak je strandtas en ga lekker naar zee,

  • Avatar van Leo
    Reply Leo 29 juni 2021 at 12:53

    Een heerlijke feelgood-tip: een karaf vullen met koud water, ijsblokjes, en stukjes komkommer en limoen. Net even wat anders dan een gewoon glas water en het staat natuurlijk ook lekker zomers!

  • Avatar van Anita de Groot
    Reply Anita de Groot 29 juni 2021 at 12:52

    Mijn Feelgoodtip: Ga een dagje naar het strand en scrub jezelf in het zoute water, zodat je langer mooi bruin blijf! Mocht je te ver weg wonen van het strand of er geen zin in hebben, lees dan een boek van Lisette Jonkman dan is je dag zeker goed.

  • Avatar van Jacqueline Roose
    Reply Jacqueline Roose 29 juni 2021 at 12:43

    Mijn “feel good” tip: Met warm zomers weer maak ik graag mijn favoriete pastasalade met verse mango, stukjes ham, sperzieboontjes, Italiaanse kruiden, uitgebakken spekjes en veldsla en oijfolie. Je kunt het s’morgens al maken, zodat je eind van de middag het gerecht zo op tafel kan zetten

  • Avatar van Floor Verseveldt
    Reply Floor Verseveldt 29 juni 2021 at 12:42

    Geweldig pakket! Ik heb standaard mango en frambozen in de vriezer en dit gooi je in de blender en een beetje yoghurt en je hebt de heerlijkste zomer smoothies

  • Avatar van Dijanne M.
    Reply Dijanne M. 29 juni 2021 at 12:42

    Zou heel graag kennis maken met jullie producten.
    Wij hopen deze zomer te gaan varen.
    Wat ben je daar voor nodig?
    Kan hard gaan met de zon,wij zijn blond,dus dubbel risico.

  • Avatar van Maaike J Didérique
    Reply Maaike J Didérique 29 juni 2021 at 12:40

    Ice tea met heel veel ijs drinken!

  • Avatar van Ling
    Reply Ling 29 juni 2021 at 12:38

    Watermeloen eten in de tuin! Lekker gezond ook. Ik ben fan van Clarins en ben zo benieuwd naar deze zonnebrand.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 29 juni 2021 at 12:37

    Bij zomerse en hoge temperaturen barbequen en er zelfgemaakte ijsjes als toetje na en bubbletea bij ;-)
    Ik doe heel graag mee met deze toffe winactie…..

    Xoxo

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 29 juni 2021 at 12:31

    Mooie winactie! Buiten eten geeft mij een zomergevoel!

  • Avatar van Chitravia
    Reply Chitravia 29 juni 2021 at 12:26

    Klinken echt als fijne producten! Mijn zomertip is om zelf gezonde waterijsjes te maken van fruit! Bijvoorbeeld banaan en 2 handjes aardbei in de blender. Gieten in ijsvormpjes,stokjes erin,8 uur uitharden en smullen maar!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.