Beauty

Beautytalk | Clarins, This Works, Love Hemp, Juvena & MILU

21 juli 2021

Beautytalk (Juvena, Clarins, Milu, This Works & Love Hemp)
In deze Beautytalk-rubriek deel ik een aantal beautynieuwtjes met je die vers-van-de-pers zijn óf die ik de afgelopen tijd heb leren kennen en echt heel enthousiast over ben. Zo ben je op de hoogte van het laatste beautynieuws – voor zowel je innerlijk als uiterlijk – inclusief een aantal mini-reviews en first impressions bij elkaar. Deze keer deel ik graag een aantal mooie producten van Clarins, This Works, Love Hemp, Juvena en MILU. Enjoy!

‘Lees ook: Skincare | Waarom antioxidanten een must zijn voor je huid.’

Beautytalk (Juvena, Clarins, Milu, This Works & Love Hemp)

Beautytalk

Klik in de inhoudsopgave hierboven gelijk door naar het nieuwtje waar je meer over wil lezen :)

Clarins Hydra-Essentiel hydrating multi-protection mist

Clarins Hydra-Essentiel hydrating multi-protection mist

Eerlijk is eerlijk, een product als deze blijft nooit heel erg lang als trouw product in mijn huidverzorgingsroutine. Behalve in de zomermaanden, want daarvoor is het ideaal! Je huid kan in deze periode wel wat extra hydratatie, bescherming en verzorging gebruiken gedurende de dag. Zo zit er in deze face mist onder andere glycerine, een elixer van verschillende plantenextracten en hyaluronzuur die je huid hydrateren en beschermen tegen (lucht)vervuiling en blauw licht zoals van je smartphone en tablet omdat gebleken is dat dit helaas ook bijdraagt aan een versnelde huidveroudering.

De geur van de spray is heerlijk fris en verzorgend. Simpelweg je ogen sluiten, van een korte afstand enkele spraytjes over je gezicht, hals en decolleté aanbrengen en het voelt aan alsof je een heerlijk hydraterend serum hebt aangebracht. Tip: zet deze hydraterende spray in de koelkast en je hebt tijdens warme zomerdagen af en toe een extra verfrissende hydratatieboost waar je huid je dankbaar voor zal zijn :)

Clarins Hydra-Essentiel hydrating mist | 75ml | €30,00 | de Bijenkorf | ICI Paris XL

This Works deep sleep producten

This Works

Ik heb al vaker over de slaap-/bedsprays van dit merk geschreven en het is hier in huis een product geworden dat ik iedere avond voor het slapen gaan gebruik. Maar wist je dat ze in die heerlijk rustgevende geur nog meer fijne producten hebben? Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke geurkaars, handcrème, badolie, bodylotion.. Ik ben er gek op! Het is niet de standaard lavendelgeur die in veel ‘kalmerende’ producten gebruikt wordt, maar net even iets kruidiger en duidelijk intenser van werking door de combinatie van lavendel met daarbij onder andere vetiver en kamille.

Mijn persoonlijke aanraders zijn toch wel de deep sleep pillow spray en de stress check kind hands handcrème. Deze laatste is goed verzorgend maar trekt snel in waardoor je deze ook gedurende de dag kan gebruiken zonder dat je met plakhandjes achterblijft.

This Works is onder andere verkrijgbaar bij Cosmania | Vanaf €13,00

Love Hemp CBD olie spray smaakje

Love Hemp CBD olie spray

Een mooie inner-beauty tip tussendoor :) Zoals je weet gebruik ik voor verschillende stressgerelateerde klachten al lange tijd CBD olie als ondersteuning waar ik positieve ervaringen mee heb. Heel fijn, máár de smaak van CBD olie is niet echt heel erg lekker en sommige druppelpipetjes werken ook niet even schoon. Denk aan druppels die er sneller uitvallen dan wanneer je erin knijpt en de fleshals die vies wordt bijvoorbeeld. Mocht je dit herkennen dan komt Love Hemp met dé oplossing: een CBD olie in sprayvorm die ook nog eens in een aantal smaakjes verkrijgbaar is. Hoppa. Win-win!

Love Hemp heeft CBD olie in verschillende sterktes, waarbij ik goede ervaringen heb met de ‘sterke’ 4% CBB (1200mg CBD) variant. En als ik een smaakje aan mag raden; neem dan de pepermuntvariant die je een lekker fris mondgevoel geeft. Ik gebruik in de ochtend 2-3 sprays onder de tong, laat dit twee minuutjes inwerken en slik het dan door.

De producten van Love Hemp zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett | Vanaf €14,99

Juvena of Switzerland ervaring/review

Skincare | Juvena of Switzerland

Altijd leuk om een – voor mij – nieuw merk te ontdekken! Deze keer was dat een pakketje met producten van Juvena dat binnenkwam. Juvena is een huidverzorgingsmerk uit Zwitserland waarbij de naam van het Latijnse woord ‘juvenalis’ (jeugdigheid) is afgeleid, wat duidelijk maakt dat het merk zich voornamelijk richt op huidveroudering. Er zit een SkinNova SC Technologie in die de huideigen stamcelactiviteit ondersteunt voor een optimale huidbarrière en zo werkt aan anti-age huidverbetering.

Mijn first impressions? De Retinol & Hyaluron cell fluid is een prachtig product om verschillende tekenen van huidveroudering mee aan te kunnen pakken door onder andere het toegevoegde hyaluronzuur, retinol, peptiden, collageen, vitamine C en Vitamine E. Smeert heerlijk luchtig en is zuinig in gebruik. Zeker in combinatie met de rijke Superior Miracle Cream met onder andere shea boter, vitamine E, hyaluronzuur, peptiden, collageen, zijde extract en vitamine C heb je een heel fijne routine voor de nacht te pakken waar mijn drogere huid heel erg goed op reageert en lekker zacht en soepel van aanvoelt.

Leuk: de Radiance Eye Care Spray is een oogcrème in sprayvorm die je vanaf een korte afstand over je gesloten ogen aanbrengt waardoor het de gehele huid rondom de ogen meepakt. Voelt trouwens lekker verfrissend en niet vet aan en combineert goed met een concealer zodat die minder snel in de lijntjes rondom de ogen trekt.

De producten van Juvena zijn onder andere bij Parfumerie Douglas te koop | Vanaf €22,50

MILU Off-duty melting cleansing balm

MILU Off-duty melting cleansing balm

Zoals je weet ben ik een groot liefhebber van een reinigingsolie of reinigingsbalsem als het op het verwijderen van make-up aankomt. Zeker wanneer je een drogere huid hebt is dit het ideale type gezichtsreiniger, omdat het je huid wél intensief schoonmaakt zónder je huid droog of trekkerig achter te laten.

Deze reinigingsbalsem van MILU won dit jaar de Dutch Beauty Award en dat begrijp ik wel! Met het spateltje haal je een kleine hoeveelheid product uit de verpakking, je warmt dit op tussen je vingers tot er een olie vormt, je masseert dit in op je droge huid over je make-up (en neem gerust je oogleden mee) en verwijdert het vervolgens met lauwwarm water en een washandje of face cloth. Zo haal je in no time alle make-up en vuiltjes van je gezicht, zelfs waterproof mascara, en blijft er een schone en frisse huid achter. Er zit onder andere papaja-extract, druivenpitolie, niacinamide, hyaluronzuur en vitamine E in dus het heeft ook nog een hydraterende en voedende werking. Love it!

MILU Off-duty melting cleansing balm | 90g | €32,00 | Parfumerie Douglas | Cosmania

–> Wil je van een specifiek product uit deze beautytalk een uitgebreide review zien of heb je vragen, just ask! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Willemse
    Reply Willemse 21 juli 2021 at 09:55

    Ik gebruik regelmatig producten van Juvena.
    Echt een fijn merk :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.