Beauty

Love it! | Pure Bellezza pressed shimmer powder Cleopatra

25 juni 2021

Pure Bellezza pressed shimmer powder Cleopatra
Het blijft leuk om af en toe écht verrast te worden door een – voor mij – nieuw merk. Zo ontving ik de prachtige Pure Bellezza pressed shimmer powder in de kleur Cleopatra, ik swatchte hem en was direct onder de indruk. Niet alleen door de mooie kwaliteit, maar vooral omdat het een prachtige en veelzijdige kleur is waar je veel kanten mee op kan. Eentje voor in mijn everyday make-up bag dus :) In deze review vertel ik je alles over deze prachtige blush!

‘Lees ook: Ik probeerde de Curly Girl methode en dit is het resultaat!

Pure Bellezza pressed shimmer powder Cleopatra

Pure Bellezza

Pure Bellezza is het make-upmerk van Studio Bellezza dat opgericht is door Angela die werkt als visagiste en docent in dit vakgebied. Na haar jarenlange ervaring als Make-Up Artist achter de schermen bij Amsterdam Fashion Week, het maken van tutorials en columns voor publicaties in bijvoorbeeld Beau Monde, haar werk voor internationale missverkiezingen en tv-programma’s ontwikkelde ze misschien wel als één van de eersten het concept van make-up workshops. Inmiddels hebben meer dan 50.000 mensen een workshop bij haar gevolgd en was een eigen make-uplijn een logische volgende stap. Onder de naam Pure Bellezza is er een ruim assortiment aan make-up en tools verkrijgbaar met alles voor een mooie basis tot aan de kleurrijke details waarbij een hoge en professionele kwaliteit voorop staat.

Pure Bellezza pressed shimmer powder Cleopatra Pure Bellezza pressed shimmer powder Cleopatra Pure Bellezza pressed shimmer powder Cleopatra

Pure Bellezza | Pressed Shimmer Powder in Cleopatra

Een mooie ronde verpakking met transparant deksel straalt me tegemoet, zodat ik al gelijk kan zien welke kleur ik in handen heb. Handig! Dekseltje losdraaien en met de eerste swatch valt het me direct op hoe zacht de textuur is en hoeveel kleur er vanaf komt. Zachtjes aanraken met je make-upkwast, aftikken en aanbrengen waardoor het resultaat mooi op te bouwen is tot het gewenste resultaat.

Wat mij vooral enthousiast maakt is de prachtige kleur van de pressed shimmer powder, met Cleopatra kan je heel veel kanten op en het is ook nog eens een redelijk universele kleur. Ik gebruik hem zelf heel graag als een blush/highlighter combinatie, maar breng hem ook regelmatig aan als oogschaduw waarbij hij mijn ogen laat stralen en de grijsblauwe kleur ineens een stuk blauwer lijkt. De kleur Cleopatra is het beste te omschrijven als een perzikbrons, die helemaal voor de zomermaanden prachtig is om de huid nét wat gezonde glow en een sunkissed look mee te geven. Love it!

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten van Pure Bellezza zijn verkrijgbaar via de Pure Bellezza webshop. De pressed shimmer powder die je in dit artikel voorbij ziet komen is in twee kleuren verkrijgbaar en kost €19,00/6g.

Pure Bellezza pressed shimmer powder Cleopatra

Winactie

In samenwerking met Pure Bellezza mag ik maar liefst 2 x zo’n mooie Pressed Shimmer Powder weggeven. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus bekijk de kleuren op de website van Pure Bellezza en laat vervolgens onder dit artikel een reactie achter met welke kleur jouw voorkeur heeft.

That’s all! Maar natuurlijk zouden we het ook leuk vinden als je zowel Pure Bellezza als mij CurvaciousNL wil volgen via Instagram :)

–> In welke kleur zou jij deze mooie blush/highlighter willen winnen?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 30 juni 2021, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pure Bellezza.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska Quispel
  Reply Mariska Quispel 1 juli 2021 at 21:40

  Wat een mooi product. Cleopatra zal ik heel blij van worden als ik die win.

 • Avatar van Leo
  Reply Leo 1 juli 2021 at 10:04

  Mooi! Mijn voorkeur gaat uit naar Cleopatra! En ik volg jullie beide

 • Avatar van dais Brouwer
  Reply dais Brouwer 29 juni 2021 at 14:58

  loot graag mee voor Paparazzi (0504)

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 29 juni 2021 at 06:34

  Mijn vriendin gebruikt weinig make-up: het moet vooral natuurlijk zijn. Laatst heeft zij een blush gekocht, welke net even te donker uitvalt. Deze Cleopatra blush zal veel beter bij haar huid passen 👍

 • Avatar van Corina
  Reply Corina 28 juni 2021 at 22:18

  Wat een leuke winactie! Ik zou gaan voor de kleur Paparazzi.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 juni 2021 at 20:00

  Ik zou graag de kleur 0502 willen winnen

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 28 juni 2021 at 19:18

  Ik doe mee en zal deze mooie blush/highlighter graag in de kleur “Cleopatra (0502)” willen winnen!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 28 juni 2021 at 18:57

  Mooi, ik doe mee, voorkeur gaat uit naar Cleopatra!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 28 juni 2021 at 17:08

  Paparazzi (0504) is denk ik de kleur die bij mijn donkere ogen het beste zal passen. Lijkt me in de zomer ook wel mooi om op het sleutelbeen aan te brengen.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 28 juni 2021 at 16:27

  Ik draag weinig make-up en deze subtiele blush is perfect in Cleopatra voor mij! Wat leuk om te lezen dat deze blush óók als oogschaduw te gebruiken is! 😊

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 28 juni 2021 at 16:22

  Ik doe graag mee voor de kleur Cleopatra!

 • Avatar van Mimi
  Reply Mimi 28 juni 2021 at 16:14

  Cleopatra geeft je een prachtige gezonde gloed op je foto’s. En het complimenteert een lichtere oogkleur goed. Een goede blusher kan zoveel betekenen. Ik zou hem graag winnen.

 • Avatar van co
  Reply co 28 juni 2021 at 15:25

  ik doe graag mee. ik vind cleopatra het mooist.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 28 juni 2021 at 10:49

  fijne actie ! voorkeur voor Cleopatra

 • Avatar van Bobby Brand
  Reply Bobby Brand 27 juni 2021 at 23:25

  De kleur paparazzi zou ik willen winnen voor mijn beste vriendin.

 • Avatar van L Kroon
  Reply L Kroon 27 juni 2021 at 22:10

  Ik doe graag mee met deze actie, ik ga voor cleopatra.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 27 juni 2021 at 21:49

  Wat lijkt mij dit een fijne poeder, deze Pressed Shimmer Powder van het merk Pure Bellezza. Ook fijn dat je het ook voor oogschaduw op kan doen en dat heel mooi is. In de kleur Cleopatra (0502) zou ik deze graag zelf willen gebruiken!!

 • Avatar van Marga beugels
  Reply Marga beugels 27 juni 2021 at 21:23

  Mooie natuurlijke tint heel mooi

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 27 juni 2021 at 21:15

  Ook mijn voorkeur gaat uit naar Cleopatra

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 27 juni 2021 at 20:14

  Lijkt mij een erg mooi product, graag in de kleur: Cleopatra (0502)

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 27 juni 2021 at 20:10

  Ik doe graag mee voor de Cleopatra (0502)!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 27 juni 2021 at 19:42

  Ik ga voor de kleur Cleopatra.

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 27 juni 2021 at 16:29

  Ik doe graag mee met deze mooie winactie, Cleopatra heeft mijn voorkeur.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 27 juni 2021 at 11:04

  Paparazzi (0504) vind ik een erg mooi kleur 😊😊😊, ik doe erg graag mee 😀😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Ilse Brinkhuis
  Reply Ilse Brinkhuis 27 juni 2021 at 10:40

  Leuke actie.
  Ckeopatra zou ik graag winnen.

 • Avatar van Monique Stoppels
  Reply Monique Stoppels 27 juni 2021 at 07:54

  Mooi, ik zou graag Paparazzi winne.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 27 juni 2021 at 07:50

  Mooi merk! Ik doe graag mee met de actie. Cleopatra is mijn kleur.

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 26 juni 2021 at 22:52

  Super mooi! Ik doe graag mee voor de kleur Paparazzi!

 • Avatar van ANJA jager
  Reply ANJA jager 26 juni 2021 at 20:59

  leuk ik doe graag mee

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 26 juni 2021 at 17:32

  Wat een prachtig resultaat met deze Pressed Shimmer van Pure Bellezza! Heel eerlijke review met mooie, duidelijk foto’s! Bij mijn huid past Cleopatra het best! 🍀

 • Avatar van Elisabeth
  Reply Elisabeth 26 juni 2021 at 16:32

  wat mooi, subtiel maar toch glowy. Ik denk dat ik ongerveer dezelfde huidskleur heb als jij, dus met Cleopatra zou ik heel blij zijn. Klinkt ook zo lekker decadent 😉

 • Avatar van Else
  Reply Else 26 juni 2021 at 12:30

  Wat een mooi product. Hier wordt je echt blij van. Ik ga voor de Paparazzi. Prachtige kleur, niet te donker maar heel subtiel.

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 26 juni 2021 at 08:49

  Ik zou ook gaan voor Cleopatra. Wat een prachtige kleur en glans!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 26 juni 2021 at 07:19

  Wat een mooie producten van Pure Bellezza. Ik zou ook kiezen voor Cleopatra.

 • Avatar van Robin
  Reply Robin 26 juni 2021 at 06:44

  Ik zag deze foto op insta en vond het prachtig! Ik waag dus een kansje voor deze kleur, Cleopatra! :)

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 26 juni 2021 at 00:14

  Wat maak je me nieuwsgierig met deze prachtige pressed shimmer powder!! Staat je prachtiggg en je ogen lijken inderdaad nog blauwer!! Zelf heb ik ook blauwe ogen en zou dat effect ook wel willen creeeren!! Ik denk dat van de 2 verkrijgbare kleuren in de webshop van hen CLEOPATRA ook bij mij het beste zou staan, ook subtiel op sleutelbeenderen. Fijn dat het goed pigmenteert en goed op te bouwen is en mooie webshop met mooie producten van PURE BELEZZA!! Ik loot dollgraag mee!! Bericht op facebook openbaar GEDEELD en duimenn!!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 25 juni 2021 at 23:42

  Wat een prachtige blush. Dit jaar heb ik na jaren twijfelen eindelijk de couperose op mijn wangen laten weg laseren en kan ik weer blush dragen zonder dat ie wegvalt door de roodheid. Mijn voorkeur gaat uit naar de cleopatra.

 • Avatar van Amina
  Reply Amina 25 juni 2021 at 22:58

  Leuk is dat hè als je verrast wordt door een nieuw merk. En ik gebruik ook vaak blushes als oogschaduw. Matcht ook zo fijn bij elkaar dan. Ik ga voor Cleopatra! xxx

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 25 juni 2021 at 22:00

  Ooh wat mooi. Paparazi past het best bij mij. Hoop een kans te maken!!!

 • Avatar van Yasmin Baakman
  Reply Yasmin Baakman 25 juni 2021 at 21:58

  Ooo deze kleur! Zo mooi 😍 Ja ik wil hier wel aan meedoen en voor deze kleur Cleopatra. Die is zo mooi!

 • Avatar van Hoilam
  Reply Hoilam 25 juni 2021 at 21:39

  Oeh i love the sunkiss look. Hele perfect voor de zomer

 • Avatar van Melinda
  Reply Melinda 25 juni 2021 at 21:14

  Wat een prachtige kleur. Ik ga voor Cleopatra!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 25 juni 2021 at 20:38

  Cleopatra makkelijke keuze omdat ik ook een erg lichte huid heb en deze jou zo mooi staat.

 • Avatar van Gineke
  Reply Gineke 25 juni 2021 at 20:37

  Ik doe graag mee voor de Cleopatra, ziet er heel mooi uit qua kleur.

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 25 juni 2021 at 20:06

  Oh prachtig dit!! Make-up die je echt mooier maakt! Lastig kiezen, ik denk dat ik Paparazzi het mooist vindt!!

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 25 juni 2021 at 19:58

  Paparazzi (0504)

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 25 juni 2021 at 19:57

  Oh wow wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor deze fantastische prijs want omdat ik kaderlid ben in het Regionale Platform FNV Noord-Limburg en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray móet ik er altijd verzorgd eruit zien en een mooie blos op de wangen ziet er gezond uit !

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 25 juni 2021 at 18:56

  Met een mooie, subtiele blush kan ik mijn vriendin wel blij maken! Cleopatra zal haar het beststaan.

 • Avatar van Chitra
  Reply Chitra 25 juni 2021 at 15:58

  Wat een prachtige kleur! Cleopatra zou ik graag willen winnen :)

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 25 juni 2021 at 15:37

  Staat je erg goed. Ik zou hem zelf ook wel in de kleur Cleopatra willen. Perfect voor de zomer volgens mij, ziet er natuurlijk uit.

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 25 juni 2021 at 11:40

  Ik zou gaan voor cleopatra, deze ziet er heel mooi natuurlijk uit

 • Avatar van Renske
  Reply Renske 25 juni 2021 at 09:45

  Hier doe ik graag aan mee, prachtige kleur de Cleopatra. Deze zou ik dus graag winnen!!

 • Avatar van VarenkaWillemse
  Reply VarenkaWillemse 25 juni 2021 at 08:50

  Ik doe heel graag mee voor de 0502 Cleopatra.
  Echt heel mooi.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 juni 2021 at 07:44

  Ik.zou voor paparazzi gaan, lekker neutraal

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 juni 2021 at 07:22

  Prachtige subtiele poeder…..
  De Cleopatra (0502) heeft mijn voorkeur.
  Ik doe heel graag mee met jou leuke winactie want in zomer heb ik heel weinig make-up op en dit vindt ik de perfecte match voor mij…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.