Beauty

Mijn top 5 | Favoriete beautyproducten van dit moment

14 juni 2021

favoriete beautyproducten juni 2021

Het is alweer even geleden dat ik een favorietenlijstje met je deelde. Eerder deed ik dit standaard iedere maand, maar ik merk dat ik steeds trouwer word aan bepaalde merken en vaste producten en ik wil in zo’n lijstje natuurlijk wel échte favorieten met je kunnen delen. De afgelopen maand zijn er een aantal producten in mijn routine veranderd of bijgekomen waar ik vanaf de eerste keer proberen fan van ben en deze deel ik graag met je!

‘Tipje | Ken je deze webshop voor beauty topmerken al?’

favoriete beautyproducten juni 2021

Mijn favoriete beautyproducten van dit moment (juni 2021)

The Body Shop Avocado body butter

Eind vorige maand vertelde ik al meer over het nieuws dat The Body Shop de iconische body butters heeft vernieuwd en ik gaf daarbij al aan dat de Avocado body butter mijn favoriet was. En dat is hij nog steeds! De Avocado-lijn is een nieuwe beautylijn bij The Body Shop waar onder andere avocado-olie, shea boter, cacaoboter, paranoot-olie en vitamine E in zit. Een enorme aanrader voor de droge huidjes want hij is enorm voedend, maar zónder een plakkerig laagje achter te laten. En ohhh, de geur ervan is echt hemels licht zoetig, romig en zacht :)

–> Lees hier het artikel over de vernieuwing van The Body Shop body butters.

favoriete beautyproducten juni 2021

Mádara Pro-Active Sunscreen Stick SPF50

Na mijn positieve kennismaking met deze SPF30 voor het gezicht van Mádara, hoefde ik niet lang na te denken toen ik op zoek was naar een sunscreen stick. Zo’n stick vind ik namelijk erg fijn voor in de zomermaanden voor – zowel bij mijzelf als bij Paul én de kids – om even snel een gezichtje mee in te kunnen smeren en dan vooral zongevoelige plekjes als de neusbrug en de oren. Maar, ik zocht er ook eentje zodat ik de pigmentvlekken in mijn gezicht net even wat vaker éxtra kan beschermen om erger te voorkomen. Deze Mádara sunscreen stick heeft een minerale SPF50 tegen zowel UVA als UVB, smeert heel prettig en hoef je verder niet met je vingers uit te werken. Perfect voor on the go en spontane terrasmomentjes in de zomer.

favoriete beautyproducten juni 2021

Tom Ford Eau de Soleil Blanc eau de toilette

Een aantal jaar geleden was er een high-end pers-event van allerlei luxe merken, waaronder Tom Ford. Nu ben ik sowieso wel fan van de parfums van dit merk, omdat ze over het algemeen wat zwaarder zijn, duidelijk anders-dan-anders én heel lang blijven hangen. ’s Ochtends twee sprays in de hals aanbrengen en je ruikt het ’s avonds bij het uitkleden nog. Ik rook op dat event de Tom Ford Soleil Blanc geurfamilie en bleef er maar aan denken, dus deed hem mijzelf voor deze zomer cadeau.

De geur is heerlijk fris, clean en een beetje Jil Sander Sun-achtig, maar dan alsnog een tikkeltje zwaarder en echt superzomers. Het is echt een heerlijke geur waar ik veel complimentjes over krijg én vragen als welk parfum ik draag (altijd leuk!) maar het moet gezegd worden: hij blijft een stuk minder intens en lang op mijn huid ruiken dan ik van Tom Ford geuren gewend ben..

favoriete beautyproducten juni 2021

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20%

Een aantal weken geleden onderging ik bij Triaderm Arnhem een relatief nieuwe MeLine pigmentbehandeling voor de pigmentvlekken op mijn jukbeenderen. Hier ga ik zéker nog meer over delen binnenkort, maar ik weet dat onder andere een hooggedosseerd vitamine C skincare product een aanrader is tegen pigmentvlekken en was op zoek naar wat nieuws.

Vitamine C is alleen een onstabiel ingrediënt wat lastig in een hoge dosering in een product verwerkt kan worden waarbij het óók nog tot aan het eind van de verpakking zijn werk zal blijven doen. Hoe kan het ook bijna anders: na lang zoeken en research doen kwam ik uit bij ‘The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F’, oftewel een product met 20% vitamine C in een lichte olie textuur in een basis van goede vetzuren. Mijn huid reageert er heel goed op en oogt lekker fris en stralend en lijkt de pigmentvlekken – ondanks flink wat zon – goed onder controle te houden en zelfs nóg wat verder te hebben opgelicht.

favoriete beautyproducten juni 2021

Gucci Poudre de Beauté | Éclat Soleil 01 bronzing powder

Ohhh, zo’n prachtig luxeproduct! Mijn favoriete bronzer van The Balm Cosmetics was op en bleek niet meer verkrijgbaar te zijn, waardoor er een grote zoektocht begon naar dé perfecte bronzer. En dat is nog niet zo eenvoudig, aangezien veel bronzers te intens, te oranje en te warm zijn voor mijn lichte huid. Terwijl ik er juist eentje zoek die subtiel op te bouwen is, een iets meer koele/assige ondertoon heeft en echt meer bruin dan oranje is. Ik vond hem in deze Gucci Poudre de Beauté Éclat Soleil bronzing powder in de kleur 01. Ja, een flinke hap uit mijn beautybudget maar elke cent waard; een meer dan prachtige verpakking en de perfecte lichte bronzer met koelere ondertoon in een superzachte textuur die niet opstuift zodra je er met een kwast aankomt. Love it!

–> Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct? Of je nieuwste beauty aankoop waar je écht heel blij van werd?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 juni 2021 at 14:01

  Zulke mooie producten…..

  Xoxo
  Dank je voor de tips….
  De bronzer wil ik zeker kopen

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2021 at 14:11

   Daar ga je vást geen spijt van krijgen, hij is prachtig!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 14 juni 2021 at 21:15

  Ik heb ook de Gucci bronzer, wat is hij mooi he!? Ik ben er ook zo blij mee, inderdaad vrij prijzig maar elke cent waard 😍

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2021 at 10:07

   Wát een plaatje he?! Leuk dat jij er ook zo blij mee bent <3

 • Avatar van Natasja | Wat zij zegt
  Reply Natasja | Wat zij zegt 14 juni 2021 at 19:59

  Net vandaag mijn eerste bestelling van The Ordinary binnen gekregen, heel benieuwd! Die avocado crème lijkt me ook heerlijk trouwens 🥑

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2021 at 10:08

   Wat leuk! Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met The Ordinary :)

 • Avatar van Luna
  Reply Luna 14 juni 2021 at 18:41

  Ik ben sinds een tijdje ook fan van The Ordinary, ik heb het hyaluronzuur-serum en ik ben daar ook erg tevreden over! Naar The Body Shop Avocado body butter ben ik ook erg benieuwd, ik smeer nu met de Shea butter, maar die is bijna op :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2021 at 10:08

   De Shea-body-butter is ook heerlijk inderdaad! Als je een echt droge huid hebt, dan is de avocado-variant zeker een goede als vervanger :)

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 14 juni 2021 at 17:19

  Hi, Dat van Tom Ford herken ik ook. Alleen is deze de eau de toilette vorm. Ik heb ook de eau de parfum versie en die blijft wel zo lang als de andere Tom Ford geuren hangen. Dat flesje is ook niet doorzichtig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2021 at 10:09

   Yes, ik denk dat dat het inderdaad is. Dan hierna de parfum-variant maar eens proberen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.