Fashion Mama & Kind

Kids fashion | Protest Sportswear kids collectie lente/zomer 2021

9 juni 2021

Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek
Ohhh, wat een heerlijke temperaturen hebben we deze dagen en wat is het genieten met de zon die zich volop laat zien. Dat zorgt er wel voor dat de kast van de meiden een update kon gebruiken want die hadden geen passende zomerkleren meer :) Eén van de merken waar ik voor Shae graag shop vanwege de goede kwaliteit en leuke prints is toch wel Protest. En hoe tof is de nieuwe Protest Sportswear kids collectie met zwemkleding en zomerkleding? Ik laat het je graag zien!

‘Lees ook: Kids fashion | Tips voor UV-zwemkleding voor kinderen.’

Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek

Protest Sportswear kids collectie lente/zomer 2021

De collectie voor de lente en zomer valt vooral op door het frisse kleurgebruik en de zomerse prints en opdrukken, of juist een verrassende combinatie van beide. Zo zie je bijvoorbeeld een bikini met zowel streepjespatroon als bloemenprint, worden neonkleuren als roze, mint en oranje met zachte natuurtinten als koraal, warmgeel en olijfgroen afgewisseld en zie je hier en daar een subtiele dierenprint terugkomen.

Waar ik vooral een zwak voor heb zijn de details die een badpak, bikini, zwembroek of kledingstuk nét even anders-dan-anders maken. Zoals ruffles, knoopdetails, een mooi tailleriempje, opvallende knoopjes, een rugpand met gevlochten touw en natuurlijk kunnen bijpassende slippers of een petje niet ontbreken om de outfit af te maken. Té slim: Protest heeft ook een collectie SPF50 UV-zwemkleding in het assortiment zodat de huid van je kind(eren) goed beschermd blijft terwijl ze lekker in de zon spelen.

Tip: check naast de kindercollectie ook zeker eens de nieuwe Protest zomercollectie voor volwassenen, zo spotte ik heel erg leuke dames bikini’s en heb ik ook al een zwembroek voor Paul in gedachten.

Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek Protest lente/zomer kids collectie 2021 zwemkleding/badmode/bikini/badpak/zwembroek

Shae heeft op dit moment voor haar zwemlessen een badpak, maar ik denk dat ik nog ga kijken voor een leuke meisjes bikini (ik denk die van de laatste foto hierboven met het hoger gesloten topje met sterretjes en kersenprint) en zag voor mijzelf een tankini met all-over bladprint die ik heel mooi vind :)

Protest heeft een Nederlandse webwinkel waar je terecht kan voor zowel heren, dames als kinderen. Voor kinderen is er een peutercollectie van maat 92 t/m 128 en er is een jongens- en meidencollectie die loopt vanaf kledingmaat 104 t/m 176. De nieuwe Protest Sportswear kids collectie lente/zomer 2021 is vanaf nu verkrijgbaar in de Protest webwinkel.

–> Wat zijn merken waar jij graag voor je kinderen zomerkleding koopt?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 9 juni 2021 at 08:02

    Zoveel moois voor de kinderen en zeer betaalbaar…..
    Maar ook voor ons….

    Xox9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.