Fashion

Fashion | Deze kledingstukken zijn onmisbaar deze zomer

12 juni 2021

kleding zomer 2021 musthaves trends
Op hete dagen weet je soms echt niet meer welke kleding je moet dragen, want het is al snel te warm of oncomfortabel. Een fijne tip hiervoor is om te letten op de materiaalsoort: draag bijvoorbeeld het liefst luchtig katoen, linnen of lyocell. Ook lichte kleuren dragen koeler dan donkere kleuren en een lossere fit is vaak nét even prettiger. Maar, er zijn een aantal kledingstukken die simpelweg onmisbaar zijn voor de warme dagen. Hieronder lees je welke items dat zijn!

‘Lees ook: Suncare | 6x fijne crèmes met SPF30 voor het gezicht.’

kleding zomer 2021 musthaves trends

Deze kledingstukken zijn onmisbaar in de zomer

Badpak of bikini

Een paar stuks fijne badkleding zijn natuurlijk ideaal. Laat je daarbij eigenlijk niet teveel leiden door de trends, maar trek de badpakken of bikini’s aan die jij mooi vindt en waar jij je lekker en mooi in voelt :) Niet alleen voor wanneer je naar het strand of zwembad gaat, maar ook fijn voor in je eigen tuin bijvoorbeeld. Zet een zwembadje in je tuin, en die hoeft echt niet heel erg groot te zijn, en je hebt al snel een heerlijk plekje voor wat verkoeling. Ook altijd een succes: met de tuinsproeier aan de slag samen met de kinderen. Voor je het weet hebben de plantjes hun dagelijkse dorstlessing gehad én kwam er een boel lol bij kijken. Maar.. vergeet jezelf niet in te smeren!

Luchtige jurk

De jurk is wat mij betreft hét ideale kledingstuk voor warme dagen in de zomer. Ze zijn er weer in alle soorten, modellen, stoffen, kleuren en prints en het maakt het aankleden ook nog eens heel eenvoudig; met één kledingstuk heb je gelijk een outfit bij elkaar! Perfect dus om de kledingkast mee vol te hangen zodat je lekker veel kan afwisselen tussen een meer basic design of juist een opvallende kleur of print. Zomerjurkjes domineren ook bij mij steeds meer in m’n kledingkast en ik heb er een steeds leukere collectie mee. Zeker de lossere modellen van luchtige stofjes zijn mijn persoonlijke favoriet.

Zwierige rokken

Naast jurken zijn rokken ook weer zo’n zomerse musthave voor in je kledingkast. En als je het een beetje slim aanpakt, kan je er niet alleen de zomer gebruik van maken maar draag je ze in de herfst en winter door maar dan met een panty, legging en stoere boots. De fijnste modellen voor de zomer? Zwierige rokken in een luchtige stof die lekker langs je benen heen danst. En lekker gemakkelijk te combineren in een bohemian look met sandaaltjes of wat stoerder met sneakers.

Korte broek

Voor mij persoonlijk een item waarbij ik altijd over een soort drempel heen moet? Ik ben daar vast niet de enige in.. en dat terwijl het juist zo fijn is om in de zomer aan te trekken. Je kan er gemakkelijk in bewegen, het kan niet opwaaien, het staat wat meer sportief en je kan er in feite iedere kant mee op qua stijl. Kortom; even over die drempel heen en laat je benen zien. Misschien een idee om dan te beginnen met een ideale basic zoals een korte spijkerbroek of een high-waisted linnen short? Daarmee zit je zeker goed!

Een hoed

Als laatste tip kan je dit jaar niet meer om een mooie hoed heen voor in de zomer. Een zonnehoed in een lichte kleur, met een wat grotere rand. Niet alleen heel stylish, maar je beschermt er ook nog eens je haren, gezicht, nek, hals en soms zelfs een deel van je decolleté mee tegen de schadelijke effecten van de zon. Win-win!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 12 juni 2021 at 08:58

    Oh dan moet ik snel gaan shoppen…..
    Fijne lijst maar helaas heb ik er niets van….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.